Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire mész avval, ha magyarul írja ki, hogy menj a bányában a 7. szintre? Nem értem a logikád.
Elõbb utóbb bele fogsz botlani, még csak soha el sem olvastam a küldetéseket, csak szépen mentem a játékban elõre és mikor láttam, hogy teljesítettem a küldetést leadtam, vettem föl az újat, amit szintén még csak el sem olvastam. Meg fog oldódni van amit nagyon elõre adnak és jóval késõbb botlasz csak bele.
Nem ugy volt h. ha retire-s csajszival beszelek 2.jara is, tobbet nem tudom kihozni "nyugdijbol" a karit?
Nem értem miért kell leszólni a gyereket. én jó vagyok angolból értem is nagyjából, de ebben a játékban én nem értem meg a questeket. És hiába olyan egyszerû mint a szög, akkor sem megy. egyszerûen nem tudom merre. azt írja az egyik quest hogy menjek a bányába a 7. szintre, de olyan nincs:D
úgy hogy vagy várom a magyarítást(ami nem mindjárt lesz kész sajnos) és addig nem játszok vele, vagy valahonnan egy quest helpert szerezni kellene.
biztos nincs sehol?
úgy hogy vagy várom a magyarítást(ami nem mindjárt lesz kész sajnos) és addig nem játszok vele, vagy valahonnan egy quest helpert szerezni kellene.
biztos nincs sehol?
hja ,egyszerü,felmész a város felsö részére és a láda ahol megoszthatod a cucaidat van ott egy nö azzal beszélsz és rámész retire!ezután viheted nagyobb fokozaton :)
www.icewebhu
Ha végigvittük a játékot akkor van rá mod hogy a már megszerezett tulajdonságokkal újra kezdjük az egészet?
Next PC upgrade: 2022
Nem, a mikrotranzakciós fizetési modell szinte biztos, ki tudja lehet majd kérnek kis lóvét a játékért is ha már ilyen jól megy sp játék is.
Mellesleg steam is frissített már.
Mellesleg steam is frissített már.
Ok köszi:) én annak örülnék ha egyszer vevõs lenne mondjuk ilyen 5 és 10 k közötti összeg :)
Alapvetõen ingyenes lesz minden valószínûség szerint, egyébként mikrotranzakciós rendszerû lesz, de a játék szabadon leszedhetõ lesz ha minden igaz, persze ez bõven változhat még addig, de eddig én így tudom.
Kerestem de nem talaltam az elöbb ezt a topikot, ezert nyitottam ujat a magyaritasnak.
Elkezdtem forditani a jatekot.
A topik itt talalhato:
Torchlight - Magyarítás
Elkezdtem forditani a jatekot.
A topik itt talalhato:
Torchlight - Magyarítás
Hello multi ról lehet tudni valamit ,hogy havidíj lesz vagy egyszer vétel ? bocs hogy nem olvasok vissza olyan sokat de eddig nem találtam itt infot róla :) köszi
Köszönöm
Dual Wielding mindenképpen kell.
Én Vanq vagyok lvl 60 körül. Még nem próbáltam a Dest-t.
A hivatalos fórumon külön topik van a kasztoknak, ott érdemes szétnézni. Megdumálják az elcseszett skilleket is, szóval ott nézz körbe.
Én Vanq vagyok lvl 60 körül. Még nem próbáltam a Dest-t.
A hivatalos fórumon külön topik van a kasztoknak, ott érdemes szétnézni. Megdumálják az elcseszett skilleket is, szóval ott nézz körbe.
Þór vígi þessi rúnar
Foglalkozom a játékkal, lvl 27-es vagyok, csupán volt 1-2 küldetés, amit nem találtam, de biztos ez az én szegénységem.
Részemrõl téma lezárva, nem rosszmájúskodni jöttem a fórumra, hanem segítséget kérni, és ha nem baj ezt továbbra is megtenném.
Lenne még 1 kérdésem, ha már ennyire bennevagyunk a témába, destroyer a karim, 2 egykezes fegyverel questelek, továbbiakban, hogy érdemes elosztani a pontokat a talentfán szerinted?
Szia!
Amennyiben 3 percnél többet foglalkoztál volna a játékkal neaggyisten utánnaolvastál volna, vagy mégneaggyistenebb itt visszaolvastál volna, akkor tudhatnád, hogy nincs szükség ilyen kiegészítõkre, mert egy falu van és abban kapod a kveszteket és azok is olyan egyszerûek, mint a szög.
Errõl ennyit!!!
Üdv.!
Amennyiben 3 percnél többet foglalkoztál volna a játékkal neaggyisten utánnaolvastál volna, vagy mégneaggyistenebb itt visszaolvastál volna, akkor tudhatnád, hogy nincs szükség ilyen kiegészítõkre, mert egy falu van és abban kapod a kveszteket és azok is olyan egyszerûek, mint a szög.
Errõl ennyit!!!
Üdv.!
Þór vígi þessi rúnar
Szia neked is!!!
A questhelper egy addon, ami útmutatást nyújtott, hogy merre találhatók a küldetések. A másik, normális választ várok, én is normálisan tettem fel a kérdésemet. Tartsd meg magadnak korán reggel a gúnyos vélményedet, én mindösszesen érdeklõdtem, és segítséget szerettem volna kérni!
Errõl ennyit!!!
Üdv.!
A questhelper egy addon, ami útmutatást nyújtott, hogy merre találhatók a küldetések. A másik, normális választ várok, én is normálisan tettem fel a kérdésemet. Tartsd meg magadnak korán reggel a gúnyos vélményedet, én mindösszesen érdeklõdtem, és segítséget szerettem volna kérni!
Errõl ennyit!!!
Üdv.!
miaza kveszthelper?
Amúgy ha nem birod megcsinálni ezeket a kveszteket, akkor menny vissza wowozni!
Amúgy ha nem birod megcsinálni ezeket a kveszteket, akkor menny vissza wowozni!
Þór vígi þessi rúnar
Üdv.!
Létezik olyanaddon a játékhoz, mint wow-ban a questhelper?
Létezik olyanaddon a játékhoz, mint wow-ban a questhelper?
Másnál is elõfrduult az a hiba, hogy egy idõ után "elnémul" a játék? Zene szól, de minden más hang megszûnik, néha-néha lehet 1-2 effekt hangot hallani és ennyi. Hangkártya problema lehet vagy vmi bug?
Ehehehe...
Nekem kábé 30 mp volt. Igaz lvl 50-en tévedtem arra. Azt se tudtam, hogy az a fõboss. Aztán kinyirtam még 3x de nem dobott normális loot-ot.
Nekem kábé 30 mp volt. Igaz lvl 50-en tévedtem arra. Azt se tudtam, hogy az a fõboss. Aztán kinyirtam még 3x de nem dobott normális loot-ot.
Þór vígi þessi rúnar
Az utolso szint meg szivat engem .29es szinten értem le a 35.ödik re és elég szürün kell feljönnöm potiért vagy ujraélednem és már vagy 2 orai harc után alig marad ereje a föbossnak erre az egyik ujraéledés után ujra beadja az animáciot és kezdhettem elöröl a püfölést, nem kicsit voltam mérges :(
Valve is teszteli, állítólag csak rajtuk múlik a dolog:
"We have to deliver the files to Valve, they have to put them into the beta testing service "
so it depends on Valve
"We test the Steam patch today "
so it depends on whether or not it all works, if the demo conflicts wit the full game, as it seemed to initially; if the console now works; if mods work
them if everything passes the tests, Valve still has to put it into production;
so it depends
"We have to deliver the files to Valve, they have to put them into the beta testing service "
so it depends on Valve
"We test the Steam patch today "
so it depends on whether or not it all works, if the demo conflicts wit the full game, as it seemed to initially; if the console now works; if mods work
them if everything passes the tests, Valve still has to put it into production;
so it depends
Az rendben van, mégis sokan panaszkodnak, hogy hiába raknak a magic-re nem nõnek a spellek sebzései. Ezért gondoltam, hogy talán mégis másképp mûködik a játékban. Én ugyan még csak a demón rágtam végig magam, de a Vanquisher némber valahogy jobban bejön, mint az Alchemyst.
tudtommal a dexterity csak a tavolsagi fegyverek sebzeset noveli. az str az a fizikalis es a magikus sebzest noveli. a magic a magikus sebzest noveli. a defense pedig a fizikai vedelmet es a resisteket noveli.
Sokan panaszkodnak, hogy az Alchemyst kasztnál nem lehet a statokkal növelni a spelldmg-et. Lehet hülyeség, de mi lenne, ha magic mellett a dexterity-re raknának még pontokat?
Mert anno a Diablo2-ben a Sorceres kasztnál például a chain lightning kasztolási sebességét az éppen használatos fegyver attack speedje határozta meg elég fura módon.
Kár, hogy a statokat nem lehet újraosztani, mert akkor ki lehetne próbálni.
Mert anno a Diablo2-ben a Sorceres kasztnál például a chain lightning kasztolási sebességét az éppen használatos fegyver attack speedje határozta meg elég fura módon.
Kár, hogy a statokat nem lehet újraosztani, mert akkor ki lehetne próbálni.
Ahogy olvasom többeknél szénnéfagy a patch installja után a játék kernel hibával. Óvatosan!
Þór vígi þessi rúnar
3800+ Ft....miér kell warez?
csak 2 orat lehet vele jatszani, mert utana aktivaciot ker
bocs a warezos kérdésért, de van olyan aki tört játékra rakta fel? Patch felrakása után indul, lehet vele rendesen játszani?
A v1.11 az hiba fórumon irta fejlesztõ elfelejtette átirni.<#idiota>#idiota>
Amugy vagy én vagyok vak, vagy steamen még mindig nincs update gratulálok nekik...<#zavart2>#zavart2>
Amugy vagy én vagyok vak, vagy steamen még mindig nincs update gratulálok nekik...<#zavart2>#zavart2>
furcsa, hogy ilyeneket nem javiottak: nem jelzi ki, hogy a shadow armor meddig aktiv. spectral echo 10mp cooldown, mikozben 30mp-ig van a karakteren. a 0-as gombra rakott varazslatot egerrel nem tudom aktivalni. a dual wield mar nem mukodik pajzsal, de azert skill ujrakiosztas nincs. arrol mar nem is beszelve, hogy az uj verziot net nelkul nem lehet aktivalni.
nekem erre a karaktervalaszto kepernyon azt irja hogy v1.11
Torchlight 1.12 Patch Notes -
* Fixed several issues which could overwrite saves, and protected against possible save loss. Save backups are now also generated.
* Much reduced load times for many users
* Some minor ingame performance improvements
* Fixed Needle Arc XP exploit
* Fixed Shadow Armor stacking effects
* Fixed vendor dupe bug
* Fixed various fullscreen startup issues
* Fixed broken Brink cinematic on subsequent plays
* Fixed merchant 'thief' exploit
* Fixed right clicking in inventory casting certain spells
* Fixed console not activating on Steam builds - this also fixes the fact that subsequent characters didn't see the random dungeon unlock after the first completion
* Fixed issue with Syl's cinematic not being "skippable" during first boss fight
* Fixed some DOT deaths not dropping loot
* Quest items no longer allowed in stash
* Several level fixes for a few places where things overlapped, or collision was missing, or stuck-issues cropped up
* Fixed texture/mesh/ replacement issues with mods
* You can now change difficulty level on the fly from the console without being branded a Cheater ( UNLESS you're playing hardcore )
* Fixed pet minions not awarding fame
* Fixed slow load times when mods were enabled
* Pets inherit your spell masteries
* Magic find takes the max value between you and your pet when pets or pet minions make a kill
* Visible/increasing chance of stripping enchants via enchanter. Price based on # of enchants. Variables tunable in globals.dat
* Troll pet is properly invincible
* Tree Boss could be charmed - fixed
* Fixed issue - Returning to town if you died during Ember Colossus or Medea would make them dormant on return
* weapon + shield doesn't count as 'dual wielding'
* Shimmering Scale ( and 2 other socketables ) now work properly when socketed
* Ember lance slight nerf
* Ember lightning slight buff
* Aloe Gel summon provides better healing
* Equippables properly provide bonuses to passive skills
* Fixed display issue where multiple skill bonuses on the same item would collapse into a single display
* Hardware skinning settings respected properly for pet paperdolls
* Fix for potential bad state in the henchman battle
* Enchantments at level 100 now work
* Relabeled difficulty levels, and added tooltips explaining each
* Fixed 'free spell purchase' exploit
* Socketables cannot be heirloomed
* Fix for masteries not updating certain spell bonuses until logout/login
* Summon Blood Skeleton has 11 levels now
* Various small grammar and spelling fixes
Én most találtam rá a játékra és nem tudok leállni vele annyira jó :D Igazi Diablo Feeling
GET OVER HERE!
kb kesz is lesz, mire az mmo kijon
Csak Koreában van hivatalosan, mivel a Hanbitsofté lett minden jog, így hivatalosan csak õk csinálhatnak, viszont van csapat, Revival Team a nevük õk moddolták a játékot, sok csak elõfizetõi dolgot tettek elérhetõvé és mint írták multit is terveznek majd csinálni, de ez elég távoli jövõ, nézz át itt SG-n a HG:L fórumba, pont errõl volt szó.
nem úgy megy az...
Csináltam már multit...Nem olyan az, hogy nekiállok multit csinálni.
De azért szurkolok.
Csináltam már multit...Nem olyan az, hogy nekiállok multit csinálni.
De azért szurkolok.
Þór vígi þessi rúnar
az egyik modder javaban kesziti a multit a jatekhoz. a vegen meg ez is meglesz.
MerlinWVIP
OFF
Hellgate szervereket teljesen lelõtték? Nincs már sem fizetõs sem ingyenes?
Hellgate szervereket teljesen lelõtték? Nincs már sem fizetõs sem ingyenes?
[merlinw.org]