9144
-
balays82 #1649 Én úgy tudom, hogy jár DLC a CE mellé is, méghozzá a Vernon Roche Commando Jacket. -
#1648 A játékhoz a Premium Edition-höz adott Mysterious Merchant DLC kód nincsen, azt csak a Premiumhoz adja a kiadó.
Extra letölthető tartalom (nem a Mysterious Merchant, hanem egy másik DLC)
Lesz DLC a CE-hez is, gondolom komolyabb és tartalmasabb, mint ami a Premium Edition-hoz jár, gondolom, mivel mégiscsak egy Gyűjtői változat és nem egy alapverzió! -
balays82 #1647 Tőlük 92%-ot kapott, azzal, hogy szerepjátéknak tökéletes, viszont a tesztverzióban meg több komoly hiba is előfordult, de állítólag a véglegeseben már javítva lesz. -
#1646 CE-hez egy se jár. -
foxxi #1645 az még közel sem biztos, mivel alapból csak 1 dlc-t enged a játék, és slussz.. és majd egyszer lesz egy patch ( ha egyáltalán a törtre lehet majd patcht rakni - kérdés ) - és ha egyáltalán lesz. Még csak szóbeszéd. Egyenlőre aki megveszi, annak döntenie kell :) -
#1644 Nem merek kérni egy PCGURU scan-t, de valaki annyit leírhatna, mennyi a végső % a mostani számban. Csak kíváncsi vagyok, pénzem meg most nincs a lapra. -
felegyi #1643 Ezt lazán megoldják a virágboltosok... -
#1642 így van, de ha választanom kellene a kettő közül...pcguru képes egy arma2-őt adni az újság mellé, a gamestar meg állandóan ósdi ÉS gagyi szarokat... -
foxxi #1641 az azért vicces hogy egyenlőre egyszerre csak EGY dlc lehet fent... tehát választanod kell hogy a PE dlc-ét használod, vagy az újságét.. Majd valamikor patchben oldák ezt fel. Annyit elárul hogy befolyásolja a játékmenet nehézségét, hisz a magyarázat is ez... -
#1640 Szerintem mindkettő sz*r. -
#1639 detto
(remélem azért hogy a teljes játék is használható lesz valamire mert ritka kivétellel de sokszor döbbenetesen gagyi szarokat dobnak az újság mellé. a pcguru meg ritkán ad szar játékot) -
#1638 A játékot előrendelők (Premium és Gyűjtői változat mellé egyaránt) ajándék Witcher 2 posztert kapnak a CDG-nél! -
foxxi #1637 Hosszú évek kihagyása után, csak ezért veszem meg az újságot -
Gabe18 #1636 Gamestar.hu:
"A következő GameStarhoz Witcher képregényt és 2 DLC kódot adunk ajándékba.
A címlap és a részletes tartalom maradjon egyelőre kellemes meglepetés, inkább arra hívnánk fel a figyelmeteket, hogy amennyiben épp a The Witcher 2: Assassins of Kings megvásárlásán töritek a fejeteket, akkor tartsátok észben, hogy a májusi lapszámban két DLC-hez találtok kódot, a Finisher Pack, valamint az Ultimate Alchemy Suit csomagokhoz.
Fontos: A DLC-k nem kompatibilisek egymással, így választanotok kell majd közülük!
Finisher Pack
- két új kivégzés animáció
- továbbfejlesztett harci technikák
- külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
- a játék alap build-je nem tartalmazza
Ultimate Alchemy Suit
- egyedi tárgyak gyűjteménye
- nagyobb mennyiségű alapanyagot gyűjtünk össze
- kitolja a főzetek hatóidejét
- alkímia orientált karakterek számára ajánlott
Ezen felül az Államérdek című, külön a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenésére készülő képregényt is megtaláljátok a magazinban plusz 16 oldalon. Az igényesen megrajzolt, fordulatos történet ennél azért hosszabb, folytatását a DVD-mellékleten helyeztük el." -
#1635 Az egérpadot elfogadnám:
-
#1634 WTF, kasztrálás... -
#1633 Egy jó ideig biztosan kaphatók lesznek, majd ha leállnak a gyártásával akkor jönnek a normális kiadásúak. -
#1632 A Premium E.-t lehet majd kapni később is? 1 hét múlva kb? Vagy azt csak előrendelők tudják megvenni? -
#1631 Remélem hasítani fog az új kártyámon :) (GTX 560Ti)
Város ... -
mindero #1630 Akkor jó :) -
ratgab #1629 1 hétvégén ha bemegyek bulizni és visszafogom magam, akkor is úgy elsörözök 2500 ft-ot, mint a szél... Mindez vidéken! -
bendáj17 #1628 hú az igen megy az élet itt :) -
Gabe18 #1627 Könnyen. Pl. CoD: MW2-t tuti többen vettek anno, és az is megérkezett első nap. Igaz hogy este 7-re, de kihozták. -
#1626 Jó nagyok a játék mellé adott papercraft figurák, telepítés közben biztos h összerakom:) -
#1625 Na kedden várom a CE-met. -
mike01010101 #1624 4 hét buli nélkül:) -
#1623 BINGÓ! -
#1622 mi az a cdg?cd galaxis? -
#1621 Szvsz 100 megrendelésük ha lesz akkor már örülhetnek. -
mindero #1620 Kíváncsi vagyok hogy fognak kedden kipostázni 1000 db játékot... -
ratgab #1619 Na most mit csináljak?... 4 hét buli nélkül vagy eredeti witcher 2 0 day? (illetve szerdán pick ponttal, mivel vidéki vagyok, illetve a 290-es kiszállítási összeg miatt!) -
ratgab #1618 Na jól leba..tam a CDG-t, hogy nem küldtek mail-t!! Biztos olvasták is itt az sg fórum witcher 2 oldalán és már küldték is az értesítőt
Rendes fazonok ezek!!! -
ratgab #1617 DE jó, hogy nekem megint ba...tak kiküldeni az értesítőt... pedig kértem... -
#1616 Ezzel azt akartam hangsúlyozni - ha nem derült ki - hogy nem kell várni ezt a mailt, mától ténylegesen meg lehet rendelni a CDG-nél a játékot, és meg is kell ha szeretnél egy példányt. -
#1615 Ez a mail ghyakorlatilag semmire nem jó, csak tájékoztat arról, hogy HA megrendeled, mikor viszi a GLS stb... Ez csak egy értesítő, hogy nemsokára megjelenik a játék. Erre a mail-re nincs szükség a rendeléshez, a tényleges rendelést akkor is le kell adni a CDG honlapján, ha "előrendelted" (kértél ilyen értesítőt). -
#1614 Jött mail a CDG-től... Kedden elvileg kihozza a GLS a gyűjtői változatot!
Kíváncsian várom!
-
foxxi #1613 mondom hogy kell warez topic :() -
#1612 Köszi a választ!
Már azt hittem, hogy itt is muszáj lesz a gépen telepítve lennie a Steam-nek, mint egyre több játék esetében, de szerencsére nem...
Az egyik hazai torrendoldal fórumán olvastam... -
#1611 Ki terjeszt ilyen zöldségeket ? -
#1610 Nem, csak ha a STEAM-en veszed meg. Egyébként lesz egy egyszeri interneten keresztüli aktiválás (ez gondolom telepítés közben, után, vagy első játékindítás előtt), ami valószínűleg a te beavatkozásod nélkül fog történni, észre sem veszed, csak ha nincs neted.