The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Juj én nagyon félek, szóltam is havernak ,hogy majd töltse le nekem én nem merem<#idiota> Aztán majd a kórházat jól feljelentik.

Next PC upgrade: 2022

Hacsaknem te vagy az egyetlen letöltõ, mert akkor letöltés közben sem töltesz fel...Bár ez elég ritka, Witcher 2 esetében meg lehetetlen lesz<#beka2>

IMYke2.0.0.0
Valamit nem értesz: amikor letöltesz, akkor fel is. Hiába állítod be a klienst, hogy 1 kb/s max fel...
Ha pedig nullára állítod, akkor vannak olyan trackerek, amik le is dobnak!
Sõt, vannak olyanok, amelyek 2kb/s-es korlátozásért is letiltanak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ha lestoppolod a torrentet, akkor az biza nem tölt föl, sõt, ha benyomod a pause-t akkor sem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ezt szajkózom mindenkinek, aki azt hiszi, hogy nem így van... de hiába, azt hiszik, a kliensük nem tölt fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Torrentnél csak akkor vagy bûnözõ ha fel is töltesz"
azaz minden esetben:-)
The Protector
Csak akkor vagy büntethetõ ha az illegális tartalomért fizetsz.Azaz warez ftp-k mint bûncelekmények.

Torrentnél csak akkor vagy bûnözõ ha fel is töltesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Jóvanna... kicsit túlméretezte a csákó... 😊)))))))))))

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Ahogy az FBI/CIA is megtalál bárkit - elõbb utóbb - a Földön.

Bucser
Az lesz az erdekes, hogy hogyan tudjak lenyomozni, ha magyar torrent oldalról töltök angol hálózaton😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

HA hagyod, ha nem meg kivágnak az oldalról...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát erre megy ki a játék <#nyes>

grebber
De biztos lesz pár 7 éves aki épphogy értelmezni tudja a leirtakat és megijed és szól anyunak vegye meg!

Szoftver esetében a letöltés is illegális. Ez már évek óta elhangzik mindig, amikor csak felmerül a téma, csodálom, hogy lemaradtatok róla.
IMYke2.0.0.0
Torrent esetében vissza is oszt a kliensed...

Ez csak ijesztgetés a CD Projekt részérõl! Ez egy olyan komoly munkaerõ és pénzbefektetéssel (munkabérek, telefon, ügyvéd, közjegyzõ...stb. stb.) járó projekt lenne, ami nem érné meg számukra az erõfeszítést!

Mondjuk az embert megbûntetik 100 000 Ft-ra, mennyi munkaóra van abban nekik, hogy idáig eljutnak és annak mekkora költségvonzata lenne! Maximum erkölcsi kártérítést kapnának, de anyagilag tuti bukta lenne egy ilyen rendszer. Max azt tudom elképzelni, hogy pár usert elkapnak és pellenggérre állítanak, tanulság képpen, hogy gondolja meg mindenki kétszer leszedi-e illegálisan a termékeiket!

Atkamon
Magyarországon így van, külföldön nem biztos...

Ugyanígy jártam el én is!

Én úgy tudom, hogy megosztani, meg feltölteni illegális, ha letöltöd, de nem osztod vissza az nem...

Nem szeretem az ilyen ötleteket.
Anno én is lehúztam a witchert, aztán láttam mekkora királyság, és megvettem még 2x.
Ami jó és igényes játék az úgyis sikeres lesz. Nem szimpatikus h egyesek még a sz@rt is kipréselnék mindenkibõl.

Murder3
XD
ez lol most ennek mi értelme?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

grebber
Lol nagyon ha ezek tényleg arra számítanak,hogy emiatt majd többen megveszik.Majd 4 év múlva 1990ft-ért esetleg.

Olyanról én is, de Windowsok kapcsán.Állítólag volt, aki súlyos büntetést is kapott, amellett, hogy letiltották internetrõl egy ideig.Na aztán ebbõl mi igaz, nem tudom.
Belegondolva meg eleve illegális az egész torrent-dolog(majdnem).Ha ilyen egyszerûen menne, hogy megbüntessenek valakit torrentoldalon keresztül, már egy pár forgalmazó megtette volna.Sõt!Torrentoldalak sem lennének már.Ugye emlékezzünk mi volt nyáron is.Ha ilyen módszerekkel eredményes csak lefülelni egy üzemeltetõt, akkor nem hinném, hogy egy "ejnye-bejnye" tartalmú e-mailre összepisálván magukat a torrentesek kiadják egybõl az infókat.

wedge31
Szerintem mi rajongók megveszük mindenképp...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Desiderata
errõl a Metallica és a Napster viszonya jutott eszembe
szerintem csak a rajongók körében veszít a népszerûségébõl a játék ha majd naponta ilyenekrõl szólnak a hírek
Prince23
XD a nap vicce 😄

mi amúgy is kis ország vagyunk, minket nem érinthet. a hírbe az áll, hogy nagyobb ország esetén...

wedge31
Olyanról már hallotam hogy szóltak az internetszolgáltatónak hogy illegálisan töltötek le egy játékot erre azok egyszerüen kikapcsolták a netet.

Csak akkor kapcsolták vissza ha írásban vállaltad hogy törlöd a gépedröl a szoftvert.

Na persze😄 Internetszolgáltató mióta adhatja ki a felhasználót egy játékforgalmazónak? lol
Nem beszélve arról, ha 25ezren letöltik a Witcer 2-t, majd ugyanennyiszer mennek a bíróságra...Ekkora oltást régen hallottam/olvastam más xD

wedge31
" Készülhetnek a fizetésre felszólító levelekre a The Witcher 2-t illegálisan használók.

Új szintre lép a kalózkodás elleni harcban a CD Projekt, aki The Witcher 2 játékát kívánja megóvni a nem fizetõ kuncsaftoktól. Fizetési felszólítás és bírósági ügy van kilátásban azoknak, akiket warezoláson kapnak.
A CD Projekt az Eurogamernek vázolta kalózkodás elleni terveit, aminek alapjául a nyugaton már mûködõ modellek szolgátak. „Bizonyos nagyobb országokban ha az emberek illegálisan töltenek le, akkor számíthatnak egy levélre egyes jogi szervezetektõl, hogy 'Hé! Illegálisan töltöttél le, és most fizetnek kell azért!' " -mondta Marcin Iwiñski társalapító. A CDP is valami hasonlót készül meglépni. Elsõ körben a torrentoldalak üzemeltetõitõl kérik azon internetszolgáltatók elérhetõségét, akiken keresztül az Witcher 2 illegálisan letöltésre került, majd második körben az internetszolgáltatókat keresik meg, és kérik a felhasználó azonosítását. Az ekkor fizetendõ összeg nagyobb lesz, mint a játék eredeti ára, s ha annak befizetését a delikvens megtagadja, a CD Projekt bíróságra viheti az ügyet. Annak persze megvan az esélye, hogy nem az internet elõfizetõ volt az személyesen aki letöltötte a játékot, hanem egy ismerõse, vagy valaki az internetkávézóban, de ezt a kockázatot a CD Projekt kész vállalni. " - GS

IMYke2.0.0.0
Én ezt már akkor gondoltam, amikor a teljes Enhanced Edition anyagot megnéztem - a készítõkkel készített videók magukért beszélnek.

bélanéni
Hogy mennyire b*szott jó zenéje van a játéknak, az hihetetlen!! (Az elõrendeléskor letölthetõ 4 Soundtrack fent van YouTube-on, (OST))
Az elsõ részhez kapott OST-t is jópárszor meghallgattam, szerintem a valaha készült legjobb játékzenék közé tartozik.

Számomra a CD Projekt Red nem hogy kezd felnõni a Blizzard szintjére, kezdi azt elhagyni. Ilyen hangulatos játékokat marha nehéz, és csak szívvel lélekkel végzett munkával lehet létrehozni. Minden elismerésem az övék. <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nekem tök ugyanez kéne, de megadnék érte 18k-t is.
Nagyon elégedett lennék egy ilyen csomaggal. <#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Nekem a Premium Editionben is van olyan, amire egyáltalán nincs szükségem, viszont pár dolog meg hiányzik belõle. 😞 A számomra ideális tartalom ez lenne: a játék, OST, artbook, making-of, manual, guide, DLC, kockapóker, franciakártya. Ezért megadnék mondjuk 15k-t, aztán öröm és boldogság lenne. 😊

bocs, semmi offense, csak kekeckedtem<#integet2>...de minden falja a port, gyûlölöm, 1 hét és vastagon ellep mindent😞
The Protector
soha?😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SC2 CE-ért is simán perkáltak 25k-t.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

wedge31
Valószinüleg majd ha emelkedik az átlagfizetés...<#idiota>

Vészesen fogynak a CE példányok, mikor teszik már föl az itthoni boltok listájára? 😞

Desiderata
a Witcher fej nekem se jön be, ellenben szereztem egy vízköpõt a szobámba 😊

éjszaka életre kel és megvéd a rossz szellemektõl 😊
aki kicsit is szereti a fantázia világot annak kötelezõ és poén
Oázis Kertészetetben vettem, 1500 Ft-ért, antik kõ hatású mûanyag, vannak még hasonló cuccok ott
/OFF
bélanéni
Witcher2-rõl esetleg valamit? <#lama>

armageddon666
sõt a fal maga 😄

@

grebber
Gépem az tény kép nincs ,minek.

Volt osztálytársam szobáját vagy 200+ Transformer, rengeteg képregényfigura és filmes plakát díszíti, nem szégyelli senkitõl, megszoktuk hamar. 😄

a pc-d is port fog, meg a butoraid is, azok is napközben az ägytartoban vegzik ?...gondolom se kep nincs a faladon, hisz azok is<#rolleyes>
grebber
Hálistennek egyiket sem gyûjtöm.Eredeti game-ek is bõvel elférnek az ágynemû tartó aljában!

IMYke2.0.0.0
Mindenfajta gyûjtemény az tud lenni...
BD/DVD-film-, plüsállat-, könyv-, óra-, bélyegalbum-, érme-, pohárkészlet-, cipõ-, ruha, mobiltelefon-, old school PC-, kõ-, borostyán-, festmény-, szoborgyûjtemény stb.

grebber
Frankó por fogok.

bélanéni
"Jól kell párt választani. 😉"
Szerintem az a jó, ha nem ilyen az érdeklõdési köre. Részemrõl téma lezárva. <#idiota>