Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Feltételezem a tört verziós srácok nem annyira kapcsolódnak az ubi szerverre játék közben. Még mindig állandó netkapcsolat szükségeltetik a játék lejátszásához, vagy már anélkül is megy?

Just do it :)

Hagytam had menjen, mert már eléggé mérges voltam.

PanzerWolf
Ha odaálltok a híd hátuljába és rányomtok jobb gombal a légvédelmi ágyúra,akkor egybõl bekerültök oda és nem kell lemászni hozzá.Utána ESC gomb,és egybõl visszakerültök a hídra.

Buddy
már átírogattam emberibb mértékekre a dolgokat, a 100ezerbõl csináltam egy emberi 20-at, a mennyiségeket meg redukáltam

az redeti számok mellett nem is kell se kriegsmarine, se luftwaffe, se wehrmacht, téged kiküldenek, azt elsüllyeszted angliát

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Szerintem érdemes realisticon kezdeni, eddig minden részt így játszottam, izgalmas és pont megfelelõ...itt még tesztelni kell

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

DummyBoy
Köszi ... még egy kérdés ... érdemes Realistic-on kezdeni?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Crossy és az angol tengó támadott is???<#miaz>
Remélem lassan szólhatok neked, hogy megyünk pc-t össze rakatni.<#eplus2>
Van 190.000 tonnám, és ilyen agyament marhasággal veszik el a kedvem az egésztõl.Állitólag késõbb még nagyobb marhaságok lesznek, pl. 50 teherhajó, kettõ anyahajó,csatahajók, stb.Még a mennyiség nem is gond.De ha hét óra hosszat nem lehet megtalálni valamit sem idõgyorsitással, sem pedig semmivel az gáz.Szektorokra is lebontottam a területet, egyesével néztem végig,az egészet egy adott mentés után.Semmi!<#falbav>

Anglia északi partjától Izland-ig egy negyed körivben.Elméletileg egy a németek ellen felállitott angliai blokád vonal.Ott járõrözik pár anyahajó is, amiknek a feladata a fedélzeten lévõ repcsikkel megtámadni a náci tengókat.Próbálkoztam mindennel.Gyakori merülés, mert ugye a szonárral messzebrõl észrevenni bármit.Mindennel találkoztam csak anyahajóval nem.Még angol tengóval is.

én bevallom warezos verzát használok, de levagyok égve, és a 3. megvan eredetiben 😄 de a lényeg. 1.1-es patch fent van, és nekem hibátlanul mûködik. amik hibákat itt írtak páran, az sztem tuti nem azért van mert warezos a verziójuk. lényeg nálam eddig semmilyen hiba nem lépett fel az égeggyattavilágon. 😄 (kop-kop)
DummyBoy
Nézzétek el nekem, szánom - bánom bûnömet, de lenne egy warez kérdésem ...

Ki szeretném próbálni ezt a játékot, bár csak érdeklõdésképpen, de megfordult a kezemben az elõzõ 2 is ...

Ahogy olvastam a fórumot, nem szabad megcsinálni a Tutorial-t? (Hogy továbbengedjen ...) Vagy akkor most mi van?

Nézzétek el nekem, szimulátoros topikokban elítélem a warez-t, de szeretném kipróbálni mielõtt megveszem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

És nem adtak valami infót, hogy hol van esélyed anyahajót találni? Mondjuk az pont nem az atlanti óceánon volt valami gyakori, szal ez elég szopatás. :S
Én a 100.000. tonnás küldinél háromszor mentem utánpótlásért.Viszont már csak egy van.Az anyahajó!!! Komolyan mondom, egy agyrém!<#rinya><#falbav> Egész délután azt a szart kerestem, és nem találtam meg.A kikötõben pedig csak csatahajók vannak.Az meg ennél a küldinél szart sem ér.Már tényleg ideges vagyok miatta, mert anélkül nem enged tovább a játék.<#falbav><#falbav>

Gondoltam elmegyek még közelebb Anglia keleti partjához, vmelyik kikötõhöz. Éjszaka belefutottam egy rombolóba. Már túl késõ volt, észrevett, gyorsan lemerültem 30m-re, (sekély volt a víz) és egy helyben vártam. A hajó közel jött, és amikor mögém került, felmentem periszkóp magasságba, és kilõttem az utolsó torpedóm a tengó farából, nagyot robbant ez is. 😄 Nem tudom meg tartsam e ezt az állást, mert most 1 torpim sincs, viszont ez a romboló csak olyan 1k volt. Vagy a Deck Gunra hagyatkozok, és ezt folytatom, v visszatöltöm azt az állást amikor még megvolt az 1 torpedóm. 😄
A múltkor mondtam h belefutottam egy szép kis konvojba. Összesen 46k tonnát küldtem a víz alá, elsõ küldetésnél vagyok, és ott 50k a határ ugye? Még van 1 torpim, meg egy rakat skulóm Deck Gunhoz, szal 50k kell akkor könnyû lesz. Jó lenne ha nem kéne utánpótlásért mennem. Jah, és Anglia környékén kell darálni ugye? Mert most tudtam meg h ha más helyen vagyunk nem számítja bele. Szal remélem jó helyen vagyok. Kicsit járõrözök a környéken hátha belefutok egy újabb konvojba.
sima egy lemezes. nem gyûjtõi. így értem<#nevetes1>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Mit értesz mezei verzió alatt?

BF109
a mezei verzió mit jelent? nekem valami bullterrier vagy milyen verzió van de kicsit én is úgy érzem mintha néhány funkció nem mûködne. pedig 1.1 patch is van.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

lapozgatni kell a különbözõ muksók közül asszem a balra legszélsõ ott lehet skint venni

Most az 50e nél tartok tegnap nem volt erõm folytatnia. a negyedét már teljesitetem

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Hol tudom beváltani youPlay-en belül a pontokat pl. festésre? Sehol sem találom. <#wow1>

Köszi! Megcsináltam a 100.000.tonnát is, most nekiugrok anyahajót keresni.Csak az van hátra.<#hehe><#eplus2> Te hogy haladsz?

Most már kint van a mezei verzió is. Azzal ilyen gondok biztosan nem lesznek

dronkZero
Eredeti játékkal hogyan osztja az XP-t?
Warezzal ez van:
1. Tutorialt játszva ad 20XP-t rögtön az elején, aztán kb hajónként vagy 5öt. De ugye ilyenkor nincs küldetés.
2. Tutorialt skippelve 0XPvel kezd, és kb 10000 tonna elsüllyesztése után adott nagy kegyesen egyet. De azt is lehet, hogy arra adta, hogy elértem Anglia partjait a küldetés szerint.

Eh, lassan feladom, nagyon szopatósnak tûnik a warez verzió, olyan, mint a Flashpoint volt anno: enged játszani, csak szándékosan széjjelbasz fontos funkciókat. Legalábbis nekem nagyon ilyennek tûnik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Eh, nem is kell figyelni az útvonalat... Lock a célra, megjelenik a háromszög, a periszkóppal ki kell "tapogatni", hogy hol zöld a háromszög, aztán tûz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A TAI felületet nézd, és torpedó elõre tervezett nyomvonalát - a periszkóp forgatásával - keresztezd a befogott hajó irányvonalával, úgy hogy a számértékek a vonalakon nagyjából ugyanott metszék egymást.
A torony oldalán lemászva oda tudsz ballagni a fedélzeti ágyúhoz, és kattints rá... Az UZO-ba befogott cél és SPACE asszem az ágyuztatás. A légvédelmet én se tudom, hogy lehetne rábírni, hogy lõjjenek. Ha vki tudja, pls ossza meg.
Tessék egy mod ami javítja a hajók sérülékenységét. Hogy ne legyen annyira parafa száltó hajók

http://darkreaver1980.m5t.de/Criticalhits1.1Torpedos.zip

BF109
sziasztok!
mediumon játszom és az a kérdésem: hogy kell célozni a torpedóval? nem automatán állítja be a gép, ha elinditom a torpedókat lock-olt hajóbál akkor tök egyenesen -ammere épp a hajóm orra van- mennek, bele a semmibe.
a másik az ágyú használatára hogy tudom rávenni az embereket? odaparancsolom õket az illetékes tiszten keresuztül de ennyi, nem lövik acélt, meg én se tudok az ágyúhoz ülni... hogy én lõjek (aa-hoz sikerült)
és csak VII tip. hajó lesz? ez van csak a múzeumban, se IX se XXII ???

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Kösz Karabiner az infót,várom a fejleményeket.

PanzerWolf
Nem tudok vészmerülni,az emberek nem mennek le a tengó belsejébe.Hogyan kell õket leküldeni?Fölraktam a tárcsákat és nekem a bal oldali panel eltünt szóval ha ott van valami akkor nekem kilõve.Lehet kellene a 4-es panelsora alulra.

Jelenleg nincsen magyarosítás. Halkan jegyzem meg hogy már tetem lépéseket az ügyben ha minden jól megy 2-3 hét múlva már többet tudok mondani most nem szeretnék ígérgetni még.<#vigyor5>

Igen a magyar kézikönyv az jó lenne.<#taps>

Sziasztok!Magyarosítással találkozott már valaki,vagy még folyamatban lenne a játékfordítás? A letöltésekkel szépen fut a játék,de még javítgathatnak rajta.

A múltkori behajózós segítségért köszi az illetékeseknek...
Ami perpill zaklat, hogy a CO szint múltkor beragadt, oszt megfulladtunk a felszínen, hiába hajóztam, álldogáltam a toronyba elfogyott a zoxigén. Nem tom miért...
A speckó képességeket (pre-heat torpedó, stb.) látom az F5-F12 funkcióbillentyûkkel is be lehetne kapcsolni, mégse megy.
Másik kérdés, ki milyen beállításokkal használja a torpikat (mélységnek én 6m-t szoktam, meg mágneses gyújtó teherhajóknál, de így is 2-3 kell).
Ja meg van olyan, hogy kilövök 2-3 torpit oszt egy se megy el, mármint kilövés megvolt, de csak a hajó elõtt lebegtek, ez bug?
PanzerWolf
Most nézem az emiljeimet és látom,hogy a cdgalaxis küldött valamit:
Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

c. PC játék (angol nyelven, magyar kézikönyvvel)

Internetes kedvezményes ára: 8.990 Ft (Bolti ára: 9.990 Ft)
Ez a sima verzió.Lehet náluk kapni.Nem akarja megvenni esetleg valaki?Aztán a magyar kézikönyvet beszkennelhetné és elküldhetné nekem.<#nyes>

PanzerWolf
Meg az sem mindegy,hogy hol találod el a hajót.

Ez nem a torpedók hibái, mindig is számított hogy a hajó mit szállít ha robbanó anyagot vagy olajat akkor szét pukkan rögtön az egész, de ha üres akkor igen jól bírják csak te ezt kívülrõl nem látod.

samsung123
na lõttem pár képet hogy miylen most nálam..és nézegettem a régieket is és amikor elõször játszottam vele még voltak hullámok

MEGOLDOTTAM A PROBLÉMÁT! bemásoltam az ENB seriet hogy csnáljak egy kis fake hdrt-t, az baszet el! kitöröltem és akkora hullámosk vannak hogy élvezet nézni!

azért köszönöm crossy104!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Nem warez függõ, mert nálam ott is jó volt.

Nekem jó, de erõsebb gépem van, és full.HD-ban 8x,16x nyomom.De rögtön utánanézek külföldi fórumon, és utánajárok.

samsung123
fenn van minden driver és maxon minden....nemtudom mauyg 9600gt win7 alatt megy.
de neked jók a hullámok amúgy?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Köszi!

Nekem eredeti van, és jó.Mindegy neked milyen van, ha tudunk úgyis segitünk.<#awink>Codec pack is bekeverhet, nekem pl. nincs fent.
Még egyszer! A játék grafikai beállitásánál mindent pipálj ki, kivéve a vertikális szinkront mert az is néhány embernél bekever.Azt ki kell próbálni.

Szerintem nézz körül a neten, hogy milyen nevû angol anyahajók voltak akkoriban és olyan neveket keress, hátha szerencséd lesz <#vigyor>
Kitüntetést (ha van) úgy tudsz a legénységnek, mintha kéességet fejlesztenél.
Ha ekkor van a fotójuk jobb alsó sarkában egy sárga + jel, akkor tudsz adni kitûntetést.
De egyszerre csak 3-4-et asszem.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

A grafikai beállitásoknál mindent kijelöltél? Mert kell mind. A legújabb videokártya drivered fent van? A februári directx frissités is kell.

A kitüntetésekkel mi a helyzet? Mikor kapok? Mikor és hogyan adhatok a legénységnek?

Aki talált anyahajót az észak-keleti részen, az leirhatná, hol futott bele, mert általában úgyis oda rakja a progi.Más. Érdemes fejleszteni a rádióst is, mert többször elcsip ellenséges forgalmazást.Észre lehet a fejlesztése után venni.Nem szól, de ha felnagyitjátok az angol kikötõket akkor többször lehet látni a kikötõ neve mellett pl. King George, Hood, stb.hajók neveit, hogy éppen ott horgonyoz.Majd ha azt a küldit csinálom azért többször ránézek.A 100.000. tonnásnál nem fogadja el, mert az adott területen kivül van.

Vannak érdekességek a játékban.Újrakezdtem a kapcsányt a balfa...miatt, erre megjavult a sonár, most már csak viz alatt müködik.Viszont tényleg kijavithatnák a torpedók hibáját, mert néha elég egy torpedó egy nagy hajóra, máskor meg három sem elég egy kicsire.Idegesitõ ez miatt plusz készletért futkozni, mert 100.000 tonnát nem egyszerü összeszedni.Ma belefutottam egy nagy konvojba, kb.40 teknõ volt bent / persze mentettem rögtön/ és a teljes torpedó készlettel három hajót tudtam kivégezni.Reggel megpróbálom újra.<#wilting><#zavart2>

samsung123
hali
warez verzióm van...nem ez a lényeg, hanem az hogy az eredtivel aki nyomja annak van a tengeralattjáró felszini haladásakor a hajótest és a viz talákozásakor hullám mozgás?
mert nekem olyan mintha egy teljesen sík, lapos vizfelületen mennék és szinte egy egyene vonal határolja a tengót a viz, egyáltalán nem szép(magyarul a hajótest körül nem hullámzik bármilyen tengervizen).
itt egy vidó milyennek kellene lennie: hullámok
ez egy mod, de már ezt is felraktam és semmi változás, pedig annyira jolnézki ahogy a hullámok elnyelik a hajót meg vissza...
aki eredetit használ nézze már meg pls

LeonSilver
Lehet floppyról is futtatni meg USB-rõl is.EZ utóbbihoz egy linux kell ( az installhoz ).Van olyan linux amit lehet futtatni anélkül, hogy telepítenéd ( például Ubuntu ).Azért kell így csinálni, hogy semmi felesleges sallang ne legyen a memóriába.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszönöm.
Ezt ki kell írni cd-re és arról bootolni, vagy van esetleg olyan, amit nem kellene külön kiírni csak futtatható?

LeonSilver
http://www.memtest86.com/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"