9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Malakai
    Azért egy 4850-nél jobb vga van a gépben, majd meglátjuk, sokat nem kell várni már. :)
  • bélanéni #1528
    Nagy kompromisszumokkal sok féle hardveren el fog futni. De elnézve a látványt, szorosan hozzátartozik az élményhez. Persze nem leszólni akarom a kisebb pénzűeket, csak tény ami tény.
  • Prince23
    Minimum látványhoz elég egy 8800 GT is. aki ennél nagyobb vga-val rendelkezik, annak még szebb is lehet witch2
  • bélanéni #1526
    Szerintem a 4850-es kártya marha kevés lesz mindent maxra húzva. Majd ki kellene próbálnia valakinek mondjuk minimum 1680x1050-ben. Nehezen tudom elképzelni hogy folyékonyan menne.
  • Malakai
    Ajánlom majd neki, hogy nálam se akadjon, bár recommended config megvan! :)
  • mzoli7
    ballagásra kaptam
  • Rage47
    jobb, mint az asztali gépem...
  • wedge31
    Ja, nem mondanám, hogy egy átlag laptopod van.
  • mzoli7
    nekem az első is maxon futott laptopon. (Intel Core i3, 4 GB RAM, Radeaon HD 5470 1GB)
  • wedge31
    Még van egy heted gépet fejleszteni...
  • Rage47
    gépigénytől tartok kicsit, túl szép :)
  • Jocisan
    Sziasztok!

The Witcher 2: Assassins of Kings – Képességek, Készségek, és Skill Tree Útmutató

Ha valakit érdekel ITTnézelődjön.

Baromi jó lesz ez a játék! Nagyon várom!
  • wedge31
    A laptop nem játékra való, szvsz.
  • bélanéni #1516
    No offense, de komolyan bízol benne, hogy azon a gépen amin az első rész nem ment, a második rész menni fog? Időközben eltelt 3,5 év és minimum háromszor olyan jó a grafika. Ebből sejthető a válasz.
  • JethroHUN
    Azt inkább neee!!!!
    Első város/sírásó csóka
    -(monoton)Hozzál nekem 9 kutyazsírt
    ....
    Geralt(mononton)-tessék hoztam neked 9 kutyazsírt

tök vicces colt komolyan :D
    Amúgy már van CLONEDVD, sajna muszáj lesz leszednem bármennyire kell a játék... az első Witcherrel játszani nem tudtam, minimumon akadt a mostani gépemen, AMD x2, 4 gb, mobility HD4650. Bármint csináltam csak nem ment. Remélem ez jobban lesz optimalizálva, ésnem csak azstaligépre, de laptopra is, pedig nem integrált vga. Na sebaj.

• wedge31
    A látvány a lényeg nem a számozás.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal is.
  • Malakai
    Dx9 tudtommal.
  • Rage47
    nemtom a finneknél mi van, csak azt, hogy a statisztikák szerint náluk a legjobb az oktatás
    én is utálom, hogy minden szart szinkronizálnak nálunk
  • Wolfsnack
    figyelj, nem lenne gond az angol szinkronnal, ha az egy szép nyelv lenne
    de ocsmány a hangzása szvsz
  • Prince23
    Amúgy a játék Dx10 vagy 11-es?
  • Gabe18
    Én ezt a szinkronizálást nem nagyon erőltetném.
    Ellenben feliratozás sokkal több játékba kellene. Rengeteg játék van amit pl. én alapból ki kell hagyjak a nyelvtudás hiánya miatt. Persze nem a Need for Speed-et kéne feliratozni (bár azt is meg kell becsülni ha megcsinálják), hanem pont a nagyobb volumenű szerep vagy kalandjátékokat, amik egyszerűen játszhatatlanok komolyabb nyelvtudás nélkül.
    Nyilván egy átlag fps-t végig lehet vinni a párbeszédek 100%-os megértése nélkül, de pl. ott a Fallout New Vegas, amit én szívesen kipróbáltam volna de így esélyem nincs rá. És még sokat lehetne sorolni.
    Hát ez nyilván egy jó darabig még nem fog változni, túl kicsi piac vagyunk mi...
  • ratgab
    Animációk készítése szerintem már nem teljesen a magyar értelemben vett szinkronizálás (mindent le kell szinkronizálni, mert akkor nem értenék a filmet)! Animációs filmek szinkronizálása számomra hozzá tartozik a film készítéséhez...
  • Malakai
    A játékok szinkronizálása nem vetette meg igazán a lábát, így komolytalan munkaként kezelik, ugyanez látható a nem gyerekeknek szánt animációs filmeknél is, meg úgy általában mindennél ami egy kissebb réteget, vagy egy szubkultúrát céloz. Ezért az alacsonyabb minőség a jobb szinkronszínészek ellenére.

@ratgab: Szinkronizálás ott is van, csak a nagyjátékfilmeknél nem jellemző, mert ott a hatalmas amerikai filmipar, ami anyanyelven ontja a néznivalót. USA-ban a legnagyobb az animációsfilmek és játékok szinkronizálására szakosodott iparág, kivétel a japánokat.
  • ratgab
    Nagyot tévedsz! Finneknél (Finn Ugor nyelvcsalád... ugye nyelvrokonaink) szintén nincs szinkronizálás... mindenen van viszont finn felirat!
  • ratgab
    Tessék szépen megvenni!!! IrgumBurgum!!!!
  • Rage47
    nyugati országok egy nyelvcsaládba tartoznak és mindenki tud alapból angolul:)
    mi magyarok el vagyunk szigetelve a többi nyelvtől
  • ratgab
    Hát nem túl rózsás az anyagi helyzetem, de ennek ellenére lehet kiízzadom a 0 day árát a játéknak és visszaveszek 1 hónapig a bulizásból... így már meg is spórolom az árat!
  • ratgab
    Csak úgy zárójelben mondom, hogy sok nyugati országban egyszerűen nem létezik szinkron, azt se tudják mi az! Minden angolul megy, max raknak alá egy honosított feliratot!

Csak a lusta magyarnak kell mindent lefordítani... (Akinek nem inge ne vegye magára!)
  • ratgab
    Nem értünk egyet, de ezen nem fogunk összeveszni! Nekem igenis tetszett!
  • IMYke2.0.0.0
    E za kép a pressing kit része - hivatalos terjesztői anyag. Még szép, hogy felhasználják :)
  • Prince23
    :D:D a címlap

az egyik lengyel magazintól lopták el. LOL
  • bendáj17
    hú de frankó lesz nagyon várom a jövő hetet. A zenék nagyon oda vágtak.
  • zzeN
    Ejjj tényleg:)
  • bélanéni #1495
    Szerintem ez Premium Edition unboxing.
    A CE-t ki sem bontja. Biztos a gazdag tartalom tévesztett meg.
  • zzeN

CE unboxing:
  • SkyLand
    Na reméljük minél hamarabb jön a crack ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, akkor rosszul emlékszem? Mindegy. A zene akkor is - ennyi év után is - rémlik.
  • Palinko
    az 1. a legjobb a lakadalmas pályán volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon jó ez is. Látom magam előtt a sokszor látott intrót :)