9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • kisokka
    Magyar hang is csak akkor legyen, ha rendesen meg van rendezve az egész.
  • rotator
    Szerintem eléggé gyökszi volt az angol szinkron, pedig már a javítottal toltam. Nagy kár, hogy nem lesz magyar hang, dehát ez van.
  • kisokka
    Most erről eszembe jutott, hogy az angol szinkron miért is jó?Főleg egy ilyen játéknál ami a sötét középkort idézi(idézné).Én elhiszem, hogy sok minden kimarad a magyar szinkronokból, de az angol van ahová egyszerűen nem illik.Persze egy GTA-nál kötelező(majdnem mondtam valami COD-ot is, de oda sem illene mindenhová, nincs rosszabb a lebutított németes angolnál ).Személy szerint inkább játszanám az ilyesmit végig lengyelül, magyar felirattal, de lengyelül nem tudok, angolnál meg észreveszem, ha valami nem oké a magyar szövegben.
    Ezt csak azért mondom, mert én nem vagyok elájulva az angol szinkrontól, néhol egészen illúziórombolásként hat.Persze csak számomra.
  • kisokka
    Én valahol sajnálom, hogy nem lesz japó szinkron, érdekes lett volna ahogy Geralt szan bánzájozik
  • Maxtreme
    de amúgy
    http://gamepod.hu/hir/witcher_2_11_nyelven_lesz_elerheto.html
  • bendáj17
    nagyon durván nézz ki úgy látom kelleni fog a gép turbozás, egy jó kis új vga kell ide.
  • Maxtreme
    nem
  • Jimmyke
    Van.
  • JaSoN HuNTeR #1121
    Lesz magyar szinkron?
  • Muttley
    van-e valami hivatalos fóruma a gammának,
    amit a fejlesztők is (!) olvasnak?
  • armageddon666
    A magyarban minden szó lehet káromkodás.
    Az angolban pedig a fuck (és persze ragozásai) mindenre használható.

:)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - szegény ideszármazó idegenországbeliek, akik magyarul akarnak megtanulni :))))
  • ratgab
    Legalább választékosan lehet elküldeni bárkit bárhova...
  • koschwarz
    a libriben vettem a könyvet, és jár hozzá egy 1000ft-os kupon az 576-ban, a witcher2-re ofkórsz.
  • mindero
    Még egy dolog amire büszkék lehetünk.
  • ratgab
    Ez tény! A magyarok káromkodásban utolérhetetlenek (és ez halál komoly ám)!

Egy másik európai népnek sincs ilyen szógazdag nyelvezete, ha káromkodásról van szó!
  • ratgab
  • Jimmyke
    Azért Thaler cockney szlengje nem kicsit odavág az első részben. :D
  • rotator
    Megjött a könyvecske! :) Azért nem gyenge, így ránézésre 3-4 óra alatt kiolvasható, aztán megy a polcra, ehhez képest a játék ár/értékaránya pöttyet jobb...
  • MaRee
    Jó nekem angolul is az egész, annyira nem dob fel hogy a képernyőn is nézem hogy a kúva isten bssza meg meg stb :D
  • Solid Snake
    #1078 ez az igazi+esetleg magyar felirat
  • zzeN
    Angol szinkron + magyar felirat.
  • MaRee
    Káromkodást hallok élőben eleget, a magyar szinkronok gagyik lettek szerintem, ez van.
  • mindero
    Az biztos! A játék sava-borsa veszik el
  • Solid Snake
    Pedig sokat veszítesz, pl.magyarul jobb a káromkodás.
  • bélanéni #1104
    A Witcher világára jellemző a nyers durva szóhasználat, és a szex naturális megjelenítése. Ezek teljesen természetes dolgok.
  • MaRee
    Remélem választható lesz alapból az angol nyelv + felirat is, a magyar valami katasztrófa volt szerintem az 1-ben is :D
  • Solid Snake
  • zzeN
  • Solid Snake
    Brutális pábeszédek
    Pl. hogyaszonnya:
    -ketté hasítalak te Vaják!
    -Hasítttod ám az ****nyád pics**át te köcsög goni. Felnégyellek
    hogy még az a k**va **nyád sem ismer majd rád.
  • bélanéni #1099
    Witcher 2 - CDP RED FAQ
    (aki még nem olvasta angolul)
  • bélanéni #1098
    "Valósághű, hatalmas játékvilág"
    "Nemlineáris, felnőtteknek szóló történet"
    "Látványos, brutális, taktikai harc"
  • bélanéni #1097
    Doboz hátlap
  • muhpet
    O.O Ez valóban hihetetlenül gyönyörű, ezért tényleg érdemes gépet fejleszteni! Kár, hogy nem biztos hogy tudok idén, így meg csak annak örülhetek, ha low-on elfut... :S
  • bélanéni #1095
    Így van
  • MaRee
    Na ez már nekem sok :D Kezdek is inkább gyűjteni új gépre, ezt lowon bűn lenne játszani :D
  • bélanéni #1093
    Ki kell tudni mazsolázni a nem spoileres részeket. Egyébként direkt úgy vannak ezek megírva, hogy ne derüljön ki semmi olyan, amitől meglepődsz majd a játékban. Csak a grafikát / zenét / hangulatot ajnározzák agyonra. Érdemes beleolvasni!
  • bélanéni #1092
    Hát ez már kész: Slideshow
    Akinek van egy jobb fülese, az nem csak a képektől fog padlót fogni. Ezt a muzsikát b**sza meg!!
  • bendáj17
    én is meghagyom másnak a videót, kell a meglepetés már nem sok van kibírom :D
  • vzajcev
    "Geralt pedig igazán eltalált karakter, a Dragon Age 2 Hawke-ja langyos „légpisztoly” hozzá képest."