9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • koschwarz
    engem semmilyen gyűjtői téma nem érdekel. kell egy játéklemez, és ha van mellé egy zenei cd is, akkor már extra boldog vagyok.

na jó, ha lenne egy geralt figura, azt idetenném dexter és deedee, meg egy lego lovag mellé a melóhelyi íróasztalomra
  • foxxi
  • mike01010101
    Én is. Egyébként a W1 óta a MassEffect1, a Dragon Age1, a GTA4 és a Mafia2 volt 0day vásárlás, meg persze ez lesz.
  • wedge31
    1,7 felett közel a 2 millio copy-hoz.
  • bélanéni #1805
    (Ja én 0 day vásárló voltam W1 esetében is, mivel marhára ígéretes produktumnak tűnt és nagyon vonzó volt a magyar hang/felirat, egy ilyen mennyiségű szöveget tartalmazó RPG/kaland játéknál számít, pedig nem vagyok rosszban annyira az angollal)
  • bélanéni #1804
    A W1 asszem 1,5 millió eladott példányszám felett jár, igaz ebben benne van az összes akciós eladás is. Normál áron (ami nem volt sok, 7.990 Ft) kb. 600.000 példány kelt el belőle, mivel egy ismeretlen közép-európai csapat volt, semmi köze nem volt a játék minőségéhez.
    Ebből minimum 1-1,5 milliót kellene eladniuk kb. "első körben" hogy megtérüljönek a fejlesztési költségek és tuti legyen egy harmadik rész. De egyelőre ha a 2. részhez jönne kb. 2 kiegészítő 1,5 évente, azokat tuti megvenném.
  • IMYke2.0.0.0
    A medál, hú de jó lett volna!
  • Voltan
    Ami jó lenne mondjuk a szobor helyett pl. Geralt medálja, meg mondjuk egy bájitalos fiola kis dugasszal, pont mint a játékban. Az nem lenne rossz.
  • mike01010101
    A witcher 1-ből ha jól emlexem kicsit több mint 1 millió fogyott. A 2M most reális lehet. Ez egyébként azt igazolja, hogy lehet pc-n jó eladásokat elérni még a kalózkodás ellenére is csak jó játékot kell csinálni, ilyen "egyszerű".
  • TBTPumpa
    Én is drukkolok nekik, hogy jó sok bevételt hozzon nekik a játék!
    Ha jó játékot sikerült összehozniuk, akkor megérdemlik a sikert!
  • TBTPumpa
    Én is ezen a véleményen vagyok, csak annyi különbséggel, hogy nekem baromira bejön az ArtBook, de amúgy a Collector's Edition DLC-je nem valami nagy szám, a Premiumhoz csatolt DLC (Titokzatos árus) szerintem sokkal komolyabb és tartalmasabb, így a Premium Edition több ponton is jobb vétel, mint a Collector's Edition szerintem!
  • Voltan
    Én is megrendeltem a Premium Editiont, kíváncsi vagyok.

A CE nem rossz, de szerintem a szobor übergáz, ki nem tenném. A kártyák mostanság elég elcsépeltek, majdnem minden CE kártyával jön ki. A kockák jók, igaz, az artbook sem rossz (bár kétlem, hogy a Bioshock 2 artbookját überelné, az kegyetlen jó). Szóval összeségében szerintem nem jó vétel a CE, pláne, hogy a Premiumban is vannak extrák.
  • IMYke2.0.0.0
    Drukkolok is neki!
  • mindero
    Azért most ennek elég nagy a felhajtása, 2 millió példányt simán eladnak belőle szerintem.
  • bendáj17
    jól mondod. Azért remélem kedden még lesz a boltban amikor megyek :)
  • mike01010101
    Teljesen igy van, sőt ha nagy szavakat akarok használni ez az egyik utolsó lehetőség, hogy a pc-s játékostársadalom világszerte bebizonyítsa hogy van létjogosultsága a nagy költségvetésű PC exclusiv játékoknak. Ha ez megbukik soha többet senki nem fog csak pc-re fejleszteni.
  • Kongy
    Én mindig a CD Galaxisnál rendelek. Bennük megbízom, mindig időben kiszállítják. Ha szerdán jönne meg, abba belehalnék. :D

Amúgy az első rész is extrákkal jelent meg (így készült DVD, Soundtrack CD, térkép...stb) aztán jött a gyémánt kiadás, és ezeket a dolgokat szépen kivették belőle, szóval IGEN, tekinthető limitált kiadásnak is!
  • bélanéni #1792
    Na mikor lövik már föl az új weboldalt?
  • Jimmyke
    Most nézem hogy az első rövid sztori a könyvben megegyezik az Enchanced Edition hangulatnovellájával.

Kár, hogy nem ugyanaz fordította a könyvet is.
  • Victor1103
    Amúgy előbb linkelte valaki hogy a gamestop.hu-nál 7900Huf a premium edition. Azon spórolhattál volna közel 2000 huf-ot
  • Victor1103
    Srácok ez a premium edition limitált cucc vagy a megjelenés után is lehet majd kapni?

Mint olyan sokan én is vacilálok hogy megvegyem-e:) LA Noire és eközött választottam én is végül a Witcher 2-t venném meg, márcsak azért is mert árba is sokkal barátibb, a tartalom amit kapok az is sokkal kielégítőbb arról nem beszélve, hogy ezt úgy venném meg, hogy utána nem is adnám el.
    LA Noire-al meg az a baj, hogy nem akarom, hogy ugyan az legyen vele mint amikor megvettem a Portal 2-t x360-ra 12990hufért gyorsan kipörgettem és utána 1nappal! alig akarták elvinni 8000ért:S

Szóval kell nekem a Witcher 2 csak várnék megjelenés után egy picit a vételével és ezért kérdem, hogy kapható lesz-e még a későbbiekben is ez a pakk?
  • Kongy
    Ami igazán jó lesz a könyvben, az az h az egész a szemem előtt lesz, mivel járatos vagyok a Witcher játékok világában. :)

Még most is beleborzongok, ha Vizima belvárosára gondolok. :) hmm...
    A kereskedőnegyed már nem volt annyira depresszív. De ahogy nézem a W2 képeket, a nyitott, napos tereket, nekem ez a hangulat is bejön, de tuti lesz darkosabb is. :)
  • obe
    én a metro 2033 -al voltam így, elébb játszottam vele, nagyon tetszett, majd megvettem a könyvet, iszonyat hamar kifaltam, hét közben, ebédidőmet pazaroltam hogy egy órát olvashassam...ezzel is így lesz, kell a könyv mellé, vagy párhuzamosan a játékkal, vagy utánra tervezem
  • Kongy
    Sok volt a kiadás mostanság. :D Múlt héten God of War 3, most meg ez lesz majd. :D
  • Kongy
    Ja, és Triss és a fejlesztők is megérdemlik, ha már PC exkluzív h megvegyük. Már csak támogatás gyanánt is. Nemde?
  • balee4
    Na holnapig én is eldöntöm. :D
  • Kongy
    Én tegnap óta gondolkoztam rajta. A regényt olyan megfontolásból csaptam mellé hogyha beszippantana a játék (amire nagyon nagy esély van!), akkor biztosan elkezdem majd olvasni, és tudom, hogy bánnám ha nem venném meg. :D De alapjába véve is simán olvasnám a regényt, mert a Witcher 1 hangulata is totál magába szippantott. :) Jólenne ha már kedd lenne. :D
  • balee4
    Ugyanebbe a felállásba akarom én is. :D
  • balee4
    Én is most vívódok mi legyem mert ugye én az L.A. Noire-t is megveszem a jövő héten ami szintén 12k. :D
  • Kongy
    Nem bírtam ki én sem. :D Megrendeltem, és nemcsak a Premium Edition-t... nézzétek csak:

Durva kedd elé nézek tehát. :D
  • obe
    sajnos én is csak premium editions-t rendeltem, de az unboxing video megingatott, nagyon minőségi minden a hozzápakolt körítésben, a kártyán gyönyörűen rajzolt főkarakterek vannak, az artbook meseszép, közel 200 oldalas - oda vissza vagyok az artbook-okért - a fejet pedig odaadnám egy modellező barátomnak, aki szépen, airbrush-al kifesti..de mint mondtam, egyelőre anyagi eredetű okok miatt csak nyáladzás
  • w77d
    de várom mááá hogy megérkezzen
  • bélanéni #1777
    Ne ostorozd magad, teljesen normális dolog.
  • Gabe18
    Jó cuccok vannak benne, csak az a fej...
    Szerintem sokkal jobb lett volna ha akkora méretben egy egész alakos figurát tesznek bele.
  • Jimmyke
    Papercraft figurákat nem lesz szívem kivagdosni, majd beszkennelem őket azt áldozok érte egy kis színes tintát ha nagyon össze akarnám rakni, de szerintem nem nyúlok majd hozzájuk.
  • ratgab
    Én akaratgyenge hü...lye állat.... Feladtam a harcot a sors és a játékszeretetem ellen és megrendeltem a Prémium edition-t... szerdától én is hivatalos tulaja leszek a játéknak!
  • bendáj17
    :D igazad van akkor lesz.
  • Kongy
    És az nekünk mennyiben érné meg? Mert fizetnénk neked 1000-ret, azért h kedvezményt kapjunk, amit gyakorlatilag így is úgy is elköltünk ha megvesszük a kuponodat.
  • Csokis
    The Witcher 2: Collector's Edition Unboxing!
  • Palinko
    ok, ezután már csak a könyvet kell bescannelned :)