Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van viszont egyszerû tárcsák ezt is próbáltam ez már kafa.
Tárcsák
Használjatok JSGME . A "for_MODS_folder", tartalmát másoljuk "MODS" mappába a \ Ubisoft \ SilentHunter5 \
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Tegnap sikerült az ingyenes változatot beszereznem, és az oktató küldetést megcsinálni.
Szerintem eddig egész jó kis játék.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy nézegettem egy kicsit ma a játékban de,nem sok mindenre jöttem rá.Max 15 percet tudtam csak játszani mondjuk.A TDC féle mérésekhez lehetett volna ahogy karabiner mondja "tárcsák".Remélem raknak amjd a modokba bele.Meg a sebességmutató és a mélységmérõ helyett is.Nem tetszik,kicsit modern féle.Miért nem tudták alapból belerakni ezeket nem értem?a vészmerülésnél nem halok ALARM üvöltést,csak "iskolacsengõt".Pedig a tarilerbe volt,csak elég gyengécske.Már várom a játékot nagyon eredetiben azért!Meglássátok ha kijönnek a jó kis modok hozzá szuper játék lesz ez!Jah ami még zavar az,hogy kicsit néha beakad a játék.Remélem ez is javítva lesz!
Amúgy karabiner mellett állok,hogy nem kell a tengón rohangászni esztelenül.Csak a kettõ periszkóp között.Ennyi.A többi parancsot meg ki tudod adni bárhonnan ahogy nézegettem.Csak sok mindenre még nem tudom,hogy micsoda.
egyébként én még egy SH részel sem játszottam...nem tudom h belekezdjek e
<#confused>#confused>
Dél elõtt ágyúval lerobbantottam egy kerekedõ hajó komplett orr részét,erre hirtelen feltûnt hogy az addig majdnem nullán álló "életcsíkja" felugrott fullra,és a hajó süllyedés helyett orr rész nélkül ment tovább 1 csomóval...😄
//Egyébként a DRM nincs feltörve.
áhh 2010?! nehogymár..
zkeresztes néven leszek szerintem.Este kipróbálhatnánk a multit.Tényleg jó a fémdoboz, meg a könyv.
Nem valami biztató,hogy járkálni kell az "állomások" között,de megszokjuk!Magyarul.... Nagy marhaság!Remélem,hogy itt már összehangolt támadásokat is lehet folytatni,nem csak olyan "gagyit",mint az elõzõ részben!Akkor sétálok,ha kell.....😉
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ka-50
Lenne egy nagy problémám!Én eddig mind a négy Silent Huntert megvettem,de ez most "kifogott" rajtam.Tényleg csak és kizárólag úgy lehet váltani a különbözõ "nézetek" között,hogy oda sétizek? Ráadásul kipróbáltam a warez verziót(mert hülye,aki nem dugja meg a csajt nõsülés elõtt),de nekem nem mûködött a periszkóp funkció,mikor vissza mentem a ladik belsejébe... Ez csak a tört verziónál jelentkezik,vagy én vagyok elmebeteg és agyhalott?
Ka-50
Éppen most beszélek Karabinerrel msn-n és arra jutottunk,hogy újra kellene éleszteni ezt:
Silent HUNter
Eléggé elhanyagoltuk már.Most meg újra van új SH,aztán feléleszthetnénk az oldalt.
Igazából nem tudom ki képes egy ilyet szeretni. Mi a jó egy árkád tengeralattjáró szimulátorban? Még egy autós, lövöldözõs vagy még repülõs játéknál is megértem, hogy van rá igény. De ez? Senki se jár jól.
Csak annyi lett volna a feladat hogy a 3-hoz elkészült jó minõségû modokat átvegyék, hisz az engine is ugyanaz maradt, aztán pár jól kivitelezett újítást hozzátegyenek. Ehhez képest semmi sem sikerült belõle.
A jól beígért wolfpackokig én el se jutottam, de nem lepõdnék meg ha nem mûködne az se.
ITT tessék voksolni!
Silent Hunter 5 gyûjtõi kiadás:
- Silent hunter 5: Battle Of the Atlantic PC DVD-Rom
- a játék kézikönyve
- hivatalos útmutató, az összes in-game momentummal
- a Battle Of the Atlantic hiteles térképe
- Silent Hunter 5 hivatalos soundtrack (külön korongon)
- 7 egyedi tengeralattjáró és ellenséges hajó kinézet
- mindez fémdobozban
A kis füzet egyébként is haszna vehetetlen annyit már mi is tudunk amit belei írtak tökmindegy milyen nyelven van. a subsimen sziták a füzetet hogy semmit nem ír le normálisan