2454
Silent Hunter 5
-
Karabiner #894 nem működik rendesen -
pz6 #893 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.A jsgme-t ugyan ugy lehet használni,mint az sh3ban,vagy valamit trükközni kell azzal is? -
giczinger #892 tudom
legutobb oda tettem ahova ő maga akarta rakni -
crossy104 #891 Ja, és ne a c/Program files-ba telepitsd, hanem oda ahová magát rakja a játék.Simán a C meghajtóra.Az is bekever ha rossz hejre telepited. -
giczinger #890 ramokkal nincs hiba codec meg ha minden igaz nincs fenn
-
crossy104 #889 Ha van fent kodek csomag, akkor szedd le.Ja, és ellenőrizd a ramokat.Ha több van szedd ki mindet, és egyesével inditsd, hátha az egyik nem jó. -
giczinger #888 azt mondom megvolt a belépésem meg már játszottam is vele
mentettem kiléptem
azt amikor vissza akartam lépni bejött az intro azt a menünél mikor töltené be azt megáll -
crossy104 #887 Szia! Telepités előtt csináltál magadnak a UBI-n accountot?Regisztrálni kell, és bejelentkezni.Ha az nincs, nem fogsz játszani. -
Karabiner #886 hova rakod milyen könyv tárba, milyen op rendszerrel?? -
giczinger #885 az a vicc hogy már vagy 4. rakom újra
és mindig ugyanaz
tele a tököm
de a telepítésnél minden rendszerelemnek amit kér megfelelek -
Karabiner #884 próbáld újra rakni, valamilyen codec pak nincs főn az szeret ilyen kavarásokat csinálni -
giczinger #883 hello
segítség kellene
az a helyzet, hogy feltelepítettem a gamét pár órát toltam majd kiléptem
na azóta nem enged be
megvan az intro de amikor bedobna a menübe, azaz mikor betöltené akkor csak vár, a zene is elakad, mint amikor kifagy a game
mitől lehet ez
ja és eredeti a game -
BaluW #882 Hello!
Valaki el tudna nekem mondani a helyes "Contact report" használatát. -
runi 2 #881 Sziasztok!Valaki nem tudna egy hajózó,konvoj útvonaltérképet elővarázsolni valahonnan? -
BaluW #880 Nem sikerül a küldetéseket megcsinálnom. -
mk452001 #879 Hali!
A tonnafelezős mod magában foglalja a "bármilyen hajót lelőhetsz" kiegészítést, vagy az külön van? -
Ari18 #878 Köszi szépen -
#877 A tonnahajhászásal már önmagában is elvágták volna a játékot, 200 000 tonna felett 2 ember tudott teljesíteni az egész háború alatt.
Még szegény öreg Erich Topp is csak 197 000-et lőtt, pedig ő a 3. ász. -
Karabiner #876 Itt van csak az irányító tárcsák letöltés -
#875 ha a das boot-ot nem láttad.. valmint az sh3,4 önmagában tetszett akkor nyugodtan!
számomra olyan SEhangulata van
meg ez az sh2-ből átvett tonna hajhászás -
crossy104 #874 Lesz egy nagy javitás hozzá.Kezdem megszokni, nekem nagyon bejön.Már csak egyedül az eszement 200.000. tonnás dolgok idegesitenek, de erre is van megoldás. -
BaluW #873 Ezt a sh-t egy nagyon nagy patchel frissíteni fogják remélem :D -
crossy104 #872 A játék jó, néhány dolog fura, szép, de még nincs kész. -
#871 Letöltöttem a játékot, de most már telepíteni sem merem.
SH3-at imádtam, SH4 is tetszett. De amit ezekről olvasok...
Előző kettő megvan eredetiben, ez viszont egy forintot nem ér, úgy tűnik.
Nagyon sajnálom, pedig az Ubisfot-ot szerettem a jó játékaiért... -
#870 hát ez valmi irtózatosan... sssszz
inkább megnézem a das boot-t és játszok a moddolt sh3al -
Ari18 #869 Nekem csak az irányító tárcsák kellenének. Nagyon megköszönném, ha elküldenéd. -
bgabor #868 Elolvastam én is a cikket. Ez a játék epic fail!
Nagyon örülök hogy az ubisoft pontosan azt kapta amit megérdemelt. -
BaluW #867 Hello!
Nem sikerült megcsinálnom a küldetést már próbáltam küldeni jelentést,de semmi. (Megkaptam az új tengeralattjárót) -
Karabiner #866 De ha csak külön állót kérsz majd este elküldöm neked, csak az ön álló iránytó tárcsákat. -
Karabiner #865 Ez a kombinált irányító tárcsák + a periszkóp tárcsák.
http://www.filefront.com/15807947/OldStyleSHControls_1_3_0_TDC_byTheDarkWraith.7z/ -
Ari18 #864 Sajnos már nem él a link
végignéztem a subsim fórumát, de ott sem találtam meg. -
Karabiner #863 #601 hozzá szólásomba ott van olyan is -
Ari18 #862 Olyat nem tudsz véletlenül, amiben csak a tárcsákat rakják bele?
Tehát sebesség, mélység és ami a legjobban hiányzik a "kanyarodás"... -
Karabiner #861 Nos a régen vár mód meg érkezett!! 1.0 állapotba van biztos még javítanak rajta.
Letöltés!!
-
Deathstorm676 #860 És mi a megoldás? -
Karabiner #859 Van mod ami 50% csökkenti a kampányban a tonna értékeket. És az egyedi típus feladatot is semlegesíti -
Karabiner #858 ok de menyi időd van rá? -
crossy104 #857 Elkezdtem a kampány második részér, de kiakadtam! Küldj a tenger fenekére 100.000 tonna, utána 200.000. tonna hajót, plusz még egyéből ötöt. -
#856 :D -
gyozo #855 Javasolnék rögtön egy patchet, amiben ilyenkor tarkón legyinti a mellete álló, és rászól, hogy "Mit mutogaszt már, nem láttál még tengert?"