800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#160 No, tegnap este gondoltam játszogatok vele egy kicsit, megnézem milyen.
Elinditottam, szokásos beállítások után elkezdtem játszani, majd azt vettem észre, hogy jé már éjfél, holnap meló, na még ezt a kvesztet. :)
Nagyon bejövős. Bár még gagyi a karim (LvL 6-7 körül) de nagyon tetszik! Szerintem ez egy nagy csendben megjelent baromi jó játék. -
#159 én most lvl21es vagyok, csináltam egy rövid videót, hp, fegyver meg 2 hal, ha full képernyőre rakjátok jobban látszanak a statok.
-
namég1x
-
#157 még csak 22-es de már aranyos :)
-
#156 Nem lehet. -
#155 kamerát hogy forgatom? -
#154 Nekem is kiesett a wizaaaardos kard. Elég jól üt, ráadásul sikerült slotolnom+enchantolni:) elég beteg:) -
#153 vannak spotok barlangokban, vagy pl a falu stégjénél. Arra klikk és elkezdi. a a horok ikonra teljesen "rászűkül" (haha, ez szép szó) a pulzáló karika, akkor lehet "bevágni" -
#152 azt nem lehet választani, az passzív skill. de ha rányomsz a castbaron 0tól 9ig bármelyik gombra, akkor kiraklya az összes szóbajöhető variációt és kiválaszthatod. +van a tab. gombos, azt meg berakhatod jobbgombtartaléknak:) megnyomod a tabot és akkor az lesz jobbclickre bindelve. -
#151 horgászni hogy és hol lehet? :D -
#150 Ilyen hal van nekem is meg hasonlók csak mássá alakuló. Meg sok set és uniuge tárgyam is van. -
#149 berak egy potiont az egyik vendorhoz amitől újra eloszthatod a skilleket:P -
#148 nekem nagyon bejött a game :)
most vagyok lvl15,
kb 6 unique tárgyat dobott eddig, abból 3 az én kasztomnak való, többi a másik kettőnek, de már csak az övet használom mert a többi elavult :D
az érdekes hogy eddig set-el még nem is találkoztam :D
horgászás komoly benne :D
ez a hal nem rossz :)
-
#147 jaj de jó!
Kár hogy biztos voltam benne hogy nem lehet és töröltem a lvl8as alkimistám :S
Lényegtelen, úgyis hardon akarom végigvinni, úgy remélem tovább tart majd a játék. -
khalim #146 hello,
lenne egy kérdésem: hogyan lehet dolgokat gombhoz rendelni? elkezdtem fejleszteni a pl. dual wieldet, de nem engedi kiválasztani, csak a kezdéskor kapott skill jelenik meg...
köszi -
#145 mit is csinál? -
#144 hivatalos respec mod -
#143 Nincs mit.
Tudtommal nem lehet. -
#142 köszönöm a segítséget!
Még egy kérdésem van, pontosabban egy sanda gyanúmat szeretném ha nem erősítenétek meg... Az elosztott skill pontokat nem lehet resetelni ugye? -
#141 Már meglett.
Documents and Settings\FelhNév\Application Data\runic games\torchlight\ -
#140 Hova ment a game? -
foxxi #139 érdemes a mentést időnként backupolni -
#138 Ezzel kapcsolatban nekem sikerült belefutni egy hibába:
Már lvl 15-s volt az Alchemist-m: ahogy tanultam, városba fel, kilép, és mikor legközelebb indítottam, természetesen sehol nem volt a karakter.
Nagyon boldog voltam, pláne, hogy szép set-k is voltak nála. Tetszett. -
#137 http://torchlight.useful.hu/ -n már tölthető a skillek fordítása:
skill
skilld
skillv -
#136 1.nether imp hogy működik?
Halott lényekből tudsz idézni impet.
2.Hogyan kell menteni?
Sehogy, automatikusan ment a játék kilépéskor, és ugyanonnan folytathatod. -
#135 Ez a játék olyan, hogy az ember eleinte nem veszi komolyan, aztán ha már játszott 4-5 órát, egyre gyorsabban telik fölötte az idő. Komolyan mondom, nagyon össze van rakva -
#134 Valaki #115 re legyen szíves. -
#133 A másikat meg elfelejtettem és most jutott eszembe :D
Hogyan kell menteni? -
#132 Hali!
Két kérdésem lenne kapásból: Egy, a nether imp hogy működik? 1-es a skillem de nem idézi meg... "Varázsol" egy ilyen lila kört ahová kattintok de imp sehol.
(Igen tört játékom van, gondoltam kipróbálom. Miért szedném le a demót ha 400 mega a teljes játék?) -
#131 Megvan, köszi. -
Varian #130 sQr: köszi, akkor ez lesz a megoldás :)
koppim: ha kinyitod a karakter képernyőt ott kell lennie az xp csík mellett egy karikában.
Egy hasznos topik a billentyű kiosztás megváltoztatására:
Hivatalos fórum, billentyűzet megváltoztatása -
#129 Hol lehet megnézni a hős szintjét?
Az XP csík bal oldalán én nem látom. -
#128 Van az említett pause gombocska, vagy billentyűzeten az enter leütése. Ezután nem forgathatod, magától forog körbe a hősödön, de nagyon látványos és persze ha épp elugrassz valahová hasznos is. :'] -
Varian #127 Köszi, azért kérdeztem mert több videóban is megállítják a játékot majd körbeforgatják a kamerát, ezt még nekem nem sikerült sehogysem. -
#126 A kamera teljesen fix, de szerintem jobb is, mert mindig minden belátható és így egyszerűbb az irányítás. Diablo1-2-3 ban is így van/lesz. -
#125 Megállítani az életerő félgömbtől balra lévő || (pause) gombbal lehet, illetve ha Space-t nyomsz, akkor is megáll, mert balról és jobbról is bejön egy-egy panel. -
Varian #124 Sziasztok!
Eddig a demot játszottam végig és nagyon megtetszett a játék megis fogom venni. Annyit szeretnék kérdezni, hogy tudom megállítani a játékot és forgatni a kamerát? mint sok videóban is látható és mégegy, van e lehetőség képlopásra külső program használata nélkül?
Előre is köszi válaszokat. -
#123 na tegnap este végigvittem és az egekből az asztal alá esett a motivációm hogy játszak vele:P multi nélkül nekem ez így ennyi volt. -
#122 Nem akarok flood-olni, de az előzőekből kifelejtettem: szerintem ez egy nagyon jó kis game, és ennyit bőven megér. -
#121 Én szinte mindig leszedem warez-ban, ami tetszik elsőre, mert szeretem kipróbálni mielőtt belefeccölök. Ha nem tetszik, max 1-2 óra után megy a kukába, ha bejön, fizetek érte. Persze a díszdoboz hiányában valóban (nagyjából) azt kapod a warez-al mint az eredetivel, de az előző hsz-ban már kifejtettem, hogy miért érdemes megvenni (annak aki megengedheti egyébként is).