9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • TBTPumpa
    Most olvastam, bár lehet, hogy butaság, de a játékot STEAM-en kell majd aktiválni és a játékhoz a STEAM-nek is telepítve kell lennie?
  • TBTPumpa
    Gamestop megbízható!
    Tavaly nyáron vettem meg tőlük a SC2 WoL gyűjtői változatát, előrendeltem és azt is megkaptam a megjelenés napján (július 27.-én).
    Nem reggel hozta ki a futár, hanem délután 15 óra fele és nem a GLS volt, hanem számomra valami ismeretlen futárcég, de a lényeg, hogy még aznap megjött, olcsóbb volt, mint más cégeknél és minden rendben van vele!
    A tartalom is megvan, sértetlen és a kódok is működtek! Kell ennél több?
    Bár ez lassan már 1 éve volt...
  • bélanéni #1607
    Én is Gamestop.hu oldalon rendeltem elő, majd beszámolok mennyire megbízható, minden oké volt-e. A CDG oldalon 2k-val több az ára, de ott tuti nem lesz csalódás, 17-én mindenki megkapja GLS-el a kis díszdobozt. Onnan már minimum 10x rendeltem, sosem volt semmi gigszer. Szerintem gamestop-nál sem lesz (mi lenne?), de majd meglátjuk.
  • Prince23
    Nekem nem érkezett értesítő, így rákattoltam megint CDG-re... azt megrendeltem. kedden lesz móka asszem :)
  • Gabe18
    Én is véglegesítettem a CDG-nél a rendelést.
    Megmondom őszintén ezidáig nem sok olyan játékot vettem amiben nem volt erős multiplayer rész. De ez annyira erőd darabnak tűnik hogy nem volt kérdés.
  • TBTPumpa
    Nekem még sajnos nem jött értesítés, bár valószínűleg azért, mert a Gyűjtői változatot rendeltem elő.
    De mivel a Gamestop-nál jóval olcsóbb a Gyűjtői változat, mint a CDG-nél, így valószínűleg onnét fogom majd megrendelni jövő héten.

CD Galaxis: 19990 Ft + 990 Ft szállítási költség
    Gamestop: 17500 Ft + 990 Ft szállítási költség

2500 Ft spórolás!
  • zzeN
    13.-án megújúl a hivatalos oldal.
  • wedge31
    Sajnos ugy szokott lenni.
  • zzeN
    Viszont a CE-t még nem rakták ki...remélem nem azért mert később kapják meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is megjött - a Gamestopnál olcsóbb, tudja-e valaki, hogy az a cég milyen (megbízható stb.)?
  • wedge31
    Pick Pack Pontnál május 18 a vidékieknek.
  • mike01010101
    Megjött az értesitő a CDG-től, meg is rendeltem, kedden az arany jános utcánál át is vehetem (pick-pack pont)
  • zzeN
    CDG-ben már ténylegesen előlehet rendelni a PE-t!! Vidékiek is megkapják keddre!
  • Fenrir
    Akár küldhetne is ha már elkérte a címemet. Nem mintha igényelném amúgy, csak kíváncsi voltam rá.
  • Prince23
    Ezé van az Adobe Reader :D:D
  • zzeN
    Szerinted egy online "bót" fog küldeni neked kézzel fogható dolgot?
  • foxxi
    Nem hiszem, bár ahogy nézem a tartalom ( extra ) ugyan az hozzá. Kiderül, egyenlőre még semmit se lehet vele kezdeni. 2X 8Gb lesz a vége.
  • Fenrir
    Steamen előrendeltem a Digital Premium Edition-t, ehhez a kiegészítők hogyan fognak jönni vajon? Minden digitális formátumban?
  • 062020
    És ezt lehet steamen aktiválni? (bocsi a dupla posztért)
  • 062020
    Köszönöm a válaszokat.
  • Malakai
    Jah, értem.
  • foxxi
    Jah, ha nincs promó kódod.
  • Malakai
    Egyébként nem 27, hanem 28 font és az egyesül királyságféle Direct2Drive.
  • foxxi
    Direct to Drive EU

• IMYke2.0.0.0
    Dehogyisnem, nagyon kellene - semmi kedvem majd a sok warez kérdés között a játékról olvasni...
  • 062020
    Ez melyik oldal?
  • Prince23
    De amúgy nekem a d2d-n 45 euró szerepel. szal nem vágom :D
  • Malakai
    31
  • Prince23
    De az mennyi euróba? :D:D
  • foxxi
    nem mert akciósan 27 font

Nem kellene egy warez topic?
  • Palinko
    egyik fake másik eb :S
  • SkyLand
    Na van Crack 2 fajta is !!!!!

http://www.monova.org/torrent/4416720/THE_WITCHER_2_ASSASSINS_OF_KINGS_CRACK_BY_SKIDROW.html

http://www.seedpeer.com/details/3592206/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Crack-[C-United].html

Aki tudja töltse ! ^^Éljenek a Kalózok ! ^^
  • Prince23
    valamit benézhettél, mert mind kettő helyen 45 euró :D
  • foxxi
    4k-val többé.. megérte volna...
  • Prince23
    vetted volna meg steamen inkább :S

:D
  • foxxi
    No, én is megtiszteltem a fejlesztőket egy példánnyal

• Avenger
    Néhány hozzászólással lentebb a linknél elolvashatod :) Ha jól értem akkor lehet importálni, de annyira jó csak, hogy néhány döntésedet áthozza az első részből. De azokat a döntéseket import nélkül újra meghozhatod a második részben.
  • proway
    hali, a 2. résznél nem lesz olyan h az első rész mentéseit lehet importálni a 2. részbe?
  • Avenger
    Csak a telepítésnél ellenőriz, utána ha regisztráltad a példányodat akkor tölthetsz peccseket, ahhoz nem kell már a dvd. Viszont ha megvetted és nem jó a lemez, akkor vagy visszacseréled a boltban, vagy mint tulajdonos, lelkiismeret furdalás nélkül letöltöd a crack-elt verziót :D
  • Avenger
    Ja most olvasom :) Az előző hozzászólásom írásakor még nem láttam mit írtál előttem.