Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elmúlt három napban kb 40-szer hivtam õket.Legutóbb tiz perce.Eredmény nélkül.

Meguntam a szarakodást.Felfivtam a cd galaxist, megrendeltem a gyûjtõit.Hétfõn délelõtt itt van.Csak gyûjtõit tudtak szerezni, mert sima még az országban sincs.

Az szép lesz az An-teck kifúj, az õ kezükbe a magyar játékszoftver kereskedelem jó része. És ha nem veszik föl telefont akkor tényleg nagy gáz lehet.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Nekem ezt mondták.Ezek szerint csak a cd galaxis forgalmazza egyedül?

Az elõ fordulhat hogy a cdgalaxis saját szakállára vásárolt nagybanin néhány doboz gyûjtõi kiadást. Kikerülve magyar forgalmazót

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Hatalmas a káosz!Az An-tech három napja nem veszi fel a telefont.Média Mark-ban az egyik eladó mondta, hogy azt hallotta, hogy az An-teck kft-sek csõdközelben vannak.Az 576 meg katasztrófa, úgy ahogy van.<#zavart2><#wilting>

DonZorro
Ne mondd már. Most megyek a CD-Galaxis-ba átvenni a Collector Edition-t...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

És akkor a gyûjtõi kiadás miért került forgalmazásba?<#fejvakaras>
A múltkor az 576 még azt közölte hogy õt nem érdekli az sh5 nem is rendel.
Bár a magyar forgalmazókat ismerve lehet hogy megijedt a rossz fogadtatás miatt és vissza dobta forgalmazást, remélem nem<#szomoru1>

Felhivtam az 576-ot, és azt mondták,hogy Õk úgy hallották,hogy az SH5-nek nincs még magyar formalmazója.Ezért nem lehet még kapni.<#falbav><#wilting>

Köszi. Eszembe nem jutott volna mire jók a számok, fõleg hogy eddig észre sem vettem õket.😄

Muttley
#480-ban kérdezték már.
Megy netkapcsolat nélkül offlineban vagy sem?

Just do it :)

Á minek van macro ha nem mûködik <#falbav>

http://www.youtube.com/watch?v=1iZJgxyAolQ
http://www.youtube.com/watch?v=x6In78H5RyQ

Tanulmányoz a következõ videókat remélem segít<#nezze>

Én médiumon kezdtem a kampányt, mert akkor nincs manuális célzás.Három torpedórombolóra bukkantam, éjszaka, kilõttem négy torpedót, egy sem talált.Nézegesd a subsim forumot, ott csinálják a modderek a javitásokat, pl. engedelmeskedik a legénység, stb..Más.Hogy kell kimenni az ágyúhoz, hogy én tüzeljek?

Valaki nem tudna legalább egy iránymutató tanácsot adni, hogy hogy kell célozni azzal a qrva torpedóval? Nem lenne ez rossz játék, de erõsen levesz az élvezetbõl, ha egy hajót csak szétágyúzni tudok, megtorpedózni nem. Pedig a tengeralattjáró lényege, hogy nem kell a hajó mellett állva ágyúznia, hanem a víz alól lopakodva is ki tudjon lõni valamit.<#rolleyes><#nemtudom>

Lunki88
Köszi a választ!
Az elsõ küldetésben még nem te vagy a kapitány te állsz a toronyba elméletileg azért nincs ott senki a következõbe már vannak. A beragadás ismert SHIFT+U el tudsz ugrani onnan. 1.1 érdemes föl tenni. Én is ezen elmélkedtem a villamoson reggel hogy itt azt fúják hogy ez aztán nem szimulátor. hát ha ez nem akkor nem tudom mi? Itt tényleg mindenhez oda kell menned elkel intézned. az eddigi SH játékok ilyen láthatatlan isten kapitánnyal mûködtek aki a levegõbõl nézelõdve is mindet el tudót irányítani. Aki azt monda hogy sokat kell sétálni az téved csak a meg felelõ helyen kell tartózkodni. ha felszínen támad a z UZO-nál ha víz alatt a periszkópnál ülsz se hová máshova nem kell menni. ez a valóságában is így volt, a többi csak annyi hogy szabad idõben eltársaloghatsz a rádiós fiúval. az iránynyitás furcsa. A tárcsákat egyedül azt sajnálom, de megszokás kérdése.

Tegnap beszereztem az "akciós változatot" kipróbálásra. A "sima" 1.0xx verzióval ismerkedtem. simán indult és a mentés is mûködött. Az irányítást újra kell tanulni, a rutinszerû billentyûzet leütések "nem váltak be", sokat kellett nyomni az F1-et. Ez a hajón való mászkálás szerintem reális, a valóságba sem teleportálódott a kapitány oda, ahova gondolta. Az elsõ gyakorló küldetést csináltam meg. A visszaúton kint is ragadtam a 88 mm-es mellett, nem bírtam tõle elszakadni, gondolom bug. Miután a legénységgel (2 fõ) lõttem a szállítóhajót. Nem jöttem rá, hogy kell az õrszemeket a toronyba rendelni a vízalatti támadás utána a felszíni menetben. Az F5-F12 "képesség gombok" -ra ugyan elõjöttek az ágyúkezelõk, de az õrszemek nem. A harang (riadó?) ikon is kint volt, de nem hallottam/láttam a nyüzsgést a hajón. A célzás is érdekes az ágyúval, mert a távcsõvel nem én célzok (egér görgõ zoom), és a másik nézetben (az ágyúra kattintgatva a bal gombbal) az ágyú keresõje, szálkeresztje sem jött be. A torpedó célzás sem valami profi. A hajóra kijelölve már mondják is a pontos lõelemeket. A torpedó beállítás nem valami "szimulátoros". Lementem a torpedóbetöltést megnézni, de csak simogatták/ fényesítették a tölteteket. Azonkívül a tartalékok 2db-al vannak ábrázolva mondjuk a 4 db helyett. A külsõ tároltakat hol látom? A hátsó vetõcsõt talán nem is vettem észre. A hangradart sem bírtam forgatni sem a kerékkel sem az osztásra kattintva.
Lehet, hogy ezeket már az elsõ javítással javították, majd ma este kipróbálom.
A nehézség állítást az beállításokban "kézileg" beállítva a küldetés elõtt már nem tudom így kiválasztani, csak a "gyári fokozatokat".

Így elsõre az kezelése nehézkes. Sokkal jobban megterheli a hardvert, mint a 4-es. Nálam a bunkeres rész akad a legjobban (20-25fps, talán minden max-ra 1280x1024-ben ATI4850-el).

Most ennyi jutott eszembe tegnapról...
Pluskast
Pontosan! Ha meg arcade játokot akarnak akkor ezt a szemetet adták volna ki konzolra. Oda tökéletes lett volna.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Tedd fel a 3. részt plussz a GWX modot. Na az úgy már egy vérbeli szimulátor.

Szerintem eddig ez a legjobb.A kezelõfelületet a modderek úgyis megoldják.

A subsim-ról lehet leszedni iránytût, aki egyszerûen akar irányt változtatni.

megmondom mi itt az ábra.. tul kevés az a réteg aki igazi élethü szimulátorra vágyik,gondoljunk bele,legyen kicsit árkádabb és máris dupla a gázsi mert a "pistikék" is tudják tolni. Nézzétek csak milett pl az IL2 böl,gondolom sokan ismerik... ez az egész üzlet:S
De az lenne ere a megoldás,hogy kicsit többet foglalkoznak vele és lehessen komolyabban beálitai a realisztikát,és mindenki boldog... ámen😄

LeonSilver
Nem a vérpistikés irányításról van szó bakker.Akik szeretik ezt a stílusú játékot szerintem nem arra vágynak, hogy vérpistikés legyen az irányítása.
Egész egyszerûen szar.Csak annyit kérdezek, hogy szerinted ez az irányítás és kezelõfelület illik egy 1940-es tengeralattjáróhoz ? Mert szerintem qrvára nem, viszont a játékélményhez nagyban hozzátartozik ez is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hali!
Valaki el tudná magyarázni, hogy a játékban hogy is kell pontosan torpedóval célozni? Akárhogy állítom be a LOCK-ot a hajókra, mindig vagy elõtte, de inkább mögötte megy el a torpedó. Gondolom ahogy halad, kicsit elé kellene célozni? Van erre valami módszer, hogy tudjam, hogy mennyivel kell elé lõni?

Ez nem tengó sim hanem KAPITÁNY sim.
De télleg egy LOL ez az 5.rész, és ezért pénzt adni inkább félre rakom a mafia 2-re.<#beka2>
Szerintem a három a legjobb, (gondolom ezzel sokan egyet értenek), itt gondolom arra pl: hogy egyszerû irányítás és egy nagyon jó feelinget kölcsönöz a játékosnak. De nekem a négy is nagyon tettszik, mert ott pedig sikerült feljavítani a grafikát legfõbbképpen a vizet.
A ötödik részrõl annyit hogy én is azt csináltam mint mások felraktam mentem egy kört és letöröltem, mert egy semmi ez a játék. Szerintem kicsit korán adták ki és sok minden egyszerûen kihagytak belõle ezzel is elértek egy parasztvakítást.
Olvasva a fórumot ez a kanyarodás Shift+valamelyik iránygomb mintha egy windows parancs lenne, a másik futkozzak azon a tetves hajón mint a mérgezett egér, hogy a legénység azt tegye amit akarok, ezzel rengeteg idõ elmegy és közben nem látod ha jön egy romboló vagy elúszik a kereskedõ hajó --> na ne komolyan szánalmas. Nekem ez róla a véleményem.

Én személy szerint maradok a harmadik és a negyedik résznél az az igazi tengeralattjáró szimulátor.
van 1.1 crack ment rendesen. Csak sajna a második küldetés nem mûködik ezt a crack rontotta el. Szabad vadászatra tudsz csak indulni

1.1-es javítást hogyan tetted fel? Van már 1.1 crack?

És mi van a mentéssel? Ment rendesen a játék? Nem úgy colt, hogy ez a gyökér DRM az ubisoft szervereken tárolja a mentéseket?

Lunki88
Aki nagyon benne van a témában attól kérdezném: Melyik rész áll a legközelebb egy vérbeli szimulátorhoz? Mert eddig úgy tudom a 3.-ik rész sikerült a legjobban és már a 4.-ik nem volt az igazi, de nyilván eltérõek a vélemények. Az új rész meg számomra felejtõs a gépigénye miatt (szaggat mint jó pék a kelt tésztát). <#shakehead> Lehet a 3-at megveszem steamen, úgyis csak 10 euró, de azért egy pár vélemény jöhetne.
A kanyarodás Shift balra vagy jobbra gomb teljes fordulat a kormány lapáton num padon a 0 gombbal pedig újra középre állíthatod.
A játszhatóságról meg annyit hogy az 1.1 a legtöbb hülyeséget javítja. Más a metódusa mint az eddigiek de szerintem belelehet jönni.

PanzerWolf
Nah én is kipróbálta most.Nekem eddig bejön a játék.Bár még csak belenéztem egy 20 percet.Kanyarodást nem találtam sehol.Merre van?
Amúgy szerintem reális ez a mászkálás a hajón.Bár annyit betehettek volna,hogy akinek nem tetszik az kikapcsolhatja.TDC képernyõt hiányolom(vagy csak eddig nem találtam).Valaki azt hiszem írt ilyesmit már.Vagy csak én emlékszem rosszul?

Muki100
10 perc alatt le lehetett szûrni a prológból, hogy ezért egy fillért sem szabad adni.
Azért azt gondoltam hogy egy minimális játszhatósági szintet elér majd rögtön a kiadás után, és majd a lényegi rész marad a modderekre, de ez nagyon durva.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pluskast
Na kipróbáltam. A IV. rész sem tetszik ez meg még annyira sem. Tiszta arcade játék. Rohangáljak a hajóban le fel meg létrán mászkáljak. Nevetséges. Tiszta röhely ez a csináljunk egy szimulátor játékot a széles tömegeknek felfogás. Ez minden csak nem szimulátor. <#levele>

Gyakorlásnak ideális. Ki próbáltam hát nem egyszerû teljesen más mint az eddigiek<#vigyor2>

Lövésem sincs.Jövõ héten megjön az eredeti, akkor kiderül.

iagazad van,én még csak most jutottam oda az elsö küldit csináltam meg..
ezekszerint a crack miatt nem jo?! :S

de teljes mer ittott azt írják hogy még észrevenni a védelem jótékony hatását
A pk a kikötõben ugye télleg 3 választás dob, de csak az elsõ a kampány folytatása, na ott hiányzik a vmi a térképrõl, ugyanis így a második opciónál csak szabad vadászatra tudsz meni, mert az elsõben nem lehetett kijelölni semmit...
Körbejártam Angliát, aztán megdöglöttem, mert egy helyütt kiírta, hogy CO szint magas, és hiába voltam végig a felszínen, kinyitott fedélzeti nyílásokkal, megfulladtunk vazze.
Reggel óta nyomom, ráadásul 1.1 javitással.

most akkor feltölrték vagy nem ?
PanzerWolf
SH5 Collector's Edition
Meg van rendelve,hétfõn jön.

pluhi
Ahogy látom nem a név a lényeg, hanem a tutorial átugrása. Mondjuk kiválasztottam az atlanti vadászatot, azt mikor odaértem kifagyott.
Beirtam a nevem kapitánynak és attól volt szar.Inditottam új kampányt az eredeti névvel, most jó.Mellesleg jövõ hétig kibirja.Úgyis megveszem.

pluhi
Momentán én senkivel nem tudok beszélni, csak ténferegni a dokkban. Azt mondják az nforce forumán, hogy szar a crack...
Miután kineveznek kapitánynak odamész a fejlesztési emberkéhez, ha ott végzel, odamész a százezredeshez.Márom választás van. Elsõ, elmondja mi a küldetés. Ha kész ráklikkelsz az alatta lévõre, hogy indulhat a küldi. Ekkor betölt, és a capt.log-nál, sem a térképen nem irja hogy mit csinálj.Ha nem klikkelsz a mission inditáshoz, akkor nem tudsz felszálni a hajóra.

pluhi
Csak én nem találom hol lehet invert mouse-t állitani, vagy tényleg kihagyták? FPS nézetben kell rohangálni fel/le és nem teszik be, nem hiszem el...
Hol látod, hogy mi a küldetés?

hát én látom a küldit nálam aránylag minden ok😊

PanzerWolf
Akkor ezért nem küldhetett a cdgalaxis üzenetet nekem a rendeléssel kapcsolatba?