9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • balays82
    Én úgy tudom, hogy jár DLC a CE mellé is, méghozzá a Vernon Roche Commando Jacket.
  • TBTPumpa
    A játékhoz a Premium Edition-höz adott Mysterious Merchant DLC kód nincsen, azt csak a Premiumhoz adja a kiadó.
    Extra letölthető tartalom (nem a Mysterious Merchant, hanem egy másik DLC)
    Lesz DLC a CE-hez is, gondolom komolyabb és tartalmasabb, mint ami a Premium Edition-hoz jár, gondolom, mivel mégiscsak egy Gyűjtői változat és nem egy alapverzió!
  • balays82
    Tőlük 92%-ot kapott, azzal, hogy szerepjátéknak tökéletes, viszont a tesztverzióban meg több komoly hiba is előfordult, de állítólag a véglegeseben már javítva lesz.
  • wedge31
    CE-hez egy se jár.
  • foxxi
    az még közel sem biztos, mivel alapból csak 1 dlc-t enged a játék, és slussz.. és majd egyszer lesz egy patch ( ha egyáltalán a törtre lehet majd patcht rakni - kérdés ) - és ha egyáltalán lesz. Még csak szóbeszéd. Egyenlőre aki megveszi, annak döntenie kell :)
  • bélanéni #1644
    Nem merek kérni egy PCGURU scan-t, de valaki annyit leírhatna, mennyi a végső % a mostani számban. Csak kíváncsi vagyok, pénzem meg most nincs a lapra.
  • felegyi
    Ezt lazán megoldják a virágboltosok...
  • koschwarz
    így van, de ha választanom kellene a kettő közül...pcguru képes egy arma2-őt adni az újság mellé, a gamestar meg állandóan ósdi ÉS gagyi szarokat...
  • foxxi
    az azért vicces hogy egyenlőre egyszerre csak EGY dlc lehet fent... tehát választanod kell hogy a PE dlc-ét használod, vagy az újságét.. Majd valamikor patchben oldák ezt fel. Annyit elárul hogy befolyásolja a játékmenet nehézségét, hisz a magyarázat is ez...
  • BoneDragon
    Szerintem mindkettő sz*r.
  • koschwarz
    detto

(remélem azért hogy a teljes játék is használható lesz valamire mert ritka kivétellel de sokszor döbbenetesen gagyi szarokat dobnak az újság mellé. a pcguru meg ritkán ad szar játékot)
  • TBTPumpa
    A játékot előrendelők (Premium és Gyűjtői változat mellé egyaránt) ajándék Witcher 2 posztert kapnak a CDG-nél!
  • foxxi
    Hosszú évek kihagyása után, csak ezért veszem meg az újságot
  • Gabe18
    Gamestar.hu:

"A következő GameStarhoz Witcher képregényt és 2 DLC kódot adunk ajándékba.

A címlap és a részletes tartalom maradjon egyelőre kellemes meglepetés, inkább arra hívnánk fel a figyelmeteket, hogy amennyiben épp a The Witcher 2: Assassins of Kings megvásárlásán töritek a fejeteket, akkor tartsátok észben, hogy a májusi lapszámban két DLC-hez találtok kódot, a Finisher Pack, valamint az Ultimate Alchemy Suit csomagokhoz.
    Fontos: A DLC-k nem kompatibilisek egymással, így választanotok kell majd közülük!

Finisher Pack
    - két új kivégzés animáció
    - továbbfejlesztett harci technikák
    - külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
    - a játék alap build-je nem tartalmazza

Ultimate Alchemy Suit
    - egyedi tárgyak gyűjteménye
    - nagyobb mennyiségű alapanyagot gyűjtünk össze
    - kitolja a főzetek hatóidejét
    - alkímia orientált karakterek számára ajánlott

Ezen felül az Államérdek című, külön a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenésére készülő képregényt is megtaláljátok a magazinban plusz 16 oldalon. Az igényesen megrajzolt, fordulatos történet ennél azért hosszabb, folytatását a DVD-mellékleten helyeztük el."
  • zzeN
    Az egérpadot elfogadnám:
  • wedge31
    WTF, kasztrálás...
  • zzeN
    Egy jó ideig biztosan kaphatók lesznek, majd ha leállnak a gyártásával akkor jönnek a normális kiadásúak.
  • JethroHUN
    A Premium E.-t lehet majd kapni később is? 1 hét múlva kb? Vagy azt csak előrendelők tudják megvenni?
  • Laza
    Remélem hasítani fog az új kártyámon :) (GTX 560Ti)
    Város ...
  • mindero
    Akkor jó :)
  • ratgab
    1 hétvégén ha bemegyek bulizni és visszafogom magam, akkor is úgy elsörözök 2500 ft-ot, mint a szél... Mindez vidéken!
  • bendáj17
    hú az igen megy az élet itt :)
  • Gabe18
    Könnyen. Pl. CoD: MW2-t tuti többen vettek anno, és az is megérkezett első nap. Igaz hogy este 7-re, de kihozták.
  • zzeN
    Jó nagyok a játék mellé adott papercraft figurák, telepítés közben biztos h összerakom:)
  • zzeN
    Na kedden várom a CE-met.
  • mike01010101
    4 hét buli nélkül:)
  • zzeN
    BINGÓ!
  • The Protector
    mi az a cdg?cd galaxis?
  • zzeN
    Szvsz 100 megrendelésük ha lesz akkor már örülhetnek.
  • mindero
    Kíváncsi vagyok hogy fognak kedden kipostázni 1000 db játékot...
  • ratgab
    Na most mit csináljak?... 4 hét buli nélkül vagy eredeti witcher 2 0 day? (illetve szerdán pick ponttal, mivel vidéki vagyok, illetve a 290-es kiszállítási összeg miatt!)
  • ratgab
    Na jól leba..tam a CDG-t, hogy nem küldtek mail-t!! Biztos olvasták is itt az sg fórum witcher 2 oldalán és már küldték is az értesítőt

Rendes fazonok ezek!!!
  • ratgab
    DE jó, hogy nekem megint ba...tak kiküldeni az értesítőt... pedig kértem...
  • bélanéni #1616
    Ezzel azt akartam hangsúlyozni - ha nem derült ki - hogy nem kell várni ezt a mailt, mától ténylegesen meg lehet rendelni a CDG-nél a játékot, és meg is kell ha szeretnél egy példányt.
  • bélanéni #1615
    Ez a mail ghyakorlatilag semmire nem jó, csak tájékoztat arról, hogy HA megrendeled, mikor viszi a GLS stb... Ez csak egy értesítő, hogy nemsokára megjelenik a játék. Erre a mail-re nincs szükség a rendeléshez, a tényleges rendelést akkor is le kell adni a CDG honlapján, ha "előrendelted" (kértél ilyen értesítőt).
  • TBTPumpa
    Jött mail a CDG-től... Kedden elvileg kihozza a GLS a gyűjtői változatot!
    Kíváncsian várom!
  • foxxi
    mondom hogy kell warez topic :()
  • TBTPumpa
    Köszi a választ!
    Már azt hittem, hogy itt is muszáj lesz a gépen telepítve lennie a Steam-nek, mint egyre több játék esetében, de szerencsére nem...

Az egyik hazai torrendoldal fórumán olvastam...
  • wedge31
    Ki terjeszt ilyen zöldségeket ?
  • bélanéni #1610
    Nem, csak ha a STEAM-en veszed meg. Egyébként lesz egy egyszeri interneten keresztüli aktiválás (ez gondolom telepítés közben, után, vagy első játékindítás előtt), ami valószínűleg a te beavatkozásod nélkül fog történni, észre sem veszed, csak ha nincs neted.