9144
-
ratgab #209 Én úgy tudom, hogy megosztani, meg feltölteni illegális, ha letöltöd, de nem osztod vissza az nem... -
mindero #208 Nem szeretem az ilyen ötleteket.
Anno én is lehúztam a witchert, aztán láttam mekkora királyság, és megvettem még 2x.
Ami jó és igényes játék az úgyis sikeres lesz. Nem szimpatikus h egyesek még a sz@rt is kipréselnék mindenkiből. -
#207 XD
ez lol most ennek mi értelme?
-
#206 Lol nagyon ha ezek tényleg arra számítanak,hogy emiatt majd többen megveszik.Majd 4 év múlva 1990ft-ért esetleg. -
kisokka #205 Olyanról én is, de Windowsok kapcsán.Állítólag volt, aki súlyos büntetést is kapott, amellett, hogy letiltották internetről egy ideig.Na aztán ebből mi igaz, nem tudom.
Belegondolva meg eleve illegális az egész torrent-dolog(majdnem).Ha ilyen egyszerűen menne, hogy megbüntessenek valakit torrentoldalon keresztül, már egy pár forgalmazó megtette volna.Sőt!Torrentoldalak sem lennének már.Ugye emlékezzünk mi volt nyáron is.Ha ilyen módszerekkel eredményes csak lefülelni egy üzemeltetőt, akkor nem hinném, hogy egy "ejnye-bejnye" tartalmú e-mailre összepisálván magukat a torrentesek kiadják egyből az infókat. -
#204 Szerintem mi rajongók megveszük mindenképp... -
#203 erről a Metallica és a Napster viszonya jutott eszembe
szerintem csak a rajongók körében veszít a népszerűségéből a játék ha majd naponta ilyenekről szólnak a hírek -
#202 XD a nap vicce :D
mi amúgy is kis ország vagyunk, minket nem érinthet. a hírbe az áll, hogy nagyobb ország esetén... -
#201 Olyanról már hallotam hogy szóltak az internetszolgáltatónak hogy illegálisan töltötek le egy játékot erre azok egyszerüen kikapcsolták a netet.
Csak akkor kapcsolták vissza ha írásban vállaltad hogy törlöd a gépedröl a szoftvert. -
kisokka #200 Na persze:D Internetszolgáltató mióta adhatja ki a felhasználót egy játékforgalmazónak? lol
Nem beszélve arról, ha 25ezren letöltik a Witcer 2-t, majd ugyanennyiszer mennek a bíróságra...Ekkora oltást régen hallottam/olvastam más xD -
#199 " Készülhetnek a fizetésre felszólító levelekre a The Witcher 2-t illegálisan használók.
Új szintre lép a kalózkodás elleni harcban a CD Projekt, aki The Witcher 2 játékát kívánja megóvni a nem fizető kuncsaftoktól. Fizetési felszólítás és bírósági ügy van kilátásban azoknak, akiket warezoláson kapnak.
A CD Projekt az Eurogamernek vázolta kalózkodás elleni terveit, aminek alapjául a nyugaton már működő modellek szolgátak. „Bizonyos nagyobb országokban ha az emberek illegálisan töltenek le, akkor számíthatnak egy levélre egyes jogi szervezetektől, hogy 'Hé! Illegálisan töltöttél le, és most fizetnek kell azért!' " -mondta Marcin Iwiñski társalapító. A CDP is valami hasonlót készül meglépni. Első körben a torrentoldalak üzemeltetőitől kérik azon internetszolgáltatók elérhetőségét, akiken keresztül az Witcher 2 illegálisan letöltésre került, majd második körben az internetszolgáltatókat keresik meg, és kérik a felhasználó azonosítását. Az ekkor fizetendő összeg nagyobb lesz, mint a játék eredeti ára, s ha annak befizetését a delikvens megtagadja, a CD Projekt bíróságra viheti az ügyet. Annak persze megvan az esélye, hogy nem az internet előfizető volt az személyesen aki letöltötte a játékot, hanem egy ismerőse, vagy valaki az internetkávézóban, de ezt a kockázatot a CD Projekt kész vállalni. " - GS
-
#198 Én ezt már akkor gondoltam, amikor a teljes Enhanced Edition anyagot megnéztem - a készítőkkel készített videók magukért beszélnek.
-
#197 Hogy mennyire b*szott jó zenéje van a játéknak, az hihetetlen!! (Az előrendeléskor letölthető 4 Soundtrack fent van YouTube-on, (OST))
Az első részhez kapott OST-t is jópárszor meghallgattam, szerintem a valaha készült legjobb játékzenék közé tartozik.
Számomra a CD Projekt Red nem hogy kezd felnőni a Blizzard szintjére, kezdi azt elhagyni. Ilyen hangulatos játékokat marha nehéz, és csak szívvel lélekkel végzett munkával lehet létrehozni. Minden elismerésem az övék. -
#196 Nekem tök ugyanez kéne, de megadnék érte 18k-t is.
Nagyon elégedett lennék egy ilyen csomaggal. -
#195 Nekem a Premium Editionben is van olyan, amire egyáltalán nincs szükségem, viszont pár dolog meg hiányzik belőle. :( A számomra ideális tartalom ez lenne: a játék, OST, artbook, making-of, manual, guide, DLC, kockapóker, franciakártya. Ezért megadnék mondjuk 15k-t, aztán öröm és boldogság lenne. :) -
obe #194 bocs, semmi offense, csak kekeckedtem...de minden falja a port, gyűlölöm, 1 hét és vastagon ellep mindent:( -
#193 soha?:) -
Jimmyke #192 SC2 CE-ért is simán perkáltak 25k-t. -
#191 Valószinüleg majd ha emelkedik az átlagfizetés... -
Jimmyke #190 Vészesen fogynak a CE példányok, mikor teszik már föl az itthoni boltok listájára? :( -
#189 a Witcher fej nekem se jön be, ellenben szereztem egy vízköpőt a szobámba :)
éjszaka életre kel és megvéd a rossz szellemektől :)
aki kicsit is szereti a fantázia világot annak kötelező és poén
Oázis Kertészetetben vettem, 1500 Ft-ért, antik kő hatású műanyag, vannak még hasonló cuccok ott
/OFF -
#188 Witcher2-ről esetleg valamit? -
#187 sőt a fal maga :D -
#186 Gépem az tény kép nincs ,minek. -
Jimmyke #185 Volt osztálytársam szobáját vagy 200+ Transformer, rengeteg képregényfigura és filmes plakát díszíti, nem szégyelli senkitől, megszoktuk hamar. :D -
obe #184 a pc-d is port fog, meg a butoraid is, azok is napközben az ägytartoban vegzik ?...gondolom se kep nincs a faladon, hisz azok is -
#183 Hálistennek egyiket sem gyűjtöm.Eredeti game-ek is bővel elférnek az ágynemű tartó aljában! -
#182 Mindenfajta gyűjtemény az tud lenni...
BD/DVD-film-, plüsállat-, könyv-, óra-, bélyegalbum-, érme-, pohárkészlet-, cipő-, ruha, mobiltelefon-, old school PC-, kő-, borostyán-, festmény-, szoborgyűjtemény stb.
-
#181 Frankó por fogok. -
#180 "Jól kell párt választani. ;)"
Szerintem az a jó, ha nem ilyen az érdeklődési köre. Részemről téma lezárva. -
#179 Hát, nekem még nem volt szerencsém ilyen aranyos hölgyhöz - a legutóbbi nem nézte jó szemmel azt sem, hogy a hobby fordításokat csinálom, naponta, óraszám: még közel három év után is azt akarta, hogy állandóan diskuráljunk, meg... meg... meg mászkáljunk, ilyesmik.
-
ratgab #178 Gratulálok, hogy ilyen a párod!
Engem az enyém le akart szoktatni a játékokról! Persze nem sikerült neki! Végül szétmentünk (persze nem ezért)! -
Celebrau #177 Jól kell párt választani. ;)
Tegnap este mutatom barátnőmnek, hogy mi lesz a CE-ben. Egyből lecsapott a szoborra, hogy olyan neki kell! :D Engem meg az artbook ingerel nagyon, szóval hozzánk valószínűleg jön majd egy súlyos csomag májusban. :D
Amikor az első rész volt terítéken, akkor a medált akartuk megcsináltatni ötvössel, de horribilis összegre jött volna ki, úgyhogy végül lemondtunk róla. -
#176 Igen, nem attól félnék hogy a csaj lenyúlna 1-2 dobozt -
#175 Hát, ő lehet arra, hogy égne előttük. Én a bizalmatlanságra asszociáltam.
-
#174 Ööh, szerintem ő nem bizalmatlanságra gondolt :D -
#173 Én is. Alapvetően bizalmatlan vagyok - jó és rossz értelemben egyaránt.
[A kép nem saját, de ezt gondolom sejtetted.]
-
#172 Hát a barátnőmet tuti másik szobába vinném, de 10-ből 9 havert is. Remélem nem sértettem meg senkit. -
#171 Persze, hogy vannak... Nekem is van egy figurám az Assassin's Creed 2höz, és imádom. -
#170 Leírhatatlan az érzés, amikor megérkezik vele a futár, és lassan, érzéssel kicsomagolod ezt az impozáns dobozt. Mondjuk utána nem nagyon nézek bele többet, ez igaz Környezettudatosság rulez
Nekem az egész Collector's tetszik, kivéve a Geralt fejet és az árát. Én szívesen lapozgatnám azt az Art book-ot is. Ha kb. 18.000 Ft felett lesz az ára, akkor viszont tökéletes lesz a másik változat is.