9144
-
Jimmyke #1209 Remélem nem csak power wheel lesz, nem dísznek vannak ott a számok a billentyűzeten. -
bendáj17 #1208 akkor mindenképp premiuimot veszek majd :D -
#1207 most olvastam a hivatalos oldalon, hogy a prémium editionben lesz magyar felirat....
a digitális verzióban NINCS magyar felirat sem.... -
#1206 Witcher2 Preview - GameTrailers -
bendáj17 #1205 ez nagyon jó :D -
#1204 Meg is van: Witcher2 aranylemezre került -
#1203 Forrás? Linket! -
#1202 Na végre, akkor már a célegyenesbe vagyunk... -
ratgab #1201 Én is hallottam róla, hogy készítik konzolra, de aztán jött a válság és leállították a projektet! -
#1200 Ez se lesz multiplatform mert ha az lenne egy idöbe jönne a konzolokra is a pécével de mivel késöbb jön igy már portnak számit.
-
#1199 Aranylemezen van! -
#1198 a PC-s TW2 sikeréhez kétség nem fér
amúgy
honnan az info, h
a Witcher1 is multiplatform "akart lenni"? -
#1197 Az elsö résznél nem sikerült ez tény, nem akarat kérdése volt ott se.
Mondjuk engem totál hidegen hagy a konzol port, sikeres lesz ez akkor is ha marad only pc mind a Witcher volt. -
#1196 ha nagy pénzt akarnak, megcsinálják
ehhez akár már most lehet rendelni sült krumplit ketchup&mustárral
egyetlen kérdés, h lesz-e 92%-os a multiplatform verzió is a PC-shez hasonlóan -
#1195 Ez még messze nem a hivatalos bejelentés.
Az első részből kiindulva még akkor se biztos a a konzol verza ha elkezdik csinálni mert közbe elfogyhat a portolásra szánt pénz, mivel ez egy kis cég. -
#1194 let him sweat and lough out at him loud -
Sir Cryalot #1193 Kill him with fire! -
#1192 ez a nap híre
a kérdés már csak az
MIKOR?
sztem kb 2011. nov, de ez csak tipp :) -
Bandris86 #1191 Hehe, én is végigjátszottam vagy ötször ;)
Tényleg nagyon jó. -
#1190 Ezt most én sem értem - mit akartál a mondatod első részével? -
mindero #1189 Hoooooooogy?! -
#1188 Valóban nem bírnak korszakalkotó jelentőséggel az első részben hozott döntések, de azért ajánlott a beleélés érdekében áthozni a mentést, mert miért is ne?
Amúgy én már végigjátszottam, és azt gondolom, zseniális lett. :-) -
Csokis #1187 The Witcher 2 for PS3 and Xbox 360 console versions officially confirmed by developer! -
bendáj17 #1186 valószinüleg angol nagy kár. -
#1185 Az angol biztos. -
#1184 támogatott nyelvek? gondolom angol meg lengyel. -
mindero #1183 Nem ide illik, de ide is berakom azért...
Kész az eddigi legnagyobb Witcher fan project: And a Curse, and Love, and Betrayal!
Jellemzők:
-10-12 óra játékidő
-3 féle végkifejlet és 2 féle korai vég
-100 NPC
-125000 szó
Pont jó lesz május közepéig, ráhangolódásnak. -
#1182 pedig anno még úgy kezdődött 3 féle kezdés lesz... -
bendáj17 #1181 igen ez van majd kiderül. -
ferenc001 #1180 Én azért remélem, hogy valahogy összeegyeztetik (pontosabban hogy már összeegyeztették), hogy egyszerre érezzük W1 fontosabb (vagy akár kisebb) döntéseit import esetén, de azért az 1-el nem játszóknak is érthető legyen. Bár félek attól, hogy az lesz a vége, mint az ME 1-2 importnak: kapsz 10-15 plusz mondatot, meg egy kicsit könnyebb értelmezni a párbeszédeket, aztán viszlát (és ezt támasztja alá a F.A.Q importos része is). Bár a hangulaton még ez a 10-15 mondat is sokat dobna (és dobott az ME2-n, legalábbis szvsz). -
#1179 Én is hasonló csavart vártam. Mondjuk, ésszerű volt így dönteniük, mert az 1. résszel nem játszóknak nem kicsit lett volna hátrányuk, ha a 2-al kezdik megismerni a világot. -
bendáj17 #1178 értem akkor annyira nem befolyásolja, ilyenre gondoltam hogy lényeges-e kivel volt románc meg a fiút kihez adtam, meg ilyenek. -
#1177 A korábban linkelt playon.os cikkben azt írták:
"HOGYAN ÉS MIÉRT HASZNÁLHATO A WITCHER-BŐL SZÁRMAZÓ MENTETT JÁTÉKÁLLÁSAIMAT?
A „The Witcher 2” egy teljes történetet és játékélményt kínál. Nem szükséges a megértéséhez az első rész ismerete. Bónuszként viszont, azok akik játszottak az első résszel beimportálhatják a mentett állásaikat a játékba. A Witcher 2 történetének kezdete ettől függetlenül mindenki számára azonos. Az előző rész döntései és eseményei később válnak befolyásoló tényezővé, de csak olyan módokon amelyek amúgy is előfordulnának a játékban. Ha a gépedre telepítve van a játék első része, a „The Witcher 2” automatikusan megtalálja az utolsó kritikus választási pont utáni mentéseket, és felajánlja az import lehetőségét, vagy választási lehetőséget biztosít a lehetőségek közül."
-
bendáj17 #1176 arról lehet tudni valamit hogy a mentés importálás mit fog befolyásolni? Szerintem újra játszom az 1-et addig. -
#1175 Hát, annyit kibírok ezen a fostalicska gépen is, a netes regisztrálás miatt.
-
bendáj17 #1174 én is reménykedek benne hogy frankón menni fog. -
ratgab #1173 Szerintem jól optimalizált lesz! Annó Witcher 1-et én is Low-on toltam és még úgy is hihetetlen élmény volt! Ez a játék sem lesz más! Király sztori... a grafika csak ráadás! -
ratgab #1172 3... max 4 nap megjelenés után! -
bendáj17 #1171 én már dolgozok a gépem fejlesztésén :) de én se szeretnék lemaradni a jóról, nekem közepesen megfelel. -
obe #1170 én is arra kényszerülők, hogy premium-ot megveszem, és ősszel rakom csak fel, akkor tudok új gépet, venni, medium felbontáson nem vagyok hgajlandó megnézni...de hogy addig hogy bírom ki