Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gépindításkor vagy mi van erre legjobb célprogi?
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Játék közben idõnként kidob kék háttéren egész képernyõs hibaüzenetet és ujraindul a gép. Hogyan tudhatom, hogy mitõl lehet?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kellenének a régi parancsikonok is alulra.Karabiner láttam fölrakta már õket.
itt az ötben nincs videó a torpedó kilövésrõl, és annak az útjáról mit a háromban, vagy csak én vagyok láma és nem találtam, hogy hol lehet beállítani ?
Engem sokkal jobban zavar a kiadó, aki kiprésel egy félkész játékot a fejlesztõktõl utána meg tartja a markát hogy fizess!!!, és ha akarsz játszani ezzel a "szarral" akkor meg kell venned mert nincs más választásod.
Ez oda fog vezetni hogy egy játékot sem fejeznek majd be rendesen, mert ugyis meg kell venni a marhának, ha meg megvette kit érdekel hogy milyen a szájíze utánna.
Valahol a warezosokkal és a legális tulajdonosokkal is egyet tudok érteni, de nem lenne szabad hagyni elharapózni a dolgot (szerintem ezt próbálják elérni a DDOS-al)
Én úgy voltam vele egészen a játék kipróbálásáig, hogy biztosan megveszem látatlanul is...
1.alapban a nyilak a billentyûzeten, ill. bármelyik térképen az irány folyamatos kijelölésével.Ha iránytûs irányitás kell, akkor subsim,forum,sh5,downloads.Itt van minden.Regisztrálni kell, egy perc.Ha nem tudsz angolul akkor használj pl. mozilla firefox-ot, és babelfish translate ford.progit hozzá.
2.kérdezni nem lehet, párbeszédek vannak amik változnak a játék során, és a személyzetet is fejlesztheted.Ha azt szeretnéd, hogy gombnyomásra válaszoljanak mint pl. SH3-ban akkor subsim-rõl szedj le sh3 féle bill. kiosztást.Ott már mondják, ill. kiirják a mélységet, idõjárást, ellenséget,vissza lehet térni a kijelölt irányba, tsb.
Lenne egy-két konkrét kérdésem azokhoz akiknek volt ideje kitapasztalni már a játékot (nekem meló miatt sajna nem)
Sokat játszottam a SH3-al és nagyon nem teszik, hogy nincs fok alapú hajó navigálás(, vagy csak én nem találtam). Nincs kormányos és megközelítés közben nekem kell nyilakkal "jobbra balrázva" ráfordulni az ellenségre? Régen az ember kinézett a periszkópon azt "irány 030" a legénység tette a dolgát. Ehelyett a "kapitány" a távcsöve elõtt "nyomogatja a nyilakat" ez rohadtul nem tealisztikus. Kérdés nem lehet valahogy elõcsalni a játékban a régi navigálást?
2. Az SH3-ban voltak officer-ek akiktõl lehetett kérdezni és azok köpték a választ. Itt ilyen nincs, vagy nem lehet valahogy elõhozni? Mint kapitány nekem személyesen kell megnézni mennyi üzemanyag van még, mintha nem lenne fõgépészem?
Ha valaki válaszol, azt elõre is köszönöm!
Ubisoft: A szervereink támadás alatt állnak!
Én örülnék, ha az ubi visszavonulna és leszednék ez a szemét online védelmet, mert akkor talán megvenném ezt a félkész játékot és várnám a "szintrehozó" MOD-okat.
A vészmerülés milyen néven van nem tudjátok?Le akarom cserélni Das Boot-ra.
Ott van egy négyzetben egy tengeralattjáró embléma
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Nem lehet, hogy egy kolléga volt?
Mert most kipróbáltam a tutorial skippelõs megoldást... Na egy rohadt darab XP-t nem ad, bármit is süllyesztek. Kilõttem 7 hajót, semmi.
A másik játékban, amiben megcsináltam a tutorialt, de nem kapok küldetést, ott az XP-t rendesen adagolja, a gunnerem már teljesen profi...
Szal szerintem vagy ez, vagy az, de normálisan nem lehet játszani. Úgy tûnik a warez verzió totál hulladék.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akkor talán találsz anyahajót.
najó, vita (mégha nem is az) lezárva
De a kapitány nem a háború végén, hanem a legeslegelején panaszkodik. Az, hogy 8az1hez arányban nem akar kiállni harcolni, az egyértelmû gyávaság. 😛
Hitlert õrültnek nevezni meg hazaárulás. Nem menti fel õt az a tény, hogy vannak más hazaárulók is! Munkatáborba vele!
(Csak viccelek ám, nem akarok itt hosszas morális/filozófiai vitába keveredni a katonai kötelességrõl, meg ilyenekrõl.)
A kapitány meg nem igazán hazaáruló: a háború végén sokan vélekedtek így, még a német katonák is, de mivel ez volt a munkájuk, harcolniuk kellett (ajánlom a Das Boot/ A tengeralattjáró c. filmet).
Meg az milyen már, hogy kb az egész legénységbõl egyetlenegy igazi náci van? (asszem a félszemû elsõtiszt) Mindenkinél nagyon meg van PC módon magyarázva, hogy nem is nácik õk, csak kell a meló, meg szereti a hajókat, meg egyéb faszságok.
Meg a kapitány is egy rohadt gyáva hazaáruló, és még a Führerre is beszólt!
Persze, én pesztráljam õket, meg foglalkozzak a moráljukkal, de az én morálommal mi lesz? Hát egyetlen igazi árja sincs a legénységemben?! Hogy dolgozzon így az ember?
😄