9144
-
#449 Enyim :))))
-
bendáj17 #448 így van csak ki kell bírni addig ami nagyon nehéz lesz. Addig remélem magyarul végig tolhatom a DA 2-öt mert jó lenne. -
ratgab #447 Üdv a csapatban... -
#446 Kérjük, az alábbi linkre kattintva erősítse meg, hogy az alábbi értesítés kérés adatai helyesek, és kéri, hogy a játék beérkezésekor értesítsük.
A KÍVÁNT TERMÉK:
-------------------------------------------------------------------
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Witcher 2 Premium Edition
...
Érkezésének módja: premier
Várható ideje: 2011. május 17.
...
Na már csak győzzük kivárni. -
Sir Cryalot #445 3d ready!!!
(nvidia szemüveg + jobbfajta CRT > LCD) -
csoli31 #444 Hacsak az első szintjét tudja hozni, nálam már akkor az év játéka lesz (még úgy is, hogy a Mass Effect 3 is lesz talán idén)! -
bendáj17 #443 ámen így legyen. -
#442 Én 2 dolgot tartok sanszosnak:
- minimálisan alulmúlja a hatalmas elvárásokat
- b**zottul jó lesz -
mike01010101 #441 Ez így van, nem hiszem, hogy szarabb lesz. Ha csak ugyanazt megkapjuk szebb grafikai köntösben már jó lesz. -
#440 Remélem, nem lesz igazam, de:
Ha véletlenül szarabb lenne, mint az első rész (not!), még akkor is mindent ütne az idén! Borítékolom.
-
bendáj17 #439 én nem tudok más ilyen körítésű játékot -
#438 Persze ha a játék szar lenne, akkor semmit nem ér az egész, de úgy nézem, az is mindent ütni fog. -
mike01010101 #437 Az AC:brotherhood is 9000-ért adja az extradobozos verziót, de az nincs magyarítva. Összességében ez a witcher2 kiadás mindent üt. -
#436 - Játék DVD
- Kulisszák mögött film
- Zenei CD
- Térkép
- Karton díszdoboz
- Leírás
- Stratégiai útmutató
Mondj még egy játékot ami ilyen igényes csomagolásban és körítéssel kerül piacra mostanság, 10e Ft alatt. Nekem nem jut eszembe egy sem. -
#435 (must have) -
bendáj17 #434 tényleg nem sőt egész jól nézz ki. -
#433 Ez igaz, de a körítés sem gyenge!
-
bendáj17 #432 teljesen jogos. :) mindenképp király lesz. -
ratgab #431 Egyetértek! Mind Witcher, mind AC ügyileg -
mike01010101 #430 Ja és tegyük hozzá, ők becsülik annyira a magyar piacot, hogy magyarítva jelenik meg. must buy -
mike01010101 #429 Ha egy játékot kéne mondanom az idei megjelenők közül amiben 100%-ban nem csalódunk, én is a Witcher2-t mondnám. Semmi másra mernék mérget venni, se az ME3-ra, se a Skyrim-re, se a fable3-ra, semelyikre sem. A videókról süt a hangulat és itt az agyonpolírozott grafika teljesen a játékot szolgálja. Ja kicsit más stilus de az AC:brotherhoodban sem fogunk csalódni csak az eleve egy (rpg szempontból) limitáltabb játék.
-
#428 Én most elsősorban a Mass Effect sorozatról beszélek, a DA1-2-ben még a grafika is nagyon szürke és jellegtelen, ez persze egyéni vélemény. -
Jimmyke #427 Hát a végtelenségig polírozott grafika és technika pont nem jellemzi őket :D
D&Ds licencelt játékaik óta egy épkézláb rendszert nem tudtak összerakni, a hiányosságaikat szike helyett meg láncfűrésszel operálják. -
#426 Nekem valahogy ezek a BioWare féle RPG "csodák" nem jönnek be. Végtelenségig polírozott grafika, technika, történet és marhára szürke és lapos hangulat jellemzi őket.
A Witcher1 lehet, hogy tartalmazott némi technikai gyengeséget (hosszú töltési idő, nem túl jól átlátható inventory, stb...), de a hangulat - a grafika stílusa, a zene minősége és a játékmenet egyvelege - az eszméletlen volt. Ha a 2. résszel sikerül megütni ugyanazt a szintet, esetleges technikai fejlődés mellett, akkor nálam az év játéka lesz (ha a Diablo3 nem jelenik meg idén ) -
bendáj17 #425 ez tényleg tuti ezt várom a legjobban na jó meg a mass effect 3-at de az messze van még :) -
bendáj17 #424 igen az is klassz nem feledkeztem meg róla. -
#423 De ebbe a játékba legalább biztos nem fogunk csalódni. -
#422 Messze van még az idő, amikor a védőfóliát tépem le a tokról...
-
kisokka #421 Én a kockát is szerettem, még több üde színfoltjai a játéknak :D -
bendáj17 #420 kemény kis csaták, a boksz is jó meg a szkander :) -
#419 Witcher 2 mini games.
-
#418 #360, #362 -
ezt nem tiltják le :D -
#416 nekem a heroes V mediumon akad és szaggat, de pl a two worlds 2 fullon meggy akadás nélkül:)
-
kisokka #415 Ha Dragon Age highon futott, ennek is kellene szépen.Az sem mindegy milyen verziód van, esetleg valami patch nincs rajta.
És valóban Witcher topicba kellene írnod :D -
#414 Fent van a gépen. Minimum beállításokkal is akad... érdekes, maxon is, teljesen mind1 mint h állítok be. Dragon Age Highon fut, Cryis medium-high között. Ez ilyen grafikával nem futna legalacsonyabb beállításokkal?
(talán witcher topikba kellene írnom, na mind1) -
ratgab #413 Nem teljesen ugyanaz a harcrendszere (sokan bírálták is)!
Kicsit a ritmusérzékre épít a Witcher első részének harcrendszer... ha jó ütemben támadsz, akkor egyre pusztítóbb támadásokat lehet az ellenfélre mérni. Ha ütemet vesztesz, akkor csak a levegőt ütöd és kezdheted előlről a támadássorozatot!
3 féle támadási stílus van, amit szabadon váltogathatsz és más-más szituációban hasznosak:
Erős támadás a nagy és zömök ellenfelek ellen hatásos, a gyors támadás a gyorsabb ellenfelek ellen, a csoportos sebzés pedig, ha csoportban ront rád az ellen. Emellett még ott vannak a varázs jelek, melyek tovább bővitik Ríviai Geralt( a főhös ) repertoárját.
Összegezve: Még a 2. rész kijövetele előtt vidd végig, mert nagyon jó... másrészről meg a mentések befojásolni fogják a 2. részben lévő dolgokat! -
#412 Ja és a Witcher-ben szereplő vizimai őrt éppen Jethronak hívják :))) -
#411 Rendben vhogy megszerzem, ha olyan a harcrendszere, mint a lentebbi videón akkor rossz nem lehet, az tudom h clic-to-attack mint a Dragon Age, G3 az pedig ha jól emlékszem ott nem kellett kiválasztani az ellenséget, sebzett a kard akit ért. De pont ez a Witcher az amiről nem olvastam rosszat. -
#410 2007-ben év RPG játéka volt több helyen is. grafika nyilván nem így néz ki, de a játékélmény és a fejlődés, no meg a - sokak által panaszolt - harcrendszer nagyon ott van.
Kiváló fantasy sztori