800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
  • Carlos
    No, tegnap este gondoltam játszogatok vele egy kicsit, megnézem milyen.
    Elinditottam, szokásos beállítások után elkezdtem játszani, majd azt vettem észre, hogy jé már éjfél, holnap meló, na még ezt a kvesztet. :)

Nagyon bejövős. Bár még gagyi a karim (LvL 6-7 körül) de nagyon tetszik! Szerintem ez egy nagy csendben megjelent baromi jó játék.
  • ToCsEk
    én most lvl21es vagyok, csináltam egy rövid videót, hp, fegyver meg 2 hal, ha full képernyőre rakjátok jobban látszanak a statok.

• shaba23 #158

namég1x

• shaba23 #157
    még csak 22-es de már aranyos :)

• wedge31
    Nem lehet.
  • Tatyla
    kamerát hogy forgatom?
  • shaba23 #154
    Nekem is kiesett a wizaaaardos kard. Elég jól üt, ráadásul sikerült slotolnom+enchantolni:) elég beteg:)
  • shaba23 #153
    vannak spotok barlangokban, vagy pl a falu stégjénél. Arra klikk és elkezdi. a a horok ikonra teljesen "rászűkül" (haha, ez szép szó) a pulzáló karika, akkor lehet "bevágni"
  • shaba23 #152
    azt nem lehet választani, az passzív skill. de ha rányomsz a castbaron 0tól 9ig bármelyik gombra, akkor kiraklya az összes szóbajöhető variációt és kiválaszthatod. +van a tab. gombos, azt meg berakhatod jobbgombtartaléknak:) megnyomod a tabot és akkor az lesz jobbclickre bindelve.
  • Gubberx
    horgászni hogy és hol lehet? :D
  • AntiHero
    Ilyen hal van nekem is meg hasonlók csak mássá alakuló. Meg sok set és uniuge tárgyam is van.
  • Davidus
    berak egy potiont az egyik vendorhoz amitől újra eloszthatod a skilleket:P
  • ToCsEk
    nekem nagyon bejött a game :)
    most vagyok lvl15,
    kb 6 unique tárgyat dobott eddig, abból 3 az én kasztomnak való, többi a másik kettőnek, de már csak az övet használom mert a többi elavult :D
    az érdekes hogy eddig set-el még nem is találkoztam :D
    horgászás komoly benne :D
    ez a hal nem rossz :)
  • plu604
    jaj de jó!
    Kár hogy biztos voltam benne hogy nem lehet és töröltem a lvl8as alkimistám :S
    Lényegtelen, úgyis hardon akarom végigvinni, úgy remélem tovább tart majd a játék.
  • khalim
    hello,
    lenne egy kérdésem: hogyan lehet dolgokat gombhoz rendelni? elkezdtem fejleszteni a pl. dual wieldet, de nem engedi kiválasztani, csak a kezdéskor kapott skill jelenik meg...
    köszi
  • AntiHero
    mit is csinál?
  • Davidus
    hivatalos respec mod
  • koppim
    Nincs mit.

Tudtommal nem lehet.
  • plu604
    köszönöm a segítséget!
    Még egy kérdésem van, pontosabban egy sanda gyanúmat szeretném ha nem erősítenétek meg... Az elosztott skill pontokat nem lehet resetelni ugye?
  • koppim
    Már meglett.

Documents and Settings\FelhNév\Application Data\runic games\torchlight\
  • koppim
    Hova ment a game?
  • foxxi
    érdemes a mentést időnként backupolni
  • Rettenthető
    Ezzel kapcsolatban nekem sikerült belefutni egy hibába:

Már lvl 15-s volt az Alchemist-m: ahogy tanultam, városba fel, kilép, és mikor legközelebb indítottam, természetesen sehol nem volt a karakter.
    Nagyon boldog voltam, pláne, hogy szép set-k is voltak nála. Tetszett.
  • koppim
    http://torchlight.useful.hu/ -n már tölthető a skillek fordítása:

skill
    skilld
    skillv
  • koppim
    1.nether imp hogy működik?
    Halott lényekből tudsz idézni impet.

2.Hogyan kell menteni?
    Sehogy, automatikusan ment a játék kilépéskor, és ugyanonnan folytathatod.
  • bélanéni #135
    Ez a játék olyan, hogy az ember eleinte nem veszi komolyan, aztán ha már játszott 4-5 órát, egyre gyorsabban telik fölötte az idő. Komolyan mondom, nagyon össze van rakva
  • Sheltem
    Valaki #115 re legyen szíves.
  • plu604
    A másikat meg elfelejtettem és most jutott eszembe :D
    Hogyan kell menteni?
  • plu604
    Hali!
    Két kérdésem lenne kapásból: Egy, a nether imp hogy működik? 1-es a skillem de nem idézi meg... "Varázsol" egy ilyen lila kört ahová kattintok de imp sehol.
    (Igen tört játékom van, gondoltam kipróbálom. Miért szedném le a demót ha 400 mega a teljes játék?)
  • koppim
    Megvan, köszi.
  • Varian
    sQr: köszi, akkor ez lesz a megoldás :)

koppim: ha kinyitod a karakter képernyőt ott kell lennie az xp csík mellett egy karikában.

Egy hasznos topik a billentyű kiosztás megváltoztatására:
    Hivatalos fórum, billentyűzet megváltoztatása
  • koppim
    Hol lehet megnézni a hős szintjét?

Az XP csík bal oldalán én nem látom.
  • sQr
    Van az említett pause gombocska, vagy billentyűzeten az enter leütése. Ezután nem forgathatod, magától forog körbe a hősödön, de nagyon látványos és persze ha épp elugrassz valahová hasznos is. :']
  • Varian
    Köszi, azért kérdeztem mert több videóban is megállítják a játékot majd körbeforgatják a kamerát, ezt még nekem nem sikerült sehogysem.
  • bélanéni #126
    A kamera teljesen fix, de szerintem jobb is, mert mindig minden belátható és így egyszerűbb az irányítás. Diablo1-2-3 ban is így van/lesz.
  • bélanéni #125
    Megállítani az életerő félgömbtől balra lévő || (pause) gombbal lehet, illetve ha Space-t nyomsz, akkor is megáll, mert balról és jobbról is bejön egy-egy panel.
  • Varian
    Sziasztok!

Eddig a demot játszottam végig és nagyon megtetszett a játék megis fogom venni. Annyit szeretnék kérdezni, hogy tudom megállítani a játékot és forgatni a kamerát? mint sok videóban is látható és mégegy, van e lehetőség képlopásra külső program használata nélkül?
    Előre is köszi válaszokat.
  • Davidus
    na tegnap este végigvittem és az egekből az asztal alá esett a motivációm hogy játszak vele:P multi nélkül nekem ez így ennyi volt.
  • bélanéni #122
    Nem akarok flood-olni, de az előzőekből kifelejtettem: szerintem ez egy nagyon jó kis game, és ennyit bőven megér.
  • bélanéni #121
    Én szinte mindig leszedem warez-ban, ami tetszik elsőre, mert szeretem kipróbálni mielőtt belefeccölök. Ha nem tetszik, max 1-2 óra után megy a kukába, ha bejön, fizetek érte. Persze a díszdoboz hiányában valóban (nagyjából) azt kapod a warez-al mint az eredetivel, de az előző hsz-ban már kifejtettem, hogy miért érdemes megvenni (annak aki megengedheti egyébként is).