Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sztem valami keymapot össze kéne hozni, ha ilyen sok a kombináció
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
vagy lehet hogy a tisztnek lehet egyedi mélység értéket meg adni
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Viszont megveszem, mert úgyis nyomnak majd a modderek egy két javítást, hogy király legyen!!! Vagy talán egy GWX4.0-et???
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Gyorsan le kell cserélni Da Bootosra úgy mint a 3-ban anno.<#nyes>#nyes>
Launch Trailer 2010-es trailerbe lehet hallani amúgy.
Úgy értettem, aki játszik az SH5tel és egykor a 4gyel is, lát-e számottevõ grafikai különbséget a saját monitorán. A youtube jó, de nem mérvadó. #448ban ha igaz, h a 4bõl hozhatóak át hajók, akkor nem lehet lényeges graf különbség.
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
A magyar oldalunkon van pár kép a találkozókról.Sajna az elsõn nem tudtam ott lenni nõ ügyi dolgok miatt.<#nyes>#nyes>
Karabiner nekem pont AVG-m van!<#vigyor>#vigyor>Haver ezt használja,úgyhogy én is.Eddig bevált.Nem hiszem el,hogy pont ezzel akad össze a játék!Majd msn-n ajánljál valamit nekem légyszi helyette.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>