The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ha pedig nullára állítod, akkor vannak olyan trackerek, amik le is dobnak!
Sõt, vannak olyanok, amelyek 2kb/s-es korlátozásért is letiltanak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
azaz minden esetben:-)
Torrentnél csak akkor vagy bûnözõ ha fel is töltesz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mondjuk az embert megbûntetik 100 000 Ft-ra, mennyi munkaóra van abban nekik, hogy idáig eljutnak és annak mekkora költségvonzata lenne! Maximum erkölcsi kártérítést kapnának, de anyagilag tuti bukta lenne egy ilyen rendszer. Max azt tudom elképzelni, hogy pár usert elkapnak és pellenggérre állítanak, tanulság képpen, hogy gondolja meg mindenki kétszer leszedi-e illegálisan a termékeiket!
Anno én is lehúztam a witchert, aztán láttam mekkora királyság, és megvettem még 2x.
Ami jó és igényes játék az úgyis sikeres lesz. Nem szimpatikus h egyesek még a sz@rt is kipréselnék mindenkibõl.
Belegondolva meg eleve illegális az egész torrent-dolog(majdnem).Ha ilyen egyszerûen menne, hogy megbüntessenek valakit torrentoldalon keresztül, már egy pár forgalmazó megtette volna.Sõt!Torrentoldalak sem lennének már.Ugye emlékezzünk mi volt nyáron is.Ha ilyen módszerekkel eredményes csak lefülelni egy üzemeltetõt, akkor nem hinném, hogy egy "ejnye-bejnye" tartalmú e-mailre összepisálván magukat a torrentesek kiadják egybõl az infókat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
szerintem csak a rajongók körében veszít a népszerûségébõl a játék ha majd naponta ilyenekrõl szólnak a hírek
mi amúgy is kis ország vagyunk, minket nem érinthet. a hírbe az áll, hogy nagyobb ország esetén...
Csak akkor kapcsolták vissza ha írásban vállaltad hogy törlöd a gépedröl a szoftvert.
Nem beszélve arról, ha 25ezren letöltik a Witcer 2-t, majd ugyanennyiszer mennek a bíróságra...Ekkora oltást régen hallottam/olvastam más xD
Új szintre lép a kalózkodás elleni harcban a CD Projekt, aki The Witcher 2 játékát kívánja megóvni a nem fizetõ kuncsaftoktól. Fizetési felszólítás és bírósági ügy van kilátásban azoknak, akiket warezoláson kapnak.
A CD Projekt az Eurogamernek vázolta kalózkodás elleni terveit, aminek alapjául a nyugaton már mûködõ modellek szolgátak. „Bizonyos nagyobb országokban ha az emberek illegálisan töltenek le, akkor számíthatnak egy levélre egyes jogi szervezetektõl, hogy 'Hé! Illegálisan töltöttél le, és most fizetnek kell azért!' " -mondta Marcin Iwiñski társalapító. A CDP is valami hasonlót készül meglépni. Elsõ körben a torrentoldalak üzemeltetõitõl kérik azon internetszolgáltatók elérhetõségét, akiken keresztül az Witcher 2 illegálisan letöltésre került, majd második körben az internetszolgáltatókat keresik meg, és kérik a felhasználó azonosítását. Az ekkor fizetendõ összeg nagyobb lesz, mint a játék eredeti ára, s ha annak befizetését a delikvens megtagadja, a CD Projekt bíróságra viheti az ügyet. Annak persze megvan az esélye, hogy nem az internet elõfizetõ volt az személyesen aki letöltötte a játékot, hanem egy ismerõse, vagy valaki az internetkávézóban, de ezt a kockázatot a CD Projekt kész vállalni. " - GS
Az elsõ részhez kapott OST-t is jópárszor meghallgattam, szerintem a valaha készült legjobb játékzenék közé tartozik.
Számomra a CD Projekt Red nem hogy kezd felnõni a Blizzard szintjére, kezdi azt elhagyni. Ilyen hangulatos játékokat marha nehéz, és csak szívvel lélekkel végzett munkával lehet létrehozni. Minden elismerésem az övék. <#worship>#worship>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nagyon elégedett lennék egy ilyen csomaggal. <#finom>#finom>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
éjszaka életre kel és megvéd a rossz szellemektõl 😊
aki kicsit is szereti a fantázia világot annak kötelezõ és poén
Oázis Kertészetetben vettem, 1500 Ft-ért, antik kõ hatású mûanyag, vannak még hasonló cuccok ott
/OFF
BD/DVD-film-, plüsállat-, könyv-, óra-, bélyegalbum-, érme-, pohárkészlet-, cipõ-, ruha, mobiltelefon-, old school PC-, kõ-, borostyán-, festmény-, szoborgyûjtemény stb.