9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ferenc001
    Őszintén: kinek érné meg megvenni tőled teljes áron a kupont szerinted? :D
  • hanta
    Üdv!

Megvettem a Witcher könyvet és járt hozzá egy 1000 Ft-os kupon. Ennyi jön le a játék árából, ha az 576-ban veszed meg a Premium Edition-t. Augusztus 31-ig lehet beváltani.
    Be is scanneltem mindkét oldalát.
    Eleje.
    Hátulja.
    Én nem tartok rá igényt, mert már előrendeltem egy másik helyről. Megválnék tőle annyiért, amennyi a kupon értéke.
    Ha valakit érdekel, írjon egy privát üzenetet és a részleteket megbeszéljük. :)
  • foxxi
    komoly!
  • Kongy
    Tény, hogy szép, igényes kiadás, de nekem ez 20k-t nem ér. :S
  • vzajcev
    Na, végre megvan, megtaláltam hogy a vajákos szó honnan ered/het. A neve az ős időkben: Vaj Ákos volt. Ez aztán módosult,formálódott. Itt látható a mestersége gyakorlása közben
  • foxxi
    Érdekes
  • Jocisan
    The Witcher 2 - Playboy Képek és Videó
  • TBTPumpa
    Witcher 2 előzetes a GameTrailers jóvoltából:
    http://www.gametrailers.com/video/preview-the-witcher/713327

A videó vége nagyon komoly!
    - King Foltest: What the fuck do we want?!
    - Victory!!!
    - King Foltest: This I like...!
  • foxxi
    Most szivesen lennék lengyel
  • wedge31
    The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary #6

• ratgab
    Kedden!
  • bendáj17
    nagyon város más a game, mikor lesz már a kezemben? :)
  • Gabe18
    Hát kétségtelen hogy ha meghalsz akkor be van fejezve...
  • Malakai
    Én is így vagyok vele, de még a rendelés előtt eldöntöttem. :)
  • ratgab
    Van egy olyan érzésem, hogy az elhalálozás lesz az egyik befejezés!

Ám van-e itt olyan elvetemült, aki az "egyszer meghalsz, végleg meghaltál" módban fogja kezdeni a játékot?
  • TBTPumpa
    Kövezzetek meg, de nekem ez a CE egyáltalán nem tetszik.
    Sem a szobor, sem a matricák, sem a kártyák és a kockák. Viszont az ArtBook tényleg jól néz ki, de ezért nem akarok plusz 10 ezer forintot kiadni, úgyhogy inkább én is megveszem a Premium Edition-t, ha tudom.
    A CD Galaxis-nak már megírtam a nyűgömet. Hülyének is fognak nézni rendesen szerintem, de ez van... Válság van, spórolni kell!
  • Gabe18
    Másrészt a "16 féle befejezés" se hangzik rosszul. Nyilván nem lesz mind teljesen más, illetve nem kell/nem érdemes érte 16x végigjátszani, de 1-2 nulláról újra lehet benne lesz.
  • foxxi
    De bazz.. szép nagy doboz :)

Ezt pedig kiírom még párszor ( még nem lesz banerban vagy jól látható helyen ) --> The Witcher 2 Off/Warez Topic
  • vzajcev
    "sőt elég puritán"
  • Tibbor
    Pláne, ha az ember olyan, mint én: néha csak úgy bámészkodom a környezetben.Ha már megveszek egy játékot, alaposan szét akarok nézni!Feltéve, ha közben nem üti valaki a hátamat a kardjával...
  • ratgab
    Az a 80+ igencsak szép kis szám!
  • ratgab
    Nem valami látványos ez a külső doboz...sőt elég puritán

Tényleg 2 lemezes lesz a játék!

Lehet majd a soundtracket hallgatni játék közben...

Kártyák és a kockák is baromi jól néznek ki!

Artbook fantasztikusan szép!
  • Tibbor
    Pont ma néztem egy gameplay videót és ennek alapján nem hogy rosszabbnak, de sokkal jobbnak és látványosabbnak tűnt a harcrendszer, mint az első részben.Márpedig nekem az is nagyon bejött!
  • wedge31
    Én 40 órát olvastam a föszálra, fullra játszva pedig 80+ óra.
  • bélanéni #1745
    Számomra az egész savaborsát a grafika/zene/hangulat/történet teszi ki, az összes többi technikai részlet számomra sallang. Azt nem tudom elképzelni, hogy akármilyen is pl. a harcrendszer, élvezhetetlen lesz. Egy ilyen játékban???
  • zzeN
    Na ez már egy CE unboxing:
    Az az Artbook...

és külön az artbook-ról:
  • bélanéni #1743
    És a díszdoboz igényességével egyetértek! Marha jól néz ki, a CDP még ad a minőségre. (A környezet kíméléssel kapcsolatos hozzászólásoktól most kíméljük meg egymást.)
  • ratgab
    Apropó ez a 60 óra játékidő, amit emlegetnek az szerintetek csak a főszálra vonatkozik (ez a kevésbé valószínű szerintem) vagy ez mindenféle mellékküldivel együtt értendő?

Új kotyvasztási metódus fura lesz... hogy nem kell hozzá tűzrakóhelyet keresni! A harcrendszer meg még furább lesz... nem kattingatós, hanem h&S megoldású lesz... számomra nagyon szokatlan lesz az első rész megoldásához képest!

Viszont végre lesz többfajta fegyverünk (alabárdok miegymás) és dobható fegyók is (kések). Szabadon változtatható ruházat szintén üde színfolt, valamit a mutagének!
  • IMYke2.0.0.0
    Üdv, a The Witcher 2-re Türelmetlenül Várók Táborában!
  • foxxi
    nem vagy köteles megindokolni a visszamondásod, ez ne okozzon lelkiismeretfurdalást :) Csak még addig tedd meg, még leadják a futárnak stb - tehát minél hamarabb :)

wedge31: nos igen, az hiányozni is fog. Bár mindent megkapok ugyanugy digitálisan - azért a papír "új" illata meghatározó.

És mint írtam már ezt is ( mielőtt oltanak :D ) 8+8Gb lesz ( a digitális kiadás).
  • bélanéni #1739
    Elvileg a játék meg 2DVD-n fog terpeszkedni, mert eddig ahány videó megjelent a PE-ről, mindig 4 lemezt mutogatnak. (2dvd játék, 1dvd így készült, 1CD zene). Persze hogy jóféle, odab*sz ez a zene rendesen.
  • wedge31
    Nekem a helyedben csak a bélanéni által emlitett bontogatás, nézegetés hiányozna de ez talán nem olyan fontos.
  • Tibbor
    Csatlakozom a türelmetlenekhez!
    Én is ma kaptam meg az emailt a CD Galaxistól, hogy jövő kedden hozzák a Premium Edition-t!!!
  • TBTPumpa
    Valaki vásárol innét Gyűjtői változatot a játékból?
    Gondolkoztam és nekem is bőven elegendő lenne a Premium változat, de kicsit hülyén nézne ki, ha visszamondanám a rendelést nem?
  • ratgab
    Kedvelem ezt a papírtokos megoldást, mint amibe a witcher bővített kiadásom is van és amiben a Witcher 2 prémium is lesz... szerintem ez nagyon igényes megoldás.

Épp most néztem át a PE tartalmát a neten és a papírtok mellett még azon a hivatalos zene cd-n akadt meg a szemem... az is jófajta lesz szerintem!
  • wedge31
  • foxxi
    Írónikus és béna lesz a válaszom: csak a bankkártyán volt pénzem, és a gép előtt ülve vettem észre D2D-n hogy csak 28font. igy a kiszállítási díjjat és még egy picit megspóroltam, hogy legyen zsém másra is. Sajna a fizó is elfogy egyszer :(

De még minden változhat! Idővel... elgondolkodom a cserén.
  • bélanéni #1732
    Ja, legjobb.
    Kinek kell Vaják-fej?
  • wedge31
    A dobozos PE miért nem jó neked ?
  • foxxi
    Remélem. És azt is hogy értelmes lesz ( most gyanúsítottak meg hogy minden topicot szét flamelek a hülye kérdéseimmel :( ) , igy inkább csak olvasok.

Bár addig nem ártana szerintem egy topic moderátor vagy ki, aki letisztítja és folyamatosan karbantartja a topicot. :)

Most néztem meg a CDG oldalán a CE kiadást... Gyönyörű. Ha kicsit több zsém van akkor azt veszem nem a PE digitalt :(