9144
-
#1729 Amikor megjön a csomag, a 200 oldalas guide-ot fél órán keresztül fogom szagolgatni(!), csak a külső műanyag fóliát 10 percig fogom bontani. Remélem azért még időben odaérek a pszichológusomhoz. -
#1728 Ha olyan lesz a játék amilyenek várjuk valószinü, de az is lehet, hogy annyira jó lesz, hogy senki se tud majd leakadni róla még egy percre se hsz-t írni. -
#1727 Azt bánom, hogy nem leszek az elsők közt, akik eldicsekedhetnek a telepítés megkezdésével, már aznap... :( -
#1726 Istenem adj türelmet, de AZONNAL! -
#1725 Én is ezért várom és ebben bízom. Szerintem keddtől itt napi 300-400 komment lesz, ha nem több. Kurva élet legyen már kedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1724 Számból vetted ki a szavakat! -
foxxi #1723 Remélem elárasztanak információ hegyekkel, és lesz min csamcsogni keddig. -
#1722 Még fél nap és megújul a W2 honlap. De izgi! -
foxxi #1721 Még nem jön ki a játék, addig a játék udarában leledző kérdésekkel, észrevételekkel, megállapításokkal kapcsolatban nem gondolom hogy bármi is off lenne.
Egy dolog biztos, mielőtt eljárna a kezed, olvashatnál tovább is. Az öregedés meg 30 felett kezdődik. ( + a xx45-ös commentben még meg is erősítettem magam. ) OFF END -
ratgab #1720 Értelmetlen ez a vita! Nem zavarodtam bele semmibe, nem kritizáltam semmit.. Tényt közöltem ember, ami rád nem vonatkozott! Azért neked címeztem, mert te vetted/veszed állításod szerint ezért az újságot! Ha leírom csak úgy simán senki nem tudja mire vonatkozik! Vihar egy pohár vízben, amiről beszélsz, így ennek a hsz váltásnak sincs semmi értelme!
És ismétlem, nem értem a felháborodásod, mert én Téged NEM bántottalak, csupán kicsit lemaradtam, amit úgy érzem kellőképpen megindokoltam!
További hsz váltásra veled ebben a témában nem vagyok hajlandó szétoffolni a topikot! -
foxxi #1719 Eszembe sincs kérdezni. Igencsak belezavarodtál. Mivel nem visszaolvasnod kellett volna hanem tovább olvasnod. + reggel 9.30 és 14.xx között igen sok idő eltelt. De végső konklúziót levonva: feleslegesen magyaráztál bele már leírt és kifejtett kommentbe. És arra hívtam fel a figyelmed, hogy mielőtt kritizálsz és leírod ugyanazt, el kellene olvasnod az "azóta kreált kommenteket", mivel még vissz se kellett volna olvasnod, csak előre. Na ennyi. - Kiegyezhetünk egy döntetlenben.
Amugy pedig szép dolog a segítség, de azt akkor egy saját, senkinek nem szóló hozzászólásként kezeld. Igy is megelőzendő a félreértés. + e témát nem csak a gamestar kommentjei között lehet és lehetett megtalálni.
Vagy dobj össze gyorsan egy FAQ-t!
vzajcev: vagy csak meguntam a "Ez a krekk he má mé nem jó????" meg "mi a faxé nem megy a játék, pedig leszedtem a ..." kérdéseket + megelőztem. Egyszer én is tehetek valami jót, és nem csak zsörtölődöm -
vzajcev #1718 Poxxi te biszog barezoló -
ratgab #1717 Dettó! -
ratgab #1716 Ez a dorgálásod jogos is meg nem is! Tudod, amikor ide is beesem általában le vagyok maradva jó 10 hozzászólással és veszem a fáradtságot, hogy időrendben olvassam vissza a leírtakat! Namármost ilyenkor találkozom olyan hsz-ekkel, amikre reagálni akarok és mivel a kreatív agymunka (írás) igen tűnékeny dolog (magyarul öregszem és elfelejtem mit akarok írni ), ezért időrendben is válaszolok!
Így előfordulhat, hogy mire ez utóbbit megteszem más már megválaszolta a dolgot!
Azért az ne zavarjon, hogy a 1637-esre válaszoltam, a 41-esre pedig nem!
És nem okos voltam, csak megosztottam egy értesülést (semmi ellened irányulót nem írtam, szóval véleményem szerint nem érdemlem ezt a hangnemet), ami nem biztos, hogy magától értetődő volt mindenki számára... ergó segíteni akartam, nehogy valakit csalódás érjen, amikor mindhárom DLC-t egyszerre akarván aktiválni ez nem sikerül neki!
És mielőtt beszólsz nekem valamiért kérdezz, hogy mit miért csinálok! Köszi! -
foxxi #1715 Szivesen. Igy talán mindkét tábor nyugodtan tud diskurálni, élményt megosztani, anjázni stb -
bendáj17 #1714 köszönöm hogy megnyitottad :) -
#1713 -
#1712 Már kértem. -
Sith #1711 Akkor legalább valaki pakolja fel bannerbe -
#1710 #1708 ennek ott a helye. -
Sith #1709 Mivel még nem érkezett meg senkihez, ezért lehetnek kíváncsi emberek... szal a nagy anti warez duma mehet majd akkor ha tényleg le lehet venni a polcról de addig legyünk már türelmesek és megértőbbek a kíváncsi és főleg türelmetlen emberek felé :) -
foxxi #1708 Nekem magyar címem van, minden adatom ideköt és mégis fontban fizettem.
No ahogy látom hiába kértem igy csináltam én egy warez topicot!
Itt elérhető a Warezzal kapcsolatos kérdések! ---> The Witcher 2 Off/Warez -
#1707 Itt le se szarjuk a problémád, nyissál warez topicot és ott tárgyald ezt a témát. -
bendáj17 #1706 én nekem se sok eredeti game-m van de ezzel +1 lesz. Én is már várom a jövő hetet. -
#1705 valakinek egyáltalán elindul? -
#1704 De messze van a szerda délután...!!!!
-
#1703 Jó lesz az 2012 elején is. De még nem tudni biztosan, nem-e jön 2011 karácsonyán. Majd ha unjátok már W2-t, kezdjük toborozni a D3 multihoz a normális játékosokat. -
#1702 Hát akkor idén már nem veszel több premier játékot.. -
Tomipapa86 #1701 Valaki vásárolt már közületek a direct2driveon? Az lenne a kérdésem, hogy lehet e "csalni" azzal, hogy angol címet adsz meg regisztrációnál. Valahol azt olvastam igen. Azért kérdezem, mert az eu oldalon a witcher 2 annyi mint a többi digitális helyen(44.99 eu) az angolon viszont csak 28 font(kb 8500 ft). Nem mindegy. :) -
#1700 Ja és a következő a Diablo3 lesz, marhára várós a cucc. Az a legjobb az egészben, hogy amennyit játszok, úgy kb. pont megjelenik a D3, mire végigtolom a W2-t. Jó kis évnek nézünk elébe. -
#1699 Nekem az elmúlt 3,5 évben 2 volt, Witcher1 és Starcraft2. Ez utóbbi annyira nem jön be, mert nem vagyok RTS rajongó, még a Blizzard sem tudja lenyomni a torkomon a műfajt. Multi meccseket szoktam nézni, játszani kevésbé. A W1 természetesen k*rvára tetszett. -
#1698 Nekem ez idén lesz a negyedik... -
#1697 mondjuk errorozik:
-
Nos #1696 Egyébként nem a DLC-ket akartam védeni. Ami nem tetszik bennük, azzal én is egyetértek.
Csak ezeket mégiscsak profitorientált vállalkozások csinálják. És amíg így megy legjobban a szekér, addig így lesz.
-
Gabe18 #1695 Ja, úgyis az van ami van. Aztán vagy kifizetjük vagy nem.
0 day játék? Hát már volt 1-2, de ez lesz az első ami úgy 0 day hogy nincs benne semmiféle jelentősebb multiplayer tartalom. -
foxxi #1694 Miért nem olvasod végig azt amit írtam? #1641.
Mielőtt valaki okos, olvasson már vissza! Kösz. -
ratgab #1693 Nekem 4., ha tényleg berendelem (valószínű... ) -
ratgab #1692 Mindegy... Hagyjuk... Nem akarok én itt vitát generálni, csak a véleményem közöltem! -
#1691 english patch -
#1690 Vagy a Mafia 2 DLC-i...