9144
-
Jimmyke #129 Kelleni fog a vas alá, TES:IVhez újított gépem mehet a múzeumba. :D -
#128 10 perces fejlesztői napló #DevDiary2 -
#127 Tervbe van a konzolport majd a pc-és verza után. -
zsozso29 #126 Azt írják a játékidő 40-80 óra! Lehetett volna több is. -
obe #125 szintúgy CSAK az erdekelne -
#124 Pedig nagyon érdekelne a CE. -
Jimmyke #123 Nemhivatalos FAQ
Elvileg terveznek konzolos átiratot, gondolom majd bevételtől fog függeni (TW1 átportolását is forráshiány miatt állították le)
Collector's Edition-ről híreket még nem találtam :( -
#122 Lol hülye firefox duplázott sry xD -
#121 Csak PC-re jön. -
#120 Csak PC-re jön. -
#119 Ööh, gametrailers-ön csak PC-re van írva, és ott általában pontos szokott lenni a kiírás. -
#118 Ugy tudom lesz konzolos verza. -
Novotsik #117 konzolokra is kidobják a játékot? -
#116 Ja ez új, mindenütt new videóként van feltüntetve.
Nagyon várom már. -
#115 Igen, ezt még nem láttam.
Köszi, hogy beraktad
-
Jimmyke #114 Nekem ez még új, elfér itt, hátha nektek is az lesz.
-
#113 Tudom.
Csak valamilyen szinten igazad van, ugyanis valóban ez a divat mostanában.S ezzel inkább magamat nyugtatom. :) -
#112 Pihenj... Gyengébbek kedvéért, a mondat végén a :) jel annyit jelent, hogy hülyülök. -
#111 A fejlesztők azt ígérik hogy nem!
S ebben a brigádban meg lehet bízni. (még!) -
#110 Akkor a jelen divatot figyelembe véve kapunk egy 4 órás játékot 2 órányi videóval:) -
#109 Ezek lesznek a Witcher második részében:
-16 féle befejezés
- Három különböző kezdés
- 256 átvezető animáció (150 percnyi hosszúsággal), az első részben csak 130 volt a maga 53 percével
- Több mint 30 páncéltípus, az egyben csak 5 volt
- Extra mágikus jel
- Csupán négy töltőképernyő, az elsőben 700 volt
-
#108 Interju a PAX-ról, sok ujdonság nincs, de biztos van akinek vannak benne uj infók.. -
Jimmyke #107 Jajj, a fülem!
Mintha a befejezésekről nem esett volna szó. Bal+jobb klikk kombós harc érdekesnek tűnik, grafika miatt gépújítás kötelező lesz. :D -
#106 The Witcher 2 Engine, Sex, and Ending Details interview.
-
obe #105 mind2tök válaszát elfogadom:)... én imádtam a rajzolt töltő képernyőket, remélem vastag, igényes art book-al érkezik a collector edition, merthogy arra fáj a fogam, de nagyon...de hozzácsomagolhatnak akár egy 1:1 méretarányú színezüst kardot, szörnyek ellen -
Zóanagyvarázsló #104 es mi az hogy az elözöben 700 loading screen volt ebben meg kb 4 lesz ?
Az, hogy egyben tölt be sokkal-sokkal nagyobb területeket, így összesen négy különböző helyszín vagy fejezet lesz, ahol töltőképernyőt láthatunk. -
#103 400 lesz az, de minden másban elörelépés van a 153 percnyi cutscens is jól hangzik.
A 30 armor type is rendben van föleg ha az elsö ötéhez mérjük, mondjuk sajnos a fegyokról nincs semmi infó pedig jó volna néhány rare sword mert az elsöt 1-2 fegyverel végig lehetett tolni. -
obe #102 annak viszont nem örülök hogy toväbbra sem bövelkedünk varäzslatokban, az a plusz egy nem sok, föleg ugy hogy az elözöben sem volt több mint 2-3 hasznälható...es mi az hogy az elözöben 700 loading screen volt ebben meg kb 4 lesz ? -
#101 Ez iylen csapkodós lesz? nekem az első harc-kombór endszere kell, de nagyon! -
16 game endigs...az nem lesz semmi.
A 3 Game opennings valszeg az elsö rész három féle végét folytatja. -
#99 GamesCOM demo több mint 15 perc gameplay -
Cecameca #98 Engem már azzal megvettek, hogy lesz 2. rész, nagy kedvencem a játék, de ebben a trailerben az a boss, vagy mi ott a végén, na az értelmezhetetlen. Lehet, hogy csak nekem volt fárasztó napom, de harmadszorra megnézve is olyan mint egy rakás lángoló almásláda.... -
#97 Hát szerintem a cinematic trailereknél nincs rosszabb, ugytünik nagy bossokból nem lesz hiány. -
Zóanagyvarázsló #96 Nem mintha számítana, de a Namco Bandai a nyugat-európai kiadó, az észak-amerikai az Atari, a közép-európai pedig a CD Projekt.
Mondjuk tőlünk kivonultak (értsd: a CD Projekt Hungarytől megváltak, az önálló magyar forgalmazó lett), de gyanítom nálunk is ők adják ki. -
#95 kiadó worldwide feltehetően. -
#94 Namco bandai? wtf -
#93 Ezeket a pár sec-os videokat jobban rühellem mint a nem ingame-eket! -
#92 Új gameplay.
-
#91 A grafal nem lesz baj, csak a gépünk birja... -
#90 3-as, 5-ös elég nice