Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha bekapcsolod, akkor nem lassul vissza az idõgyorsitás 8, ill. 16,vagy 32.szeresre ha a csatornában, kikõtõban, ill. másik hajó közelében vagy.

PanzerWolf
Jobb fölsõ sarokban van egy olyan az idõgyorsitásnál,hogy travel mod.Ezt be és ki lehet kapcsolni.Mire jó ez?
Siess karabiner a magyarositással.<#nyes>Mondjuk mire meglesz megtanulom kezelni.<#crazya>
Az útvonal tervezõre meg rájöttem hogyan is kell.Ez viszont jobban tetszik mint régebben.Jah ha valaki tud SH3-as kezelõfelületet nekem az kellene,jobban tetszik mint a 4-é.

Már most is szinte mindenre van mod.Akinek meg könnyû, tegye a nehézséget max-ra.Ott más szelek fújnak.<#hehe>

PanzerWolf
Ezek a dolgok egyre rosszabul hangzanak.Remélem nem veszem meg hiába!
Amúgy valahogyan sikerült behozni a azt a kis kütyüt amivel állítod,hogy hány fokra van a hajó a tengódhoz képest.Láttam van idõ állítás,mélység,táv(ha jól emlékszem).Csak azt nem tudom hogyan hoztam elõ.Akkor ezek minek vannak benne ha nincsen manuális célzás?

Gondolom nem akarták a fejlesztõk, hogy egyhangúak legyenek a küldetések.Késõbb úgyis lesz egy csomó kampány.Már most is dolgoznak rajta.

LeonSilver
Már ne is haragudj de ha ez a mostani nem automata torpedóindítás ( leszámítva azt, hogy a hülye köröket össze kell hozni és megnyomni a fire gombot ) akkor mégis szerinted ez mi ez?
A játék a mostani állapotában inkább hasonlít egy árkád gémre mint szimulátorra.Minden tekintetben a kezelõfelülettõl kezdve a missziókig.
Jó sok dolga lesz a moddereknek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Buddy
😊

van olyan is, hogy süllyessz el 50 db merchantot...
hmm...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Ahogy nézem itt a küldetéseket, nem mondom, viccesek a srácok.
Elején ugye adja ezeket a 50000-es és 100000-es süllyesztgetési poénokat. Aztán lesz itt "na takarodj ki és süllyessz el 2 anyahajót"...vagy ha az jobban tetszik, akkor 2 csatahajót...

Megpróbálom átirogatni, megnézem mûxik-é, mert ez így eléggé humor

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

PanzerWolf
Nem mondjátok,hogy ebben ez az egy féle torpedókilövés van?Nem lehet úgy manuálisan állítani a dolgokat mint a 3-ban?Kikeres hajó,magasság,méter,sebesség fok?

Muki100
Már augusztusban közölték.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TitaniumRR
Honnan az info?

Captain Sonar 2024 Remake

Buddy
Pont a hetekben kutattam repülõgép-szimulátor után, nem igazán találni azt se...

Buddy
Valószínû azért nem kell méricskélni, hogy konzumidióta tucatpolgár ne bajlódjon ilyesmikkel, mint gondolkodás, számolás, realizmus...csak nyomja a gombot, durranjon (jó nagyot ha lehet) és örüljön a búrája.

Pedig a 3-hoz és 4-hez saját számítási rendszert használtam és sajátosan oldottam meg az adott feladatokat. Szögekkel, sebességekkel, irányokkal...manuálisan.

DonZorro
Ez így tényleg egyszerû, csak nem értem miért nem lehet benne szépen méricskélni, vagy akkor már miért nem automata??? <#fejvakaras><#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

pluhi
Na hülyén irtam a végét. Azonos szám azonos eltelt idõ alatt megtett utat jelent a két trajektórián. Nyilván az a cél, hogy a két tárgy adott idõ elteltével egy helyen legyen, mert az a bumm😄.
pluhi
Picsa egyszerû. Három pontot ad meg mind a torpedód tervezett útvonalán, mind a hajó várható útvonalán. A kettõ közül nyilván csak a torpedódét befolyásolhatod a sebességével és irányával. A hajóé sem fog sokat változni, max akkor ha észrevesz. Azonos szám azonos poziciót jelez adott idõ elteltével. Igazítod a számot a számra (illetve arányosan a kettõ közé) és a találat kb. tuti.
Buddy
No fölraktam én is...eléggé "dobd ki" íze van a dolognak, de még rágom...különösen ez a célzórendszer egy baromság...már szinte számolgatni se kell, meg gondolkozni

Gyönyörûen bennehagyták a srácok a játék mappáiban a 4-bõl az amerikai mappákat, tehát ugyanazok a medálok, kitüntetésfile-ok, satöbbik ott figyelnek...ötletes, biztos van haszna...

Átpiszkáltam viszont az összes hajózászlót szebbekre, továbbá az összes német kitüntetés is kapott horogkeresztet vmint a Bismarck festése is.
Ha érdekel vkit, szívesen elküldöm, csak adjatok vmi email-címet vagy írjatok, sajnos az ilyen föltöltõsdihez teljesen hülye vagyok 😞

Még nézegetem miket lehet "átszabni" 😊

Viszont a UBI malmára hajtja a vizet, hogy annyi baromságot mod-ot tettem fel a játékra, hogy elszúrtam mert rossz helyre tettem, stb.Volt amit kitöröltem vélelenül.El sem indult a játék.Letöröltem, feltelepitettem újra, és láss csodát megvannak a mentéseim!<#wow1><#nevetes2>

Az külön csemege!<#wow1><#eplus2>Nem csak a gyakorló küldinél, hanem mindenhol van.Itt nincs teljesen automata torpedó inditás.Kijelölöd a célt, és a fegyverzeti tiszt kiszámolja az útvonalat.Tehát a seb.ill. távolságtól függõen van a hajó elejétõl egy vonal.Itt van 1,2,3 kör. A Másik a tengódtol kezdõdõen egy vonal, ott is 1,2,3 kör. Amig a 3-as köröd nem éri elvagy pont eléri a hajó hármasát addig a hajó hármasához kell irányitani a periszkóppal a vonalat. Amikor közelebb vagy tehát a te hármasod túlment a hajó vonalán akkor a kettesedet kell a hajó ketteséhez irányitani,hogy a te vonalad keresztezze a hajó kettes körét, stb. Egy nap gyakorlás kellett nekem is, hogy sikereket érjek el.

PanzerWolf
A kis képen a gyakorló küldinél mik azok a kis számok?1-es 2-es,és mikor befogtam egy hajót akkor kiírt egy 3-ast is.
Aztán hogyan lehet a térképen útitervet megrajzolni mint a 3-ban?tudjátok megrajzolom és a tengó ezt az útvonalat követi.Vayg az ingyens változat miatt nem tudom csinálni?Próbálom mindegyikkel,de nem ment.

DonZorro
Ezzel a TDC-vel nem vagyok megelégedve ám! Valahogy a torpedók nem igazán akarják a jót. <#falbav><#confused><#fejvakaras>

Vagy véletlenül talál el valamit, vagy vaktában csípõbõl elélõve, csak úgy saccra...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nem lehetne ezt a tárcsás dolgot máshova is feltölteni? Csak mert a filefrontos linkre azt írja, hogy nem található.😞

pluhi
Nem tudom mit lehet elérni modokkal ennél a játéknál, de úgy tûnik lehet piszkálni rendesen. Viszont, ha visszaszabják az egészet SH3-ra, akkor mit ér az egész? Dumálhatok Franz-cal a feleségérõl, és kitéphetem a hajam az idióta létrán mászkálósditól. Ha már rámentek a környezet ilyen szintû szimulálására, akkor legyen fullos a hajó, legyen teljes a legénység, váltsák egymást, aludjanak, kajáljanak, menjenek fel a létrán mikor felmerülünk, JÖJJENEK LE mikor merülünk vazze (csak figyeltem, ahogy ellepi õket a víz és pukk, eltûntek). Ekkor se lenne sok értelme, max hangulatfokozás, mivel mindent rádiózva bonyolítunk úgyis.
Pluskast
Kár, hogy a GWX csapat megszünt <#rinya>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hali!
Lehet, hogy volt már szó róla, de olvastam egy angol fórumon, hogy ha a játék exe-jérõl indítod a game-t, nem pedig az asztalon lévõ fájlról ÉS a gyárilag beállított nevet használod ÉS nem léped át a tutorialt, akkor elvileg menni fog a kampány gond nélkül.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

LeonSilver
Na igen, így lényegesen egyszerûbb volt a fejlesztõk / kiadó dolga.
Kinyomtak egy félig / háromnegyedig kész szoftvert, teljes áron.A zsetont bezsebelik a munkát meg befejezik a modderek ingyen és bérmentve.

Említette itt valaki, hogy huuu mert ez aztán nem a vérpistiknek készült.Hát szerintem meg jelen állapotában, modok nélkül igen is vérpistis játék és a nyomába nem ér nemhogy az SH3-nak de még a négynek sem.

F*sza játék lesz ez.Majd.A moddereknek köszönhetõen.
szvsz

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

pluhi
Azért mekkora vicc, hogy egy Depth under keel nincs benne a játékban gyárilag. No comment, ez jelen állapotában fityinget nem ér.
Fél év múlva érdemes lesz ránézni. Talán.
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=162891&page=3

De regisztrálni kell.Kettõ perc.

LeonSilver
Sokkal nagyobb lenne az öröm ha be is linkeled és nemkellene keresgélnie a népeknek.

Örömmel jelentem, hogy eszement gyorsasággal dolgoznak a modderek!<#wow1><#taps>
Van új billentyû kiosztás, subsim-rõl lehet leszedni.A cfg-t irták át.
Pl:
Depth under keel: SHIFT N
Toggle Propulsion Recharging: SHIFT M *
Emergency Surface: SHIFT E
Return to Course: SHIFT K
Report Weather: SHIFT L
Identify Target: SHIFT I
Target Nearest Merchant: SHIFT T
Target Nearest Warship: SHIFT H
Nearest Visual Contact: SHIFT P
Toggle Battlestations: SHIFT B *
Report Nearest Sound Contact: SHIFT G
Report Nearest Warship Contact: SHIFT X
Follow Nearest Warship Contact: SHIFT R
Follow Nearest Contact: SHIFT Q
Estimate Range to Contact: SHIFT C
Multiplayer Score: SHIFT Y
Toggle TDC Auto Update: 0 (Zero)
Camera on Next Unit: 7
Camera on Next Unit: 8
Report Time to Course End: SHIFT 9
Report Range to Course End: SHIFT 0

A hangradart lehet "saját kézi keresési" módban használni? Nem jöttem rá, hogy kell forgatni a kereket.

Ez a személyzet sosem alszik az új 5-ös verzióban? Kb. 40 ember helyett 30-an sincsenek.
A morált a modderek már javitották.Az égõ, ill. elmerülõ hajón sétáló embereket a köv. javitásban megoldják.Gondolom torp. becsapódáskor eltünnek majd.

Az elmerülõ hajón sétálnak az emberek, ill. a legényégi morál nem jó.Mással nincs gondom.Az irányitást megszoktam, kezd bejönni a dolog.
Egy dolog kell csak,hogy tudhatom meg, milyen mély a tenger??????? Ez visz hullámsirba, ez az egy gondom van.

Én úgy szedtem le,krekkelni kellett gondolom az már a bolti. Amint alant is látszik, nem tudok rajta missziót elindítani, ill. volt olyan, h. "kint ragadtam" a fedélzeten a megfigyelõkkel elsõ tiszttel együtt, amikor a hajó lemerült. Zsír volt, láttam a víz alatt 😊

LeonSilver
Sehol sem találtam ilyent sajnos.

A bolti változatban minden jól mûködik???
A mélységmérõ jó azt elnéztem... 😊
Légyszives árulja el valaki, hol van a mélységmérés!<#help>

Rengeteg hiba van az ingyenesség miatt.

Még valami. Ha lejövök a toronyból egy szintet. Kiadhatom a merülési parancsot. Lemerülök vészmerüléssel 50 m-re. A központi vezérlõben a mélységmérõ a falon a felszíni merülést mutatja nálam. 😞(((
Nyomkodtam mindent, de nem mentek le csak, akkor amikor merültem. Kivéve a WO. -ót. Lemerülve nem találtam a hajóban, és lám hol van a víz alatti menetben, persze áll a toronyban 2 társával. Ez már "õsrégi hiba", sosem tudják kijavítani.

Hol van a mélységmérés kiadása? A kis térkép melletti nem a valóságot mutatja. Kiírja, hogy 4 méter van alattam, de a külsõ nézetben vagy 100-at látok. 😊

Ha kint álok nem bírom kiadni a vészmerülés parancsot???

Nekem ez a játék elég félkésznek tûnik, pár részen visszalépés, néhol bugos. Lehet a "letöltõs változat" hibái, de nem hiszem. Nekem tetszik a teljes hajó bejárhatóság de az irányítás, áttekinthetõség nem. Még vagy fél évvel késõbb kellett volna kiadni ezt a progit... 😞(((
Bug lenne?Aszittem, hogy csak én nem értem még a menürendszert.. A kikötõben a szakállas vén tengeri medvére klikkelek, végighallgatom amit magyaráz és utána kéne indulna a missziónak autómatice? (a legelsõ missziót kezdeném)

Ez bug. Ráklikkelsz, és indul a küldetés.Nem értem, hogy miért ilyen szar.

Köszi! A Deept Under Keel. Milyen mély a tenger a hajógerinc alatt.Azt hogy tudhatom meg???

Sziasztok!

Nekem is lenne egy kérdésem (bár elég amatõr). A briefing végighallgatása után hol tudok missziót választani? Mert amikor ki akarok menni futni patrolra, akkor megkérdezi,h. biztos ki akarok -e futni misszió választása nélkül...

Köszi a segítséget elõre is

LeonSilver

pluhi
Rámész a térképen a célpontra és a tooltip tetején ott a távolság és sebesség. A mélység leolvasható és pontosan megadható advanced módban (CTRL vagy a kis gomb)
Megkezdõdött a szarakodás a UBI szerverekkel.Nem tölti be a játék mentését,nem inditja az elmentéstõl a játékot mert a szerver szarakodik.<#falbav><#falbav>
Lesz nagy anyázás hamarosan.

Nyomd meg az F1-et, ott látod.F6,F7,F8 valamelyike.Még egyszer megnyomva visszamennek.De a fedelzeten az uzo-nál lévõ tiszt is ad parancsot.

Kiadtam a parancsot a Wachoffizier -el (Dieter Epp), hogy a 88-hoz küldjön embereket (gyakorlatot tartok), de késõbb õket hogy tudom visszahívni. Dieter-nél a visszahívó parancsot nem látok... Valaki tudja a megoldást az emberek mozgatására?