9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IMYke2.0.0.0
    Az Alien szobrot nézd!
  • IMYke2.0.0.0
    El se hinnéd, hogy mennyien:

• mindero
    Igen ez már sokkal szimpatikusabb. Sose értettem mihez lehet kezdeni pénzérmékkel, szobrokkal, meg egyéb marhaságokkal. Van olyan aki ilyeneket kirak?
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.

Én sem merem előrendelni és én sem vásárolok horror premier áron.
    1x.000 Ft körüli árak nekem nagyon magasak.
  • ratgab
    Én is úgy nyomtam, amíg nem volt meg az eredeti és ki lehetett bírni, viszont türelmetlen idegbetegeknek nem volt ajánlott akkor még vele játszani...

Érettségi, vizsgaidőszak: Magyarországon biztos! Szerinted érdekli őket, hogy itthon mikor tanulnak, egyébként meg 18+, szóval a célközönség a felnőttek, egyetemisták, ők meg szakítanak rá időt! Nem aggódnék, hogy emiatt rossz eladásaik lesznek, sőt én így látatlanban megelőlegezem neki, hogy a 2011 legjobb és legjobban fogyó pc-s címei között ott lesz, már csak az első rész sikere után is!
  • ratgab
    Én is lewarezolom! Előbb megnézném, hogy tetszik-e, amennyiben hozza az elvárásaimat oda kerül az első rész mellé a polcra!

Sajnos a mai világban körbe kell járni a kérdést mielőtt az ember vásárlásra adja a fejét!
  • Atkamon
    Hát igen, én is akkor érettségizek T_T
  • bélanéni #162
    Aki kihagyta, itt van a tegnapi konferencia.
    Sok érdekes info elhangzik, és kibontásra kerül élőben egy Collector's Edition is: Konferencia (part2)
  • bardocz
    Ha csak érettségi lesz, akkor simán ráérsz majd.
  • Desiderata #160
    első résznél jól megoldották, ugyanis patch nélkül órákig töltött ha pl. bementél egy házba vagy kijöttél
    élvezhetetlen volt a játék warezos verzióban, hónapokig nem volt crack a javításokhoz
    szóval ez jó stratégia volt részükről

a kiadás dátuma viszont nem túl jó húzás, május közepén érettségik, vizsgaidőszak,... kinek lesz akkor ideje játszani? nekem júliusig biztos nem
  • wedge31
    Lényegtelen hogy lesz vagy nem lesz védelem, mint grebber írta van aki akkor is lewarezolja ha ingyen adják és ez sajnos igaz...

A premium jónak tünik majd meglátjuk itthon menyiért adják, de szerintem nálam az lesz a nyerő.
  • Zóanagyvarázsló
    Az eurózónában drágábbak a játékok, mint nálunk vagy angolföldön.

Itt például 30 fontért előrendelhető. Nem egy CE, de ezért a tartalomért (és remélhetőleg a játékért) ez bőven korrekt ár.
  • Atkamon
    Csak a GOG-os verzión nem lesz védelem...
  • grebber
    Ha van rajta ha nincs ugyanúgy lewarezolják.Aki meg meg akarja venni úgyis megveszi feltéve ha nem olyan hogy csak nettel lehet játszani.
  • wedge31
    Semmi védelem nem lesz a játékon...majd kiderül hogy ez jó ötlet volt vagy sem.
  • wedge31
    50 euro lesz a premium az kb 13k HUF.
  • bélanéni #153
    Élő konferencia!!!
  • bélanéni #152
    Ez az "alap" verzió (az első részhez hűen ennek ellenére gazdag körítéssel), szerintem 8000-9000 Ft körül lesz. Külföldön ilyesmi áron mozog az előrendelés.
  • wedge31
    Mennyi az ára ? ettöl függ mennyire tetszik...
  • bélanéni #150
    Na ez már NAGYON tetszik!!!!
    Premium Edition
  • Atkamon
    Heh, szerintem az nem életnagyságú... :D
  • bélanéni #148
    Ugyanez - Geralt fej = max. 16.000 Ft -ért nagyon kellene, de így... Gáz. De tényleg, ki tenne ki egy ilyen életnagyságú fejet az asztalra. Kár hogy nincs olyen változat, amiből kihagyják ezt a drága feleslegességet.
  • mindero
    Kicsit elszállt. Főleg az első rész normális árfekvése miatt. Csak ne akarjanak túl mohók lenni, az nem szimpatikus...

Meg a Geralt-fej nem kéne. (Hacsak nem márványból van)
  • morvaigaben
    Erősnek érzem én is...majd meglátjuk
  • obe
    a two world 2 royal edition is hasonló tartalmú, felszereltségű, de az "csak" 60 - 70 euro...szerintem - remélem - ez csak elírás, ennyit én sem vagyok hajlandó fizetni, pedig én csak ce-t veszek mindenből (igaz, csak 4-5 játékot évenként)
  • wedge31
    130$ ez viccnek is rossz...
  • obe
    nyami, nyami, 1 CE vevőjük már biztos hogy van
  • Jimmyke
    Na végre: Collector's Edition
  • strebacom
    Ja hogy az...azzal már végeztem....
  • Jimmyke
    Jézus második eljövetele 2011 május 17.-én

Lehet számlálni a napokat.
  • grebber
    Van neki topikja Nehrim!
  • strebacom
    "totál konverziójával" ezt hogy érted....ez mi lenne,egy linket légyszi, ahol olv. bövebben...
  • koschwarz
    nemrég vettem meg használtan az enhanced-et, még nem tudtam nekikezdeni, egyelőre az oblivion egy totál konverziójával játszom, de aztán...
  • Prince23
    Hát az komoly lesz, de sztem nem lesz mindegyik befejezésnek 15 perces végkifejlete:S
    ha pedig igen,a kkor minden tiszteletem feléjük. de kizártnak tartanám, hogy aprolékosan kidolgozzák ezt a 16 befejezést
  • mindero
    Valószínű onnan van h az első részben 3 befejezés volt.

A Witcher 3-ban ezek szerint 16 féle kezdés lesz ;)
  • koschwarz
    3 különböző kezdés...ez rohadt jó :D
    mindig csak alternatív befejezések vannak, de alternatív kezdések nem.
  • mindero
    Nekem a Witcher 1 volt az első gyűjtői kiadás. Aztán meg az Enchanted edition - biztos ami biztos .
  • bélanéni #132
    Nem tudom, volt-e már, egy 30 perces videó angol kommentárral (elég egyszerű szöveghasználattal), gyönyörű játékmenetet prezentál: 30 perces videó

Az első rész az utóbbi 5 év talán legjobb alkotása volt, de ez a játék egyszerűen hihetetlenül zseniális!! És magyar felirattal jön! Ha lesz belőle gyűjtői változat, ez lesz az első amit ebben a formában veszek meg.
  • Jimmyke
    Mai játékoknál 15 FPS simán játszható. :D
  • wedge31
    TES:IV ?...te se szórod a pénzt vga-ra...