Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
állitolag a törés nem jó azért van enyi hiba meg a küldit azért nem látod

Senki sem kap még holnap sem silent hunter 5-öt.Most hivtak a média markból, hogy a nyomdások valamit elcsesztek a játék boritóján, és könyvén, ezért napokat is csúszhat a megjelenése.Érdekes, mert anno a sh3-nál ugyanez volt.Eszem megáll.<#falbav><#falbav>

A kampánynál elmondják mi a küldetés, de ha elindulsz, akkor hol lehet megnézni, hogy hová kell menni és mit kell csinálni?<#falbav>

LeonSilver
Annyira azért nincs sok variáció, hogy ne boldogulna vele az ember.Egyébként pedig játék közben F1 és voilá, keymap.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

és mi a trükk?😊 amugy a mélység ténykleg ugy van 😊)

Igy van.Visszatérve a mûszerekre az advanced modot ugy tudjátok rögziteni, hogy játék közben lent a speed kijelzõ mellett jobbra van egy kis pont.Arra kell klikkelni, és úgy marad a játék.

Hali!
Sztem valami keymapot össze kéne hozni, ha ilyen sok a kombináció

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Aksi, CO, stb. megjelenitése trükkös, valamelyik bill. kell elõcsalni.

Nekem meg az a gondom, hogy a kampány elején elmondja a százezredes, hogy hová evezzek, de mikor elindulok nincs egyik térképen sem a hely.Nem tudom sehogy sem elõcsalni a feladatot ill. a helyét.Nincs a capt.log.-ban sem.

Külön cetlire kell kiirni, melyik bill. mit csinál, mert némelyiknek több funkciója is van.Eszement bonyolult jelenleg, de nagyon jó!<#wow1><#eplus2><#hehe>

Más lesz az állitás kijelzõje is.Eddig amit láttál beállitást pl. mélység sebesség az egyszerüsitett volt.Igy Részletesebb.De állithatos közben advanced modban hogy milyen nagyságrendû kijelzõd legyen.

Vááá 😄 oké akkor tényleg én voltam a hülye😛 megyek kiprobálom😊 thx

Én tudom!!!! Na figyu! Lenyomod játék közben a bal Ctrl billentyût és ezzel elõjön az irányitásnál az Advanced Mod. Ekkor állithatos még szorzóval is, hogy milyen mélyen akarsz lenni.

Na tudja már valaki ,hogy kell mélységet állitani?! Mert ez igy illuziorombolo gyerekek számomra.. de sry lehet én vagyok a hülye😄

Crrossy próbáld ki azt hogy kapcsolj a nagy mélység mérõ órára a vezérlõ állásban
vagy lehet hogy a tisztnek lehet egyedi mélység értéket meg adni

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

nem veszed fe.Hivj fel.

hivlak, segitek

sorry, akkor pü
DonZorro
<#banplz>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Vki tud linkelni egy jó torrentet?
Megoldva.Köszi! Nagyon szép a játék.Én full hd-ba játszom.Viszont szokni kell az irányitást, mert teljesen más nem vérpistikés.Teljesen más iránya indultak el a fejlesztõk.Nekem jobban bejön mint eddig bármi.Sok nap kell mire az ember belejön az irányitásba.

drop
kijött a tört javítás is

Aki tört játékkal próbálkozik, ne is próbálja feltenni a javitást.Nem fog elindulni.

DonZorro
Reggel és is toltam egy küldit, de nem volt megnyerõ nekem sem. Nincs benne külön gomb a helyekre (pl periszkóp...) minden hová oda kell menni!

Viszont megveszem, mert úgyis nyomnak majd a modderek egy két javítást, hogy király legyen!!! Vagy talán egy GWX4.0-et???

hehe ennyit a buzi ubi buzi vèdelmèröl remèlem ma màr lesz ac is
Annyira gáz? Tiz perc múlva nálam is kiderül.

LeonSilver
Letöltöttem, kipróbáltam, letöröltem.Ilyen béna sz*r irányítást a moha nemba**ott.Egy vasat sem adok érte, maradok a háromnál meg a négynél.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DonZorro
Azé az is érdekes, hogy elõbb van a PATCH mint maga a játék...<#fejvakaras>

Kizárt.

Már lejött, de 11 körül tudom kipróbálni, mert van egy kis dolgom.Ennyit a UBI védelemrõl.Legalább ráérek megvenni szombaton, vagy hétfõn.

na én kiprobáltam skacok.. aki szintén az mondja már el?! Most ez komoly hogy pl nem én állitom be a mélységet?! 3 icon az csá???!! (felszin,periscope mélység ,70m) és kifujt??

norbi2fraktal
kijött a game is szedd azt is😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

PanzerWolf
Az alarm hang megint gyengécske ahogy hallom.<#duhos2>
Gyorsan le kell cserélni Da Bootosra úgy mint a 3-ban anno.<#nyes>
Launch Trailer 2010-es trailerbe lehet hallani amúgy.

PanzerWolf
Már szedem is a peccset.<#nyes>

Muttley
Nem vágod, mit akartam. 😊
Úgy értettem, aki játszik az SH5tel és egykor a 4gyel is, lát-e számottevõ grafikai különbséget a saját monitorán. A youtube jó, de nem mérvadó. #448ban ha igaz, h a 4bõl hozhatóak át hajók, akkor nem lehet lényeges graf különbség.

Just do it :)

grebber

Next PC upgrade: 2022

Na akkor majd most<#smile> Van má TS-k meg minden, kivan ez már találva.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Már nem emlékszem a névre, de nem szerepeltem túl jól.<#nevetes1>

Tényleg??<#ijedt> õ tejesen kiment a emlékeimbõl.<#wilting> Jaj megint elgurult a Cavintonom. Ezen a néven multiztál amin a sg-be vagy?

Én voltam.Multiztam is veletek sokat.Hétvégétõl visszajönnek a régi szép idõk.

PanzerWolf
Most beszéltem haverrel aki a Medi Marktba dolgozik.Hozzájuk csak simát visznek megkérdezte.Viszont ahogy mondták neki CE-t fog kapni a cdgalaxis!<#vigyor2>

PanzerWolf
Pedig régebben volt pár SH találkozó Pesten.Egyszer még meg is néztük a Das Boot-otezena kivetítõ vásznon.<#vigyor2>
A magyar oldalunkon van pár kép a találkozókról.Sajna az elsõn nem tudtam ott lenni nõ ügyi dolgok miatt.<#nyes>
Karabiner nekem pont AVG-m van!<#vigyor>Haver ezt használja,úgyhogy én is.Eddig bevált.Nem hiszem el,hogy pont ezzel akad össze a játék!Majd msn-n ajánljál valamit nekem légyszi helyette.

Õ... teveled nem játszottunk nagyon anno SH3 multikat? Pedig régóta játszol már SH-t. Hogy martál ki a klubból anno?<#conf>

Jesszus! Inkább ne!

Ha akarod keménykedhetünk? Hozhatjuk a többi fórum színvonalát<#boxer>
<#nevetes1><#nevetes1>

telepítünk!<#vigyor3> megint egy hülyeség amit írok

Közérdekû információ, akinek AVG vírus irtója van telepítéskor kapcsolja ki többeket meg szívatót. De remélem senki nem használj ezt a rettenetet. Bár már ott tartanánk hogy települtünk<#szomoru1>

Itt legalább értelmes emberek vannak.

Kiváncsi leszek a multira nagyon.

Itt K.váron vagyunk 3an...eddig