Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Akinek fagy, itt a megoldás!
1. le kell törölni a játékot,regeditben is.
2. gépet újrainditani, játékot feltenni, javitást még nem.
3.el kell inditani a játékot, de a Launcher-nél jobb oldalon felül van egy fogaskerék /beállitás/ jel.Ott Disabled-re kell klikkelni, hogy nem engedélyezzük az online mentést.Ezután gyorsan ki kell lépni úgy, hogy a tálcán lent cobb klikk bezárás.
4.C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher-ben a setting ini fájlt jobb klikk meg kell nyitni jegyzettömbbel és a SaveOnline=false kell lenni, ha false helyett true lenne természetesen át kell irni.
5.ha ez megvan, akkor ugynott a C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher mappában van egy storage nevû mappa abban mentések vannak amiket törölni kell.Mindent.
6. kipróbáltam, fut a játék.<#taps>#taps><#guluszem1>#guluszem1>
To bypass this, you’ll need to disable the option to store saves online and delete the storage folder. To do this:
1. Start the game, when the game launcher appears click on the gear icon at the top right of the dialog box.
2. A dialog box should appear asking you to disable saves from being stored online, click Yes. Exit the Ubisoft Game Launcher and the game.
3. Go to C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher. If you have the 64bit version of Windows you’ll need to go to C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
4. Open the settings.ini file (you can use Notepad for this).
5. While the settings.ini file is open and look for the last line if it says “SaveOnline=true”, set this to false so it should say “SaveOnline=false”.
6. Click on file and then choose Save.
7. Finally, delete the “storage” folder, it should be located in the same directory (C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher).
8. Run the game, it should bypass this problem now.
A 7. pontot nem értem.Mi a francot töröljek, és mit kell elhelyezni????
Nem néztem nálam mi van beállítva, de lehet, hogy az lesz nálad a baj. Ha hazaértem, meg tudom nézni.
http://www.gamebrood.com/2010/03/11/assassins-creed-2-pc-crashes-freezes-errors-cant-connect-stuttering-choppy-and-more-fix-and-fixes/
ráadásul a némettel meg nincs is problémám
csak azt mondom lementem az anyahajós körbe
patroloztam de nem találtam
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Szóval szerintem az ár rendben van. 10 ezer +- pár ezer (én pl. 8500-ért vettem a pcdomtól) Az a gond, hgy nincs kész.
Más részrõl pedig ne felejtsük el, hogy arról, hogy mi hogy jelenik meg, nem a fejlesztõk döntenek, hanem öltönyös marketingesek. Ha valaki dolgozott, vagy dolgozik multi cégnél, akkor pontosan tudja, hogy néz ez ki.
Õk gyártanak pár statisztikát, megnézik mi a trend és azt tolják. Most kidobta az exceltábla, hogy iphone, és lett iphone kinézet, meg egyszerû iránythatóságát.
Mondjuk ebben a legszomorúbb, hogy elvben hihtetlen erõfeszítéseket tesznek arra, hogy megismerjék a játékosok szokását. Pontosan egy ilyen játéknál, ahol nagyszámú tábor játszik vele évek óta és kitüntetett helyen szerepel a szimulátorok között (szinte utolsó egyébként) tudhatnák, hogy az igazi keménymag úgyis megveszi a játékot mindenféle marketinges hókuszpókusz nélkül. Tehát teljesen felesleges másolásvédelmet pakolni bele, mert ez azon réteg, aki letölti esetleg wazerban, utána játszik vele és megveszi.
Lehet, hogy csak azért, hogy meglegyen. Mert már egy éve játszik vele és ezek után veszi meg. Én voltam úgy, olyan játékkal, amivel több évig játszottam (Hearts of Iron), hogy soha nem látta a gép az eredeti CD-t, mert éppen már letöltöttem és lusta voltam újratelepíteni, de ott van a polcomon, mert megvettem.
Én azért továbbra sem írnám le a játékot. Ez egy jó játék volt és az most is, csak még dolgozni kell rajta. A DDOS-olás alábhagy majd, a pánik elmúlik. Be lehet majd jelentkezni. Modok lesznek, mert lesz pár fanatikus, aki úgyis történelmileg kiigazítja. Én pl. felvettem azt a 6 billenytût, ami kell a konfiba és jó minden.
Szóval ez egy szar marketing fogás volt. Gondolom most az UBI ezért felelõs igazgatója ott ül a heti megbeszélésen az öltönyében és pakolja fel a slide-okat a kivetítõre és magyarázza, hogy minden jó, vagy éppen ellenkezõleg a hr-esnél adja le éppen a szolgálati telefonját és céges autót, de attól még ezt a játékot nem szabad kukába dobni.
Ez olyan gyûlölöm-szeretem játék lett. Ez van.
Az sajnos nem menne, hogy itthon 2-3 ezer Ft egy játék, nyugaton meg 8-10. Akkor mindenki innen rendelné. Amikor több tízmillió dollár is lehet egy játék elkészítése, a kiadó látni is szeretne valami hasznot és 10 dolláros árral azt aligha érné el. Látjuk, a nagy kiadók is gyakran veszteségesek. Érthetõ okokból próbálnak egyenesbe jönni.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Ehelyett másoldásvédelmi rendszereket fejlesztenek többtízmillió euróért, meg összerúgják a port a saját vásárlóikkal.
Hát nem kicsit ostobák, azt tudom mondani.
még a subsimen is egymásnak ugranak. Ez ennyi, ismét vereséget szenvedett a flotta<#rinya>#rinya>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Bár amilyen állapotában az sh5 kikerült a boltokba,talán inkább az 5 eus ár lenne a reális. <#mf1>#mf1>
Másrészt meg,ha tökéletesen mûködne a játék is,meg a drm is,mit csináljon az akinek nincs otthon net?
bolsevikot pusztít a fekete halál...
ami nagyon nem jó az a küldetések leírásának hiányossága
se az anyahajót sem az öt hajót de még az utána következõ felderítés és hajó elsüllyesztéseket sem találom kielégítõ leírásnak
ezeket valaki megoldotta már?
Amúgy az UBI igenis UBIFOS. Saját magával baszik ki, ha pl. 5rongy lett volna a sima sh5 és 10rongy a CE elhiheted még többen vették volna meg. Én addig biztosan nem fogom megvenni míg nem lehet vele játszani normálisan mert ne álljon a polcon az amiért pénzt adok ki. Ez a DRM hülyeségük úgy ahogy van egy szemét a kitalálójával együtt máglyára kéne rakni. Kívánom, hogy még többen töltsék le a kis programot és támadják a szervereiket, bénuljon meg az egész!!!
Ha jó játékokat adnának ki és megfizethetõ áron, akkor nem lenne ennyire durva a warez és nem kellene a DRM árát az eredetisekkel megfizettetni. Egy SH5 szintûért (vagy SH3 és SH4 szintûért, ha úgy tetszik), nem lehet 50€-t elkérni. Ez van.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nem az Ubi tehet róla hogy eredeti játékkal nem lehet játszani,hanem az a rengeteg szájbavert buzeráns kis patkány aki ahelyett hogy megvenné DDOS-olja az Ubi szervereket,mert nincs a mai napig mûködõképes crack a DRM játékokhoz.
Tehát nem Ubifos és Ubifail....Hanem fasszopó warezos kis buzik...
Nem kárörvendésbõl röhögök, hanem az UBIFOSON.
Hát ha jól olvastam egyik új UBIFOS-os játékkal se lehet játszani eredetivel.
UBIFOS GAME OVER<#mf1>#mf1>
Hogy lehet SH 5-ben célon tartani céltávot mérni?
Sok torpedóba kerül egy hajó mert egy csomó mellé megy nem követi a célt sem mint az elõzõ verziókban.Tud vki segíteni?
Egyébként ne add el, mert lehetséges, hogy javítanak a dolgokon.Én azért adtam el mert nem tudok mit kezdeni vele a patch kiadásáig, sõt nálam ez a 14E Huf azért nem semmi egy használhatatlan "valamiért".
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)