9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Jimmyke
    Remélem nem csak power wheel lesz, nem dísznek vannak ott a számok a billentyűzeten.
  • bendáj17
    akkor mindenképp premiuimot veszek majd :D
  • Frank99
    most olvastam a hivatalos oldalon, hogy a prémium editionben lesz magyar felirat....

a digitális verzióban NINCS magyar felirat sem....
  • bélanéni #1206
    Witcher2 Preview - GameTrailers
  • bendáj17
    ez nagyon jó :D
  • bélanéni #1204
    Meg is van: Witcher2 aranylemezre került
  • bélanéni #1203
    Forrás? Linket!
  • wedge31
    Na végre, akkor már a célegyenesbe vagyunk...
  • ratgab
    Én is hallottam róla, hogy készítik konzolra, de aztán jött a válság és leállították a projektet!
  • wedge31
    Ez se lesz multiplatform mert ha az lenne egy idöbe jönne a konzolokra is a pécével de mivel késöbb jön igy már portnak számit.

• grebber
    Aranylemezen van!
  • Muttley
    a PC-s TW2 sikeréhez kétség nem fér
    amúgy
    honnan az info, h
    a Witcher1 is multiplatform "akart lenni"?
  • wedge31
    Az elsö résznél nem sikerült ez tény, nem akarat kérdése volt ott se.

Mondjuk engem totál hidegen hagy a konzol port, sikeres lesz ez akkor is ha marad only pc mind a Witcher volt.
  • Muttley
    ha nagy pénzt akarnak, megcsinálják
    ehhez akár már most lehet rendelni sült krumplit ketchup&mustárral
    egyetlen kérdés, h lesz-e 92%-os a multiplatform verzió is a PC-shez hasonlóan
  • wedge31
    Ez még messze nem a hivatalos bejelentés.

Az első részből kiindulva még akkor se biztos a a konzol verza ha elkezdik csinálni mert közbe elfogyhat a portolásra szánt pénz, mivel ez egy kis cég.
  • Muttley
    let him sweat and lough out at him loud
  • Sir Cryalot
    Kill him with fire!
  • Muttley
    ez a nap híre

a kérdés már csak az
    MIKOR?
    sztem kb 2011. nov, de ez csak tipp :)
  • Bandris86
    Hehe, én is végigjátszottam vagy ötször ;)
    Tényleg nagyon jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt most én sem értem - mit akartál a mondatod első részével?
  • mindero
    Hoooooooogy?!
  • Amiga
    Valóban nem bírnak korszakalkotó jelentőséggel az első részben hozott döntések, de azért ajánlott a beleélés érdekében áthozni a mentést, mert miért is ne?

Amúgy én már végigjátszottam, és azt gondolom, zseniális lett. :-)
  • Csokis
    The Witcher 2 for PS3 and Xbox 360 console versions officially confirmed by developer!
  • bendáj17
    valószinüleg angol nagy kár.
  • wedge31
    Az angol biztos.
  • Prince23
    támogatott nyelvek? gondolom angol meg lengyel.
  • mindero
    Nem ide illik, de ide is berakom azért...

Kész az eddigi legnagyobb Witcher fan project: And a Curse, and Love, and Betrayal!

Jellemzők:
    -10-12 óra játékidő
    -3 féle végkifejlet és 2 féle korai vég
    -100 NPC
    -125000 szó

Pont jó lesz május közepéig, ráhangolódásnak.
  • Palinko
    pedig anno még úgy kezdődött 3 féle kezdés lesz...
  • bendáj17
    igen ez van majd kiderül.
  • ferenc001
    Én azért remélem, hogy valahogy összeegyeztetik (pontosabban hogy már összeegyeztették), hogy egyszerre érezzük W1 fontosabb (vagy akár kisebb) döntéseit import esetén, de azért az 1-el nem játszóknak is érthető legyen. Bár félek attól, hogy az lesz a vége, mint az ME 1-2 importnak: kapsz 10-15 plusz mondatot, meg egy kicsit könnyebb értelmezni a párbeszédeket, aztán viszlát (és ezt támasztja alá a F.A.Q importos része is). Bár a hangulaton még ez a 10-15 mondat is sokat dobna (és dobott az ME2-n, legalábbis szvsz).
  • IMYke2.0.0.0
    Én is hasonló csavart vártam. Mondjuk, ésszerű volt így dönteniük, mert az 1. résszel nem játszóknak nem kicsit lett volna hátrányuk, ha a 2-al kezdik megismerni a világot.
  • bendáj17
    értem akkor annyira nem befolyásolja, ilyenre gondoltam hogy lényeges-e kivel volt románc meg a fiút kihez adtam, meg ilyenek.
  • IMYke2.0.0.0
    A korábban linkelt playon.os cikkben azt írták:

"HOGYAN ÉS MIÉRT HASZNÁLHATO A WITCHER-BŐL SZÁRMAZÓ MENTETT JÁTÉKÁLLÁSAIMAT?

A „The Witcher 2” egy teljes történetet és játékélményt kínál. Nem szükséges a megértéséhez az első rész ismerete. Bónuszként viszont, azok akik játszottak az első résszel beimportálhatják a mentett állásaikat a játékba. A Witcher 2 történetének kezdete ettől függetlenül mindenki számára azonos. Az előző rész döntései és eseményei később válnak befolyásoló tényezővé, de csak olyan módokon amelyek amúgy is előfordulnának a játékban. Ha a gépedre telepítve van a játék első része, a „The Witcher 2” automatikusan megtalálja az utolsó kritikus választási pont utáni mentéseket, és felajánlja az import lehetőségét, vagy választási lehetőséget biztosít a lehetőségek közül."
  • bendáj17
    arról lehet tudni valamit hogy a mentés importálás mit fog befolyásolni? Szerintem újra játszom az 1-et addig.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, annyit kibírok ezen a fostalicska gépen is, a netes regisztrálás miatt.
  • bendáj17
    én is reménykedek benne hogy frankón menni fog.
  • ratgab
    Szerintem jól optimalizált lesz! Annó Witcher 1-et én is Low-on toltam és még úgy is hihetetlen élmény volt! Ez a játék sem lesz más! Király sztori... a grafika csak ráadás!
  • ratgab
    3... max 4 nap megjelenés után!
  • bendáj17
    én már dolgozok a gépem fejlesztésén :) de én se szeretnék lemaradni a jóról, nekem közepesen megfelel.
  • obe
    én is arra kényszerülők, hogy premium-ot megveszem, és ősszel rakom csak fel, akkor tudok új gépet, venni, medium felbontáson nem vagyok hgajlandó megnézni...de hogy addig hogy bírom ki