9144
-
#169 Az Alien szobrot nézd!
-
#168 El se hinnéd, hogy mennyien:
-
mindero #167 Igen ez már sokkal szimpatikusabb. Sose értettem mihez lehet kezdeni pénzérmékkel, szobrokkal, meg egyéb marhaságokkal. Van olyan aki ilyeneket kirak? -
#166 Bizony.
Én sem merem előrendelni és én sem vásárolok horror premier áron.
1x.000 Ft körüli árak nekem nagyon magasak.
-
ratgab #165 Én is úgy nyomtam, amíg nem volt meg az eredeti és ki lehetett bírni, viszont türelmetlen idegbetegeknek nem volt ajánlott akkor még vele játszani...
Érettségi, vizsgaidőszak: Magyarországon biztos! Szerinted érdekli őket, hogy itthon mikor tanulnak, egyébként meg 18+, szóval a célközönség a felnőttek, egyetemisták, ők meg szakítanak rá időt! Nem aggódnék, hogy emiatt rossz eladásaik lesznek, sőt én így látatlanban megelőlegezem neki, hogy a 2011 legjobb és legjobban fogyó pc-s címei között ott lesz, már csak az első rész sikere után is! -
ratgab #164 Én is lewarezolom! Előbb megnézném, hogy tetszik-e, amennyiben hozza az elvárásaimat oda kerül az első rész mellé a polcra!
Sajnos a mai világban körbe kell járni a kérdést mielőtt az ember vásárlásra adja a fejét! -
#163 Hát igen, én is akkor érettségizek T_T -
#162 Aki kihagyta, itt van a tegnapi konferencia.
Sok érdekes info elhangzik, és kibontásra kerül élőben egy Collector's Edition is: Konferencia (part2) -
#161 Ha csak érettségi lesz, akkor simán ráérsz majd. -
#160 első résznél jól megoldották, ugyanis patch nélkül órákig töltött ha pl. bementél egy házba vagy kijöttél
élvezhetetlen volt a játék warezos verzióban, hónapokig nem volt crack a javításokhoz
szóval ez jó stratégia volt részükről
a kiadás dátuma viszont nem túl jó húzás, május közepén érettségik, vizsgaidőszak,... kinek lesz akkor ideje játszani? nekem júliusig biztos nem -
#159 Lényegtelen hogy lesz vagy nem lesz védelem, mint grebber írta van aki akkor is lewarezolja ha ingyen adják és ez sajnos igaz...
A premium jónak tünik majd meglátjuk itthon menyiért adják, de szerintem nálam az lesz a nyerő. -
Zóanagyvarázsló #158 Az eurózónában drágábbak a játékok, mint nálunk vagy angolföldön.
Itt például 30 fontért előrendelhető. Nem egy CE, de ezért a tartalomért (és remélhetőleg a játékért) ez bőven korrekt ár. -
#157 Csak a GOG-os verzión nem lesz védelem... -
#156 Ha van rajta ha nincs ugyanúgy lewarezolják.Aki meg meg akarja venni úgyis megveszi feltéve ha nem olyan hogy csak nettel lehet játszani.
-
#155 Semmi védelem nem lesz a játékon...majd kiderül hogy ez jó ötlet volt vagy sem. -
#154 50 euro lesz a premium az kb 13k HUF. -
#153 Élő konferencia!!! -
#152 Ez az "alap" verzió (az első részhez hűen ennek ellenére gazdag körítéssel), szerintem 8000-9000 Ft körül lesz. Külföldön ilyesmi áron mozog az előrendelés. -
#151 Mennyi az ára ? ettöl függ mennyire tetszik... -
#150 Na ez már NAGYON tetszik!!!!
Premium Edition -
#149 Heh, szerintem az nem életnagyságú... :D -
#148 Ugyanez - Geralt fej = max. 16.000 Ft -ért nagyon kellene, de így... Gáz. De tényleg, ki tenne ki egy ilyen életnagyságú fejet az asztalra. Kár hogy nincs olyen változat, amiből kihagyják ezt a drága feleslegességet. -
mindero #147 Kicsit elszállt. Főleg az első rész normális árfekvése miatt. Csak ne akarjanak túl mohók lenni, az nem szimpatikus...
Meg a Geralt-fej nem kéne. (Hacsak nem márványból van) -
#146 Erősnek érzem én is...majd meglátjuk -
obe #145 a two world 2 royal edition is hasonló tartalmú, felszereltségű, de az "csak" 60 - 70 euro...szerintem - remélem - ez csak elírás, ennyit én sem vagyok hajlandó fizetni, pedig én csak ce-t veszek mindenből (igaz, csak 4-5 játékot évenként) -
#144 130$ ez viccnek is rossz... -
obe #143 nyami, nyami, 1 CE vevőjük már biztos hogy van -
Jimmyke #142 Na végre: Collector's Edition -
strebacom #141 Ja hogy az...azzal már végeztem....
-
Jimmyke #140 Jézus második eljövetele 2011 május 17.-én
Lehet számlálni a napokat. -
#139 Van neki topikja Nehrim! -
strebacom #138 "totál konverziójával" ezt hogy érted....ez mi lenne,egy linket légyszi, ahol olv. bövebben...
-
#137 nemrég vettem meg használtan az enhanced-et, még nem tudtam nekikezdeni, egyelőre az oblivion egy totál konverziójával játszom, de aztán... -
#136 Hát az komoly lesz, de sztem nem lesz mindegyik befejezésnek 15 perces végkifejlete:S
ha pedig igen,a kkor minden tiszteletem feléjük. de kizártnak tartanám, hogy aprolékosan kidolgozzák ezt a 16 befejezést -
mindero #135 Valószínű onnan van h az első részben 3 befejezés volt.
A Witcher 3-ban ezek szerint 16 féle kezdés lesz ;) -
#134 3 különböző kezdés...ez rohadt jó :D
mindig csak alternatív befejezések vannak, de alternatív kezdések nem. -
mindero #133 Nekem a Witcher 1 volt az első gyűjtői kiadás. Aztán meg az Enchanted edition - biztos ami biztos . -
#132 Nem tudom, volt-e már, egy 30 perces videó angol kommentárral (elég egyszerű szöveghasználattal), gyönyörű játékmenetet prezentál: 30 perces videó
Az első rész az utóbbi 5 év talán legjobb alkotása volt, de ez a játék egyszerűen hihetetlenül zseniális!! És magyar felirattal jön! Ha lesz belőle gyűjtői változat, ez lesz az első amit ebben a formában veszek meg. -
Jimmyke #131 Mai játékoknál 15 FPS simán játszható. :D -
#130 TES:IV ?...te se szórod a pénzt vga-ra...