9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • rotator
    A magyar kiadásban csak magyar felirat van. :/
  • Frank99
    jujjj...
    ez azért vicc kategória...
  • Prince23
    Biztos lesz. ha meg nem, egy patch formájában úgy is fellövik a hiv oldalra. mint az előzőnél.
  • ratgab
    Akkor most kanyarodjunk vissza egy huszáros vágással! Szerintetek ha megveszem a magyar feliratos játékot itthon, akkor lesz választható angol nyelv is a feliratok között?
    Mert nekem halálom, ha más nyelven szövegelnek és magyarul van kiírva (filmben nem, de játékban zavar)!
  • Szeszmester
    Számítógépes grafika.
  • ratgab
    Magyarországon erre még nem volt precedens, pedig a yardok sok ember ip-jét megszerezték tavaly!
  • MauroN
    Mi az a CGI videó?
  • Mr. Perfect
    A felhasználókat pedig jogilag is el lehetne kapni, csak a nagy számok miatt ez elég sok nehézségbe ütközik. Legalább is nálunk. Külföldön vannak/voltak olyan esetek ahol több száz esetleg ezer embert pereltek be egyszerre. Mondjuk, hoyg az eredménye mi lett azt nem tudom.. de amúgy tényleg elég az off-ból, habár amíg nem jelenik meg a game addig talán lehet ilyesmiről is dumálni.
  • Jimmyke
    Van játékom amit még kölcsönadnom is illegális, mert nem a játékot vettem meg, hanem egy licence használati jogot.
  • Mr. Perfect
    Sajna ez a szoftverekre nem igaz, csak a filmekre meg talán a zenékre is..
  • ratgab
    Amit saját magadnak töltesz le nem kereskedelmi célból azért meg nem bűntethetnek... ilyen jogszabály egyszerűen nincs!

(Csak a tisztánlátás végett írom le, amúgy meg bocs az offért!)
  • ratgab
    A tavalyi nagy torrent oldalak ellen indult razzia folyamán is végül kiderült, hogy a felhasználókat nem lehet jogilag elkapni, csak a tárhelyeket! Szolgáltatóknak meg nem érdeke kiadni az előfizetőik adatait, mert akkor elvesztik a bizalmat és otthagyják őket!

Szóval ez a vihar egy pohár vízben!
  • Jimmyke
    WarCraft III lassan 9 éves.
  • Mr. Perfect
    Én meg fogom venni ezt a játékot mert az első részt is megvettem és tényleg elmondhatom, hogy megérte. Ez a fenyegetőzés viszont nagyon nem tetszik és ráadásul hülyeség is. MIlyen alapon adná ki bármelyik internet szolgáltató egy magán cégnek a logokat. Ehhez legalábbis alapos gyanű és rendőrségi megkeresés kell. Szóval ez így ahogy van szimpla fenyegetőzés.
  • bélanéni #1435
    5 éve így festett egy jobb CGI videó.
  • Gabe18

• Wolfsnack
    aki vállalná a HG-t+FAQ írást+minden infó fejlécbe kitételét, azok írjanak ide és megszavazzuk ki legyen
  • wedge31
    Egyenlöre mihez kell a faq ? de támogatom az ötletet.
  • Wolfsnack
    átadom a házigazdai előjogot!
    a leendő HG pls csináljon valami FAQ félét, köszi
  • bendáj17
    érdekes lenne én megveszem így nem fog ez a veszély fenyegetni csak jöjjön ki :) de jó lenne már ha itt lenne a kezembe.
  • Gabe18
    Jó sok embere lehet ennek a CD Project-nek hogy majd a több 10-100 ezer embert aki letölti külön előkeressék, a riogatásra nem fizetőket bíróságra citálják, ott minden egyes ügyet személyre szabottan bizonyítsanak. Hol érné ez már meg?
    Kis megfélemlítésnek jó ez, de szerintem semmi több. Főleg hogy az előjelekből garantálható a játék sikere.
  • ratgab
    Ez több pénzbe és jogi hercehurcába kerülne, mint amit hozna... kivitelezhetetlen!
  • Pluskast
    "Bizonyos nagyobb országokban"

Na akkor ez nem ránk fog vonatkozni :)
  • wedge31
    Torrent szinten nem az mert tényleg visszakereshetö az ip cim, ha jól emlékszem a shrivering islands esetében ez már itthon is ki volt probálva de akkor csak simán idegleinesen kikapcsolták a netet semmi anyagi következmény nem volt.

Ha a szolgáltatók partnerek volnának meglehetne csinálni más kérdés, hogy ez nem igazán üzlet nekik.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ez erősen a 'lehetetlen' kategória.
  • wedge31
    " Készülhetnek a fizetésre felszólító levelekre a The Witcher 2-t illegálisan használók.

Új szintre lép a kalózkodás elleni harcban a CD Projekt, aki The Witcher 2 játékát kívánja megóvni a nem fizető kuncsaftoktól. Fizetési felszólítás és bírósági ügy van kilátásban azoknak, akiket warezoláson kapnak.
    A CD Projekt az Eurogamernek vázolta kalózkodás elleni terveit, aminek alapjául a nyugaton már működő modellek szolgátak. „Bizonyos nagyobb országokban ha az emberek illegálisan töltenek le, akkor számíthatnak egy levélre egyes jogi szervezetektől, hogy 'Hé! Illegálisan töltöttél le, és most fizetnek kell azért!' " -mondta Marcin Iwiñski társalapító. A CDP is valami hasonlót készül meglépni. Első körben a torrentoldalak üzemeltetőitől kérik azon internetszolgáltatók elérhetőségét, akiken keresztül az Witcher 2 illegálisan letöltésre került, majd második körben az internetszolgáltatókat keresik meg, és kérik a felhasználó azonosítását. Az ekkor fizetendő összeg nagyobb lesz, mint a játék eredeti ára, s ha annak befizetését a delikvens megtagadja, a CD Projekt bíróságra viheti az ügyet. Annak persze megvan az esélye, hogy nem az internet előfizető volt az személyesen aki letöltötte a játékot, hanem egy ismerőse, vagy valaki az internetkávézóban, de ezt a kockázatot a CD Projekt kész vállalni. " - GS

Tavaly novemberi cikk, remélem tényleg megtudják majd csinálni, bár nem valószinü.
  • ratgab
    *akkora duma!
  • ratgab
    Én nem emlékszem, hogy ilyen szövegek lettek volna az első rész magyarításában... ott azért cenzúrázva volt a szöveg... tán a legdurvább az "anyád törpékkel hál" beszólás volt (ezen egyébként még most is besírok akkor duma )
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébként - nem viccelek - simán el tudom képzelni (lásd anno a "XIII" c. játékban debütált), hogy valami "trükkel" meg is szívatják a WRZ-huszárokat.
  • zorrobomber
    lol
  • BoneDragon
    Mi ez a banán csöcs?
  • vzajcev
    Warezosok így kapják meg
  • mindero
    Pedig úgy aztán milyen végigjátszások születhetnének
  • bélanéni #1416
    Félreértetted. Nem úgy tolja végig, hogy közben egy k****ra élvez...
  • vzajcev
    "kurvára élvezve"
  • bélanéni #1414
    Be kellene látni, hogy oké hogy ingyen van, de a játék elkészítése kurvára nem az, és csak akkor lesznek ilyen színvonalú játékok ha behozzák az árukat és még nyereséget is termelnek. Ezzel persze nem mondtam újat, mindenki tudja, de sokan sajnos csak elméletben.
  • bélanéni #1413
    Részemről is költői kérdés volt, csak viccelek, az emberek mindent le-warezolnak, mert ingyen van. A hazai anyagi állapotok miatt megértek én mindent. DE! Aki megteheti és kurvára élvezve végigtolja, ezt a réteget nem értem meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Sokan lesznek - sajnos.
    De, reméljük, nem elegen (ahhoz, hogy a fejlesztők megváljanak a PC-sektől).
  • IMYke2.0.0.0
    ???
  • bélanéni #1410
    CloneDVD verzió azt jelenti, hogy le van másolva az (jelen esetben az orosz változatú) eredeti lemez. Ez nem működik crack nélkül, ami majd valamikor 17-e után jön ki. Tehát semmit nem ér ez a verzió így önmagában. És ki az az elvetemült aki ezt lewarezolja!?!?!