Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is hálás lennék érte.A célpontok sebessége és távolsága nincs sehol.Valaki leirhatná még azt is, hogy tudhatom a mélységet megállapitani.

pluhi
Official Guide:
http://rs830.rapidshare.com/files/359359417/SilentHunter5GoldGuide.rar
Feltettem igy jobb azért már 😊

No sajnos ez a változat még nagyon béta ki próbáltam, de ígéretes.
Van viszont egyszerû tárcsák ezt is próbáltam ez már kafa.
Tárcsák

Használjatok JSGME . A "for_MODS_folder", tartalmát másoljuk "MODS" mappába a \ Ubisoft \ SilentHunter5 \

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Hello mindenki valaki leírná nekem hogyan lehet megállapítani egy hajó sebességét (amit ki akarok lõni )? Elõre is THX

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok!
Tegnap sikerült az ingyenes változatot beszereznem, és az oktató küldetést megcsinálni.
Szerintem eddig egész jó kis játék.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

DonZorro
Hát még ha lenne hozzá egy fasza, jól bevált, régi bill.kiosztás is... <#falbav>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

még csak BÉTA állapotba van, tehát nem tökéletes de a tárcsák királyul mûködnek<#wink>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Muki100
Meg 100 000 tonna már eleve csak a legnagyobb ászoknak sikerült.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

És tessék mindenki kívánsága<#taps>

Link ITT

Igazad van.Nekem eredeti van, és eddig nem találtam hibát.Viszont küldetések egy agyrém.Küldjek a tenger fenekére 100.000 tonnát, amikor egy teknõre kell három torpedó és kb.17.000 tonna.Ötször haza kell menni utánpótlásért.

Hogyhogy nincs feltörve? Akkor nem mûködne, nemigaz?

PanzerWolf
Eredeti a játékod?mert ha nem akkor ne is csodálkozz rajta.
Amúgy nézegettem egy kicsit ma a játékban de,nem sok mindenre jöttem rá.Max 15 percet tudtam csak játszani mondjuk.A TDC féle mérésekhez lehetett volna ahogy karabiner mondja "tárcsák".Remélem raknak amjd a modokba bele.Meg a sebességmutató és a mélységmérõ helyett is.Nem tetszik,kicsit modern féle.Miért nem tudták alapból belerakni ezeket nem értem?a vészmerülésnél nem halok ALARM üvöltést,csak "iskolacsengõt".Pedig a tarilerbe volt,csak elég gyengécske.Már várom a játékot nagyon eredetiben azért!Meglássátok ha kijönnek a jó kis modok hozzá szuper játék lesz ez!Jah ami még zavar az,hogy kicsit néha beakad a játék.Remélem ez is javítva lesz!
Amúgy karabiner mellett állok,hogy nem kell a tengón rohangászni esztelenül.Csak a kettõ periszkóp között.Ennyi.A többi parancsot meg ki tudod adni bárhonnan ahogy nézegettem.Csak sok mindenre még nem tudom,hogy micsoda.

Prince23
Akkor gondolom a fejlesztõk a jelen generációt veszi figyelembe, mert nekik a szim beütés 100%-osan nem jönne be.
egyébként én még egy SH részel sem játszottam...nem tudom h belekezdjek e
<#confused>

Skynet
Az hagyján...
Dél elõtt ágyúval lerobbantottam egy kerekedõ hajó komplett orr részét,erre hirtelen feltûnt hogy az addig majdnem nullán álló "életcsíkja" felugrott fullra,és a hajó süllyedés helyett orr rész nélkül ment tovább 1 csomóval...😄

//Egyébként a DRM nincs feltörve.
Állitólag dolgoznak a javitásán.Ha eltalálsz egy hajót, akkor eltünnek majd.

Na ma volt idöm kicsit bohockodni... háát mosolyogtam mikor kilöttem egy hajot ami sullyedt lángolt de a matrozok észre se vették.. nyugodtan sétálgattak föl le mintha semmi nem történt volna,még a viz alatt is 😄😄
áhh 2010?! nehogymár..

Szedd le a subsim-rõl az SH4 kezelõ felületét,vagy az iránytût a kanyarodáshoz, vagy bármi mást ami kell.Csak a Return in the Course dologra kitalálnának valamit.Egyébként folyamatosan dolgoznak a modderek.<#awink>

Hali! Feltettem az eredeti CE-t.Kissé macerás volt regelni.A multinál
zkeresztes néven leszek szerintem.Este kipróbálhatnánk a multit.Tényleg jó a fémdoboz, meg a könyv.

Azt már meg "sasoltam",de nem nyújtott nagy segítséget!Itt van a szemem elõtt a 4.rész teljes bill. kiosztása(eredeti),de minek!Miért kellett ezen változtatni...azt nem értem!Sok konzolos.....
játék közbe nyomd meg az F1 és tanulmányozd a gyors parancsokat sok járkálástól meg kémelheted magad.

Köszönöm az infót!
Nem valami biztató,hogy járkálni kell az "állomások" között,de megszokjuk!Magyarul.... Nagy marhaság!Remélem,hogy itt már összehangolt támadásokat is lehet folytatni,nem csak olyan "gagyit",mint az elõzõ részben!Akkor sétálok,ha kell.....😉
Van lan. multit még nem próbáltuk talán ma<#wink>

Fehercsoki
Milyen multi játékmódok vannak?Van benne LAN támogatás?

Egyébként meg lehet okosítani. Zorró a nagy tudója a végtelen lõszer és halhatatlanság titkainak<#nezze>

Ennyit tudót ez a hajó. De termesztésen ez egy árkád szar igazán lehetne rajta végtelen lõszer sokkal hitelesebb lenne.<#idiota>

Nincs valami csít vagy trainer a cucchoz? Eléggé zavaró, hogy túlontúl limitált mennyiségû torpedóm és ágyúlõszerem van, 3-4 hajónál többre nem elég. Ezt kellene valahogy feljebb tornázni.

Hát periszkóp hibáról nem tudunk. Ez úgy nézik nálad lévõ hiba. De a warez verziók bizonyítótan hibásak, ez okozhatja problémát. a sétálás igaz. De mint írtam valójában két poszt ami közt igazán mozogni kell a torony és a támadó periszkóp. a többi helyre max csak szórakozásból kell elmenni. Ez így nem igaz de nagy vonalakban igen

Muki100
Egyértelmûen sokkal árkádosabb. Eddig a harcot nem nagyon tapasztaltam, de anélkül is ki merem jelenteni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Köszi!

Ka-50

Szép jó napot mindenkinek!
Lenne egy nagy problémám!Én eddig mind a négy Silent Huntert megvettem,de ez most "kifogott" rajtam.Tényleg csak és kizárólag úgy lehet váltani a különbözõ "nézetek" között,hogy oda sétizek? Ráadásul kipróbáltam a warez verziót(mert hülye,aki nem dugja meg a csajt nõsülés elõtt),de nekem nem mûködött a periszkóp funkció,mikor vissza mentem a ladik belsejébe... Ez csak a tört verziónál jelentkezik,vagy én vagyok elmebeteg és agyhalott?
a toronyból másszál le oldat és sétálj oda az agyúhoz kapcs rá már te is irányítod. fönt a bal sarokban van egy távcsõ ikon ott tudsz célzó optikával célozni.

Prince23
Szimulátorosabb vagy árkádosabb lett az utóbbi két részhez viszonyítva?

Nem tudjátok hogy hogyan kell az ágyúval manuálisan lõni?Sehogysem jövök rá.Help!

Ka-50

PanzerWolf
Ma tolom én is az "ingyenes" játékot.hétfõn meg hozz a futár a nem ingyeneset.<#buck>
Éppen most beszélek Karabinerrel msn-n és arra jutottunk,hogy újra kellene éleszteni ezt:
Silent HUNter
Eléggé elhanyagoltuk már.Most meg újra van új SH,aztán feléleszthetnénk az oldalt.

És gyerekek antec él és virul a gyûjtõin ott virít a matricája. Ezt tülök vette a cd-galxisba

Muki100
Az a baj, hogy a kezelõfelület és az újdonságok nagy része nem kárpótol azokért a dolgokért amik a 3-ban benne voltak.

Igazából nem tudom ki képes egy ilyet szeretni. Mi a jó egy árkád tengeralattjáró szimulátorban? Még egy autós, lövöldözõs vagy még repülõs játéknál is megértem, hogy van rá igény. De ez? Senki se jár jól.
Csak annyi lett volna a feladat hogy a 3-hoz elkészült jó minõségû modokat átvegyék, hisz az engine is ugyanaz maradt, aztán pár jól kivitelezett újítást hozzátegyenek. Ehhez képest semmi sem sikerült belõle.

A jól beígért wolfpackokig én el se jutottam, de nem lepõdnék meg ha nem mûködne az se.

Na egy kis közvélemény kutatás<#nezze> Kíváncsi vagyok mi itt a többség véleménye. Össze ütöttem egy kis szavazógépet <#vigyor3>

ITT tessék voksolni!

Adjanak majd neki oxigént nehogy nagy legyen a Co2 szintje mire megérkezik hozzád.<#nyes> Mázlista én is akarok!!!<#falbav>

Képzeld! Az egyik m.autónk / tudod mirõl beszélek/ Pesten van.Megveszik nekem.Bemennek érte.Estére már a kezemben van. Ekkora mákot!<#taps><#taps>

Én már rá küldtem néhány módot, jó lesz tesztelni. eltüntetem a körvonalak meg azok a hülye képregény buborék jeleket a fickók feje fölül, SH3 bil kiosztás, német zászlók csere

Az eredeti telepitésekor adja a plusz dolgokat elõször.A UPlay csak késõbb jön.

Egyébként ha beregisztrálsz megvétel után akkor kapsz plusz küldiket, stb.A UPlay-nél a pontokra meg egy rakás pluszt.

Igazi faunoknak úgy is ez való<#nyes>

Nagyszerû.Akkor hétfõig marad az irányitás megtanulása, gyakorlás, stb.

A kampányba nem tudsz tovább menni a 2dik küldire töréssel ez már tuti.

A gyûjtõi miatt nekünk legalább lesz kézikönyvünk, használati útmutató,stb.<#eplus2><#taps>

Silent Hunter 5 gyûjtõi kiadás:

- Silent hunter 5: Battle Of the Atlantic PC DVD-Rom
- a játék kézikönyve
- hivatalos útmutató, az összes in-game momentummal
- a Battle Of the Atlantic hiteles térképe
- Silent Hunter 5 hivatalos soundtrack (külön korongon)
- 7 egyedi tengeralattjáró és ellenséges hajó kinézet
- mindez fémdobozban

Lehet hogy igazad van, honosítást úgyse kapunk, tehát tökmindegy hogy megvárjuk e a magyar forgalmazót. A forgalmazó meg lehet hogy már rég a felszámoló biztos karmai közt van.
A kis füzet egyébként is haszna vehetetlen annyit már mi is tudunk amit belei írtak tökmindegy milyen nyelven van. a subsimen sziták a füzetet hogy semmit nem ír le normálisan

Utánanéztem, tényleg lehetnek hibák a megtörés miatt.Gyakorlásra jó, hétfõn meg elkezdem a kampányt eredetivel.Jó lenne jövõ héten már multizni farkasfalkában.<#taps>