Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just do it :)
az redeti számok mellett nem is kell se kriegsmarine, se luftwaffe, se wehrmacht, téged kiküldenek, azt elsüllyeszted angliát
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Remélem lassan szólhatok neked, hogy megyünk pc-t össze rakatni.<#eplus2>#eplus2>
Ki szeretném próbálni ezt a játékot, bár csak érdeklõdésképpen, de megfordult a kezemben az elõzõ 2 is ...
Ahogy olvastam a fórumot, nem szabad megcsinálni a Tutorial-t? (Hogy továbbengedjen ...) Vagy akkor most mi van?
Nézzétek el nekem, szimulátoros topikokban elítélem a warez-t, de szeretném kipróbálni mielõtt megveszem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Most az 50e nél tartok tegnap nem volt erõm folytatnia. a negyedét már teljesitetem
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Warezzal ez van:
1. Tutorialt játszva ad 20XP-t rögtön az elején, aztán kb hajónként vagy 5öt. De ugye ilyenkor nincs küldetés.
2. Tutorialt skippelve 0XPvel kezd, és kb 10000 tonna elsüllyesztése után adott nagy kegyesen egyet. De azt is lehet, hogy arra adta, hogy elértem Anglia partjait a küldetés szerint.
Eh, lassan feladom, nagyon szopatósnak tûnik a warez verzió, olyan, mint a Flashpoint volt anno: enged játszani, csak szándékosan széjjelbasz fontos funkciókat. Legalábbis nekem nagyon ilyennek tûnik.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A torony oldalán lemászva oda tudsz ballagni a fedélzeti ágyúhoz, és kattints rá... Az UZO-ba befogott cél és SPACE asszem az ágyuztatás. A légvédelmet én se tudom, hogy lehetne rábírni, hogy lõjjenek. Ha vki tudja, pls ossza meg.
http://darkreaver1980.m5t.de/Criticalhits1.1Torpedos.zip
mediumon játszom és az a kérdésem: hogy kell célozni a torpedóval? nem automatán állítja be a gép, ha elinditom a torpedókat lock-olt hajóbál akkor tök egyenesen -ammere épp a hajóm orra van- mennek, bele a semmibe.
a másik az ágyú használatára hogy tudom rávenni az embereket? odaparancsolom õket az illetékes tiszten keresuztül de ennyi, nem lövik acélt, meg én se tudok az ágyúhoz ülni... hogy én lõjek (aa-hoz sikerült)
és csak VII tip. hajó lesz? ez van csak a múzeumban, se IX se XXII ???
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Igen a magyar kézikönyv az jó lenne.<#taps>#taps>
Ami perpill zaklat, hogy a CO szint múltkor beragadt, oszt megfulladtunk a felszínen, hiába hajóztam, álldogáltam a toronyba elfogyott a zoxigén. Nem tom miért...
A speckó képességeket (pre-heat torpedó, stb.) látom az F5-F12 funkcióbillentyûkkel is be lehetne kapcsolni, mégse megy.
Másik kérdés, ki milyen beállításokkal használja a torpikat (mélységnek én 6m-t szoktam, meg mágneses gyújtó teherhajóknál, de így is 2-3 kell).
Ja meg van olyan, hogy kilövök 2-3 torpit oszt egy se megy el, mármint kilövés megvolt, de csak a hajó elõtt lebegtek, ez bug?
Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic
c. PC játék (angol nyelven, magyar kézikönyvvel)
Internetes kedvezményes ára: 8.990 Ft (Bolti ára: 9.990 Ft)
Ez a sima verzió.Lehet náluk kapni.Nem akarja megvenni esetleg valaki?Aztán a magyar kézikönyvet beszkennelhetné és elküldhetné nekem.<#nyes>#nyes>
MEGOLDOTTAM A PROBLÉMÁT! bemásoltam az ENB seriet hogy csnáljak egy kis fake hdrt-t, az baszet el! kitöröltem és akkora hullámosk vannak hogy élvezet nézni!
azért köszönöm crossy104!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
de neked jók a hullámok amúgy?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Még egyszer! A játék grafikai beállitásánál mindent pipálj ki, kivéve a vertikális szinkront mert az is néhány embernél bekever.Azt ki kell próbálni.
Kitüntetést (ha van) úgy tudsz a legénységnek, mintha kéességet fejlesztenél.
Ha ekkor van a fotójuk jobb alsó sarkában egy sárga + jel, akkor tudsz adni kitûntetést.
De egyszerre csak 3-4-et asszem.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
warez verzióm van...nem ez a lényeg, hanem az hogy az eredtivel aki nyomja annak van a tengeralattjáró felszini haladásakor a hajótest és a viz talákozásakor hullám mozgás?
mert nekem olyan mintha egy teljesen sík, lapos vizfelületen mennék és szinte egy egyene vonal határolja a tengót a viz, egyáltalán nem szép(magyarul a hajótest körül nem hullámzik bármilyen tengervizen).
itt egy vidó milyennek kellene lennie: hullámok
ez egy mod, de már ezt is felraktam és semmi változás, pedig annyira jolnézki ahogy a hullámok elnyelik a hajót meg vissza...
aki eredetit használ nézze már meg pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt ki kell írni cd-re és arról bootolni, vagy van esetleg olyan, amit nem kellene külön kiírni csak futtatható?