9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • vzajcev
    #1277 és tényleg
  • IMYke2.0.0.0
    És... a csaj majdnem tökéletesen hasonlít!
  • vzajcev
  • BoneDragon
    spoiler*
    ...
  • BoneDragon
    Áhh ide nem érdemes bejönni... túl sok a spiler!!!
  • wedge31
    The Witcher 2 Russian Photo Shoot Has Plenty of Nudity...

• bendáj17
    én még nem láttam szóval köszi.
  • Jimmyke
    Rövid képességleírások, vótmá?
  • zzeN
  • kisokka
    Vaják Miklós az, ezt már régóta tudni
  • Palinko
    kiderül ki donatella apja?
  • kisokka
    Vigyázz az ilyesmire, mert még Witcher 3-ba belerakhatják
  • Solid Snake
  • Muttley
    fujj, vazze
    Kiszel Tünci?
    akkor inkább a cölibátus..
  • bendáj17
    ja eléggé értelmetlen.
  • bélanéni #1274
    Fúj, gusztustalankodsz itt!
  • kisokka
    Na most ezt komolyan vegyem, vagy se?
    De ha tényleg igaz amit szólsz, még így is több értelme van, mint amit az itthoni Playboyban művelnek, mert ugye Dundika kellett huszadszor is a címlapra...Lassan már Kiszel Tünci szétshoppolt képeire jobban kíváncsi lennék már
  • vzajcev
    na pewno siê
  • kisokka
    Nem semmi, jóféle cg képek
    Egyébként ez tényleg megjelent a polákoknál?Vagy csak én vagyok megint tudatlan...
  • bendáj17
    megnézem milyen. már csak 2 hét és eljön a mi időnk :D
  • stuka85
    Hali mindenkinek! Megtaláltam a a fent említett playboy képeket. A nyelv természetesen lengyel, a felbontás elég jó. Jó szórakozást mindenkinek.
    Letöltőlink
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt azért én kétségbe vonnám. A QTE ilyesmi:

S a vltozatosság kedvéért mindez lengyelül :9

• mindero
    Nekem kifejezetten tetszett ez az ütemre harcolás, remélem a mostani se lesz klikkelő bajnokság.
  • wedge31
    Van benne igazság...
  • Gabe18
    Végül is az első részben az egész harcrendszer egy nagy QTE volt...
  • wedge31
    A QTE meg a minijáték két különbözö dolog.

Minijáték szkander, kockapóker, meg verekedés lesz.
  • Dante73
    Valóban nagyon ritka, hogy valaki nem pénzt, hanem játékot akar csinálni.
    Én eleve szomorú vagyok az olyan "nagyszerű" kritikáktól, amik kiemelik mennyire filmszerű a játék, ugyanis VAGY filmet nézek VAGY játszok. Itt is most kissé mellbe vágott a dolog, hogy fel van készítve a portolásra "nyomd meg x gombot y időn belül" minijátékokkal, stb.
    De azért én is nagyon várom, bár 100 pontot azért nem adtam volna az elsőre, de 90 feletti pontszámot, az biztos.
  • bélanéni #1262
    /FLOOD OFF
  • bélanéni #1261
    Még annyi, hogy a legtöbb online gamer oldal 80-85%-ra értékelte a játékot anno. Ezzel nagyon nem értettem egyet. Mindent összevetve (figyelembe véve azt a tényt is, hogy nem egy amerikai "szuper"produkció hatalmas kiadóval a háta mögött, hanem egy közép európai kis fejlesztőcég debütáló játéka volt), nálam az első 100%-os játék volt. Amiatt a 4-5 technikai gigszer (amit az EE-ben kijavítottak egy ingyenes nagy patch keretében) és az itt-ott kusza sztori miatt nem vonnék egy pontot sem, mert minden más nagyon rendben volt.
  • bélanéni #1260
    (Ezáltal a kisebb/nagyobb technikai malőrökre is úgy tekintett az ember, hogy még bájosabbá és emberibbé teszi a produktumot.)
  • bélanéni #1259
    Csak a játékhoz volt szerencsém 4-5 órácska erejéig, na az nagyon ott volt. A zenét majd meghallgatom alkalomadtán!
  • bélanéni #1258
    Valaki megragadta a lényeget:
    "The best games are made when the maker doesnt think of money while making it"
    A Witcher-nél én is pont ezt éreztem, nem pénzszaga volt (mint manapság a minket körülvevő dolgok 98%-ának), hanem lelke volt az egésznek, csak úgy mint a hozzá komponált zenének.
  • IMYke2.0.0.0
    "Trine" OST-vel próbálkozz akkor :)
    Én az utóbbi hetekben csak azt hallgatom, fordítás mellett.
  • bélanéni #1256
    Jut eszembe, a napokban hallgattam az első részhez mellékelt zenei CD-t, hát valami félelmetesen hangulatos és zseniális az a muzsika. Witcher könyv mellé hallgatva pedig kib. ütős. Mindenkinek ajánlom, aki még nem hallotta, szenzációs zene. Én nem emlékszem más PC-s játékra, aminek ilyen szinten megírt zenéi lettek volna. (Beleértve a Blizzard játékokat is)
  • bélanéni #1255
    Én azért ott nem tartok, de kb. fél éve azért számolgatom a napokat.
    Egyébként én már rég kinőttem abból a korból - vagy fogalmazzunk úgy, kellően átalakult az érdeklődési köröm - hogy tűkön ülve várjak egy PC-s játékot, de őszintén mondom 3-4 éve ez az első ami annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy nagyon szívesen megveszem, és jó pár hónap alatt hatalmas élvezettel lejátszom (átlag 15-20 perc / nap játék mellett).
    Ebben persze erősen közrejátszik az első rész zsenialitása, és a vele töltött szép percek/órák emlékei.
    Talán a Diablo3-ig ki is tart, és akkor újra nem unatkozom ilyen téren 0,5 - 1 évig.
  • cherubim06
    Ez megvolt?

http://www.playon.hu/foldal/1-game-hirek/381-witcher-szornyvadaszat.html

• bendáj17
    én itt vagyok figyelek és türelmesen várok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy, ahogy én is, 2 hét 2 napra lehibernálta magát mindenki :)
  • bélanéni #1251
    Meg is állt a topik teljesen
  • bendáj17
    :D rendben.