Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Készül elvileg egy nagyobb peccs a játékhoz(ezt is Karabiner mondta).Nem ártana neki...
Véleményezés a játékról
Megválaszolva a saját kérdésemet, hátha valakinek még hiányzik. Visszatérés az eredti irányhoz: Ctrl-R
Más: nem tudom ki hogyan áll a kampánnyal.Legfelül a fõ kampány neve, azt hiszem hét csillag van.Én megcsináltam mind a három makro küldetést amikre ad hat csillagot.Nehézségi szintenkét változik a csillagok száma.
Tehát csak hat csillag, egy hiányzik.Gondolom még egyszer meg kell csinálni az 50.000 tonnás küldit.<#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1>
Mondjuk leaglább nem félnek a vihartól. Az SH3-ban nagyon idegesített, hogy elsõ kis viharfelhõ hatására használhatatlan volt minden fedélzeti fegyverem. Különösen a flaknál volt ez idegesítõ, mert akkor minek fejleszteni. Jó, mondjuk sokan írták akkor is, hogy a repülõ kontra tengeralattjáró találkozásból a repülõ jött ki a valóságban gyõztesként, akármennyi légelhárítót is pakoltak rá, de hadd dögöljek már meg úgy, hogy közben lövöldözök 😊
Az idõlassítás nálam ment.
Azt ami most idegesít.Hiába adom ki a fedélzeti tisztnek,hogy légvédelmi ágyukhoz embereket rakjon,gagyog valamit aztán semmi.Nyomkodom mint a hülye a shift +f,vagy simán az f gombot és nem merül le periszkóp mélységig.Csak ha már víz alatt vagyok akkor tudom használni.
Megyek a konvoj felé (9 hajó + 1 romboló) kis idõgyorsítással.Észrevesz tök messzirõl a romboló!Persze a fedélzeti tiszt csak áll és néz.A 3. részben belassította az idõt ha a horizonton meglátott egy hajót,és szólt is.Én itt semmit nem vettem észre ebbõl.
Aztán furcsáltam,hogy egy ilyen konvoj 12 csomóval halad.Én 5-6 csomóssal találkoztam eddig régebben.
Aztán tök tetszett a 3-ba,hogy én rakom a javítószemélyzetet ide oda.Itt meg csak látom,hogy javítanak maguktól és mozog egy kalapács a javítandó részlegnél.
Aztán lemerülök meee gyün a romboló,hydrofonosnál meg nem tudom kijelölni,hogy monnyon máán valami helyzetjelentést az ellenségrõl!100%-on volt pedig a helység,nem sérült.
Hiányzik még a mennyire van a tengerfenék gomb is.Valaki már írta ezt a dolgot.Nah most külsõ nézet nélkül így eléggé gáz merülni.
Lett volna még mit programozni nekik a játékon.
Én azt nem értem, mire ez a kapkodás. Az SH3-at olyan szépen összerakták. Emlékszem, hogy akkor is ritkaság volt, hogy beteszed és mûködik. Most meg látszik, hogy megcsinálták 90%-ra, majd abbhagyták, hogy majd a modderek befejezik.
Enegem az zavar komolyan, bár lehet, hogy elbénázok valamit, hogy nem tudom custom nehézségi szintel elindítani a küldetést. Az SH3-ben még menet közben is mondhattam, hogy akkor most ezt a misson-t úgy akarom, hogy legyen külsõ kamera, de más ne. Itt meg átállíthatom customra, de aztán a kampánynál vagy hard, vagy realistic. A realistic jó lenne, kikapcsolják a külsõ kamerát, vagyis oda a grafikai káprázat.
Hardban meg unlimited üzemanyag. Na neeee!
A másik, hogy realisticban nem megy a TDC. Ok, ez rendben is van, bár azért lehet kapcsolgatni. Ha bekapcsolom, akkor azt mondja, így jártam, fogalma sincs, mit látok a periszkópon. Ha kikapcsolom, akkor az a lapján a fityfasz "határozókönyv" alapján ember nincs, aki belövi, mi vettem célba. Azért nem értem különösen, mert a bal oldalon ott a nagy feketeség. Most oda miért nme fért el?
Ráadásul honnan a túróból tudom, mi a merülése a hajónak? Hogyan állítom be a torbedó mélységet?
Szóval jó lesz ez, csak még nem jó. Félkész.
Legutóbb az 50K tonnás pedig jól sikerült. Odamegyek elsõre beakad egy 12es konvoj. Kigyapálok belõle 50,5K tonnát. Elsõ hajó mikor megküpped bejön a zöld kocka hogy patrol area complete. Euztán kitáraztam lejelentem rádión ois. Aszongya ha akarok járörözhetek még vagy return to base. Visszamegyek és semmi. Ujra kiválaszthatom (immáron 5x ) és mikor kilépek incomplete. Akkor most képtelen leszek bejefezni egy missiont? warez 1.1 amúgy.
http://www.buddhachannel.tv/portail/spip.php?article1576
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
BaluW: a kapitány naplójában (jobb felsõ részen kapitányi sityak)
Azt hol ? :-D
A British Coastal Waters küldetésnél már 275000t hajót elsüllyesztettem és nem semmi 😄.(egy kicsit idegesítõ)
azért kérdem mert 2600tól felfelé ír ati-t, valmint az hogy sp1-es vistám vagyon amit nem bojgatnák
ezért kérdem
minek???????????
egyébként sajnos, így is úgy is ennek jön a korszaka megen.. kár szítani a kedélyeket
Ubisoft baki a németeknél <#idiota>#idiota>
mi az a minimum gép amivel szerintetek még játszható eme game?
ha silent hunter 4 közepes-maxon elment, akkor mire számíthatok?
x1950GT vana<#miaz>#miaz> dx9-el elmegy, valmint vista sp1el?
Manuálisn sikerült kilõnöm egy torpedót.A hajó mögött ment el egy kicsivel.Bár még pár dolgot nem értek benne.A hajókiválasztásnál vannak kis rublikák amiket be lehet pipálni.A megfigyelõtisztnek nem lehet parancsot adni a hajó becslésre mint régebben?Mikor csak úgy nézelõdik és meglát egy hajót.Jah itt meg nem is szólt,hogy lát hajót.Nah majd szép lassan úgyis minden tiszta lesz.
Kicsit mókás,hogy nincsen a megfigyelõ embereknél távcsõ.