9144
-
#2009 Vaccilációm eredménye: megrendeltem a Premiumot és a könyvet a Galaxistól. :D -
#2008 Jah, bocs nem vettem észre. -
#2007 Dettó mint az első résznél.
nemrég én is beírtam ezt, pár hete vagy napja -
ratgab #2006 Remek hír! Köszönöm, hogy megosztottad! -
#2005 Na most tudomásom szerint ez egy offline játék lesz, a törések is offline szoktak lenni. Kihúzod a netet aztán figyelhetnek. Ettől persze aki teheti vegye meg, mert biztos jó lesz és megérdemlik a készítők a támogatást. -
#2004 A CDG oldalán olvastam:
"A játék alapesetben tudomásunk szerint csak magyar feliratos módban lesz játszható. Információink szerint a játék regisztrációja után az angol nyelvi file-ok elérhetőek lesznek letöltéssel. "
Ha ez így lesz akkor, szerintem megrendelem. -
bendáj17 #2003 én is kipróbálom a gépemen de menni kell elvileg. -
mzoli7 #2002 sajnos én letöröltem a régi mentéseket, nincs meg valakinek a "semleges mentés" ? -
#2001 Mókusos mentés -
#2000 hát én nem veszem meg, amíg nem tudom, hogy fog futni a gépemen... -
#1999 Nekem is megjött az automata e-mail, melyben a 16-ai útnak indításról írnak, és szerdán, 12 órától átvehetem a siklósi 'ecsóban lévő hírlapárusnál :) -
#1998 Nekem szólhatnak én a warezt fogom játszani addig a pillanatig amíg a tescoba nem érkezik witcher 2!
Szóval gyerünk gyerünk szállítani tescoba! -
Gabe18 #1997 Hát én már látom magam előtt az embereket akik a torrent letöltés végeztével, telepítés után a figyelmeztetés hatására izgatottan kattintanak a GOG.com-ra hogy megvehessék a játékot... -
Gabe18 #1996 Egyszerűen reklámnak is jó, többet beszélnek róla, ki lehet tenni még egy hírt a Witcher 2-ről hogy lám, van hozzá még egy ingyenes DLC. -
ratgab #1995 Én már nem aggódok (már kaptam a mail-t CDG-től, hogy elindították a Pick Pack pontba a gémet)! -
#1994 From PC Guru website:
Valóban azt tervezi a cég, hogy peres eljárással fenyegeti meg azokat, akik illegálisan szerzett Witcher 2-vel játszanak?
„Hihetetlen talán, de valóban ilyesmit tervezünk”, mondja Agnieszka Szóstak, a CDP engem pesztráló marketingese.
„Persze nem kell attól félni, hogy majd kommandósok törik rád az ajtót, egyszerűen csak megvan az a technológia, amivel figyelni tudjuk, lopott-e az adott példány, és ha igen, akkor -- ahogy azt például a Microsoft is teszi -- felhívjuk a játékos figyelmét arra, hogy ha tetszik neki a játék, akkor most itt a remek alkalom, hogy meg is vásárolja azt, például a GOG.com-on.” -
ratgab #1993 Szerintem tuti! -
#1992 Kétlem, egyszerű marketing lépés volt, hogy régiós DLC-ket nyomjanak mellé, a vásárlók többsége úgyse tud az egyebekről; Amit reklámoznak orrba-szájba, odanyomnak közvetlen az orra elé arról tud, tehát csak azt látja, hogy kap valami bónuszt most és örül. -
#1991 Hosszútávú előnyök... -
ratgab #1990 Nekem is annyi volt! -
kisokka #1989 Az már inkább hihetőbb, hogy tartani akarták a megjelenés dátumát.De az még viccnek is gyenge, hogy a mai világban valaki szeretetből/lelkesedésből nekiáll egy hónapig melózni valamin, amiért egy fillért sem kapPersze szép is lenne, de nem így működik sajna. -
Sith #1988 AZ szerintem simán elképzelhető hogy elcsúsztak kicsit, és inkább a fontosabb hibák ki küszöbölésére ment el az idő a végstádiumban.
-
kisokka #1987 Hát gondolj bele.Ezek az emberek nem munka mellett hobbiból hoznak össze egy komplett játékot, hanem EZ a munkájuk, amiért pénzt szeretnének kapni.Ez nem pénzsóvárság, simán józan paraszti ész.Csak azt nem értem, ha teljesen ingyen van, akkor mi értelme?Az nekem egy kicsit nehezen hihető, hogy nem fért volna bele a játékba. -
mindero #1986 Eh, kezdhetem előlről a játékot... -
#1985 Valószínű, hogy nem volt idő rá és ezért maradt le a lemezről!
Mivel már április közepén aranylemezre került a játék, onnantól kezdték el a gyártást és a szállítást a boltokba!
1 hónapja volt ez, addig meg csaknem üldögéltek és várták a megjelenést gondolom, hanem dolgoznak a DLC-ken, illetve majd a javításokon! -
Jimmyke #1984 Hohó, jön importtal a Raven armor!
"As you may know already, a built-in updater will be included with the game, usable for those who register their copy, so grabbing patches and new content should be a piece of cake."
Gondolom az eredeti példányok tulajdonosainak akarnak kedveskedni, ami szerintem jó ötlet.
Ubisoft játékot se veszek azóta, amióta minden PC játékost alapból kalóznak néznek. Egy szép gesztus sokat ér. -
mindero #1983 Teljesen ledöbbennek manapság az emberek ha valaki szeretetből/lelkesedésből csinálja azt amit csinál és nem megszállott pénzsóvár gazemberként. Sokan már nem is értik hogy most mivan?! -
#1982 Nem fért rá a dvd-re, vagy nem volt elég idejük beletenni. -
#1981 Oké, ha végignyomtam, felrakom! -
kisokka #1980 Akkor mi értelme van a megjelenés napján egy DLC-t kiadni, amiért semmi pénzt nem kérnek?Nyugodtan beépíthették volna a játékba is.Itt valami félreértés van... -
#1979 Nekem is jól jönne 1 mentés, nincs kedvem végigvinni:). -
#1978 a Witcher 2-höz érkező összes DLC teljesen ingyenes lesz. A CD Projeknek nincs képe hozzá, hogy egy-egy "extra semmiségért" pénzt kérjen. Egyedül majd az esetleges kiegészítőknek lesz árcimkéjük, de azok bizonyára ennek megfelelő mennyiségű tartalommal fognak rendelkezni.
Sőt, az is kiderült, hogy a Troll Trouble nevű mellékküldetés DLC formájában már a játék megjelenésének napján elérhető lesz.
Illetve új videó a Witcher 2 királyairól -
#1977 Hy.Előrendeltem a játékot és engem nem érdekel a titokzatos árus DLC de viszont a harcos dlc ami a gamestarhoz van az érdekel.Szívesen elcseréném arra ha valakit ez érdekel. -
Jimmyke #1976 Ennyi hozzászólással nem tudok lépést tartani, remélem nem volt még ez a TeCső csatorna a TW2 zenéivel. -
felegyi #1975 Nem szükséges a játékhoz, de feltudnád majd rakni azt a mentést valamelyik fájlcserélőre? Én is a mókusok oldalán döntöttem, tudom tudom ezelőtt sok döntést kellett bevállalni de az utolsó a leglényegesebb... -
#1974 Hm, keddig még be kéne fejezni az első részt a Mókusok oldalán, utolsó fejezetben vagyok. Mondjuk a többi végigjátszásom mentései nincsenek meg, lesz az elején valami beállítás, hogy kb. milyen orientáltsággal induljunk neki (á la Mass Effect 2)? -
#1973 Azért remélem tényleg lehet majd az elején kiválasztani is a döntéseket, az alternatívákért nem biztos, hogy mindig végig akarom tolni majd az első részt is. :D -
Bandris86 #1972 És azt a 40-et meg is szorozhatod kettővel, mert két "főszál" van a játékban :) -
bendáj17 #1971 klassz lesz én is nem rég toltam újra az 1-et meg meg is van az előző mentésem is :D -
#1970 Csak a főszál 40 óra?
Nekem a teljes DA2 végigjátszása, minden küldetéssel együtt, normál fokozaton volt majdnem 40 óra... Eléggé nagy játék lesz ez!