9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel az erővel semmit se vásárolj, ami PC-játék...
    Elvi kérdésekben amúgy is felesleges a vitatkozás.

Van, aki csokis papírokat gyűjt, még úgy is, hogy mandula-, kakaóbab-érzékeny, vagy cukorbeteg...
    Van, aki képeslapokat gyűjt a világ minden tájáról, holott életében sosem fog eljutni egyik helyre sem, hogy személyesen vegyen ott postcard-ot.
    Stb. stb. stb.

Ezek olyan dolgok, amik mások szemében értéktelen dolgok, mondván "de hát...", miközben a gyűjtőnek, rajongónak, valamilyen oknál fogva megszállottnak ez nem kérdés.
  • bélanéni #1048
    A zenei CD-t nem iPod-on fogom hallgatni, MP3 nem ugyanaz (nekem).
    Amúgy igazad van.
  • grebber
    "hogy mindössze reklámfogásnak érzem, semmi jelentősége (pláne hogy 1 nappal a megjelenés után letölthető lesz bármely torrent oldalról, már bocs)."

LOL mert a making DVD meg a zenei cd az nem lesz letölthető? Ugyan már rossz kifogások ezek.
  • bélanéni #1046
    (ja és a környezetszennyezéssel egyetértek, de sajnos az egész civilizációs fejlődés árnyoldala a környezet pusztítása - de talán még mindig jobb mint ha gyönyörű környezetben friss levegőt szívva bunkósbottal védekeznénk még mindig a kardfogú tigrisek ellen, persze elfelejtve minden olyan technikai vívmányt mint számítógép, Witcher2 stb...)
  • bélanéni #1045
    Én a Premium (alap) verziót veszem meg, én életemben nem vettem gyűjtői kiadást. Viszont sokkal jobban tetszik a Premium dobozos változat, mint a digitális. Mert amit ehhez adnak, az nagyon szép csomag, elsősorban a zenei CD, Making DVD, és a 200 oldalas Útmutató lesz király, ez utóbbit (és egyáltalán könyvet) csak papír formában szeretek olvasni, eleget görnyedek gép előtt a melóhelyen - meg persze majd a W2 előtt .

Az 1043-ban azt próbáltam kifejteni, hogy szép és jó, amit a GOG-on a digitális változat mellé adnak, csak szerintem ha már adnak Art Book-ot, az digitális formában olyan szinten illúzióromboló, hogy mindössze reklámfogásnak érzem, semmi jelentősége (pláne hogy 1 nappal a megjelenés után letölthető lesz bármely torrent oldalról, már bocs).
  • grebber
    Sosem értettem ezeket a bővített kiadásokhoz mellékelt dolgokat.
    Az ilyen kis szobrocskákat még megértem,de ilyen artbookkal ki tudnak készíteni. Annak mi értelme?

Egyszer megnézi az ember és kb örökre elfelejti hozzá sem nyúl.Akkor minek van?
    Metro 2033 limitedhez is adtak 3-4 db art képet.Pocsékolják csak a nyomtató festékét.
  • bélanéni #1043
    Én meg valahogy jobban szeretem a valódi dolgokat a virtuális dolgoknál. Az artbook is "virtuális", monitoron nézegethető lesz? Mert akkor szerintem az elég nagy nulla, már ne vedd sértésnek, ez nem téged minősít.
  • Bandris86
    Viszont abban nincsen magyar felirat... :)
  • Tomipapa86
    Nem hiszem. Csak collector vagy GOG kiadás. A collectornál a GOG kiadás azért jóval olcsóbb. Meg valahogy már kinőttem abból, hogy muszáj dobozosnak lenni a játéknak. A büdös életbe nem nézegetem a dobozát max addig amíg települ a játék... :D
    Most kiadok 10k-t a dobozosért vagy fizetek a gog kiadásért 12k-t amihez megkapom ami a dobozosban van + artbook + gyakorlatilag 3 játék ingyen a GOG oldaláról. Steamen is gondolkoztam mert a legtöbb játékom ott van, de az steam cloudon és acsikon kívül semmi pluszt nem ad.
  • obe
    cd galaxis...artbook engem is érdekelne, külön nem lehet valahol rendelni ?..a collectors-ban egyedül az érdekelne, papírfej, kártya, stb nem
  • Tomipapa86
    Amúgy ki honnan rendelte elő? Én a GOG akcióját használtam ki. Igaz, hogy 12k, de a sok bónusz miatt magáért a játékért kb 7k-t fizetek. Ráadásul artbook a collectoron kívül csak ide jár :) És persze az sem mellékes, hogy így a teljes összeg oda kerül ahová való :)
  • bendáj17
    mennyire nehéz :D
  • bendáj17
    teljesen egyetértek én is, mindig szerettem először kipróbálni a játékot. A környezet tényleg nagyon jól megcsinálták, az emberek élik az életüket (alszanak, mozognak stb. ) nem csak állnak és kész.
  • vzajcev
    Nehéz a Witcher sors
  • MaRee
    Hát szerintem még a W1 is sokkal jobb a DA2-nél, még szerencse hogy először mindig kipróbálom a játékokat, mielőtt megvenném.. Nagy csalódás volt nekem, mert a DA1 nagyon is jóra sikerült.
    De a Witcherrel nem lehet összehasonlítani, nekem az tetszik a legjobban az egészben, hogy ÉL a világ amiben játszunk.. Az öregasszonyok pletykálnak az utcán, az emberek beszélgetnek, megjegyzéseket tesznek az időjárásról, ha esik az eső akkor beállnak az eresz alá, stb.. Szerintem ezek nagyon sokat tudnak dobni a hangulaton, és még egyik játékban sem láttam ilyesmit.
    No meg más játékokban d*gni sem lehet
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy írtam már, ha csak olyan szar lesz, mint az első rész, akkor tökéletes választás volt részemről a premier (edition) vásárlás.
  • bendáj17
    érdekes lesz, igaz nem kell még elszállni majd meglátjuk milyen lesz.
  • ratgab
    Ez is egy látásmód!
  • IMYke2.0.0.0
    Engem nem zavart korábban egyetlen játéknál, és filmnél sem, a 19"-es, 4:3-as LG LCD-n, és a 17"-es, 4:3-as CRT monitornál sem.

Persze, mióta 16:9-es nagy LCD-n "élek", és bárhol, ahol gép elé ülök LCD (16:10/9) van, a "négyhármas" arány zavarna. Már.
  • ratgab
    Nem a működés a lényeg, hanem a baromira illuzióromboló bazinagy fekete sáv a képernyő alján és tetején!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell betojni.

"Note: The release version of the game will have an advanced graphical settings menu. It will also
    support the 16:9 aspect ratio and be playable in 16:10 (non-native) as well as 4:3 (letterbox)."

Ha támogatja a 4:3-at, akkor az 5:4-es képarányú monitorral is működik és nem lesz gond.

[16:9-es monitorom van, mondjuk, ezért én "kedvezményezett" vagyok.]
  • wedge31
    Nézd meg itt.
  • ratgab
    Úgy legyen!
  • Tomipapa86
    Valamikor venni akartam csak nem most :) De lehet kigazdálkodom a fene egye meg :D Csak az a baj, hogy én sokat tolom régi játékokkal és nem tudom, hogy azok a wide screenen miként mutatnak(mondjuk egy 1024*768).
  • Szeszmester
    Lead gameplay designer:

[...]it can happen that there will be black borders in 1.0 version. Just because we have still some issues to work on - related to gameplay - and it's just more important than everyting else. But for sure we will not forget about native support for other resolutions. It's just a matter of time. It's shame that we just can't clone ourselves

Röviden arról van szó, hogy patch-ben fogják elérhetővé tenni a többi felbontást teljes képernyőn.
  • wedge31
    Fene tudja, szerintem 2011-ben már erősen kisebbségben vannak a 4:3 felbontást használó gamerek.

Ettől függetlenül persze sajnos szopó ágra kerültek amit nem értek...
  • Jimmyke
    Azért a harcrendszert tényleg nem lehet összehasonlítani, The Witcher 2 inkább a Gothic szériához áll közelebb, mint egy party alapú cRPG harcrendszeréhez.
  • Tomipapa86
    Az a gáz, hogy nekem a gépem vadi új:
    phenom 2 x4 955, 4G ram és ati 6850. Szóval a futtatással nem lesz gond, de monitorra már nem futotta :P
  • bélanéni #1021
    Persze ettől még 0day vásárlás lesz, attól ilyen baromságok nem tántorítanak el.
  • ratgab
    Igen... sajnos! Ezért meg nem veszek új monitort! Miért nem lehet gondolni a régebbi gépűekre is???
  • bélanéni #1019
    Gáz.
  • Tomipapa86
    Official FAQ:
    Note: The release version of the game will have an advanced graphical settings menu. It will also
    support the 16:9 aspect ratio and be playable in 16:10 (non-native) as well as 4:3 (letterbox).

A letterboxing ugye meg pontosan a fekete sávot jelenti :P
  • wedge31
    16:10 az nekem pont tökéletes...
  • ratgab
    Végül a hír igaznak bizonyul! Utolsó bekezdés! Ez nagyon lerontja a játékélményt...

Itt a forrás!
  • bélanéni #1015
    Én is, de 16:10-re. Ez kurva szar így már bocs. Remélem 1 hét alatt kitolják a 16:10 patchet, ha tényleg igaz a hír.
  • wedge31
    Ha a Witcher 2-röl olvastad ezt tolj be egy forrást mert én ezt még nem hallottam, modjuk nem is érint mert már több mint három éve átálltam wide monitora.
  • ratgab
    Ezt most nem mondod komolyan???? Habár Assassins Creed Sorozatnál már megszoktam, hogy bazinagy fekete "csík" (az már sáv kategória) van a képernyő alján és tetején, de azért teljesen élezhető teljes képernyőben lenne a dolog...
  • bélanéni #1012
    Az hogy a Witcher le lett fordítva Vajákra még oké, de ez????
  • bélanéni #1011
    Mi a faszomról beszélsz?
    Ugye az ES5-ről!?!?!?
  • wedge31
    Necces...