9144
-
#1249 Aki ezek után bármilyen spoileres, ill. annak tűnő anyagba belelessint az így fog járni
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRu1oQXdxuXZM02D2r3QWnBrxPf6l0Z8GY4wH-HluSlwDyT5sUvrA -
bendáj17 #1248 értem én is csak úgy bele olvastam :) -
#1247 Köszi,remélem azért majd kiadják. -
#1246 Nincs róla infó.
-
#1245 hát múltkor gamefosban vagy pcgeciben elég durva jelöletlen spoiler volt szvsz :/ -
#1244 Gamestar ilyen,nagy 0 az egész újság.
Egyébként párszor már kérdeztem de választ nem kaptam: lesz a 2. részhez is Djinni editor?(vagy valami?)Esetleg még nincs róla semmi info? -
ferenc001 #1243 Nem nagyon van benne spoiler, talán az első oldal első két hasábjában, meg második középsőjében, van pár szó, ami spoiler gyanús, a többi fejlődésről, irányításról, konzolportról, meg arról szól, hogy sehol nem fogják kicenzúrázni a szexjeleneteket, illetve hogy komoly kihatással lesznek az első eseményei import eseten (remélem így is lesz :). -
#1242 Csak átsuhantam. A szokásos sallangos fogalmazás (ami számomra amúgy is irritáló, a kép alá/fölé írásokról nem is beszélve) - amúgy meg, csak azokat ismétli, amiket amúgy is tudunk.
A konzolosság már nem volt kérdés. -
bendáj17 #1241 ajaj csábító hogy olvassak bele de már nem sok híja van a megjelenésig. -
-
#1239 Erősen csalódok akkor - csak ezért jó lett volna, ha az 1. részbeli döntések komoly hatással vannak a 2. részre = én ugyanis Shanit kértem meg...
-
bendáj17 #1238 juj isten ments azonnal kivégeztetném :) vagy amit Gabe írt -
Gabe18 #1237 Jó lenne, kikötném egy Strigának éjszakai lakoma gyanánt... -
kisokka #1236 Kiszel Tüncinek örülnél -e? -
bendáj17 #1235 akkor jó legyen meglepetés hogy kicsoda. -
Bandris86 #1234 Shani helyett lesz más :) -
bendáj17 #1233 ajaj pedig nem lett volna rossz :) Triss csak benne lesz nem? -
#1232 Shani fanoknak -
#1231 Asszem benne se lesz a játékban shani. -
bendáj17 #1230 azért ez se rossz :D mindkettő kellett volna -
#1229 Shaninak jobban örültem volna :) -
DemonHunterW #1228 Triss Merigold a lengyel Playboy címlaplánya! -
ratgab #1227 Szuper hír -
#1226 Nem kamu, én voltam a magyar felirat egyik tesztere. Nagyon jól sikerült. -
bendáj17 #1225 ja jó kis jel volt :) -
#1224 Aard volt a királyság :) -
#1223 Dehogynem, meg még lepedő akrobaták is... -
ferenc001 #1222 Az Aardot, a Quent ha nagyon rosszul álltam, és kellet egy kis idő hogy legurítsak pár potiont, meg nagy ritkán az Ignit. A többire nem is raktam pontot (egy újrajátszás kivételével), nem éreztem szükségét. -
mindero #1221 Ti milyen jelet használtatok gyakran?
Én is az Aardot, meg egyszer talán az Ignit. Azt se tudom mi volt a többi (volt asszem valami csapdaállító cucc is), nagyon nem illettek oda.
Asszem a 2-ben is maradok az Aard-nál, a witcherek nem varázslók... -
kisokka #1220 Azt tudom, hogy nem használtam az elsőben, bár biztos nem mindenki játszott úgy mint én.Max 2 jelet használtam, abból is az Aardot sűrűbben. -
Jimmyke #1219 1-5-ig vannak berakva alapból a Jelek az egyben.
Csupán remélem, hogy nem hagyják kihasználatlanul a billentyű nyújtotta interaktivitást (NWN játékokban pl. 1-0/shift+1-0/ctrl+1-0 hozta fel a képességeket, lehetett ám facerollolni 30 opcióval). -
kisokka #1218 Ja hogy gyorsbillentyűre gondolsz.Hát nem tudom, úgy emlékszem az elsőben sem volt, külön ki kellett jelölni pl. az Aard-ot, ha használni akartam jobbkattal. -
kisokka #1217 Ilyenek konzolokra vannak. -
Jimmyke #1216 Power Wheel
-
bendáj17 #1215 á nem versz át :D figyelek :) -
#1214 'nyád ijesztegesd ! -
#1213 Ez az, megjelent: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ne légy türelmetlen xDD -
bendáj17 #1212 így van tök jó minden nap közelebb kerülünk a megjelenésig. -
ratgab #1211 Már csak kevesebb, mint 3 hét van hátra! -
#1210 Hm?