9144
-
#1889 Hát én jövőhét Hétfön fogok államvizsgázni angol nyelven szóval valahogy csak megbírkózok majd az eredeti nyelvvel XD
A szállítási költség az amiről nem találok infót az oldalon, hogy most az angolnál is ingyenes-e vagy csak a magyarnál -
Bandris86 #1888 A magyar verzióban a játék feliratai, illetve a kézikönyv a magyar (a CE változatban a végigjátszási útmutató is).
Rengeteg (és nem mindig egyszerű) szöveg van a játékban, szóval ha nem vagy perfekt angol, akkor inkább a magyart válaszd. Bár szerintem egyébként is azt érdemes: nagyon jól sikerült a fordítás :) -
#1887 Na már ott vagyok a határán hogy megrendeljem csak azt nem értem hogy az előrendeli akció ingyenes szállítási költsége csak a magyar nyelvű verziónál van feltüntetve az angolnál nem. Ettől függetlenül mindkettőnél érvényes a dolog? -
#1886 jobb is
1-őt szinkronnal kezdtem - rá is nyomta az egész hangulatra a bélyegét, eléggé megutáltam a witchert
remélem a 2 elfeledteti ezt -
#1885 Nincs magyar szinkron, csak felirat! -
Gabe18 #1884 Amekkora sikere ennek lesz, azt konzolon egy közepesnél némileg jobban fogyó játék is hozza simán. Ha PS3-360 is jön egyszerre akkor meg röhögve.
Wii-n meg minden szutyok eladható milliós tételben.
Úgyhogy nem túl valószínű hogy a Witcher 2 sikere nagyon megrengetné a kiadókat hogy "lám milyen jó volt adjuk ki mi is pc-ra az akármit". -
#1883 most nézem a gamestop.hu oldalát és totál összezavarodtam. Van a prémiumból angol (7990huf) és magyar nyelvű(9990huf) kiadás is? Most a magyarban a teljes játék magyar vagy csak a feliratok? Ez mondjuk elég fura hogy +2000huf a hangariszki nyelven akarod tolni -
#1882 W2 sikeréből normális embernek az jön le, hogy tartalmas játékot kell csinálni, és azt veszik az emberek. A kiadók elkezdenek számolni, és rájönnek, hogy még így is jobban megéri a CoD8, a Sims4, meg a konzolos játékok. Illetve nem is konzolosok, hanem multiplatform dolgok, de kb. ugyanaz. Szerintem a konzolok korlátot szabnak az igazán jó játékoknak :\ PCn sokkal nagyobb a szabadság. -
ferenc001 #1881 Nem arról van szó, hogy a W2 mindent, teljes mértékben meg fog változtatni. Valószínűleg igazad van, ezt elismerem, de azért én nem állítanám teljes bizonyossággal, hogy valami változást ne tudna kiváltani (elég nagy eladási szám esetén) a W2. Ha ez naivság, akkor bevállalom, naiv vagyok :) -
#1880 Köszi, remélem még hétfőn is előrendelői fázisban lesz. :D -
#1879 nem vagyok naiv. -
#1878 Bizony nem - túl nagy üzlet a konzol-játék-tömeggyártás. -
ferenc001 #1877 Látod a jövőt, vagy honnan tudod ilyen jól? -
#1876 nem fogja. -
#1875 Gamestop-ról idézve: Előrendelői akciónkban a házhozszállítás ingyenes! -
mike01010101 #1874 Elég sok nagyon jó, pc-re (eddigi állás szerint) soha meg nem jelenő játék
van és a jól fogyó witcher 2 talán újra felhivja a figyelmet a pc-re.
-
#1873 Igen, a rejtélyes dátum napján megjelenő mindkét játék kihagyhatatlan. (Uncharted 3 és Skyrim) -
Nos #1872 Látatlanban nálam az a 11.11.11. a favorit az idei évben, a Witcher 2 a második. -
mike01010101 #1871 Az biztos 0day, de az LA.Noire és a Red Dead Redemption is az lenne ha lenne pc-n. -
ferenc001 #1870 404-es error a thewitcher.com-on. Valószínű hamarosan megtekinthetjük mit alkottak (vagy beütött nekik a péntek 13). -
#1869 11.11.11 azért még szerintem kihagyhatatlan. -
#1868 Na mindegy hétfőig ráérek gondolkodni, max szerdára jön meg, sok időm úgysincs játszani hétközben. -
#1867 Őszinte legyek? A W2 mellett egyetlen játék tetszik az idei felhozatalból, ez pedig az L.A. Noire. Ha lenne PC-re, most biztos nem venném meg, de 1-2 hónap múlva igen. Végre egy nem tucat játék, ahol meg kell kicsit mozgatni a szürkeállományt is. Nekem előzetesek alapján marhára bejön. -
#1866 Ennyiből a Wicser 2 is interaktív film. -
#1865 Úgysem tudsz, ne is próbálkozz, amúgy meg nem teljesen interaktív film, azért nem egy HR. Mellesleg, ha az lenne is kurva jó játék lenne. :D -
#1864 Lebeszéljelek?
Az egy interaktív film - s akkor bizony az qrva drága.
-
#1863 Ez a 2 játék tényleg ott van a toppon. -
#1862 Gamestop-on biztos, hogy nincs előrendelés esetén szállítási költség?
Mondjuk a könyv is kéne, ezért akartam a CD Galaxis-ból.
És hogy miért habozok? Mert utóbbi időben annyit költöttem játékra, hogy ha ez kitudódik, rendesen ki fogok kapni. L.A. Noire-t is megveszem a jövő héten, és erről senki nem tud lebeszélni, egyik legjobban várt játék idén. :) -
#1861 Premiumot akarsz vagy Gyűjtőit?
Van 2 oldal, ahol ha most megrendeled, nem kell szállítási költséget fizetned, csak a játékot!
Gamestop:
http://www.gamestop.hu/elorendelesek/pc
Konzolok szervize:
http://konzolokszervize.hu/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-pc-pc
Az 576-nál 1100 Ft a szállítás, CD Galaxisnál pedig 990 Ft a szállítási költség! -
#1860 Csak kontrázni tudok:
!dledneR! !dledneR! !dledneR! !dledneR! !dledneR! -
#1859 Ne máááááá. Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! Rendeld! -
#1858 Még mindig vacillálok a megrendelésén. :D -
#1857 Köszi szépen. -
#1856 Persze hogy ugyanaz. A GLS a futárcég neve, a csomagküldés meg az eljárás módja. Csomagot küldenek neked GLS futárral. -
#1855 Ha a csomagküldést választottad házhoz szállítással, akkor a GLS fogja kivinni. -
#1854 Srácok.A csomagküldés az egyenlő a házhozszállítással futárral?Mert GLS választottam a cdg-n de a visszaigazolásban csomagküldés van. -
#1853 Nem sok játék megvásárlását bántam meg, de azt nagyon, ráadásul én is az SE-t vettem meg. -
#1852 Felhívtak!
Aki a Gamestop-tól rendel Premium változatot az is a Titokzatos Árus DLC-t fogja kapni hozzá, mint a CD Galaxis-nál! -
mindero #1851 Nagyobb nem biztos hogy lesz, de tuti változatosabb. -
mzoli7 #1850 át lehet importálni, valahol olvastam