The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem az enyém le akart szoktatni a játékokról! Persze nem sikerült neki! Végül szétmentünk (persze nem ezért)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tegnap este mutatom barátnõmnek, hogy mi lesz a CE-ben. Egybõl lecsapott a szoborra, hogy olyan neki kell! 😄 Engem meg az artbook ingerel nagyon, szóval hozzánk valószínûleg jön majd egy súlyos csomag májusban. 😄
Amikor az elsõ rész volt terítéken, akkor a medált akartuk megcsináltatni ötvössel, de horribilis összegre jött volna ki, úgyhogy végül lemondtunk róla.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nekem az egész Collector's tetszik, kivéve a Geralt fejet és az árát. Én szívesen lapozgatnám azt az Art book-ot is. Ha kb. 18.000 Ft felett lesz az ára, akkor viszont tökéletes lesz a másik változat is.

Én sem merem elõrendelni és én sem vásárolok horror premier áron.
1x.000 Ft körüli árak nekem nagyon magasak.
Érettségi, vizsgaidõszak: Magyarországon biztos! Szerinted érdekli õket, hogy itthon mikor tanulnak, egyébként meg 18+, szóval a célközönség a felnõttek, egyetemisták, õk meg szakítanak rá idõt! Nem aggódnék, hogy emiatt rossz eladásaik lesznek, sõt én így látatlanban megelõlegezem neki, hogy a 2011 legjobb és legjobban fogyó pc-s címei között ott lesz, már csak az elsõ rész sikere után is!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sajnos a mai világban körbe kell járni a kérdést mielõtt az ember vásárlásra adja a fejét!
Sok érdekes info elhangzik, és kibontásra kerül élõben egy Collector's Edition is: Konferencia (part2)
élvezhetetlen volt a játék warezos verzióban, hónapokig nem volt crack a javításokhoz
szóval ez jó stratégia volt részükrõl
a kiadás dátuma viszont nem túl jó húzás, május közepén érettségik, vizsgaidõszak,... kinek lesz akkor ideje játszani? nekem júliusig biztos nem <#sir>#sir>
A premium jónak tünik majd meglátjuk itthon menyiért adják, de szerintem nálam az lesz a nyerõ.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Itt például 30 fontért elõrendelhetõ. Nem egy CE, de ezért a tartalomért (és remélhetõleg a játékért) ez bõven korrekt ár.
Next PC upgrade: 2022
Premium Edition
Meg a Geralt-fej nem kéne. (Hacsak nem márványból van)
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Next PC upgrade: 2022
<#worship>#worship>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ha pedig igen,a kkor minden tiszteletem feléjük. de kizártnak tartanám, hogy aprolékosan kidolgozzák ezt a 16 befejezést
A Witcher 3-ban ezek szerint 16 féle kezdés lesz 😉
mindig csak alternatív befejezések vannak, de alternatív kezdések nem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az elsõ rész az utóbbi 5 év talán legjobb alkotása volt, de ez a játék egyszerûen hihetetlenül zseniális!! És magyar felirattal jön! Ha lesz belõle gyûjtõi változat, ez lesz az elsõ amit ebben a formában veszek meg.