The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, nekem még nem volt szerencsém ilyen aranyos hölgyhöz - a legutóbbi nem nézte jó szemmel azt sem, hogy a hobby fordításokat csinálom, naponta, óraszám: még közel három év után is azt akarta, hogy állandóan diskuráljunk, meg... meg... meg mászkáljunk, ilyesmik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gratulálok, hogy ilyen a párod!

Engem az enyém le akart szoktatni a játékokról! Persze nem sikerült neki! Végül szétmentünk (persze nem ezért)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jól kell párt választani. 😉
Tegnap este mutatom barátnõmnek, hogy mi lesz a CE-ben. Egybõl lecsapott a szoborra, hogy olyan neki kell! 😄 Engem meg az artbook ingerel nagyon, szóval hozzánk valószínûleg jön majd egy súlyos csomag májusban. 😄
Amikor az elsõ rész volt terítéken, akkor a medált akartuk megcsináltatni ötvössel, de horribilis összegre jött volna ki, úgyhogy végül lemondtunk róla.
bélanéni
Igen, nem attól félnék hogy a csaj lenyúlna 1-2 dobozt <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

IMYke2.0.0.0
Hát, õ lehet arra, hogy égne elõttük. Én a bizalmatlanságra asszociáltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atkamon
Ööh, szerintem õ nem bizalmatlanságra gondolt 😄

IMYke2.0.0.0
Én is. Alapvetõen bizalmatlan vagyok - jó és rossz értelemben egyaránt.

bélanéni
Hát a barátnõmet tuti másik szobába vinném, de 10-bõl 9 havert is. Remélem nem sértettem meg senkit.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Atkamon
Persze, hogy vannak... Nekem is van egy figurám az Assassin's Creed 2höz, és imádom.

bélanéni
Leírhatatlan az érzés, amikor megérkezik vele a futár, és lassan, érzéssel kicsomagolod ezt az impozáns dobozt. Mondjuk utána nem nagyon nézek bele többet, ez igaz <#idiota> Környezettudatosság rulez
Nekem az egész Collector's tetszik, kivéve a Geralt fejet és az árát. Én szívesen lapozgatnám azt az Art book-ot is. Ha kb. 18.000 Ft felett lesz az ára, akkor viszont tökéletes lesz a másik változat is.

IMYke2.0.0.0
Az Alien szobrot nézd!

IMYke2.0.0.0
El se hinnéd, hogy mennyien:

Igen ez már sokkal szimpatikusabb. Sose értettem mihez lehet kezdeni pénzérmékkel, szobrokkal, meg egyéb marhaságokkal. Van olyan aki ilyeneket kirak?

IMYke2.0.0.0
Bizony.

Én sem merem elõrendelni és én sem vásárolok horror premier áron.
1x.000 Ft körüli árak nekem nagyon magasak.

Én is úgy nyomtam, amíg nem volt meg az eredeti és ki lehetett bírni, viszont türelmetlen idegbetegeknek nem volt ajánlott akkor még vele játszani...

Érettségi, vizsgaidõszak: Magyarországon biztos! Szerinted érdekli õket, hogy itthon mikor tanulnak, egyébként meg 18+, szóval a célközönség a felnõttek, egyetemisták, õk meg szakítanak rá idõt! Nem aggódnék, hogy emiatt rossz eladásaik lesznek, sõt én így látatlanban megelõlegezem neki, hogy a 2011 legjobb és legjobban fogyó pc-s címei között ott lesz, már csak az elsõ rész sikere után is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is lewarezolom! Elõbb megnézném, hogy tetszik-e, amennyiben hozza az elvárásaimat oda kerül az elsõ rész mellé a polcra!

Sajnos a mai világban körbe kell járni a kérdést mielõtt az ember vásárlásra adja a fejét!

Atkamon
Hát igen, én is akkor érettségizek T_T

bélanéni
Aki kihagyta, itt van a tegnapi konferencia.
Sok érdekes info elhangzik, és kibontásra kerül élõben egy Collector's Edition is: Konferencia (part2)

bardocz
Ha csak érettségi lesz, akkor simán ráérsz majd.
Desiderata
elsõ résznél jól megoldották, ugyanis patch nélkül órákig töltött ha pl. bementél egy házba vagy kijöttél
élvezhetetlen volt a játék warezos verzióban, hónapokig nem volt crack a javításokhoz
szóval ez jó stratégia volt részükrõl

a kiadás dátuma viszont nem túl jó húzás, május közepén érettségik, vizsgaidõszak,... kinek lesz akkor ideje játszani? nekem júliusig biztos nem <#sir>
wedge31
Lényegtelen hogy lesz vagy nem lesz védelem, mint grebber írta van aki akkor is lewarezolja ha ingyen adják és ez sajnos igaz...

A premium jónak tünik majd meglátjuk itthon menyiért adják, de szerintem nálam az lesz a nyerõ.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az eurózónában drágábbak a játékok, mint nálunk vagy angolföldön.

Itt például 30 fontért elõrendelhetõ. Nem egy CE, de ezért a tartalomért (és remélhetõleg a játékért) ez bõven korrekt ár.
Atkamon
Csak a GOG-os verzión nem lesz védelem...

grebber
Ha van rajta ha nincs ugyanúgy lewarezolják.Aki meg meg akarja venni úgyis megveszi feltéve ha nem olyan hogy csak nettel lehet játszani.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Semmi védelem nem lesz a játékon...majd kiderül hogy ez jó ötlet volt vagy sem.

wedge31
50 euro lesz a premium az kb 13k HUF.

bélanéni

bélanéni
Ez az "alap" verzió (az elsõ részhez hûen ennek ellenére gazdag körítéssel), szerintem 8000-9000 Ft körül lesz. Külföldön ilyesmi áron mozog az elõrendelés.

wedge31
Mennyi az ára ? ettöl függ mennyire tetszik...<#vigyor1>

bélanéni
Na ez már NAGYON tetszik!!!!
Premium Edition

Atkamon
Heh, szerintem az nem életnagyságú... 😄

bélanéni
Ugyanez - Geralt fej = max. 16.000 Ft -ért nagyon kellene, de így... Gáz. De tényleg, ki tenne ki egy ilyen életnagyságú fejet az asztalra. Kár hogy nincs olyen változat, amibõl kihagyják ezt a drága feleslegességet.

Kicsit elszállt. Fõleg az elsõ rész normális árfekvése miatt. Csak ne akarjanak túl mohók lenni, az nem szimpatikus...

Meg a Geralt-fej nem kéne. (Hacsak nem márványból van)

morvaigaben
Erõsnek érzem én is...majd meglátjuk

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

a two world 2 royal edition is hasonló tartalmú, felszereltségû, de az "csak" 60 - 70 euro...szerintem - remélem - ez csak elírás, ennyit én sem vagyok hajlandó fizetni, pedig én csak ce-t veszek mindenbõl (igaz, csak 4-5 játékot évenként)
wedge31
130$ ez viccnek is rossz...

nyami, nyami, 1 CE vevõjük már biztos hogy van<#eljen>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ja hogy az...azzal már végeztem....
<#eljen><#wave>

grebber
Van neki topikja Nehrim!

Next PC upgrade: 2022

"totál konverziójával" ezt hogy érted....ez mi lenne,egy linket légyszi, ahol olv. bövebben...
<#worship>

koschwarz
nemrég vettem meg használtan az enhanced-et, még nem tudtam nekikezdeni, egyelõre az oblivion egy totál konverziójával játszom, de aztán...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
Hát az komoly lesz, de sztem nem lesz mindegyik befejezésnek 15 perces végkifejlete:S
ha pedig igen,a kkor minden tiszteletem feléjük. de kizártnak tartanám, hogy aprolékosan kidolgozzák ezt a 16 befejezést

Valószínû onnan van h az elsõ részben 3 befejezés volt.

A Witcher 3-ban ezek szerint 16 féle kezdés lesz 😉

koschwarz
3 különbözõ kezdés...ez rohadt jó 😄
mindig csak alternatív befejezések vannak, de alternatív kezdések nem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem a Witcher 1 volt az elsõ gyûjtõi kiadás. Aztán meg az Enchanted edition - biztos ami biztos <#idiota>.

bélanéni
Nem tudom, volt-e már, egy 30 perces videó angol kommentárral (elég egyszerû szöveghasználattal), gyönyörû játékmenetet prezentál: 30 perces videó

Az elsõ rész az utóbbi 5 év talán legjobb alkotása volt, de ez a játék egyszerûen hihetetlenül zseniális!! És magyar felirattal jön! Ha lesz belõle gyûjtõi változat, ez lesz az elsõ amit ebben a formában veszek meg.

Mai játékoknál 15 FPS simán játszható. 😄

wedge31
TES:IV ?...te se szórod a pénzt vga-ra...<#vigyor3>