Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Siess karabiner a magyarositással.<#nyes>#nyes>Mondjuk mire meglesz megtanulom kezelni.<#crazya>#crazya>
Az útvonal tervezõre meg rájöttem hogyan is kell.Ez viszont jobban tetszik mint régebben.Jah ha valaki tud SH3-as kezelõfelületet nekem az kellene,jobban tetszik mint a 4-é.
Amúgy valahogyan sikerült behozni a azt a kis kütyüt amivel állítod,hogy hány fokra van a hajó a tengódhoz képest.Láttam van idõ állítás,mélység,táv(ha jól emlékszem).Csak azt nem tudom hogyan hoztam elõ.Akkor ezek minek vannak benne ha nincsen manuális célzás?
A játék a mostani állapotában inkább hasonlít egy árkád gémre mint szimulátorra.Minden tekintetben a kezelõfelülettõl kezdve a missziókig.
Jó sok dolga lesz a moddereknek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
van olyan is, hogy süllyessz el 50 db merchantot...
hmm...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Elején ugye adja ezeket a 50000-es és 100000-es süllyesztgetési poénokat. Aztán lesz itt "na takarodj ki és süllyessz el 2 anyahajót"...vagy ha az jobban tetszik, akkor 2 csatahajót...
Megpróbálom átirogatni, megnézem mûxik-é, mert ez így eléggé humor
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Pedig a 3-hoz és 4-hez saját számítási rendszert használtam és sajátosan oldottam meg az adott feladatokat. Szögekkel, sebességekkel, irányokkal...manuálisan.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Gyönyörûen bennehagyták a srácok a játék mappáiban a 4-bõl az amerikai mappákat, tehát ugyanazok a medálok, kitüntetésfile-ok, satöbbik ott figyelnek...ötletes, biztos van haszna...
Átpiszkáltam viszont az összes hajózászlót szebbekre, továbbá az összes német kitüntetés is kapott horogkeresztet vmint a Bismarck festése is.
Ha érdekel vkit, szívesen elküldöm, csak adjatok vmi email-címet vagy írjatok, sajnos az ilyen föltöltõsdihez teljesen hülye vagyok 😞
Még nézegetem miket lehet "átszabni" 😊
Aztán hogyan lehet a térképen útitervet megrajzolni mint a 3-ban?tudjátok megrajzolom és a tengó ezt az útvonalat követi.Vayg az ingyens változat miatt nem tudom csinálni?Próbálom mindegyikkel,de nem ment.
Vagy véletlenül talál el valamit, vagy vaktában csípõbõl elélõve, csak úgy saccra...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet, hogy volt már szó róla, de olvastam egy angol fórumon, hogy ha a játék exe-jérõl indítod a game-t, nem pedig az asztalon lévõ fájlról ÉS a gyárilag beállított nevet használod ÉS nem léped át a tutorialt, akkor elvileg menni fog a kampány gond nélkül.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Kinyomtak egy félig / háromnegyedig kész szoftvert, teljes áron.A zsetont bezsebelik a munkát meg befejezik a modderek ingyen és bérmentve.
Említette itt valaki, hogy huuu mert ez aztán nem a vérpistiknek készült.Hát szerintem meg jelen állapotában, modok nélkül igen is vérpistis játék és a nyomába nem ér nemhogy az SH3-nak de még a négynek sem.
F*sza játék lesz ez.Majd.A moddereknek köszönhetõen.
szvsz
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fél év múlva érdemes lesz ránézni. Talán.
De regisztrálni kell.Kettõ perc.
Van új billentyû kiosztás, subsim-rõl lehet leszedni.A cfg-t irták át.
Pl:
Depth under keel: SHIFT N
Toggle Propulsion Recharging: SHIFT M *
Emergency Surface: SHIFT E
Return to Course: SHIFT K
Report Weather: SHIFT L
Identify Target: SHIFT I
Target Nearest Merchant: SHIFT T
Target Nearest Warship: SHIFT H
Nearest Visual Contact: SHIFT P
Toggle Battlestations: SHIFT B *
Report Nearest Sound Contact: SHIFT G
Report Nearest Warship Contact: SHIFT X
Follow Nearest Warship Contact: SHIFT R
Follow Nearest Contact: SHIFT Q
Estimate Range to Contact: SHIFT C
Multiplayer Score: SHIFT Y
Toggle TDC Auto Update: 0 (Zero)
Camera on Next Unit: 7
Camera on Next Unit: 8
Report Time to Course End: SHIFT 9
Report Range to Course End: SHIFT 0
Ez a személyzet sosem alszik az új 5-ös verzióban? Kb. 40 ember helyett 30-an sincsenek.
Egy dolog kell csak,hogy tudhatom meg, milyen mély a tenger??????? Ez visz hullámsirba, ez az egy gondom van.
Hol van a mélységmérés kiadása? A kis térkép melletti nem a valóságot mutatja. Kiírja, hogy 4 méter van alattam, de a külsõ nézetben vagy 100-at látok. 😊
Ha kint álok nem bírom kiadni a vészmerülés parancsot???
Nekem ez a játék elég félkésznek tûnik, pár részen visszalépés, néhol bugos. Lehet a "letöltõs változat" hibái, de nem hiszem. Nekem tetszik a teljes hajó bejárhatóság de az irányítás, áttekinthetõség nem. Még vagy fél évvel késõbb kellett volna kiadni ezt a progit... 😞(((
Nekem is lenne egy kérdésem (bár elég amatõr). A briefing végighallgatása után hol tudok missziót választani? Mert amikor ki akarok menni futni patrolra, akkor megkérdezi,h. biztos ki akarok -e futni misszió választása nélkül...
Köszi a segítséget elõre is

Lesz nagy anyázás hamarosan.