9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem ez lesz életem második zéró déj játéka.
  • Gabe18
    Ezzel csak az a baj, hogy ez a DLC biznisz pont nem pc-n indult, hanem konzolon.
    És továbbra is gusztustalannak tartom hogy pl. egy CoD-ban 4 DLC multi pályáért kifizeted majdnem a full játék felét.
    És mig régen kiadták a pályaszerkesztőt és kb naponta csináltak 4 új pályát a "lelkes amatőrök" addig most ez megy.
  • ratgab
    Nem kell szimpatikusnak lennie... ez színtiszta üzlet. Szép és jó, amit mondasz, de üzletben nincs se barátság, se haverság! Egyébként meg senki nincs átvágva, világosan kideríthető, hogy mit kínálnak mennyiért...

Na de hagyjuk ezt! 5 nap és itt a Vaják 2 Örüljünk örvendjünk!

Ám hányotoknak lesz ez az első 0 day játéka?
  • bélanéni #1686
    A "van választásod: veszed vagy sem" teljesen rendben van, igazad van, ettől még nem szimpatikus a DLC mánia. Pénzt lehet keresni úgy is, hogy mellette ember maradsz, legfeljebb kicsit lassabban jön a siker. Én legalábbis ezt látom.
  • ratgab
    Én is azt mondom inkább Kiegészítő, mint DLC! És én is ezt szűrtem le a nyilatkozatból!
  • ratgab
    Ha lenne egy üzleted és tudnád, hogy csip-csupp szarokat el tudsz adni a nagyobb termékek mellé jó áron, akkor megtennéd ezt??? Biztos vagyok benne, hogy igen (lehet mást mondani, de az nem igaz!)

Kicsit a másik fél fejével gondolkodva logikus lépés és mint sok esetben itt is van választásod (veszed vagy nem veszed)
  • ratgab
    Most ezt neked válaszolom meg, de minden DLC Haternek irányul:

DLC= Plusz tartalom (fegyver, ruha, karakter, küldetés) VAn, akinek úgy teljes a játéka, van akit nem érdekel! De egyben megegyezhetünk, hogy ez plusz pénzt hoz a fejlesztőknek/kiadóknak! És bizony a játékgyártás is üzlet...és mint minden üzlet profitra törekvés a cél... Addig, míg van aki megveszi a DLC-ket, addig csinálni fogják! És ha ez kell a pc-s játékipar bevételének megtartásához, illetve növeléséhez, addig csinálják nyugodtan, mert én pl. szeretném, ha 10 év múlva is készítenének még pc-re játékokat!

ÉS, ahogy itt már többen mondtátok nem kötelező megvenni... ad némi pluszt a játékokhoz, de anélkül is élvezhető egy játék (viszont a sírásból azt szűröm le, hogy mégis érdekelnek ezek a plusz tartalmak, csak nem adtok érte pénzt... szívetek joga, de akkor nem a rendszer a hibás).

Jah és még egy dolog: Ha ez segíti a witcher 2 készítőit, hogy elkészítsék a witcher 3-at, akkor én bizony megveszem a DLC-iket! Ez utóbbit is tartsátok szem előtt zúgolódás helyett!
  • ratgab
    Pick Pack pont csak 290 FT!
  • ratgab
    Ez szép és jó, de ha ott ahol ez megjelent elolvassátok Mazur bejegyzését, akkor rájöttök, hogy egyszerre csak 1 DCL aktiválható, több nem regelhető... tehát aki Prémium kiadást, vagy gyűjtőit vesz, az úgy sem tud + DLc-ket aktiválni (Ezt Play-on nyilatkozta... később lehet, hogy feloldják ezt a megkötést és egyben piacra dobják letölthető formában ezen Ruhákat/kivégzéseket stb-t tartalmazó DLC-ket pénzért természetesen)!

Szóval ezzel a 2 kóddal nem lesz teljesebb a prémium edition, mivel NEM tudod majd használni őket! Legalábbis egyelőre!
  • bélanéni #1680
  • Gabe18
    Nahát akkor egyről beszélünk csak másképpen.
  • bélanéni #1678
    Az hogy már most tervezik a következő tartalmakat, az inkább azt jelenti számomra hogy nincs lazsálás, nem akarnak leülni akkor sem ha az alapjáték sikeres lesz. Ha mondjuk 1-1,5 év múlva jön az első tartalmas kiegészítő, abban semmi problémát nem látok. Én attól hányok, amikor egy játék megjelenése után 2 héttel és utána is 2 hetente jönnek a fizető (vagy akár ingyenes) gagyi DLC-k csak mert az a menő, és meg kell felelni az értelmetlen divatnak. Dragon Age2 és társai az EA égisze alatt.
  • Gabe18
    Jó akkor pontosítok. Nem ettől hányok hanem magától a jelenségtől globálisan.
    Lehet hogy a Witcher 2-hőz normális kiegészítők jönnek majd, megfelelő időközönként. Ha így lesz akkor jó.
  • bélanéni #1676
    Nekem az #1666-ban írtak azt jelentik, hogy ők éppen hogy nem a divatos DLC-s megoldást választják, hanem a klasszikus expanziók (kiegészítők) kiadását. Most akkor mitől hánysz? A DLC-től vagy a kiegészítőktől? Mert nekem szimpatikus amit Tomasz Gop nyilatkozott. Én (eddig) még nem csalódtam a CDProjekt / RED hozzáállásában. Szerintem példaértékű.
  • mindero
    Ezért én nem is használok DLC-ket, aki meg akar, csinálja.
    Mondjuk amikor a teljes játékot DIREKT csökkentett tartalommal adják ki hogy aztán DLC-kkel bővítsék azt utálom.
  • Gabe18
    Attól hányok hogy a DlC valóban nem egyenlő a kiegészítővel, de a DLC egyenlő a pénzlehúzással. Az ilyen esetekben mindig felmerül bennem hogy még kint sincs a játék, de ő már tudja mit tenne/tesz az első DLC-be. Akkor kérdem én miért nem teszi bele a játékba alapból? Ja mert akkor nem lehetne kiadás után két hónappal újabb pénzt elkérni.
    A csúcs meg az mikor már a játék lemezen rajta van az adott DLC, de majd akkor tudod aktiválni ha megveszed.
    Ez az egész DLC biznisz az én meglátásomban a lehúzásról szól. Régen is voltak kiegészítők, de azokat valóban megpakolták tartalommal általában. De mint DLC most már minden vackot el lehet adni.
  • bélanéni #1673
    Én az igényesen összerakott kiegészítők híve vagyok. Inkább megveszem nyomott áron az expanziókat, mint az ilyen szar + fél óra játék vagy + 2 kard típusú DLC-k.
  • wedge31
    A dlc-ék közt is oriási a különbség, van az ilyen ruha meg fegyó dlc ami abszolut lehuzás és vannak a több órás plusz tartalmat adó dlc-ék amik sokat tudnak adni a játékhoz, pl a Borderlands dlc-ék.
  • Nos
    Ha valakinek nem tetszenek a DLC-ék, akkor nem kell őket megvenni. Attól még minden játék teljes önmagában is, amihez eddig DLC jött ki. Ok, persze, valamiből kimaradsz, ha nincs fenn.

Hányni sem kell tőlle. NEM KÖTELEZŐ. És a játékokat csak részben csinálják azért, mert szeretnek játékot csinálni. De bizony ezek a szemetek a helyett, hogy teljesen humanitárius módon fejlesztgetnék a jobbnál jobb játékokat még pénzt is kérnek érte és a DLC még több pénzt hoz. Le kéne őket csukni . . . de tényleg, ilyet kitalálni a mai világban.
    És nem elég, hogy egy elkezdte, a többi is rákapott.
    Javaslom, alakítsunk egy szervezetet, hogy nem veszünk, sőőőőőt torrenten sem töltünk le DLC-t. Hátha leszoknak róla.

Hiába, már a játékiparba is beférkőzött a csúnya kapitalizmus. Pedig itt aszkétikus, önsanyargató, csak a fejlesztésnek élő szerzetesrendekre lenne szükség.
  • Micsu
    attól hánysz hogy normális kiegészítőket kapunk moneyhat dlck helyett, látott már orvos?
  • Fenrir
    A DLC =/= kiegészítő.

Most mi is a bajod tulajdonképpen?
  • foxxi
    Na őket pölö nem tudom megérteni. Ez fanatizmus egy játékért.. annyira xar. Mert ha a fizikai életben származna előnye belőle.. OK. Akkor zsír.. de igy ez szánalom. :)

Jah, amugy én is remélem ( mármint a megjelenés utáni dlc "javító" patcht! )
  • Gabe18
    Ja, PC365.hu a hírforrás.
  • Gabe18
    Na én meg ettől hányok:

"DLC-k helyett inkább kiegészítőkkel toldaná meg a The Witcher 2-t a CD Projekt

Jelenleg a The Witcher 2 zökkenőmentes debütálásán munkálkodik elsősorban a CD Projekt, azonban a stúdió már gondol a jövőre is, meg arra, hogy miképp adagolná az új tartalmat a szerepjátékhoz.

A Eurogamer-nek nyilatkozó Tomasz Gop elmondta, hogy a DLC-k helyett elsősorban nagyobb expanziók formájában képzelik el a kiegészítést, ami jónéhány órányi plusz szórakozást garantálna a játékosok számára minden alkalmmal. A The Witcher 2 május 17-én nyit a boltokban, lesz benne magyar felirat is. "

Még kint sincs a játék, már azzal foglalkoznak hogy lehet újabb és újabb pénzt kipumpolni az emberekből. Ennél a DLC ökörségnél nagyobb istencsapást régen találtak már ki...
  • Jimmyke
    Inkább ez, minthogy a sok marha megvásároljon 4 verziót külön boltokból a promóciós DLCk miatt.

BioWare fórumait látogatom még rendszeresen, ott pl. vannak olyanok, akik 3 db ME2-őt vettek kapásból első napon csak azért.

Én vártam és összegyűjtöttem őket jótékony emberek adományaiból (pl. első poszt kap egy kódot, etc.).
  • TBTPumpa
    A bug-okat tuti javítani fogják, hisz az első részt is csodálatos módon kiegészítették a bugírtás mellett és tudják, hogy sokat imádják ezt a játékot, úgyhogy nem fogják annyiban hagyni majd ennek a támogatottságát sem! Főleg ha szép eladási számokkal fog büszkélkedni ez a rész...
    Várom már a keddet én is! :D
  • koschwarz
    ha azt nézzük, hogy a játékiparban szinte egyedülálló módon az 1. részt milyen szinten nemhogy egyszerűen javították, hanem kibővítették, én ilyen bugok miatt nem is aggódom.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a grafikából ezen a fostenger gépen semmit sem fogok látni (ha egyáltalán méltóztatik futtatni) - ha lesz épkézláb megoldás rá, hogy "offline" is telepíthessem a drága játékot, akkor az otthoni 4850-essel is teszek egy próbát.
    Persze, biztos, hogy nem Full HD-ben, minden maxon, mert az a VGA több mint öreg hozzá...
  • bélanéni #1661
    Aki esetleg még nem látta. A csodás Witcher intro készítőjének (Tomasz Baginski) Katedrális c. kisfilmje: Cathedral
    Szerintem iszonyat jó, főleg az egész mögött lévő koncepció.
  • bélanéni #1660
    mindero: én pl. a képességfáról, harcrendszerről, párbeszédekről, sztoriról kb. semmit nem tudok, ezeket felfedezni igencsak nagy meglepetés lesz. A grafika az ami kb. már látható, az meg édeskevés.
  • bélanéni #1659
    Én is marhára utálom a DLC-ket, de mit lehet tenni, most ez a divat. Szerintem felesleges baromság az egész. Inkább legyen nagyon kidolgozott a játék, mint hogy utólag toldozgatják ilyen összetákolt tartalmakkal. Persze a patchek jöhetnek, mert van mit javítani mindig.

mindero: kb. 60 óra lesz a játékidő, szerintem jó ha láttunk eddig 20 percnyit a játékból.

Egy dolog még eszembe jutott: szerintem nagyon hangulatos volt az első rész intro-ja, egy bafta díjas animátor készítette, számomra minden idők egyik legjobb játék bevezetője volt. Vajon a második részben is lesz valami hasonló vagy ne is álmodjunk róla? Magán a játékot nem sokat dobna, de azért adna egy kezdőlöketet a hangulatnak.
  • mindero
    Én meg a játékra vagyok már nagyon kíváncsi.

Remélem azért marad meglepetés is, a Witcher 1 pont azért ütött annak idején nagyot, mert a semmiből jött elő.
  • mzprox
    Nagyon ki nem állhatom ezeket a dlc-ket.. dragon age-ben is ég és föld volt a különbség nehézségben ha használtad őket vagy nem, így nehéz a játék nehézségét optimalizálni, de úgy látszik az már másdolagos.. csak a pénz meg a pénz.. :/
  • bélanéni #1656
    Egyébként holnap (Péntek 13-án!!) megújul a hivatalos weboldal. Kíváncsi leszek rá!
  • zzeN
    Örülj h csak ennyi, valahol 1500 meg 2500 Ft a díj.
  • bélanéni #1654
    Pestiek előnyben
    Én meg csengethetem a +1k-t a futárnak.
  • bendáj17
    szerintem nagyon érdekes lesz már várom, kedden zh-m lesz de ahogy felkellek irány a bolt :D
  • bélanéni #1652
    Azt írták, hogy a játék indulása ugyanaz lesz, vagyis abból egy féle van, de a játék előrehaladtával, az első részből hozott mentés némileg (minimálisan) befolyásolja egyes NPC-k hozzád való viszonyát, és egy-két történés is aszerint alakul, hogy játszottad végig az első részt.
  • JethroHUN
    Csak egy baj van azzal az egérrel... az a fránya vékony kábel, fél év és dobhatod a kukába 10k-s egered, mert megtörik a kábel.

Azt már tudja vki hogy a mentés importálás mit fog változtatni?
  • IMYke2.0.0.0
    Én is Pick Pack Ponttal kértem - tehát, szerdán délután lesz az enyém a kicsike :)