9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IMYke2.0.0.0
    Már ezt is bánom, hogy megnéztem... :(
    100%, hogy ezen a fostenger GF8500 GT VGA-s gépen nem fog normálisan futni a játék.

Otthon, offline crack-re kell majd várnom.
  • bendáj17
    nagyon jó kis videónak ígérkezik és a harcrendszer is. Az előzetest az kihagyom majd máskor .
  • Gabe18
    Pcdome előzetes
  • bélanéni #1166
    Azt a k**va élet :) (eddig csak az alfa verzióból mutattak videókat?)
  • bendáj17
    az még érdekesebb lesz :D Tényleg fejlődünk.
  • Gabe18
    Na ja, az erotikus kártyák helyett most már hardcore videók lesznek. Fejlődünk elvtársak!
  • Palinko
    a képek alapján most rendes 3ds lesz
  • bendáj17
    nagy kár hogy kihagyták nem is tudtam hogy ennyi van lehet újra kellene kezdenem. :)
  • wedge31
    Itt vannak a második részben sajnos már nem lesznek.
  • IMYke2.0.0.0
    Házhoz szállításnál add meg a munkahelyed címét - főképp, ha 8-16 óra között ott vagy, mert bizony, ebben az időszakban történik meg az érkeztetés.
  • The Protector
    Huh.A mai napon félretettem a pénzt a gamera hogy majd egyből tudjak rendelni galaxison.
    Már nagyon várom a gamet az biztos.
    Valakinek esetleg megvannak vagy valahol meg lehet nézni az összes kefélős kártyát a witcherből.
    A kedvencem az volt mikor vizimában megállított egy nő csak azért h megkeféltesse magát h Ő elmondhassa hogy megrépázta a nagy fehér farkas.

2.Házhoz szállítással kérem a gamet.Megoldható az hogy esetleg mikor kihozzák és melóban leszek akkor oda hozzák?Pl megadom a lakhelyem de ha pont melóban leszek és hínak akkor odahozzák.Elméletileg így még kevesebbet is kell utazniuk.
  • The Protector
    A Brotherhoodban nagyon sokat változott.Az elején rettenetesen el tudnak verni.És jött sok új feature is.
  • mindero
    Azért jó tud az lenni, nagyon is.
  • Gabe18
    Én sosem értettem az Assasins Creed harcában mi a jó. Körbeállnak 3-4-5-en, de mindig csak az támad meg aki veled szemben van, a többi türelmesen vár a sorára, csak lépegetnek körülötted előre-hátra.
    Az elsőben legalábbis igy volt, a többiről már csak videót néztem, de azok alapján ez semmit sem változott...
  • wedge31
    Azért taktikusabb gondolom mert itt van magic meg potionok, bombák, mérgek is, ha jól tudom a AC-be meg talán ilyenek nincsenek bár én nem játszok azzal és nem is egy kategoria a witcherel.

Több modon tudsz harcolni ezért taktikusabb.
  • Prince23
    Csak arra fel hoztam fel, hogy a Witcher 2-ben is hasonló a harcrendszer. nem kell itt taktika, ahogy nézem. Bele a lecsóba, mind két karakter.
  • IMYke2.0.0.0
    Assassin's Creed: Brotherhood engem nem érdekel - így az sem, ha az jobb (netán szebb, okosabb, és még le is cuppant) harccal rendelkezik.
  • Prince23
    Egyébként a harc bemutató alapján a witcher hasonlít az ACB-hez nem? én még nem láttam taktikusat. ha a witcherre ezt mondják az alább beágyazott videó alapján h taktikus, akkor az ACB mi?
  • bendáj17
    igen mondjuk Shani se volt piskóta :D kinek melyik
  • Muttley
    thx :)
  • IMYke2.0.0.0
    Shanit láttad egyáltalán hálóingben pihegni az ágyán? Nem mondanál olyasmit, hogy Abigail a legjobb :)))
  • wedge31
    Abigail volt a legjobb...

• IMYke2.0.0.0
    Én Shanival keltem egybe... szóval... :)
    [Bár, megvolt (sorrendben) Triss, Abigail, az utcalányok főnökasszonya is, még előtte.
  • bendáj17
    *Triss
  • bendáj17
    ja és Triess ? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ó, jaj!
    A legtutibb csaj volt pedig.
    (Szigorúan Shani után)
  • Solid Snake
    Az évek nem telltek el nyomtalanul
  • IMYke2.0.0.0
  • Solid Snake
    Pedig lesz benne
  • IMYke2.0.0.0
    Meg se venném, ha lenne benne multi. Ez komoly.
  • ratgab
    "Anyád törpékkel hál" Ezen a beszóláson akkorát röhögtem, mikor először hallottam!
  • bendáj17
    nincs mit, nem lesz szerintem. A videó a harcrendszerről biztos klassz de kihagyom :D
  • grebber
    Ez nem kérdés.Nem lesz benne!
  • titani
    oki thx
    akkor még egy kérdés maradt : ebben lessz-e multi?
    / mint pl a Two Worlds II-ben van /
  • Prince23
    Harc bemutató

• grebber
    "Látványos, brutális, taktikai harc"

Sajnos eddig ebből egy fél videót nem mutattak!
  • The Protector
    Nem is tudom mikor vártam utoljára ennyire egy játékot mint ez.Azt tudom h hatalmas csalódás volt az a game de nem tudom már mi is volt az pontosan.

Mellelseg rettenetesen félek a játék tehnikai részétől.Attól félek h tele lesz buggal,textúra hibával,de a legnagyobb gond az lenne ha borzasztóan lenne optimalizálva.Remélem egy laza x2 5200+ 2gb ram és egy 9800GT társaságában el fog döcögni.

íííííííííííjsh még valami.A witcher 1 óta beépült a káromkodási palettámba az ANYÁD TÖRPÉKKEL HÁL szidalom:)Multiba és a közéletben is hatalmas a röhögés rajta.
  • bendáj17
    egyenlőre csak pc-re jelen meg :)
  • zzeN
    Ki se jön konzolra(még).
  • titani
    Üdv
    A ps3 -as verzión lessz magyar felirat ? tudja valaki ?