9144
-
kisokka #1129 Magyar hang is csak akkor legyen, ha rendesen meg van rendezve az egész. -
#1128 Szerintem eléggé gyökszi volt az angol szinkron, pedig már a javítottal toltam. Nagy kár, hogy nem lesz magyar hang, dehát ez van. -
kisokka #1127 Most erről eszembe jutott, hogy az angol szinkron miért is jó?Főleg egy ilyen játéknál ami a sötét középkort idézi(idézné).Én elhiszem, hogy sok minden kimarad a magyar szinkronokból, de az angol van ahová egyszerűen nem illik.Persze egy GTA-nál kötelező(majdnem mondtam valami COD-ot is, de oda sem illene mindenhová, nincs rosszabb a lebutított németes angolnál ).Személy szerint inkább játszanám az ilyesmit végig lengyelül, magyar felirattal, de lengyelül nem tudok, angolnál meg észreveszem, ha valami nem oké a magyar szövegben.
Ezt csak azért mondom, mert én nem vagyok elájulva az angol szinkrontól, néhol egészen illúziórombolásként hat.Persze csak számomra. -
kisokka #1126 Én valahol sajnálom, hogy nem lesz japó szinkron, érdekes lett volna ahogy Geralt szan bánzájozik -
#1125 de amúgy
http://gamepod.hu/hir/witcher_2_11_nyelven_lesz_elerheto.html -
bendáj17 #1124 nagyon durván nézz ki úgy látom kelleni fog a gép turbozás, egy jó kis új vga kell ide. -
#1123 nem -
Jimmyke #1122 Van. -
#1121 Lesz magyar szinkron? -
#1120 van-e valami hivatalos fóruma a gammának,
amit a fejlesztők is (!) olvasnak? -
#1119 A magyarban minden szó lehet káromkodás.
Az angolban pedig a fuck (és persze ragozásai) mindenre használható.
:) -
#1118 Bizony - szegény ideszármazó idegenországbeliek, akik magyarul akarnak megtanulni :))))
-
ratgab #1117 Legalább választékosan lehet elküldeni bárkit bárhova... -
#1116 a libriben vettem a könyvet, és jár hozzá egy 1000ft-os kupon az 576-ban, a witcher2-re ofkórsz. -
mindero #1115 Még egy dolog amire büszkék lehetünk. -
ratgab #1114 Ez tény! A magyarok káromkodásban utolérhetetlenek (és ez halál komoly ám)!
Egy másik európai népnek sincs ilyen szógazdag nyelvezete, ha káromkodásról van szó! -
ratgab #1113 -
Jimmyke #1112 Azért Thaler cockney szlengje nem kicsit odavág az első részben. :D -
#1111 Megjött a könyvecske! :) Azért nem gyenge, így ránézésre 3-4 óra alatt kiolvasható, aztán megy a polcra, ehhez képest a játék ár/értékaránya pöttyet jobb... -
MaRee #1110 Jó nekem angolul is az egész, annyira nem dob fel hogy a képernyőn is nézem hogy a kúva isten bssza meg meg stb :D -
#1109 #1078 ez az igazi+esetleg magyar felirat -
#1108 Angol szinkron + magyar felirat. -
MaRee #1107 Káromkodást hallok élőben eleget, a magyar szinkronok gagyik lettek szerintem, ez van. -
mindero #1106 Az biztos! A játék sava-borsa veszik el -
#1105 Pedig sokat veszítesz, pl.magyarul jobb a káromkodás. -
#1104 A Witcher világára jellemző a nyers durva szóhasználat, és a szex naturális megjelenítése. Ezek teljesen természetes dolgok. -
MaRee #1103 Remélem választható lesz alapból az angol nyelv + felirat is, a magyar valami katasztrófa volt szerintem az 1-ben is :D -
#1102 -
#1101 -
#1100 Brutális pábeszédek
Pl. hogyaszonnya:
-ketté hasítalak te Vaják!
-Hasítttod ám az ****nyád pics**át te köcsög goni. Felnégyellek
hogy még az a k**va **nyád sem ismer majd rád. -
#1099 Witcher 2 - CDP RED FAQ
(aki még nem olvasta angolul) -
#1098 "Valósághű, hatalmas játékvilág"
"Nemlineáris, felnőtteknek szóló történet"
"Látványos, brutális, taktikai harc"
-
#1097 Doboz hátlap -
muhpet #1096 O.O Ez valóban hihetetlenül gyönyörű, ezért tényleg érdemes gépet fejleszteni! Kár, hogy nem biztos hogy tudok idén, így meg csak annak örülhetek, ha low-on elfut... :S -
#1095 Így van -
MaRee #1094 Na ez már nekem sok :D Kezdek is inkább gyűjteni új gépre, ezt lowon bűn lenne játszani :D -
#1093 Ki kell tudni mazsolázni a nem spoileres részeket. Egyébként direkt úgy vannak ezek megírva, hogy ne derüljön ki semmi olyan, amitől meglepődsz majd a játékban. Csak a grafikát / zenét / hangulatot ajnározzák agyonra. Érdemes beleolvasni! -
#1092 Hát ez már kész: Slideshow
Akinek van egy jobb fülese, az nem csak a képektől fog padlót fogni. Ezt a muzsikát b**sza meg!! -
bendáj17 #1091 én is meghagyom másnak a videót, kell a meglepetés már nem sok van kibírom :D -
vzajcev #1090 "Geralt pedig igazán eltalált karakter, a Dragon Age 2 Hawke-ja langyos „légpisztoly” hozzá képest."