Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Feltettem a bill kiosztást, nyilakkal megy mindenfelé, de nem tudom kinyitni az ajtókat.Melyikkel kell?
de mióta kitörölétem ezt azt meg matattam kicsit a fájlok között
azóta megjavult
azaz be tudtam lépni
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
ha valai megkeresne egy mentéssel azt megköszönném
Nem is fogod tudni befejezni a küldiket. Én közel fél millió tonna után egy dühös hajnalon megvettem és lerántottam steam-en. Azóta ha kilövök egy hajót a küldi területén egy fehér csík jelzi hogy állok a tonnákkal. A warez verziióban ez a csik mindig totál szuürke tehát nem számol be egyetlen hajót sem neked. Netes elérés kell és eredeti ahogy látom ahhoz hogy elfogadja a kill-t a játék.
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Egy kérdésem lenne.A jsgme-t ugyan ugy lehet használni,mint az sh3ban,vagy valamit trükközni kell azzal is?
bolsevikot pusztít a fekete halál...
legutobb oda tettem ahova õ maga akarta rakni
mentettem kiléptem
azt amikor vissza akartam lépni bejött az intro azt a menünél mikor töltené be azt megáll
és mindig ugyanaz
tele a tököm
de a telepítésnél minden rendszerelemnek amit kér megfelelek
segítség kellene
az a helyzet, hogy feltelepítettem a gamét pár órát toltam majd kiléptem
na azóta nem enged be
megvan az intro de amikor bedobna a menübe, azaz mikor betöltené akkor csak vár, a zene is elakad, mint amikor kifagy a game
mitõl lehet ez
ja és eredeti a game
Valaki el tudna nekem mondani a helyes "Contact report" használatát.
A tonnafelezõs mod magában foglalja a "bármilyen hajót lelõhetsz" kiegészítést, vagy az külön van?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Még szegény öreg Erich Topp is csak 197 000-et lõtt, pedig õ a 3. ász.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
számomra olyan SEhangulata van
meg ez az sh2-bõl átvett tonna hajhászás
SH3-at imádtam, SH4 is tetszett. De amit ezekrõl olvasok...
Elõzõ kettõ megvan eredetiben, ez viszont egy forintot nem ér, úgy tûnik.
Nagyon sajnálom, pedig az Ubisfot-ot szerettem a jó játékaiért...
inkább megnézem a das boot-t és játszok a moddolt sh3al<#rinya>#rinya>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Nagyon örülök hogy az ubisoft pontosan azt kapta amit megérdemelt.
Nem sikerült megcsinálnom a küldetést már próbáltam küldeni jelentést,de semmi. (Megkaptam az új tengeralattjárót)
http://www.filefront.com/15807947/OldStyleSHControls_1_3_0_TDC_byTheDarkWraith.7z/
végignéztem a subsim fórumát, de ott sem találtam meg.
Tehát sebesség, mélység és ami a legjobban hiányzik a "kanyarodás"...
Letöltés!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"