Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Name=Return_to_course
Contexts=1
Key0=0x52,c,"Ctrl+R"
MnID=0x3F060004
HasDelayedExecution=Yes
CommandClass=Course
Sound_0=ELO_Navig,MC_CR_NAV_16
Kipróbáltam, mûködik. Lehet más gombot is választani, csak akkor figyelni kell, hogy a 0x52, ami magát a billentyût jelenti, shift esetében s, Ctrl esetén legyen c legyen. És azért keressen rá mindenki, nem ütközik-e egy már beállított billentyûvel.
azt ott akkor melyiket
Nos itt a negyedik részrõl van szó!A problémám az lenne, hogy az elsõ küldetésnél megakadtam (1941, december 9.Küldetés neve😛atrol off Honshu Island).Az a probléma, hogy a térképen jelölt csillagot elérem, de nem történik semmi! Járõrözgetek már napok óta (játék szerint) és mind hiába!Próbáltam mint annak idején a 3-ban is a kockában maradni (térképre nagyítva kockák jelennek meg) és ott járõrözgetni, és így se mûködik a dolog.Esetleg valaki tudja a megoldást? Mivel elég zavaró, hogy az SH-t már az elsõ rész óta követem és már már nagyobb nehézségi fokozaton játszok, ez a negyedik rész kifog rajtam...A játék 1.3-as javítással ellátott angol verzió.A választ elõre is köszönöm!
Bocs, hogy az ötödik rész fórumába írok, de a fórum keresési funkció nem mûködik nálam!Csak egy fehér lap jelenik meg "kész" felirattal a böngészõ bal sarkában<#lookaround>#lookaround>
Az ötödik részhez csak annyit fûznék, hogy én a gyûjtõi változatot megvásároltam, de nem mentem semmire sem vele.Sorolom a problémákat: Regisztráltam újra az Ubi.com oldalon, mivel nem fogadta el az elõzõ felh.nevemet valami oknál fogva a játék.Pedig azon van pár Ubi-s játék regisztrálva...Nagy nehezen sikerült elindítanom az elsõ küldetést, de már az elején hibákba botlottam.Külföldi fórumokon ajánlgatták, hogy telepítsem újra az egészét.Ez meg is történt, de akkor sem mûködött...Hát rájöttem, a registrybõl töröltem a bejegyzéseket, újratelepítettem a játékot és nosza minden ment tökéletesen 😊 (akinek hibás lenne próbálja meg a módszeremmel) Küldetés közben párszor megszakad az "internet kapcsolat" (hmm pedig nem az internet kapcsolatommal van a gond) Valószínûleg a DRM szerver a vétkes.Ha gyorsítom az idõt akkor az ellenségnél nem veszi le az idõt 8x-ra vagy egy kicsivel többre mint a 3 rész esetében.Ez nagyon zavaró amikor nagy távot tesz meg.A végén meg csak néz az ember mint a hülye, mert elsüllyedt<#duma>#duma>És még sorolhatnám a hibákat (szerintem Ti meg belefáradnátok az olvasásába 😊 ) Ami biztos, hogy hála istennek csak 3 ropit buktam az eladásával, ami tûrhetõ is meg nem is.Késõbbiek folyamán újra meg fogom vásárolni a játékot bízva abban, hogy esetleg már nem ennyire rossz a helyzet.Szerintem az Ubi majd egy nagyobb Patch alkalmával javít nagyon sok mindent! Csak türelem kell hozzá!Lehetséges lesz az is, hogy egy javítással majd törlik ezt a bugyuta DRM megoldást és nem a szerveren lesz tárolva a mentés és egyéb nyalánkságok.Volt egyszer egy játékom ami borzasztó hülye védelmi megoldással volt ellátva, hát mit mondjak annak is a védelme ment a kukába...És mit is fûzhetnék még hozzá?? Talán azt, hogy nem bukott rajta annyit a kiadó mint most az Ubi fog...<#shakehead>#shakehead>
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
letöröltem minden fájlt ami fennvolt
reinstall
majd amit felrakott azaz a netes mentéseket is arra katt ill töröltem azt beengedett
igaz a mentések elvesztek
de azóta tudok vele nyomulni
Más: Hogy csináltad meg a játékot, hogy ne faggyon?
merre találom az anyahajót?
ahol jelöli a térkép semmit sem találok
meg mi az az 5 hajó amit el kellene süllyesztenem?
azokra sem lelek
Remélem tényleg összeomol teljesen a DRM rendszerük.
nekem ez a tárcsázás nem jött be
bár lehet megszoktam a játék kezelõfelületét
Éljen az új DRM és mentési mód!!! 😊
De ha raksz be módókat mükszik a multi?
Meg amúgy a multi milyen?
Ha bepakolod a régi tárcsákat, bill. kiosztást, stb. akkor fog müködni még a multi?<#conf>#conf>
Tudom warezzal amúgy se müködik de majd ha lesz gépem megveszem én is.
Periszkóp: page up, page down, ill. insert, delete. De amit nézel periszkópot, akkor bal oldalon fent is tudod mozgatnifel, le, egérrel.
Emberek:Rossz a morál, javits rajta, beszélgess, nyirj ki hajókat, fõzess a szakáccsal, speciális menüt.Kapsz jutalom pontokat, kezd apontok adását a szakáccsal, akkor tud majd spec menüt csinálni.
rombolók.a háború elején vagy gondolom, nem mindegyiken voltak vizi bombák, vagy pl. elfogyott.
Tárcsák, stb, régi mûszerek, minden van. JSGME használat, plusz subsim, sh5, downloads, reg.kell. van minden.
Ha a periszkópban nézel valamerre és megnyomod a numerikus billen a Del gombot, akkor arra veszi az irányt...
A grafika nagyon szép szerintem de a játék???
Nem találtam sehol a periszkóp behúzó gombokat, az idõjárás lekérdezést, a vízmélységet, és egyáltalán nincsenek benne irányító tárcsák???<#conf>#conf><#conf>#conf>. Meg még 1-2apróság, pl. hiába mondom nem mennek az emberek a deck-flak gunba, nem javítanak, ilyenek...
A 3-4.részben ha meglátott 1romboló nehezen lehetett meglógni, itt találkoztam 4el direkt feléjük mentem h vegyenek észre, elkezdtek lõni, alámerültem és ennyi mintha nem is lettem volna se vizibomba, se pingelés, semmi el is mentek<#conf>#conf>
Furcsa dolgok ezek nekem, tudom lehet berakni bármit, de akkor is irányitani akkor hogy lehet:S?
Az ok h útvonaltervezõ de egy konvoj támadásánál jo lenne ha lenne tárcsás is.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ubi.com - nagyon rosszul érzik magukat a Ubisoft hivatalos honlapjai. 2010. március 14. 15:06
A subsimen van mod már, ami visszaállítja szint az összes SH3-ban megszokott parancsot.
Vagy, ha valaki nem akarja az egész billentyûzetet átvariálni, akkor a commands.cfg-ben egyszerûen be kell írni a parancshoz a kívánt billentyû kódját.
Hogy lehet megnézni, hogy milyen mély a tenger, ott ahol vagyunk?
Ezek (és még sok más is) nekem mind hiányoznak a IV-hez lépest.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Hogy lehet megfigyelõ periszkópról támadóra váltani. Sehol sem találom, pedig ki és behúzni lehet, és látszik is a fedélzeten.
Persze aki letöltötte ingyé, az tud. 😊
A játékszerkezet egy kissé gagyi: amerikai kitüntetés-kategóriákat meghagyva egyszerûen csak átírták a kitüntetések nevét németre.
Az eredeti horogkereszteket lecserélték Luftvaffe emblémákra (hol van a történelmi hûség???)
A rendfokozatokat is az amerikai osztályozáshoz passzították, helyenként nagy marhasággal: pl. a hadnagy az altisztek közé került, a zászlós, ami a 3. Birodalomban nem létezett pedig a fõhadnagy fölé... Ja és a Kommander rendfokozat mint olyan... 😊
Apropó, hogy lehet visszatérni a kijelölt útvonalhoz? Ezt sehol sem találom, pedig jó lenne...
Más: érdekelne, hogy oldottátok meg, hogy ne kelljen mindig internet kapcsolat a játékohoz...
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Egyébként rájöttem, hol van hajó mélysége. Nem a határozó kézikönyvben, hanem a torpedó mélységállításánál, ha már azonosította az ember a hajót.