9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • mindero
    Sajnos én már ezeket nem merem megnézni.
  • bélanéni #1088
    [URL=http://www.gamekapocs.hu/cikk/1594/the_witcher_2_betateszt]Előzetes #2[/URL]
    Mi lesz itt?!
  • BoneDragon
    Egy kis előzetes.
  • vzajcev
    Felhívjuk kedves játékos társaink figyelmét, hogy a képernyő középső részén a maga a játék /nem/látható. A vékony fekete csíkok nagyszerű filmes hatást kölcsönöznek a műremeknek.
  • bendáj17
    érdekes :)
  • kisokka
    Hát persze
  • vzajcev
    http://img151.imageshack.us/img151/5258/nahz.jpg
  • armageddon666
    4:3 mellett gondolom 5:4-nél is mert egybe szokták venni.
  • wedge31
    Állitolag csak 4:3-as képaránynál lesz a letterbox.
  • armageddon666
    WTF?! Letterboxos lesz? :\ mi ez idióta szokás újonnan? Assassin's Creed óta vettem észre.
  • vzajcev
    A kép alján, és tetején vékony fekete csík látható xD ez nem tűnik zavarónak.
  • vzajcev
    Csak igazi hardcore fanoknak, eredeti nyelven:
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem "csak" 4 kellett hozzá - 2 melóhely mellett.
  • bélanéni #1076
    Látom nem vagyok egyedül ebben a helyzetben. Nekem is jut vagy napi 20-30 perc rá, de legalább így sokáig tart :) Első rész 5 hónap alatt volt meg.
  • koschwarz
    még így is több időd lesz játszani vele, mint nekem a család és meló mellett, úgyhogy ne sírj
  • bendáj17
    ja én is ezen szomorkodok, mondjuk ha minden jól alakul hamar megleszek vele. Jókor fog megjelenni :(
  • Jimmyke
    Grrrr, miért pont vizsgaidőszak előtt egy héttel kell kijönnie.
  • zzeN
    125 kép max. grafon.
  • bendáj17
    simán nekem is elég lesz egy normál szint :)
  • bélanéni #1070
    Persze, erről szól az egész.
  • IMYke2.0.0.0
    Diablo 2-ben imádtam a "Hardcore" módot.
  • koschwarz
    ártani nem árt, ha van benne egy ilyen mód is. egyébként meg nyilván külön gerilla-marketing értéke is van egy ilyen különlegességnek, hiszen biztos lesznek hírek, site-ok amik arról szólnak majd, hogy ki vitte így végig.
  • bélanéni #1067
    Szintúgy, kb így nézek ki nap végére
    Nekem jó lesz egy kettes szint is, örülök ha az bírni fogom. Így talán még a story-ra is lehet koncentrálni.
  • mindero
    Így kitolják a játékidőt az örökkévalóságig. Mindenesetre tuti hogy én nem abba fogom indítani, kapok elég agyvérzést napközbe is.
  • Jimmyke
    Reset gomb berúgása 5% HP alatt reflex kifejlődött az emberben rendesen 80-as szint környékén.
  • bendáj17
    az biztos elég nagy lenne és idegesítő.
  • ratgab
    Azért amikor a végén a főbossnál elhalnál... nem lenne természetes a mosolyod...
  • kisokka
    Ez olyan, mint anno Diabloban profi karakterrel
    Én úgy tudtam egyébként, hogy a Witcher első részéhez is terveztek ilyet, abból semmi se lett ezek szerint?
  • bendáj17
    biztos lesznek olyanok is meg mások is. Érdekes lehet az a szint :)
  • bélanéni #1060
    Most olvastam arról először, hogy a legmagasabb (4.) nehézségi szinten ha meghal Geralt, vége a játéknak, nincs folytatási lehetőség. Szerintem extrém, de tuti lesznek próbálkozók és olyanok is, akik nemhogy végigtolják, hanem rekord idők alatt teszik azt.
  • bélanéni #1059
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=c5GyjfqRuug]DEVELOPER DIARY #5[/URL]
  • rotator
    Sosem értettem ezeket a bővített kiadásokhoz mellékelt dolgokat.
    Az ilyen kis szobrocskákat még megértem,de ilyen artbookkal ki tudnak készíteni. Annak mi értelme?

LOL! Nálam a szobrocska megy a padlásra (még ha Triss lenne...), viszont az artbookokat rongyosra szoktam lapozgatni. :)
  • bélanéni #1057
    Én gamestop.hu -ról rendeltem végül is 7.900 + PK-ért.
  • bélanéni #1056
    Én meg veszek 1-2 évente 1 játékot, de az legyen (amíg lehet), dobozos. Ennél több szemetet termelek sajnos összesen 1 év alatt, ezen semmi nem múlik. Én a Guide-ot akarom lapozgatni, néha a dobozra ránézek és a zenei CD-t egy nagyon komoly hifin hallgatom. Ennyi, tovább nem filozofálgatnék. Mindenki tegyen saját belátása/igényei szerint.
  • IMYke2.0.0.0
    Zavvi: 0,99 Font
    Game: 2,95 Font
  • Tomipapa86
    Egy kis kiegészítés amit elfelejtettem. :) Ha egy játékot mondjuk dobozosan meg tudok rendelni 6k forintért, digitálisan meg 10k akkor én is nyilván a dobozost veszem.

Ui: hmm most, hogy utánanéztem Albionból nem is olyan sokért jönne, szóval lehet még én is változtatok. xD
    Zavvi: 24.80+0.99 postaköltség
    Game: 24.99 de ott asszem 3 vagy 4 font a pk.
  • Tomipapa86
    Nem a pluszok miatt veszem ott, hanem mert digitálisan az a legjobb ajánlat. Ott porosodik a sok játék a polcomon és elő nem veszem őket nézegetni. Ami dobozos de steames azt meg főleg nem, mert a "dvd be és telepít" tovább tart mint letölteni. Ráadásul a lemez is megsérülhet aztán b*szhatod a kutya nem cseréli ki. Ilyenkor jön az ellenérv, hogy jaj csődbe megy a steam aztán lőttek a játékomnak, de én erre azt mondom, hogy ha egy olyan hatalmas vállalat mint a steam végleg eltűnik, akkor nagyobb bajaim is lesznek holmi játékoknál...(meg a világnak):D
    Amúgy mint mondtam régen én is ilyen voltam, hogy "jaj ott kell lennie a doboznak mert milyen tré ha nincs" de ezt már "kinőttem". Ma már ha jól tudom a játékok fele digitálisan kerül eladásra szóval lassan de biztosan el fog tűnni a dobozos játék. Nem most nem 5 év múlva de el fog :)
  • Solid Snake
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=-or0V5QIUrU]"a dalokat többször is meghallgatni"[/URL]......és aztán előadni
  • IMYke2.0.0.0
    Személyfüggő.
    Én például imádom az ilyesmiket az utolsó képig megnézni, a dalokat többször is meghallgatni (nem vagyok rest MP3-ba is nyomorítani, és elhozni ide, hogy itt hallgassam, ha kedvem van rá), és a könyveket is átnézem.
    Azért veszek/vettem, hogy kiélvezzem, ezért azt is teszem.

• grebber
    Azt csinálom :D

Igaz néha elő jön a kis angyal és veszek 1-2 játékot.
    Most is fogalmam sincs milyen indíttatásból meg mi célból de megvettem pár hete az AiTD Limited-et. Ugyanúgy ott van a polcon talán már a 13. porréteg rakódik rá.Zenei cd + game cd ki sincs bontva egyedül megnéztem milyen az artbook és ennyi.