9144
-
#1969 Nekem se voltak meg a mentések, ezért kezdtem el újra nemrég.
De nekem az rémlik, hogy csak a döntéseket hozza át, a felszereleséből, tapasztalatból semmit.
Hm, mióta van lelőve a hivatalos withcer fórum? -
ratgab #1968 Jah és, hogy a 4:3-as 5:4-es és 16:9-es natív felbontást is hamar elérhetővé teszik majd teljes képernyős verzióban... remélem nem sokáig kell letterboxban játszani! -
ratgab #1967 Én abban reménykedem, hogy lesz majd letölthető angol felirat! -
#1966 Cartman nagyon jó volt Dandelionnak. -
ratgab #1965 Rögtön megjelenéskor kapunk egy bónusz questet!!! Szuper! DLC-k ingyenesek lesznek, nagyobb kiegészítőkért azért majd elkérnek valamennyi pénzmagot!
Mentés importálással nem csak döntéseket, de páncélt, pénzt és még be nem jelentett dolgokat is lehet szerezni (kár, hogy már nincs meg a mentésem.... de sebaj, majd befigyel egy witcher 1 végigjátszás, majd utána egy witcher 2 is)!
Végül megerősítésre került a cikk alapján, hogy csak a főszál végigjátszása 40 óra... mellékküldetésekkel ez a szám felszökhet 80-120 órára is!
Meg kell mondjam, hogy nagyon szimpatikusa a srácok hozzáállása, még a végén tényleg átveszik pc-s fronton a legjobb rpg fejlesztő címet!
Baromi izgatott vagyok már!!!! Mikor van már a kezemben????
UI.: Mindenki vegye meg a játékot, aki tudja... támogassuk a srácokat, hogy ne halljon ki és készüljön még minőségű RPG a PC-s piacon!!! -
#1964 Súlyos szavak :D -
Csokis #1963 All Witcher 2 DLC will be free! -
#1962 Csak magyar felirat lesz! -
#1961 Ugye nem lesz magyar szinkron? Vagy legalábbis át lehet majd állítani angolra? -
#1960 Chopin-ra gondolsz? Szerintem is az! -
bendáj17 #1959 nagyon állat videók :D -
hapi #1958 a lassú zongora játék zene az tuti hogy Frederic Shopen -
#1957 Launch Trailer
-
#1956 The Witcher 2 Gameplay - How To Kill A Witcher
-
mzoli7 #1955 a Finisher Pack és a Ultimate Alchemy Suit benne lesz a következő Gamestar-ban
-
#1954 Szerintem mindegy, hogy hol veszed meg a játékot.
A lényeg, hogy támogatod a fejlesztőket, illetve a pénzéhes kiadókat! -
#1953 Steam eleve drága (kivétel amikor jó akciók vannak :).
Én végülis meghagytam a TheHut-os rendelésem, 7400Ft, nincs szállítási költség, igaz később kapom meg és nem a Secret Merchant (Titokzatos árus) DLC lesz mellette, hanem a Finisher Moves (2 kivégzés animáció). -
mzprox #1952 A magyar ha jól értem csak felirat, de amúgy is angolul játszanék, azt szoktam meg.
Postaköltség helyett meg elbattyogok érte.. nincs olyan félreeső helyen. -
#1951 7900 Ft-ért Angol nyelvűt kapsz náluk, 9900 Ft-ért pedig magyar nyelvűt!
Ha a magyart veszed, nem kell postaköltséget sem fizetned!
Jó ötlet a CDG részéről ez az olcsó Pick Pack Pont, de errefelé nincs a közelben ilyen lehetőség... Sopron illetve Győr lenne, de nekem mindkettő messze van, úgyhogy olcsóbban jövök ki, ha nincs szállítási költség! :D -
#1950 Erős túlzás, hogy minden idők legjobb PC-s játéka lesz... Legfeljebb az RPG-k között!
A Launch Trailer nagyon jó, de a többi videóban látható, hogy a játék egyes részeken akadozik, ez ugye nem azt akarja jelenteni, hogy rossz a programozás és brutál hardver kell majd hozzá. Vagy csak a közelgő megjelenési idő miatt (amit nem akartak még eltolni) összecsapták a játékot?
Minden esetre engem meggyőztek! Mérföldekkel több, komolyabb és jobb játék lesz mint a Dragon Age 2, amit szintén megvettem! :D -
mzprox #1949 Na jó bár ép le vagyok égve, de 7900-ért jöhet... :) -
#1948 #1896 -
#1947 Én maradtam a CDG-nál a rendelést illetően, a GLS csak nem töri darabokra a szobrot (eddig nem volt gond velük ilyen téren). -
#1946 az nem a magyar kiadás, megjutalmazzák azt aki jó fiú volt és megtanult angolul a suliban :) -
mzprox #1945 Tudja valaki miért ilyen olcsó a játék a gamestop-on? Steamen "akciósan" több mint 11k és az csak digital edition a másik meg cd doboz meg egyéb bóvli :) -
#1944 Én is hanyagolni akartam, de megnézem az összeset már nem érdekel.
Az első Launch trailer az ki*aszott súlyos, ezek "elmebetegek". -
#1943 Az első launch trailert még megnéztem, de inkább hanyagolok mostmár minden audiovizuális infót, engem már nagyon régóta nem kell meggyőzniük. :D -
#1942 Ba**dmeg, ezek nem tudom, milyen zeneszerzővel dolgoznak, de a zenék istenesek!! -
#1941 Szerintem minden idők eddigi legjobb PC játéka. -
#1940 2 új trailer: How to kill a witcher és a Hope.
Az 1. funny, a 2. spoileres. -
#1939 második launch trailer
Összese 3 van. Első videóban van egy titkos üzenet ami fél secre felvillan kg. Itt a szöveg belőle.
Here's the secret message on the last frame:
Hi, a few words from the Witcher 2 Assassin of Kings development team. We've been working on the Witcher 2 for 4 bloody long years and we've put our heart and soul into it. We really think it was worth it, but of course you will pass final judgment.
BTW: Did you know about the three different launch trailers? The one you just watched was called 'Hope' and if you look on the net you can find two more: 'Love & Blood' and 'Disdain & Fear'. Happy hunting! And enjoy watching! By the way, can you guess who the famous composer is from this trailer?
...and one more thing, we kindly ask you, please don't pirate the game. We really want to bring you some goodness in the future.
PS You are welcome to our brand new website www.thewitcher.com. Here you will find a new movie called World of Witcher 2.
PS2 On Tuesday we are releasing our first DLC. Free. Because from CDProjektRed you can expect DLC 4 FREE!
PS3 ...it will also happen someday (in regard to porting to PS3). Don't forget that you can order our game from our beloved beautiful sister company GOG.com -
#1938 launch trailer -
ratgab #1937 Úgy legyen! -
Haversrác #1936 Annak idjén az első rész gyönyörűen futott középkategóriás gépeken. Mondjuk én elfogult vagyok, mert a kedvenc játékomról van szó. Nagyon remélem én is, hogy a lengyel skacoknak nem szállt el az agyuk az első rész sikere után, és nem állnak be a Multi játékfejlesztő cégek soraiba, akiknek az alapelvük: "futószalagon kiszarni, gyorsan, egy csomó optimalizálatlan, konzolról portolt valamit" csak el lehessen adni!
Szerintem ez a kis csapat most büntetni fog!:) -
ratgab #1935 Már csak egy dolog miatt aggódom, hogy jól fusson 1280x1024-ben minimum medium beállításon (ha potyán veszem agyfa...szt kapok, gépfejlesztésre most végképp nem futja!) -
ratgab #1934 Most már nem kell aggódnom, mert szerdán már legálisan nyomhatom... keddet meg röhögve (esetleg virágbolti Fable 3-al) kibírom már! -
ratgab #1933 Én már azért is megadom nekik a + 2000-et, hogy a Witcher-t nem Vajáknak, Dandelion-t meg nem Kökörcsinnek fordították! -
ratgab #1932 Mondasz valamit... Mivel én is sokat költöttem már idén játékra/gépre... ezért (hacsak addig nem kapok valami vezérigazgatói állást, vezérigazgatói fizetéssel), akkor a SKyrim, majd később olcsón lesz meg nekem! -
ratgab #1931 CDG-nél meg, ha pick pack ponttal rendeled csak 290-et fizetsz a szállításért -
ratgab #1930 Én is megvettem és én nem bántam meg! Szerintem jó, csak túl nagy elvárásai voltak egyeseknek (Ha számítottál rá, hogy annyi butítás lesz benne, mint az ME1-ről ME2-re átálláskor, akkor nem ért meglepetés)!