9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Tomipapa86
    ÉN előrendeltem, de mivel most olvastam, hogy megjelenéskor csak a 16:9 monitorok lesznek támogatva lehet lemondom. Akinek 16:10 van az csak minimális különbséget fog látni, viszont nekem aki 1280*1024-ben tolja(5:4)a monitorom 1/3 részét elveszi a 2 k*rva nagy fekete csík. Elvileg utólagos patchet igérnek aztán, hogy mi lesz belőle azt nem tudom. Most fontosabb dolguk van... mondjuk nem tudom mi fontosabb annál minthogy, a vevők kb. fele normálisan tudjon játszani. Elég sok embernek nincs wide screen monitorja és nem csak Mo-n.
  • ratgab
    Hol van az még... Csak nehogy az is butítva legyen...
  • ratgab
    Nem én hasonlítottam össze...
  • ratgab
    Úgy legyen!!! Ám remélem egy Intel Core 2 Quad q6600 és egy Ati 5770 társaságában egy medium, high körüli beállításon el fog döcögni 1280x1024-es felbontásban (sajnos jelenlegi monitor nem bír többet, már érik a cseréje)!
  • bélanéni #1005
    Szerintem az Elder Scroll V-nél is sokkal jobb lesz!
  • wedge31
    A DAII mindenképp rossz példa összehasonlitásra szerintem annyira középszerű lett.

• mindero
    Annál nem lesz nehéz. De örülök h legalább 1 ember van akinek az is tetszett.
  • bélanéni #1002
    Persze hogy bölcs dolog megvárni a megjelenést, de a Witcher2 akkor is 1000x jobb lesz!
  • ratgab
    Witcher 2-vel játszottál már???.... Na látod!
  • ratgab
    Én csak azt mondom, hogy ne kövessük el azt a hibát, hogy előre istenítjük! Nekem is nagyok az elvárásaim, de azért előre ne vonjuk le következtetéseket! Óvatosságra intelek titeket is, abból még baj nem származott .

Óvatosság ellenére sanszos nekem is egy 0 day Prémium Edition megvétele...
  • wedge31
    Végigjátszottam a DAII-t annál ezer százalék, hogy jobb lesz a Witcher 2.
  • ratgab
    Ebbe ne menjünk itt bele! És szerintem várjuk ki a megjelenési utáni időt tényleges konzekvenciák levonására! Annyit mondok, hogy nekem tetszett a DA 2, tetszik eddig amit a Witcher 2-ből láttam! A 2 játék más stílust képvisel!
  • bélanéni #997
    Valahogy én is így látom, szépen megragadtad a lényeget!
  • Szeszmester
    Ugyan már!

Csak hasonlítsd össze a DA2 szörnyét az előző videó végén a kayrnnal!

A Witcher 2 mellett a DA2 látványa puritán, idejétmúlt, primitív.
    A harcrendszer szintén, a DA2 harcosai állnak egy helyeben. Idétlen és vontatott a Witcher 2 pörgős összecsapásai mellett.
    DA2 skill tree is elég béna, szinte csak jelzés értékű.

Történetben a Witcher 2 nagyon ütős, minden eddiginél komolyabb és mélyebb. A nagy újítás pedig, hogy a döntéseidtől függően TÉNYLEG teljesen más eseményekben lesz részed.
  • bélanéni #995
    Amit eddig láttam belőle, az alapján szenzációs. Attól még lehet hogy a végeredmény elmarad majd az elvárásoktól, ez természetes. (Bár hogy nagyon elmarad, azt kétlem.)
  • ratgab
    De nagyon kár volt ezt most megnézni! Ez a játék nagyon jónak tűnik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    finishing moves nagyon látványosak és a csoportos kivégzés fenomenálisan hangulatos
  • ratgab
    Én meg úgy vagyok vele, hogy kell mindkettő! Ne szálljunk el azért ennyire a Witcher 2-től.... Bölcsebb döntés azt mondani, hogy majd meglátjuk!
  • bendáj17
    valami olyasmi :) Én se nézem meg, a könyvet még be kell szereznem.
  • Csokis
    Egyértelmű!
  • IMYke2.0.0.0
    Kísértésbe akarsz rángatni minket. Mondd csak meg őszintén!
  • zzeN
    Újraindult a magyar rajongói oldal.
  • vzajcev
  • bélanéni #987
    Ja és a 30. oldalon tartok az Utolsó kívánságban, meg kell mondjam hogy a Witcher első része marhára visszaadta a könyvek hangulatát. Most vagyok túl a Witcher introjának könyvbeli leírásán, hát mintha az introt néztem volna vissza. Mindenkinek ajánlom olvasásra a könyvet!
  • bélanéni #986
    Csak beletekertem néhány képkocka erejéig.
    Sok mindent láttam már életemben, de ilyen hangulatos játékot még nem. Nem vagyok az a típus, aki áradozik feleslegesen, de a Witcher2-vel kapcsolatban nem tudok másképp tenni. Itt egy áll-leejtős játék van készülőben, minden screenshot, video és zenei részlet ezt sugallja.
  • Csokis
  • mindero
    Újra kell játszani az 1-et, a 3. befejezés még úgyis várat magára. Ez az idő elég is lesz rá.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ezt az egy hónapot most már én is kibírom, mindenféle matéria megtekintése nélkül... még ha nehezen is :)
  • vzajcev
    Köszi, de erős leszek nem nézem meg.
  • Gideon Wieth
    ÚJ WITCHER 2 GAMEPLAY
  • mindero
    Hát van benne igazság
  • The Protector
    az a hülye paraszt amelyik ezt csinálta(jó értelemben)XDXDXDXDXDXDXDXD
    Hatalmas.Epic
  • bélanéni #978
    Első olvasásra komolyan vettem. Nem vagy semmi!
  • kisokka
    Ehhehe, piára mond nemet, ez íg már nem is vicces
  • kisokka
    A koma éppen sütit eszik és a villát kínálják neki, de a bal kezében már ott van a sarló, ezért nem kell a villa.
  • mindero
    Mókás, de eredetileg ez milyen kép volt?
  • bendáj17
    nálam is :D Nem semmi mit ki nem találnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Az utóbbi idők legjobb poénja, a szememben :)
  • kisokka
    Szerintem sokat elárul ez a kép
    Jobban mondva:
  • bendáj17
    tuti döntés inkább a W2
  • bélanéni #970
    Én is így vagyok ezzel, mint a tisztelt elvtárs.