Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A múltkor az 576 még azt közölte hogy õt nem érdekli az sh5 nem is rendel.
Bár a magyar forgalmazókat ismerve lehet hogy megijedt a rossz fogadtatás miatt és vissza dobta forgalmazást, remélem nem<#szomoru1>#szomoru1>
http://www.youtube.com/watch?v=1iZJgxyAolQ
http://www.youtube.com/watch?v=x6In78H5RyQ
Lehet, hogy ezeket már az elsõ javítással javították, majd ma este kipróbálom.
A nehézség állítást az beállításokban "kézileg" beállítva a küldetés elõtt már nem tudom így kiválasztani, csak a "gyári fokozatokat".
Így elsõre az kezelése nehézkes. Sokkal jobban megterheli a hardvert, mint a 4-es. Nálam a bunkeres rész akad a legjobban (20-25fps, talán minden max-ra 1280x1024-ben ATI4850-el).
Most ennyi jutott eszembe tegnapról...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De az lenne ere a megoldás,hogy kicsit többet foglalkoznak vele és lehessen komolyabban beálitai a realisztikát,és mindenki boldog... ámen😄
Egész egyszerûen szar.Csak annyit kérdezek, hogy szerinted ez az irányítás és kezelõfelület illik egy 1940-es tengeralattjáróhoz ? Mert szerintem qrvára nem, viszont a játékélményhez nagyban hozzátartozik ez is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valaki el tudná magyarázni, hogy a játékban hogy is kell pontosan torpedóval célozni? Akárhogy állítom be a LOCK-ot a hajókra, mindig vagy elõtte, de inkább mögötte megy el a torpedó. Gondolom ahogy halad, kicsit elé kellene célozni? Van erre valami módszer, hogy tudjam, hogy mennyivel kell elé lõni?
De télleg egy LOL ez az 5.rész, és ezért pénzt adni inkább félre rakom a mafia 2-re.<#beka2>#beka2>
A ötödik részrõl annyit hogy én is azt csináltam mint mások felraktam mentem egy kört és letöröltem, mert egy semmi ez a játék. Szerintem kicsit korán adták ki és sok minden egyszerûen kihagytak belõle ezzel is elértek egy parasztvakítást.
Olvasva a fórumot ez a kanyarodás Shift+valamelyik iránygomb mintha egy windows parancs lenne, a másik futkozzak azon a tetves hajón mint a mérgezett egér, hogy a legénység azt tegye amit akarok, ezzel rengeteg idõ elmegy és közben nem látod ha jön egy romboló vagy elúszik a kereskedõ hajó --> na ne komolyan szánalmas. Nekem ez róla a véleményem.
Én személy szerint maradok a harmadik és a negyedik résznél az az igazi tengeralattjáró szimulátor.
És mi van a mentéssel? Ment rendesen a játék? Nem úgy colt, hogy ez a gyökér DRM az ubisoft szervereken tárolja a mentéseket?
A játszhatóságról meg annyit hogy az 1.1 a legtöbb hülyeséget javítja. Más a metódusa mint az eddigiek de szerintem belelehet jönni.
Amúgy szerintem reális ez a mászkálás a hajón.Bár annyit betehettek volna,hogy akinek nem tetszik az kikapcsolhatja.TDC képernyõt hiányolom(vagy csak eddig nem találtam).Valaki azt hiszem írt ilyesmit már.Vagy csak én emlékszem rosszul?
Azért azt gondoltam hogy egy minimális játszhatósági szintet elér majd rögtön a kiadás után, és majd a lényegi rész marad a modderekre, de ez nagyon durva.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ezekszerint a crack miatt nem jo?! :S
Körbejártam Angliát, aztán megdöglöttem, mert egy helyütt kiírta, hogy CO szint magas, és hiába voltam végig a felszínen, kinyitott fedélzeti nyílásokkal, megfulladtunk vazze.
Meg van rendelve,hétfõn jön.