9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • kjhun
    Ha már SecuROM, gondolom nem olyan lesz a telepítő, hogy mint sok játéknál, kéri a lemezt, ha nem eredeti a lemez, nem indul el a játék, ennél a telepítő lesz olyan??? Már láttam olyan patchet, ami csak akkor megy fel, ha berakod az eredeti másolásvédett lemezt a meghajtóba és akkor telepítheted fel. Mert gáz, ha netán hibás példányt fognál ki és nyavalyogna a telepítő, hogy nem eredeti a lemez, és nem tudod felrakni.
  • IMYke2.0.0.0
    "A telepítés során szükséges – egyszer – az internetre történő csatlakozás, de a játék során SOHA nincs erre szükség. Hasonlóképpen az egyedüli alkalom amikor a lemezeknek a meghajtóban kell lenniük az a telepítési folyamat. Ismerjük néhány játékos véleményét a SecuROM technológiáról, de a technológiát biztosító SONY-ban a legteljesebb mértékben megbízunk, ahogy abban is, hogy a legális másolatok regisztrálása problémamentes lesz. A regisztráció bármikor visszavonható, tehát a Witcher 2 gyakorlatilag végtelen számú gépre telepíthető. Természetesen biztonsági másolatok készítésére is lesz lehetőség."
  • Avenger
    Nem a DRM zavar, inkább az a kérdés, hogy kell e a dvd a gépbe a játék elindításához :) Bár legrosszabb esetben letöltöm az indítófile-t abból a verzióból aminek a nevét nem mondjuk ki :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ebben minden benne van.
  • kjhun
    Ha a gog-on veszed meg, akkor nincs DRM: http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher_2

De magyar nyelv nincs benne. Premium Edition. És ezek vannak hozzá, digitális formátumban:

The Witcher 2 kézikönyv, 3 háttérkép, útmutató, művészkönyv, filmzene, 6 bónusz videó, DVD készítése (?), avatarok, artworks, világtérkép, 8 papercrafts füzet és boríték, preorder bónusz csomag (már kapható!)

Viszont az 1-ben benne van.

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut: http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher/

És csak 5 dollár, már aki ott veszi meg.
  • Avenger
    Nem tudom, azért egy előrendelői bónusznak olyan tárgyat képzelnék el, amit a normál vásárlók nem szerezhetnek meg :) Általában ilyen szokott lenni, egy új páncél skin, egy egyedi kard, vagy egy kozsó tincs Geralt hajába :D
    Na de mind1, én valószínűleg media marktban szerzem be a megjelenés napján, ha sikerül rábeszélnem tesómat, hogy dobjuk össze a gyűjtőire, és lesz készleten akkor azt :)

Nem lehet tudni, hogy a drm-hez kell majd a dvd a gépbe? Vagy serial kulcsos azonosítás lesz? Hány gépen lehet egyszerre fent? (nincs DVD meghajtó a gépemben, de egy intall idejére beszerelem :D )
  • IMYke2.0.0.0
    [...]ennyi előnyét látom"

Ilyen az összes Premier DLC! A többi sem jobb.
    [Plusz mozdulatok? Kard? Ugyan már!]

• Avenger
    Szerintem nem annyira, ahogy írja is, minden amit árulni fog megszerezhető mellék küldetésekben, így akiknek meg lesz a DLC azok megvehetik pénzért, és utána küldetésekben is megszerezhetik. Gondolom a fejezet elején meg tudják venni, ha van pénzük, de a küldetés lehet csak a fejezet közepén adja majd, ennyi előnyét látom.
  • Avenger
    Tudom, azért írtam, csak már nincs annyim, meg ugye ami neked is problémát okoz, nem tudni ott mikor jelenik meg :)
  • bendáj17
    köszi az infót akkor érdemes beszerezni :)
  • grebber
    Tescoba elfogadják és akármit lehet belőle venni.Mindig ott költöm el.
    Csak kérdés ott mikor lesz.
  • wedge31
    "A Titokzatos Árus kód a játék minden fejezetében egy különleges karaktert old fel, aki csak a mellékküldetések során megszerezhető egyedi tárgyakat kínálja eladásra, melyeket egyébként nem lehetne megvásárolni. Különösen ajánlott a tárgykészítés, fegyverfejlesztés és az alkímia mélységei iránt érdeklődő játékosoknak." - CDG
  • Avenger
    Milyen jó is lenne meleg étel utalvánnyal megvenni a napi betevő witcher 2-t :D csak venni kell mellé egy kiflit :D
  • bendáj17
    és az a kereskedő dlc milyen lehet nem nagy extra gondolom? Majd biztos lesznek hozzá még több is nem?
  • grebber
    Éppen ezért mondom a tescot.Addig meg játszok a warezzal szóval semmit nem veszítek!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, azt szerintem nem fogadj(n)ák el :(
  • grebber
    Ajándékutalvánnyal akarok fizetni az nem a "saját" pénzem az csak úgy van ingyé!
  • IMYke2.0.0.0
    Rendeld meg a Gamestop.hu-ról - 7.990 Ft (Premier Edition, kereskedős DLC) + 990 Ft szállítás = 8980 Ft végösszeg.
  • grebber
    De az nekem nem jó mert Tesco van helyben MM meg nincs!
  • bendáj17
    jó lesz ez a mini game :D én valószínűleg az 576-ba veszem meg a prémiumot
  • wedge31
    French Monk Teaser Trailer.

• Avenger
    Media Marktokban elvileg 17.étől, azaz a megjelenés napjától lehet kapni, bár nem tudom, hogy ez a prémium változat e, mivel nem írják, de elvileg annál "fapadosabb" doboz nincs forgalomban. Az ára meg egész jónak mondható, 9990ft.
  • grebber
    Én meg hogy letölthessem ,mert mire a tescoba is elér :(
  • bendáj17
    már nagyon várom én is hogy megvegyem :)
  • kisokka
    És erről lehagyták a legszebbet eztete
    Nem igazán értettem miért, nemrég felvetettem Witcher topiban is, de ez van, sajna pont ez maradt le róla
  • Wolfsnack
    én ezeket a párbeszédeket jól megmosolyogtam, és végül is szórakoztatnia kell a játéknak
    de különbözők vagyunk :)
  • bélanéni #1543
    Szerintem kedden (17-én) fogja szállítani a futár, a kiírt megjelenés napján szokták megoldani jobb játékoknál a szállítást. Én Gamestop-nál rendeltem, remélem ott is legkésőbb szerdán megtörténik a kézbesítés.
  • Prince23
    Na ez az, és ez a rész meg kifejezetten online aktivitást igényel a playon infói szerint
  • Gabe18
    Ha CDG tartja a szokásos "baxunk a hivatalos dátumra" stílusukat akkor szerintem lehet már jövő hétfőn kiszállítgatják és nem várnak keddig.
    Persze mit sem ér ha 17 előtt nem lehet majd aktiválni.
  • Prince23
    Én úgy emlékszem megjelenés előtt 6-7 nappal már értesítettek... de lehet keverem vmivel
  • zzeN
    Valamelyik játék meg ott rohad a raktárukban megjelenés előtt bő 1 héttel... :D
  • bélanéni #1538
    Ne viccelj, kb. aznap, max. 1 nappal előtte kapják.
  • Prince23
    Helyes. Én is ezt teszem. de még CDG nem jelzett vissza :(

egyáltalan megkapták rakárra? :S
  • Malakai
    Ki tudom várni, míg házhozjön a PE. :)
  • Kongy
    Ez vagy fake, vagy nincs hozzá crack.
  • Palinko
    ez rendben van, csak az a helyzet hogy crack még nem lesz 1 hétig legalább
  • mzoli7
    eliveg itt van link de nekem mind1, már rég előrendeltem
  • Palinko
    a mesében
  • mzoli7
    clonedvd kint van már, azzal ki lehet próbálni
  • bendáj17
    majd meglátom mennyire lesz jó ha nem tetszik akkor beszerzek egy jobb gépet :D ez mindent megér