The Witcher 2

← ElőzőOldal 183 / 183

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a jégen járást és az akadálynál kocogást még nem oldották meg
kiadhatnának betat

wedge31
A fény-árnyék hatások nagyon odavágnak.

Jövöre már kiadhatnák...<#miaz>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Big Boss<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Uj kézikamerás gameplay.

maffioso
az télleg geralt

\"If in doubt, flat out!\"

wedge31
Interju Tomasz Gop CD Project fejesel.

Will the developers of The Witcher be involved in The Witcher 2?
The Witcher 2 is being developed by the same team which was responsible for the first one with some minor changes (50+ people remain from The Witcher’s development). It is true that there were some cuts in the development department at CD Projekt, but those were mostly connected with freezing development of The Witcher: Rise of The White Wolf.

What is the release date?
We haven’t established a release date yet. It will be announced together with our future publisher. However, please do not expect the game too soon. The Witcher 2 is still deeply in the development stage and as it is huge and complex, there is still many, many hours of work in front of us.

When we will see more materials from the game?
Except for this FAQ we do not plan any materials to be released soon. An official trailer and other stuff will be done with our publisher, and it won’t be very soon. Sorry.

What engine will be used in The Witcher 2?
The game does not use the Aurora Engine anymore. We developed a brand new engine dedicated to creating games with the design and features we love (basically the same concept as in the first Witcher but everything done much better, smoother and with some significant improvements). The new engine is fully scalable and, well… kicks ass😉. We believe it will let us avoid all bottlenecks we came across during development of the first Witcher. Exact engine specifications, features and name will be revealed after the official announcement.

What platform will the game be released on?
Although PC is certain choice we made regarding platforms for The Witcher 2, we also want to release the console version. More information will come after official announcement of the game.

A lényeg hogy nincs egyenlöre megjelenési dátum és multiplatform lesz / de a pc az elsödleges / valamint az a videobol is látszik már nem Aurora engine lesz a játék grafikus motorja.

wedge31
<#eljen>

Bachstein
geralt...
wedge31
Gerald.

Ez Geralt vagy az öreg fiatalkorában?
wedge31
Figyeled a szél effektet ? odavág mint az állat...

The Protector
Játékokban hogy megy a sorolás.Visszafelé ugye?alpha és az újabb a béta.Ha már alfa verzióban ilyen akkor csak kvajóra számíthatunk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31

Kiszivárgott gameplay videó a készülö második részböl ,minden Witcher fannak ajánlott...

Ja, ez volt az eredeti hír, de cáfolták.
rotator
Nekem úgy rémlik, valami lengyel nyomtatott újságban az egyik fejlesztõ nyilatkozta, hogy készül.

Ja, éppen akkor fognak neki, amikor az SG-n megnyitják a topikját... 😛

Egyébként nincs hivatalosan bejelentve, a korábban kiszivárgott - értsd: hazai "szaksajtót" bejárt - értesülést cáfolták. Azt persze úgymond tudhatjuk, hogy fejlesztik már egy ideje, de semmi hivatalosat.
mond ezt a blizzardnak meg a maxisnak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

rotator
Nem hiszem, hogy szinkronos lesz. Szerintem örült a kiadó, ha nullszaldóra kijött.

Bucser
Az elsõ rész sem ezt mutatta.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hegi90
jó munkához idõ kell <#taps>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tinman
Most kezdenek neki?
Atyaég! Min. 3 év mire ebbõl lesz valami...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

általában a pc-s közönség meghálálja az exkluzív címeket...

most pedig távozz konzolfanboy

én örülök neki
én is sok játéknak örülnék PCre mégis csak konzolra jön
sambauer
nagy baromság manapság csak PC-re gyártani játékot.

Turn Me On Dead Man

Witcherrel még én is játszogattam pár napot, pedig tõlem távol áll az RPG. Várom a 2. részét!

Attól még a dolog igaz... na jó ,nem a konzolvsPC vitába akarok belemenni, csak ügye a PC-seknek egy ,,jó érve" a Witcher.
A konzolfanboyok meg egybõl azt mondták a konzolos Witcher sokkal jobb lesz mint a szar PC-s...hát ezek szerint még se<#hehe>

Különben tõlem aztán kijöhet mindenre, nem vagyok rosszindulatú, meg amúgyis szánalmas azzal jönni, hogy melyik platformra mi az exkluzív cím...csak ilyenkor az elvakult hülye gyerekek kicsit pofára esnek, ennyi ami tetszik benne.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

(nyugi, csak szójáték, utalva az ismert topikra)

zárt játéktér városon kívül tényleg zavaró volt, városban nem tûnt fel

edios
Az elsõ rész szépen összerakott játék, a szinkron is dicséretes próbálkozás volt. Bár alapvetõen nem tetszett a zárt játéktér (nem sandbox, mint pl Oblivion), a lineáris játékmenet, valamint a harcrendszerrel sem voltam teljesen kibékülve, de pozitív emlékeim vannak róla.

Ezt a "konzolosoknak leáldozott" szöveget meg nem kellene erõltetni, csak magadat alacsonyítod le vele.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Üdv!

Megerõsítették a Witcher 2 készítésének pletykáját.
A konzolosoknak leáldozott, mert nem készül el a konzol átirat az elsõ részbõl. (pedig grafika jól nézett ki)
Szóval így a lengyelek a Witcher 2-höz kezdenek hozzá.
Ennél több infót nem tudok, de a várakozás perceiben leírhatnátok ki mit vár a Witcher 2-tõl.

Én elsõsorban azt várom hogy ez is szinkronos legyen, mivel szerintem ez emelte ki leginkább a tucat játékok küzül, ettõl lett populáris széles tömegekben, nem csak egy rétegjáték.
De persze csiszoljanak a szinkronon, mert sok helyen a hangsúly hülyén jött ki.

Single play mellett lehetne online játékmenet is, nem úgy gondolom mint a legtöbb MMORPG, hanem inkább egy színi elõadásra, lenne egy történet, egy forgatókönyv és azt kellene követni, karakterünket mozgatni és mikrofonon párbeszédeket folytatni.
Nem tudom hogy valósítható meg, de jó lenne valami különleges újítás.
Meg persze óriási multi csaták is lehetnének.

Irányítást és párbeszédeket is lehessen hanggal vezérelni.
Régen volt ilyen progi ami felismerte a hangot és játékokhoz mûködött, most beépíthetnének ilyet.

A hangulata pedig legyen olyan mint az elsõnek.

← ElőzőOldal 183 / 183