800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
  • wantonly

Torchlight 1.12 Patch Notes -

* Fixed several issues which could overwrite saves, and protected against possible save loss. Save backups are now also generated.
    * Much reduced load times for many users
    * Some minor ingame performance improvements
    * Fixed Needle Arc XP exploit
    * Fixed Shadow Armor stacking effects
    * Fixed vendor dupe bug
    * Fixed various fullscreen startup issues
    * Fixed broken Brink cinematic on subsequent plays
    * Fixed merchant 'thief' exploit
    * Fixed right clicking in inventory casting certain spells
    * Fixed console not activating on Steam builds - this also fixes the fact that subsequent characters didn't see the random dungeon unlock after the first completion
    * Fixed issue with Syl's cinematic not being "skippable" during first boss fight
    * Fixed some DOT deaths not dropping loot
    * Quest items no longer allowed in stash
    * Several level fixes for a few places where things overlapped, or collision was missing, or stuck-issues cropped up
    * Fixed texture/mesh/ replacement issues with mods
    * You can now change difficulty level on the fly from the console without being branded a Cheater ( UNLESS you're playing hardcore )
    * Fixed pet minions not awarding fame
    * Fixed slow load times when mods were enabled
    * Pets inherit your spell masteries
    * Magic find takes the max value between you and your pet when pets or pet minions make a kill
    * Visible/increasing chance of stripping enchants via enchanter. Price based on # of enchants. Variables tunable in globals.dat
    * Troll pet is properly invincible
    * Tree Boss could be charmed - fixed
    * Fixed issue - Returning to town if you died during Ember Colossus or Medea would make them dormant on return
    * weapon + shield doesn't count as 'dual wielding'
    * Shimmering Scale ( and 2 other socketables ) now work properly when socketed
    * Ember lance slight nerf
    * Ember lightning slight buff
    * Aloe Gel summon provides better healing
    * Equippables properly provide bonuses to passive skills
    * Fixed display issue where multiple skill bonuses on the same item would collapse into a single display
    * Hardware skinning settings respected properly for pet paperdolls
    * Fix for potential bad state in the henchman battle
    * Enchantments at level 100 now work
    * Relabeled difficulty levels, and added tooltips explaining each
    * Fixed 'free spell purchase' exploit
    * Socketables cannot be heirloomed
    * Fix for masteries not updating certain spell bonuses until logout/login
    * Summon Blood Skeleton has 11 levels now
    * Various small grammar and spelling fixes
  • wantonly
    Ez gyors volt! 418Mb? Ejha. :)
  • Varian
    Kijött az 1.12-es PATCH.

Remélhetőleg már steamre is mostanra.
  • Rowlend
    Én most találtam rá a játékra és nem tudok leállni vele annyira jó :D Igazi Diablo Feeling
  • BladeW
    kb kesz is lesz, mire az mmo kijon
  • stevyxix
    Csak Koreában van hivatalosan, mivel a Hanbitsofté lett minden jog, így hivatalosan csak ők csinálhatnak, viszont van csapat, Revival Team a nevük ők moddolták a játékot, sok csak előfizetői dolgot tettek elérhetővé és mint írták multit is terveznek majd csinálni, de ez elég távoli jövő, nézz át itt SG-n a HG:L fórumba, pont erről volt szó.
  • Carlos
    nem úgy megy az...
    Csináltam már multit...Nem olyan az, hogy nekiállok multit csinálni.
    De azért szurkolok.
  • savior
    az egyik modder javaban kesziti a multit a jatekhoz. a vegen meg ez is meglesz.
  • Carlos
    kilőtték őket teljesen úgytudom.
  • MerlinW
    OFF
    Hellgate szervereket teljesen lelőtték? Nincs már sem fizetős sem ingyenes?
  • stevyxix
    Pont ezért adták ki ezt, egy megismerik az emberek nagyjából a játékot, kettő némi pénzbevételük lesz ami kell majd az MMO-hoz, amúgy a kínai Perfect World elég biztos anyagi hátteret nyújt nekik, a Flagship Studios hitelekből ment, arról meg, hogy miért is ment tönkre lehetne beszélni, maradjunk annyiban Hanbitnak jócskán benne volt a keze, az egyetlen sikeres piac a Koreai volt, 900k előfizető volt és nem egy hónapig, Hanbitnak pedig ez kellett ...
  • Zomil
    nekem is ez a bajom vele :S
    igy nem szivesen venném meg, nem kell nekem mmo, de ha már egy diablo szerü multit beleraktak volna nagyot dobott volna a játékon, hosszabb idöre lekötötte volna az embert
  • savior
    az mmo joval komplikaltabb, mint a single player. tobb a hibazasi lehetoseg, nagyobb a fejlesztesi ido, tobb penzbe kerul, a siker pedig egyaltalan nem garantalt. finoman szolva meresz dolog egy uj cegnek egybol belefognia egy ilyenbe. (egyebkent erdekes, hogy a torchlight-ban megtalalhatoak ugyanazok a bug-ok, mint amik a hellgate-ben is voltak).
    szerintem maradhattak volna ennel a szintu megvalositasnal, es csinalhattak volna hasonlo megjelenesu akcio jatekot, esetleg sci-fi hack and slasht, kiegeszitot a torchlight-hoz, vagy valami korokre osztott jatekot.
  • Scareface
    A Hellgate viszonylag sikertelen volt pocsék eladásokkal, Mythos pedig ingyenes volt. Torchlight bevételéből szeretnék valószínűleg finanszírozni a munkálatokat, ami viszont termel nekik pénzt, mivel az alacsony árkategóriában van a játék, és még jó is :)
    Szerény véleményem szerint.
  • Carlos
    Az az igazság, hogy én kezdem unni picit. Bár csináltam egy inba puskát 4000-es sebzéssel. :)
    Potit még egyszer sem használtam.
  • savior
    a hellgate es a mythos pont azert csodolt be, mert nem volt eleg penz a fejlesztesre. erre most mit csinalnak? egy lowbudget jatek utan elkezdenek egy mmo-t. raadasul kozben kijon majd a d3, a sacred 3, es uj mmo-k is folyamatosan jelennek meg. nem igazan ertem a koncepciojukat.
  • BladeW
    Nagyon sokara jon a "multi", sztem ezzel nagy bakot lottek. Ha ebben lett volna multi, reszemrol instabuy lett volna a jatek. Igy ketseges mekkora szavatossagi idovel rendelkezik.
  • stevyxix
    Persze írja nem tartozik a Runic Games csapatába, de ez nagyjából becsült idő, a lényeg nem a közeljövőben jelenik meg. Hitelességről annyit, hogy egy Runic-os megköszönte neki, hogy összeszedte és ezeket beírta, vagyis nem alaptalan, sőt ki lett emelve a topik, valószínűleg nem véletlen.
  • stevyxix
    "5) When will the MMO be released?

Runic has said that their current time frame is 18-24 months from the release of the Torchlight ARPG. I imagine like most release dates, this is subject to change. But again, I remind everyone that I am not affiliated with Runic, so all I have to go by is that general time frame they've given."
    Forrás.
    Szóval 1,5-2 év ...
  • MerlinW
    Lehet le vagyok maradva, de eddig úgy volt, hogy jövőre jön.
  • stevyxix
    2011 tavaszt szerettél volna mondani nemde?
  • AtiRadish
    Nalam se javult fikarcnyit se.. söt sztem exe kattolasnal meg lassabban is tolt be =.=
  • Scareface
    Semmit nem javult :-D
  • Scareface
    Na megcsinálom én is ezt az újracsomagolást :)
    Meglátjuk használ-e, mert én befonom a hajam, mire betölt :D
  • Carlos
    hivatalos mod van erre. Erre tessék.
  • savior
    ahogy latom a patchben modositottak, hogy a fegyver+pajzs hasznalok ne kapjak meg a dual wield skill bonuszt. remelem visszakapom majd azt a 10 skill pontot...
  • wantonly
    666-szor rá kell kattintani és megnyílik a "Secret Horse" pálya.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nehogy valaki elhiggye. :D
  • Carlos
    Nézni hogy szép.
    /semmit/
  • BladeW
    A városban lévő lóval lehet valamit csinalni?
  • grebber
    Nekem pont kellő nehéz 2. nehézségi szinten nem fejlesztek semmit mert 1 no pénz kettő nem értek hozzá.Azokkal küldöm amik leesnek szal így pont elég kihívás van benne.Majd ha lesz hozzá magyarítás még érteni is fogom mi a történet!
  • Carlos
    Mindegyik rengeteg hibával jön ki. MINDEGYIK!
    Csak max nem tudsz róla...
    Hehe.
    Egy átlagos másfél évig készülő játékban 8-12 ezer bug van. Ebből kábé a Gold-ra bentmarad 1-200.
    Mondjuk a többségét sose találják meg a játékosok.
  • Varian
    Mindenesetre jó látni, hogy a fejlesztők csinálják a javításokat, sztem 2 max 3 patch és sokkal jobb lesz minden. Egy hete jött ki a játék és ugye egyik játék se hibátlanul jön ki, sőt van ami rengeteg hibával.
  • MerlinW
    Jövő tavasszal talán.
  • savior
    tul keveset sebeznek a kozelharcos ellenfelek. a stun es a knock back is tul hatasos a szornyek ellen. a tavolsagi harcosok pedig meg sem sebeznek, mert van vagy 5 pancelom, ami visszaveri a loveseket.
  • Carlos
    Ez a baj a játékkal. Nem az enchant van elb***va, hanem a loot rendszer.
    Ha nem érné meg enchantolni, mert olyan jóságok esnének, akkor nem enchantolna senki. Pl a setek rakás szarok szerintem.
    Ha összegyüjtöd kapsz +15 armor-t, rámegy egy heted mire összeszeded, ellenben enchanttal 10K és 1 perc. Köszi...melyik éri meg jobban...
  • wantonly
    Baromi jó ez a játék, de kell egy patch ami szabályozza a dolgokat, és nehezít, ugyanis így very hard fokozaton sem túl nehéz a játék.. Pedig nem enchantoltam szét magam, és nem találtam nagyon ritka tárgyakat sem.
  • Carlos
    Micsoda harc megy bakker az Enchant rendszer miatt a hivatalos fórumon! Vicces...
    Nem értem, hogy egyesek miért sírnak hogy más hogy játszik.
    -A jancsi csinált egy 800.000-es sebzésű tárgyat! Szar az enchant csinálják meg!
    Gyász...
  • Zomil
    hm ez jól hangzik :) és mikor azt lehet tudni?
  • grebber
    Külön játékként jön a multi majd!
  • Zomil
    Sziasztok!
    Várható, h esetleg lesz hozzá multi kiegészités, vagy marad a csak single játék?