9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bélanéni #1729
    Amikor megjön a csomag, a 200 oldalas guide-ot fél órán keresztül fogom szagolgatni(!), csak a külső műanyag fóliát 10 percig fogom bontani. Remélem azért még időben odaérek a pszichológusomhoz.
  • wedge31
    Ha olyan lesz a játék amilyenek várjuk valószinü, de az is lehet, hogy annyira jó lesz, hogy senki se tud majd leakadni róla még egy percre se hsz-t írni.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt bánom, hogy nem leszek az elsők közt, akik eldicsekedhetnek a telepítés megkezdésével, már aznap... :(
  • bélanéni #1726
    Istenem adj türelmet, de AZONNAL!
  • bélanéni #1725
    Én is ezért várom és ebben bízom. Szerintem keddtől itt napi 300-400 komment lesz, ha nem több. Kurva élet legyen már kedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Számból vetted ki a szavakat!
  • foxxi
    Remélem elárasztanak információ hegyekkel, és lesz min csamcsogni keddig.
  • bélanéni #1722
    Még fél nap és megújul a W2 honlap. De izgi!
  • foxxi
    Még nem jön ki a játék, addig a játék udarában leledző kérdésekkel, észrevételekkel, megállapításokkal kapcsolatban nem gondolom hogy bármi is off lenne.

Egy dolog biztos, mielőtt eljárna a kezed, olvashatnál tovább is. Az öregedés meg 30 felett kezdődik. ( + a xx45-ös commentben még meg is erősítettem magam. ) OFF END
  • ratgab
    Értelmetlen ez a vita! Nem zavarodtam bele semmibe, nem kritizáltam semmit.. Tényt közöltem ember, ami rád nem vonatkozott! Azért neked címeztem, mert te vetted/veszed állításod szerint ezért az újságot! Ha leírom csak úgy simán senki nem tudja mire vonatkozik! Vihar egy pohár vízben, amiről beszélsz, így ennek a hsz váltásnak sincs semmi értelme!

És ismétlem, nem értem a felháborodásod, mert én Téged NEM bántottalak, csupán kicsit lemaradtam, amit úgy érzem kellőképpen megindokoltam!

További hsz váltásra veled ebben a témában nem vagyok hajlandó szétoffolni a topikot!
  • foxxi
    Eszembe sincs kérdezni. Igencsak belezavarodtál. Mivel nem visszaolvasnod kellett volna hanem tovább olvasnod. + reggel 9.30 és 14.xx között igen sok idő eltelt. De végső konklúziót levonva: feleslegesen magyaráztál bele már leírt és kifejtett kommentbe. És arra hívtam fel a figyelmed, hogy mielőtt kritizálsz és leírod ugyanazt, el kellene olvasnod az "azóta kreált kommenteket", mivel még vissz se kellett volna olvasnod, csak előre. Na ennyi. - Kiegyezhetünk egy döntetlenben.

Amugy pedig szép dolog a segítség, de azt akkor egy saját, senkinek nem szóló hozzászólásként kezeld. Igy is megelőzendő a félreértés. + e témát nem csak a gamestar kommentjei között lehet és lehetett megtalálni.
    Vagy dobj össze gyorsan egy FAQ-t!

vzajcev: vagy csak meguntam a "Ez a krekk he má mé nem jó????" meg "mi a faxé nem megy a játék, pedig leszedtem a ..." kérdéseket + megelőztem. Egyszer én is tehetek valami jót, és nem csak zsörtölődöm
  • vzajcev
    Poxxi te biszog barezoló
  • ratgab
    Dettó!
  • ratgab
    Ez a dorgálásod jogos is meg nem is! Tudod, amikor ide is beesem általában le vagyok maradva jó 10 hozzászólással és veszem a fáradtságot, hogy időrendben olvassam vissza a leírtakat! Namármost ilyenkor találkozom olyan hsz-ekkel, amikre reagálni akarok és mivel a kreatív agymunka (írás) igen tűnékeny dolog (magyarul öregszem és elfelejtem mit akarok írni ), ezért időrendben is válaszolok!

Így előfordulhat, hogy mire ez utóbbit megteszem más már megválaszolta a dolgot!

Azért az ne zavarjon, hogy a 1637-esre válaszoltam, a 41-esre pedig nem!

És nem okos voltam, csak megosztottam egy értesülést (semmi ellened irányulót nem írtam, szóval véleményem szerint nem érdemlem ezt a hangnemet), ami nem biztos, hogy magától értetődő volt mindenki számára... ergó segíteni akartam, nehogy valakit csalódás érjen, amikor mindhárom DLC-t egyszerre akarván aktiválni ez nem sikerül neki!

És mielőtt beszólsz nekem valamiért kérdezz, hogy mit miért csinálok! Köszi!
  • foxxi
    Szivesen. Igy talán mindkét tábor nyugodtan tud diskurálni, élményt megosztani, anjázni stb
  • bendáj17
    köszönöm hogy megnyitottad :)
  • IMYke2.0.0.0
  • wedge31
    Már kértem.
  • Sith
    Akkor legalább valaki pakolja fel bannerbe
  • wedge31
    #1708 ennek ott a helye.
  • Sith
    Mivel még nem érkezett meg senkihez, ezért lehetnek kíváncsi emberek... szal a nagy anti warez duma mehet majd akkor ha tényleg le lehet venni a polcról de addig legyünk már türelmesek és megértőbbek a kíváncsi és főleg türelmetlen emberek felé :)
  • foxxi
    Nekem magyar címem van, minden adatom ideköt és mégis fontban fizettem.

No ahogy látom hiába kértem igy csináltam én egy warez topicot!

Itt elérhető a Warezzal kapcsolatos kérdések! ---> The Witcher 2 Off/Warez
  • wedge31
    Itt le se szarjuk a problémád, nyissál warez topicot és ott tárgyald ezt a témát.
  • bendáj17
    én nekem se sok eredeti game-m van de ezzel +1 lesz. Én is már várom a jövő hetet.
  • Palinko
    valakinek egyáltalán elindul?
  • IMYke2.0.0.0
    De messze van a szerda délután...!!!!
  • bélanéni #1703
    Jó lesz az 2012 elején is. De még nem tudni biztosan, nem-e jön 2011 karácsonyán. Majd ha unjátok már W2-t, kezdjük toborozni a D3 multihoz a normális játékosokat.
  • wedge31
    Hát akkor idén már nem veszel több premier játékot..
  • Tomipapa86
    Valaki vásárolt már közületek a direct2driveon? Az lenne a kérdésem, hogy lehet e "csalni" azzal, hogy angol címet adsz meg regisztrációnál. Valahol azt olvastam igen. Azért kérdezem, mert az eu oldalon a witcher 2 annyi mint a többi digitális helyen(44.99 eu) az angolon viszont csak 28 font(kb 8500 ft). Nem mindegy. :)
  • bélanéni #1700
    Ja és a következő a Diablo3 lesz, marhára várós a cucc. Az a legjobb az egészben, hogy amennyit játszok, úgy kb. pont megjelenik a D3, mire végigtolom a W2-t. Jó kis évnek nézünk elébe.
  • bélanéni #1699
    Nekem az elmúlt 3,5 évben 2 volt, Witcher1 és Starcraft2. Ez utóbbi annyira nem jön be, mert nem vagyok RTS rajongó, még a Blizzard sem tudja lenyomni a torkomon a műfajt. Multi meccseket szoktam nézni, játszani kevésbé. A W1 természetesen k*rvára tetszett.
  • wedge31
    Nekem ez idén lesz a negyedik...
  • Palinko
    mondjuk errorozik:
  • Nos
    Egyébként nem a DLC-ket akartam védeni. Ami nem tetszik bennük, azzal én is egyetértek.

Csak ezeket mégiscsak profitorientált vállalkozások csinálják. És amíg így megy legjobban a szekér, addig így lesz.

• Gabe18
    Ja, úgyis az van ami van. Aztán vagy kifizetjük vagy nem.

0 day játék? Hát már volt 1-2, de ez lesz az első ami úgy 0 day hogy nincs benne semmiféle jelentősebb multiplayer tartalom.
  • foxxi
    Miért nem olvasod végig azt amit írtam? #1641.

Mielőtt valaki okos, olvasson már vissza! Kösz.
  • ratgab
    Nekem 4., ha tényleg berendelem (valószínű... )
  • ratgab
    Mindegy... Hagyjuk... Nem akarok én itt vitát generálni, csak a véleményem közöltem!
  • Palinko
    english patch
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy a Mafia 2 DLC-i...