Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap este mehetek, most dolgozom.
Más: Feltettem a bill kiosztást, nyilakkal megy mindenfelé, de nem tudom kinyitni az ajtókat.Melyikkel kell?

hát lehet az is
de mióta kitörölétem ezt azt meg matattam kicsit a fájlok között
azóta megjavult
azaz be tudtam lépni
az nem azért írja megint baszakszik a ubi server nekem is csinálta most

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

arra gondoltam mi lenne ha egy mentést kérnék azt becopyzám és úgy megpróbálnám mert más már nem jut eszembe

ha valai megkeresne egy mentéssel azt megköszönném
A jsgme bas....-a szét a játékot.Nekem most vágta tönkre.Feltettem, betettem a mod mappába, stb. elinditottam és lefagyott.Kitöröltem, utána kiirta inkorrekt username or password.Baszik elindulni.

Valaki adna valami linket, ahonnan le tudnám szedni a tonna felezõs modot? Télleg kicsit irreális a játék ilyen nagy számokkal...
Hali! JSGME használatával szeretném betenni a billentyû kiosztást, de nem csinál semmit.Miért?Nekem furcsa is volt, hogy pl. a mélységmérésnél ctrl+valamelyik bill. kell.Melyik mappát tegyem a mod mappába? Mert ahogy egyre többször ráklikkelek úgy más a mod neve.Melyik névnek kell szerepelni a mod mappában?Elõre is köszi.<#conf><#help>

BaluW

Nem is fogod tudni befejezni a küldiket. Én közel fél millió tonna után egy dühös hajnalon megvettem és lerántottam steam-en. Azóta ha kilövök egy hajót a küldi területén egy fehér csík jelzi hogy állok a tonnákkal. A warez verziióban ez a csik mindig totál szuürke tehát nem számol be egyetlen hajót sem neked. Netes elérés kell és eredeti ahogy látom ahhoz hogy elfogadja a kill-t a játék.
Ok,köszi! 😊

bolsevikot pusztít a fekete halál...

szóval tökéletesen mûködik, ha félre érthetõ lenne<#vigyor3>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

nem mûködik rendesen

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne.A jsgme-t ugyan ugy lehet használni,mint az sh3ban,vagy valamit trükközni kell azzal is?

bolsevikot pusztít a fekete halál...

tudom
legutobb oda tettem ahova õ maga akarta rakni
Ja, és ne a c/Program files-ba telepitsd, hanem oda ahová magát rakja a játék.Simán a C meghajtóra.Az is bekever ha rossz hejre telepited.

ramokkal nincs hiba codec meg ha minden igaz nincs fenn
Ha van fent kodek csomag, akkor szedd le.Ja, és ellenõrizd a ramokat.Ha több van szedd ki mindet, és egyesével inditsd, hátha az egyik nem jó.

azt mondom megvolt a belépésem meg már játszottam is vele
mentettem kiléptem
azt amikor vissza akartam lépni bejött az intro azt a menünél mikor töltené be azt megáll
Szia! Telepités elõtt csináltál magadnak a UBI-n accountot?Regisztrálni kell, és bejelentkezni.Ha az nincs, nem fogsz játszani.

hova rakod milyen könyv tárba, milyen op rendszerrel??

az a vicc hogy már vagy 4. rakom újra
és mindig ugyanaz
tele a tököm
de a telepítésnél minden rendszerelemnek amit kér megfelelek
próbáld újra rakni, valamilyen codec pak nincs fõn az szeret ilyen kavarásokat csinálni

hello

segítség kellene

az a helyzet, hogy feltelepítettem a gamét pár órát toltam majd kiléptem
na azóta nem enged be
megvan az intro de amikor bedobna a menübe, azaz mikor betöltené akkor csak vár, a zene is elakad, mint amikor kifagy a game
mitõl lehet ez

ja és eredeti a game
Hello!
Valaki el tudna nekem mondani a helyes "Contact report" használatát.
Sziasztok!Valaki nem tudna egy hajózó,konvoj útvonaltérképet elõvarázsolni valahonnan?

Nem sikerül a küldetéseket megcsinálnom.
Hali!
A tonnafelezõs mod magában foglalja a "bármilyen hajót lelõhetsz" kiegészítést, vagy az külön van?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Köszi szépen <#kacsint>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Muki100
A tonnahajhászásal már önmagában is elvágták volna a játékot, 200 000 tonna felett 2 ember tudott teljesíteni az egész háború alatt.
Még szegény öreg Erich Topp is csak 197 000-et lõtt, pedig õ a 3. ász.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Itt van csak az irányító tárcsák letöltés

polluxware
ha a das boot-ot nem láttad.. valmint az sh3,4 önmagában tetszett akkor nyugodtan!

számomra olyan SEhangulata van

meg ez az sh2-bõl átvett tonna hajhászás

Lesz egy nagy javitás hozzá.Kezdem megszokni, nekem nagyon bejön.Már csak egyedül az eszement 200.000. tonnás dolgok idegesitenek, de erre is van megoldás.

Ezt a sh-t egy nagyon nagy patchel frissíteni fogják remélem 😄
A játék jó, néhány dolog fura, szép, de még nincs kész.<#taps>

lipovics
Letöltöttem a játékot, de most már telepíteni sem merem.
SH3-at imádtam, SH4 is tetszett. De amit ezekrõl olvasok...
Elõzõ kettõ megvan eredetiben, ez viszont egy forintot nem ér, úgy tûnik.
Nagyon sajnálom, pedig az Ubisfot-ot szerettem a jó játékaiért...
polluxware
hát ez valmi irtózatosan... sssszz

inkább megnézem a das boot-t és játszok a moddolt sh3al<#rinya>

Nekem csak az irányító tárcsák kellenének. Nagyon megköszönném, ha elküldenéd.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Elolvastam én is a cikket. Ez a játék epic fail! <#levele>

Nagyon örülök hogy az ubisoft pontosan azt kapta amit megérdemelt.

Hello!
Nem sikerült megcsinálnom a küldetést már próbáltam küldeni jelentést,de semmi. (Megkaptam az új tengeralattjárót)
De ha csak külön állót kérsz majd este elküldöm neked, csak az ön álló iránytó tárcsákat.

Ez a kombinált irányító tárcsák + a periszkóp tárcsák.
http://www.filefront.com/15807947/OldStyleSHControls_1_3_0_TDC_byTheDarkWraith.7z/

Sajnos már nem él a link <#sir>
végignéztem a subsim fórumát, de ott sem találtam meg.

#601 hozzá szólásomba ott van olyan is<#nezze>

Olyat nem tudsz véletlenül, amiben csak a tárcsákat rakják bele?
Tehát sebesség, mélység és ami a legjobban hiányzik a "kanyarodás"...

Nos a régen vár mód meg érkezett!! <#taps>1.0 állapotba van biztos még javítanak rajta.

Letöltés!!

És mi a megoldás?<#vigyor2>
Van mod ami 50% csökkenti a kampányban a tonna értékeket. És az egyedi típus feladatot is semlegesíti

ok de menyi idõd van rá?

Elkezdtem a kampány második részér, de kiakadtam! Küldj a tenger fenekére 100.000 tonna, utána 200.000. tonna hajót, plusz még egyébõl ötöt.<#wow1><#guluszem1><#csodalk><#wilting>

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Javasolnék rögtön egy patchet, amiben ilyenkor tarkón legyinti a mellete álló, és rászól, hogy "Mit mutogaszt már, nem láttál még tengert?"