9144
-
ratgab #1329 DE jó hogy mondod... valahol online megtaláltam angolul! Neki kéne már esnem! -
ratgab #1328 Kökörcsin???? XD XD XD LOL Újabb példa a retardált, erőltetett fordítói munkára...
Ám szerintem csak az első könyv novellás, a többi majd biztos egybefüggő sztori lesz! -
ratgab #1327 Én is ezt akartam írni! -
#1326 Nahát azt gondoltam legalább te megveszed ezt a játékot én semiképp se warezolnám. -
#1325 Na mondjuk a Dandeliont kár volt lefordítani. -
#1324 Bár én is félre tudnék tenni annyit - a gépem már vén :( -
bendáj17 #1323 én itt szoktam nézni ha itt kint lesz akkor az tuti jó: pc -
bendáj17 #1322 én még nem vettem meg a könyvet de ami késik nem múlik. -
zsozso29 #1321 Nem kamu kint van máshol is... -
#1320 azért bescanelhetnétek a könyvet :) -
Gabe18 #1319 Nekem a könyv egy picit csalódás volt.
Geralt-ról sokat megtudunk, de nekem a többi szereplő és maga a világ elég felületes. Na persze ez a novellás felépítésnek is betudható, itt nincs mód Gyűrűk Ura szintű leírásokra.
De semmiképpen nem rossz, Witcher rajongóknak és Vajákosoknak mindenképpen ajánlható. -
#1318 Nah.A mai napon félretettem a lóvét a játékra és további 80ezer ft-ot ha valami balul sülne el és szarul futna.Magamra sem ismerek. -
ferenc001 #1317 Nekem is tetszik, a vaják eleinte furcsa volt, egy olyan 10 oldal után megszoktam. De úgy amúgy is, ezek a magyarra fordítások eleinte kicsit zavaróak (pl. Dandelion le lett fordítva Kökörcsinre, ami szép és jó, de személy szerint csak a könyv vége felé ismertem fel, hogy kit is takar a név, és azt is csak azért, mert a novella története említve lett a játékban is). Amúgy igen, novellákból áll, tudtommal az összekötő fejezetek direkt a könyv miatt készültek. -
#1316 Az az a játék, amit még várok kb. ilyen lelkesedéssel.
Vannak közös vonások, mindegyik RPG, de egyik sem vérbeli RPG. Inkább akció RPG-nek titulálnám őket.
Én ámblokk tekintem a játékokat, általában az RPG vonalat preferálom, de akkor is az összhatást tekintem: hangulat és hogy a grafika és zene mint eszköz mennyire segíti elő a beleélést.
Ilyen értelemben össze tudom hasonlítani, de konkrétan ebben az esetben a "mennyire várom" és "mekkorát fog ütni" faktorokat tekintettem összehasonlítási alapnak.
Más: kinek mennyire tetszik a Vaják c. könyv? Nekem nagyon, mivel 100 oldalból kb. 10-15 oldal csata leírás, a többi a világot próbálja bemutatni, számomra ez pozitív. Majdnem a felénél tartok, mivel nagyon keveset tudom olvasni, de eddig nagyon jó, kissé furcsa viszont hogy kis novellákból(?) áll, nem egy összefüggő regény. De így is klassz! -
#1315 Jaja semmi az egész. Már én sem értem mire gondoltam. -
torma1 #1314 Szerintem ez még kamu. Korán van még hozzá. -
ricsa008 #1313 The Witcher 2 Assassins of Kings CLONEDVD-k1koo [Full ISO/RPG/2011]
nem tudom valós -e -
mindero #1312 Pedig ebbe semmi új nincs, ami már az 1-be ne lett volna. Ugyanígy sopánkodtak az eresz alatt, hogy " A francba újra vizes lesz a kiteregetett ruhám!" satöbbi.
Ettől még persze jópofa dolog hogy ez megmaradt. -
mindero #1311 Elvégre mutáns, ki tudja milyen speciális képességei vannak. -
#1310 :DD
-
#1309 Diablo 3-t hogy akarod ehhez hasonlítani? :D egész más stílus -
#1308 GT-s formában: Living World -
#1307 Ez alapján a videó alapján nem az év, az évtized játéka lesz, nem csak RPG műfajban. Ez (részemről) nem vicc, komolyan gondolom. Diablo3 lassan az árnyékában lépdel ennek a mesterműnek. A D3 legfeljebb a vele élvezettel eltölthető órák számában fogja felülmúlni a W2-t. -
#1306 " Egyébként a fejlesztők elmondása szerint Geralt többször lesz olyan helyzetben, hogy több nőt magáévá tehet, látványos videóval megfűszerezve a jeleneteket." - a jó öreg geraltban most se fogunk csalodni... -
#1305 Új videó
hát ez nagyon jó lesz -
bendáj17 #1304 jól mondod. :) -
.......nemsssszokára a miénk lesszel drágassszág!
-
bendáj17 #1302 ne hülyülj :D én simán haza vinném a csajt :) tetszetős nekem mindenképp. -
#1301 Azért ott a védekezés, az már 3 gomb :D -
ratgab #1300 Hát ez nem kicsit jó csaj.... -
mindero #1299 Szerintem meg kövér.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Márha fikázunk. -
bendáj17 #1298 egyetértek rettenetesen dögös és mennyire hasonlít tök jól nézz ki. :D -
Gabe18 #1297 Hát, most gondold el, a lehetőségek micsoda tárháza nyílik meg ezáltal!
-
vzajcev #1296 Jah, néha 2-öt kell benyomni -
Gabe18 #1295 De ha elolvasod az előzeteseket láthatod hogy nem, mert más lesz a harcrendszer... -
#1294 -
#1293 Nem tudom mit vagytok úgy oda ezért.
Ez is csak egy nyomd az egér gombot ha felvillan a kis ikon fos lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt csak azért írtam legyen már valami fikázás is :D :D -
mike01010101 #1292 A csaj nagyon jó -
#1291 A pasi se semmi ahogy probál vicsorogni, még a csaj is elnevette magát. -
#1290 Ööööö... #1277 az valami rettenet!