Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan? Mivel? Mit ajánlanál?
Gépindításkor vagy mi van erre legjobb célprogi?

Memória hibának tûnik. Egy memória tesztet le kéne futtatni

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

http://www.downloadatoz.com/windows-registry/faq,windows-blue-screen-of-death-error-stop-0x0000007f.html

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

STOP: 0x0000007F

DonZorro
Vedd meg az eredetit és menni fog... <#awink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Driver hiba. Így hirtelen a vga vagy csomó oka lehet privátba küldjed el a hiba kódot az ami így kezdõdik 0X00 és tovább. meg nézem mire vonatkozik talán kiderül valami belõle. Bár egy vga driver frissítés meg ejthetsz elõbb lehet hogy meg oldja.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Sziasztok!
Játék közben idõnként kidob kék háttéren egész képernyõs hibaüzenetet és ujraindul a gép. Hogyan tudhatom, hogy mitõl lehet?

LeonSilver
Game options / gameplay settings

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

jó és akkor hol van ?
PanzerWolf
Fölraktam a régi tárcsákat ,de most nem találom a vészmerülést.Nem tudom az embereket hogyan kell visszaküldeni a fedélzetrõl.Shift + r,f v ezek lennének azt hiszem a merülési gyorsparancsok,de nem tudom kipróbálni mert az emberek a toronyban vannak.Ma se volt idõm játszani sokat(fél órát kb).
Kellenének a régi parancsikonok is alulra.Karabiner láttam fölrakta már õket.

DonZorro
Igen. Te vagy "láma"... <#papakacsint><#hehe><#wink><#vigyor><#nyes>

Sziasztok

itt az ötben nincs videó a torpedó kilövésrõl, és annak az útjáról mit a háromban, vagy csak én vagyok láma és nem találtam, hogy hol lehet beállítani ?
REMÉLEM nem lesz flame, de!

Engem sokkal jobban zavar a kiadó, aki kiprésel egy félkész játékot a fejlesztõktõl utána meg tartja a markát hogy fizess!!!, és ha akarsz játszani ezzel a "szarral" akkor meg kell venned mert nincs más választásod.
Ez oda fog vezetni hogy egy játékot sem fejeznek majd be rendesen, mert ugyis meg kell venni a marhának, ha meg megvette kit érdekel hogy milyen a szájíze utánna.
Valahol a warezosokkal és a legális tulajdonosokkal is egyet tudok érteni, de nem lenne szabad hagyni elharapózni a dolgot (szerintem ezt próbálják elérni a DDOS-al)
Én úgy voltam vele egészen a játék kipróbálásáig, hogy biztosan megveszem látatlanul is...

DonZorro

Most viszont köcsögök a warezosok. szándékosan túltrheléses támadást inditottak a drm szerverek ellen hogy azok képtelenek legyenek normálisan mûködni. Nem akarják föl törni csak meg bénítani. Csak most akinek erdeije van az tényleg szív. most ez mire jó nekik törjék föl mutassák meg milyen ügyes fiuk de szálljanak már le a szerverekrõl. ok láttuk ügyesek.

DonZorro
<#nevetes1>

Szia!

1.alapban a nyilak a billentyûzeten, ill. bármelyik térképen az irány folyamatos kijelölésével.Ha iránytûs irányitás kell, akkor subsim,forum,sh5,downloads.Itt van minden.Regisztrálni kell, egy perc.Ha nem tudsz angolul akkor használj pl. mozilla firefox-ot, és babelfish translate ford.progit hozzá.

2.kérdezni nem lehet, párbeszédek vannak amik változnak a játék során, és a személyzetet is fejlesztheted.Ha azt szeretnéd, hogy gombnyomásra válaszoljanak mint pl. SH3-ban akkor subsim-rõl szedj le sh3 féle bill. kiosztást.Ott már mondják, ill. kiirják a mélységet, idõjárást, ellenséget,vissza lehet térni a kijelölt irányba, tsb.

DonZorro
Jók a kérdések!!! Majd válaszok is lesznek! Már van egy-két MOD, ami javítja a helyzetet... <#nezze>

Sziasztok!

Lenne egy-két konkrét kérdésem azokhoz akiknek volt ideje kitapasztalni már a játékot (nekem meló miatt sajna nem)
Sokat játszottam a SH3-al és nagyon nem teszik, hogy nincs fok alapú hajó navigálás(, vagy csak én nem találtam). Nincs kormányos és megközelítés közben nekem kell nyilakkal "jobbra balrázva" ráfordulni az ellenségre? Régen az ember kinézett a periszkópon azt "irány 030" a legénység tette a dolgát. Ehelyett a "kapitány" a távcsöve elõtt "nyomogatja a nyilakat" ez rohadtul nem tealisztikus. Kérdés nem lehet valahogy elõcsalni a játékban a régi navigálást?
2. Az SH3-ban voltak officer-ek akiktõl lehetett kérdezni és azok köpték a választ. Itt ilyen nincs, vagy nem lehet valahogy elõhozni? Mint kapitány nekem személyesen kell megnézni mennyi üzemanyag van még, mintha nem lenne fõgépészem?

Ha valaki válaszol, azt elõre is köszönöm!
Érdekes itt azt írják, hogy az SH5 is vacakol...

Ubisoft: A szervereink támadás alatt állnak!

Én örülnék, ha az ubi visszavonulna és leszednék ez a szemét online védelmet, mert akkor talán megvenném ezt a félkész játékot és várnám a "szintrehozó" MOD-okat.
Azt hiszem chrash dive.

PanzerWolf
Hangok ha valakit érdekel:Hangok
A vészmerülés milyen néven van nem tudjátok?Le akarom cserélni Das Boot-ra.

Még valami! Nem tudom, ki hogyan vadászik, de azt tanácsolják a fejlesztõk, hogy felejtsük el a rohangászást sokszoros gyorsitással, úgyis észreveszünk valamit alapon.Sokszor merüljünk le 40-50 méterre, és hallgatózzunk.Vagy mi, vagy a szonáros.Das Boot szerü dolog, messzebb hallunk mint látunk.Nézzük a térképeken a hajózási útvonalakat, és azok találkozását.

Mk-nak igaza van.Oda kell menned, ahol a tengó jel van a kikötõ jel mellett.Egyébként azért nem enged kikötni sehol mert az 50.000 kevés, beleszámolja az elején lévõ Lengyel hajókat is amit még másodtisztként küldtél a másvilágra.Engem 61.000-nél engedett kikötni Kieltõl balra.

Ad pontokat rendesen.Abból lehet fejleszteni a személyzetet.Elsõ szintig fejlesztettem mindenkit, természetesen a szakács volt az elsõ.Kell a morál miatt.A fejlesztés egy, ill. kettõ pont eddig mármint darabja.Tehát a szonárosnál kell kb. hat pont az elsõ szinthez,a szakácsnak három,gépésznek nyolc, stb.

szerintem már nem Kielbe, hanem kicsit nyugatabra kell kikötnöd (valami B betûs település).
Ott van egy négyzetben egy tengeralattjáró embléma

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Az elsõ rendes küldetés után, hiába megyek vissza a kikötõbe /KIEL/ az END PATROL funkció nem aktív, a REFIT és POSTPRONE igen. Ja, bolti verzió, és az angliai partok mellett kijelölt járõrszolgálat completed státuszban van, pluszba még úgy 50e tonnát hazafelé szétvágtam, de most ott figyelek a kikötõben, mint egy idióta....
Érdekes.
Nem lehet, hogy egy kolléga volt?

dronkZero
XP-t kaptál akár egyetlenegyet is?

Mert most kipróbáltam a tutorial skippelõs megoldást... Na egy rohadt darab XP-t nem ad, bármit is süllyesztek. Kilõttem 7 hajót, semmi.

A másik játékban, amiben megcsináltam a tutorialt, de nem kapok küldetést, ott az XP-t rendesen adagolja, a gunnerem már teljesen profi...

Szal szerintem vagy ez, vagy az, de normálisan nem lehet játszani. Úgy tûnik a warez verzió totál hulladék.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ma láttam egy olyat, hogy nyolc rombolóból álló csapat rombusz alakzatban közrefogta a nagy semmit.<#wilting><#zavart2>Jobbnak láttam elhúzni a csikot.

Bocs, de most dolgozom, nem látok rá.Úgy emlékszem, gogy bal felsõ sarokban a küldetéseknél felül vannak keresztek.Azt hiszem hat.Abból kettõ szinesedett ki.

Az lenne hirtelen a kérdésem, hogy a küldetés céljai alatt lévõ kis csík azt jelzi, hogy hogy haladsz vele, vagy csak dísz?

Crossy PÜ.
A rádiósnál asszem lehet egy olyan képességet fejleszteni, hogy lehalgatja az ellenséges rádióadásokat.
Akkor talán találsz anyahajót.

Karácsonyig nem végzek.Poén, hogy a kézikönyvbe az van irva, hogy garantált tiz óra játékidõ!<#nevetes2><#hehe>

Mekkora megalomániás eke lehet, aki ilyet kitalál?<#zavart2><#wilting>

Remélem nem kell megcsinálni a komplett elsõ küldetéssort.Marha sok.Sokáig tart összeszedni a dél-nyugati partoknál 100.000 tonnát, de hogy anyahajót hol találok azt nem tudom.A legelsõ lengyel alapban kész, a másik a nyugati parti 50.000-es kész, és az északi 5db.hajó.A többi egy agyrém.<#falbav>Ráadásul ki sem pipálja ami kész.

Történelmi küldetések között csináltam párat, egyikben a King George V-öt 1 torpedóval felrobbantottam muhaha 😄 1 jól irányzott lövés, ami közvetlenül a híd alatt csapódott be, és volt egy kisebb fajta robbanás. 😄
Hajráááá, nyííírd kíííí!!! <#vigyor>

A másik rombolót is elsüllyesztettem, megint hagytam hogy közel jöjjön, aztán bumm.. 😄 viszont a faránál találtam el és még lendületbõl jött felém, tolatnom kellett nehogy rám szaladjon.. 😄 most itt van elõttem 5-6 kövér Merchant... nyami nyami 😛
Errõl jut eszembe: az angol rombolóflotta vagy nagyon béna, vagy én vagyok profi, mert egy kikötõben gond nélkül elsûlyesztettem 3 hajót, mire a rombolók megindultak felém és akkor is ott maradtam a helyemen, csak pár méterrel lejjebb<#nyes>, és így is pont mellém dobtak le két vizibombát. Ez is csak nekem volt jó, mert így nem 180, hanem csak 90°-os fordulót kellett tennem a kijárathoz<#wink>

Lehet, hogy õ a jövõbe látott (bár ahány ország állt a németek mellett...)
najó, vita (mégha nem is az) lezárva

Most kezdtem az elsõ küldetést, kint vagyok anglia partjai közelében, belefutottam egy jó nagy konvojba. Két romboló kezdeti figyelmetlenségem miatt rám mászott, gondoltam nem szarozok, motorokat leállítottam, periszkóp mélység, csöndes üzzemmód. Hagytam h nagyon közel jöjjön a romboló, és kilõttem 1 torpit ami pár szembõl lõttem, valahol középen robbant fel a hasán és szépen felrobbant. A másik most jön felém, már várom.. =D Am elsõ küldinél mi a cél? Megpróbálok minél több hajót leküldeni, jó nagy a konvoj.
dronkZero
Aha, sejtettem, köszi. Akkor azt felejtsem el, hogy ágyúzok valamit, miközben torpedózok valami mást, mi?

De a kapitány nem a háború végén, hanem a legeslegelején panaszkodik. Az, hogy 8az1hez arányban nem akar kiállni harcolni, az egyértelmû gyávaság. 😛
Hitlert õrültnek nevezni meg hazaárulás. Nem menti fel õt az a tény, hogy vannak más hazaárulók is! Munkatáborba vele!

(Csak viccelek ám, nem akarok itt hosszas morális/filozófiai vitába keveredni a katonai kötelességrõl, meg ilyenekrõl.)

A fedélzeti tisztnek szólsz, aki kint bámészkodik, hogy küldje ki az ágyúhoz az embereket, vagy F5-öt nyomsz.Ha kint vannak akkor belenézel az egérgörgetéssel a távcsõben és a hajóra nézve Space bill.Bepirosodik a kereszt, és tüzelnek is.Ha kivégezték a hajót, és jó a morál akkor persze maguktól tüzelnek a legközelebbi hajóra.

a távcsõvel rá kell nézni a lelövendõ hajóra és SPACE-t kell nyomni, akkor tüzelnek rá.
A kapitány meg nem igazán hazaáruló: a háború végén sokan vélekedtek így, még a német katonák is, de mivel ez volt a munkájuk, harcolniuk kellett (ajánlom a Das Boot/ A tengeralattjáró c. filmet).

dronkZero
Ezzel kapcsolatban: az ágyúhoz kivezényelt emberek lõnek maguktól? Mert én eddig úgy használtam a fedélzeti ágyút, hogy odasétáltam, beleültem, aztán ott termett két ember aki kezelte a cuccost. Aztán sokkal késõbb észrevettem, hogy oda lehet õket küldeni a távcsöves csókánál. Kipróbáltam, hogy egy ellenséges transzport mellett kiültettem õket, de csak nézték elöl a horizontot meredten, nemigen lõttek... Azt is ki kell nekik adni külön parancsban, hogy mit lõjenek?

dronkZero
Mondjuk elég gagyi ez a beszélgetõs "sztori" szál...

Meg az milyen már, hogy kb az egész legénységbõl egyetlenegy igazi náci van? (asszem a félszemû elsõtiszt) Mindenkinél nagyon meg van PC módon magyarázva, hogy nem is nácik õk, csak kell a meló, meg szereti a hajókat, meg egyéb faszságok.

Meg a kapitány is egy rohadt gyáva hazaáruló, és még a Führerre is beszólt!

Persze, én pesztráljam õket, meg foglalkozzak a moráljukkal, de az én morálommal mi lesz? Hát egyetlen igazi árja sincs a legénységemben?! Hogy dolgozzon így az ember?

😄

Ha jó a morál, szó nélkül kimennek az ágyúhoz még szar idõben is.Viszont nem ajánlott nagyon, mert lesodorhatja õket a viz a fedélzetrõl.<#wow1>

Figyeljen mindenki a morálra, és a képességekre.Pl. szakács képességeknél van gyümölcs adása a személyzetnek, stb.Ezt és a hasonlókat engedélyeztetni kell, persze elõtte megszerezni.Azt hiszem 1 pontba kerül.Más.Egy idõ után változnak a párbeszédek, ez is növeli a morált.