9144
-
Belkar #1849 Egyébként arról lehet már tudni valamit hogy az első résznek a mentését át lehet-e vinni a másodikba? -
Gabe18 #1848 Majd Kalkstein csinál teleportot, aztán jó lesz... -
Belkar #1847 Igen én sem gondoltam hogy ez mind bejárható lesz de legalább nagyobb lesz a változatosság :) -
#1846 ehhez kéne ló -
#1845 Nyilván ez nem azt jelenti hogy a W2 30x akkora bejárható területet tartalmaz mint az első rész. Csak a kitalált világ nagyobb részén kalandozol, de hogy csak egy töredéke lesz bejártható az tuti. Mondjuk az első rész nem túl nagy területtel rendelkezett, biztos hogy ennél nagyobb lesz a 2-ben. -
mzoli7 #1844 találtam egy nagyon jó akciót : link -
Belkar #1843 Szóval ez
-
Belkar #1842 Ez volt már?
-
#1841 Én sajnos láttam már ennél komolyabb CE-t is... Itt van az asztalomon, a StarCraft 2 gyűjtői változata, na, az tényleg minőségi!
Ott külön tokba van a zenei cd, a dvd és a játék is, itt meg egy tokba sűrítették a zenei cd-t és a dvd-t.
Illetve, hogy a játék 2 DVD-je is egymáson helyezkedik el, kicsit igénytelennek tűnik, viszont a papírdoboz és a normál árért a Premium Edition-nál a bő tartalom miatt elnéző vagyok, és ezt persze nem is róhatom fel a fejlesztőknek, ez a kiadó igénytelensége. A játék ettől függetlenül lehet még nagyon jó, majd meglátjuk, jövő héten...
Engem még nem hívtak fel, de ha megtörténik, természetesen megkérdezem a DLC-t is! -
bendáj17 #1840 igen nagyon jól nézz ki de nekem is megfelel a premium :) -
#1839 Hozzáteszem, feleslegesnek érzem az Art book-on kívül az összes ketyerét ami a Premium kiadáson felül van benne, de ettől még k**va jó! -
#1838 Hát nem tudom, bazdmeg, én még ilyen marha jó CE-t nem láttam. Én nem rendelkezem egy darabbal sem, de ez tényleg jól néz ki. Még az a szobor is igényességgel lett megcsinálva. Az artbook meg hihetetlen szép. Szerintem gyönyörű csomag! -
Hellsing47 #1837 azt nemtudom. elfelejtettem megkérdezni :/ -
#1836 Hát ez szomorú, bár örülök, hogy legalább a szállítási díjért nem kell fizetni!
Amúgy az a DLC jár hozzá, amit írtak az oldalukon (Titokzatos árus)?
Nehogy nekem valami idétlen ruhás DLC-t adjanak ám hozzá! -
#1835 Ömlenek a hírek/anyagok/képek/videók, ezt már szeretem. Nemsokára jön az új hivatalos honlap is, alig várom. -
#1834 Képek a Gyűjtői kiadásról:
http://www.pcdome.hu/hirek/20146/the_witcher_2_mi_van_a_gyujtoi_kiadasban -
#1833 Jaja, engem is hívtak, tényleg igaz. Kis csúsztatást érzek benne, de legalább a 9900 tartalmazza a futár díját, így szerintem nem vészes. -
#1832 Hú, ez tényleg nem jó hír.
Viszont, ennek köszönhetően, megnyugodtam, hogy a CDG-től rendeltem. -
Hellsing47 #1831 ha még nem volt:
előbb hívott a gamestop és mondták hogy a magyar feliratos premium edition ugyanúgy 9900 náluk is, de a futár ingyen házhoz viszi, és az angol verzió kerül majd csak 7900-ba :/
nem a legjobb hír :( -
#1830 SC2ben nincs cheater, naponta játszom vele. Aki csítel, azt könyörtelenül banolják, szoktak is pár havonta listát kiadni a banolt egyénekről. Bnet 2.0 elég durva már sztem ilyen szempontból. -
#1829 Diablo 1-2 multiban nem futottam annak idején össze csíterrel - bár az első részben sokan dupe-oltak - , de lehet, hogy csak szerencsém volt :)
Maga a Battle.net sem sérthetetlen.
-
#1828 khm... a botos farmolás is cheat -
#1827 Blizzard játékoknál szerencsére nem! :D -
#1826 Nem is mondtam, hogy ott nem - minden multimókában sok a csíter. Sajnos. -
#1825 Mert codba nem? ... ugyan -
#1824 "(pontosabban a battlefield-eket)" - megéri? Haver játszik - kibaxott sok a csíter. -
#1823 én minden játékkal így csinálom. általában egy évvel a megjelenés után veszem meg 2-4k-ért. így a lesz a w2-vel is, de meg ne kövezzetek. egyszerűen így is játszatlanul állnak a játékok a polcomon. én is várom, hogy végre játszhassak a játékkal, de kibírom, ha nem megjelenés napján.
megjelenés napján eddig csak multis gammákat vettem (pontosabban a battlefield-eket). -
#1822 Én akkor meg is fogadtam, hogy EA játékot premier áron soha többé! Kár, hogy nagy a kísértés a Mass Effect 3-ra, de azt sem veszem meg, majd 1990 Ft-os áron néhány hónap múlva. Az EA játékok úgyis hamar "értéküket vesztik"! A Dragon Age 2 SE-ért is 10 000 Ft-ot dobtam ki március közepén, most pedig már 7000 Ft-ért utánam dobják a CD Galaxisnál a Signature változatot (2 hónapra rá)... -
#1821 Azt már én is bánom föleg, hogy SE verziot vettem. -
#1820 DA2 az nagy átbaszás - örülök, hogy nem vettem meg.
Majd valami DLC-gyűjteményes kiadásban, óccón.
-
#1819 Legutóbb én idén a Dead Space 2 CE-t vettem. AN, az egy nagy átb*szás volt, rohadtul nem érte meg a pénzét. Még szerencse, hogy a játék az hihetetlen jó, szóval annyira nem bánom :) -
#1818 Premium Edition megrendelve!
Titokzatos Árus című DLC-vel és Ajándék Withcer 2 poszterrel! Várom már a keddet, de nagyon!
(Nekem ez már a sokadik 0day játékom lesz, de az idén csak a második - az első a Dragon Age 2 Signature volt, de azt meg is bántam már utólag - kár hogy nem tudom eladni, mert már be van regisztrálva!) -
bendáj17 #1817 lehet én is elő rendelem mondjuk ki tudja :) közel van az bolt a dlc meg nem is tudom milyen. Majd meglátom, már csak egy hétvége és meg is lesz. -
#1816 Remélem ha lesz tescoban el lesz árazva 1990-re :D
Ha nem lesz akkor marad a vonatozás pestre :( -
foxxi #1815 Mondtam én hogy menni fog. :) Amugy olvasgatva a hozzászólásaitokat, megnézve a videókat, már nekem se fénylik annyira a CE. Igy megvagyok elégedve a PE verziómmal :) -
#1814 Rendesek a srácok a CD Galaxis-nál! A kérésemre törölték a megrendelésemet a Gyűjtői változatra.
Mindjárt elő is rendelem a Premium változatot náluk! -
#1813 Én is regényre számítottam, de így is bejön, legalább nem egy sablon fantasy-regény. -
mike01010101 #1812 Nekem annyira nem jött be a könyv, pont ez a novellás stilus miatt. Kb a 100 oldalon tartottam mire rájöttem, hogy itt nem lesz semmiféle sztori és a fejezeteknek semmi közük egymáshoz. Biztos sok embernek tetszik, de én nem ezt vártam. -
#1811 (Ettől még nagyon jó, csak hogy ne érjen csalódás. ) -
#1810 Kongy: én már korábban megvettem a könyvet, valamivel a felén túl járok, és azt kell mondjam, igen jó, pontosabban azt érzem, a játék NAGYON jól adja vissza a könyv hangulatát. Persze maga a könyv is tetszik, de nem regény! Ez egy 20-30 oldalas novellákat és 3-4 oldalas "gondolatokat" tartalmazó könyv. Az egyes novellák között semmiféle történetbeli kapcsolat nincs.