800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#480 Nem kell ennyire ragaszkodni a dobozos verzióhoz. -
#479 Akkor ne játssz vele ha nem tetszik valami. Remélem te sem kapsz majd fizetést a munkádért. -
solikka11 #478 Jó játék, de mivel nem kapok dobozos veziót és semmi plusszt amiért megveszem ezért kizárt hogy akár 2$-t is adjak érte. -
DarkBlade #477 50% -os felár a játékra.
Itt.
Csak a mai napon.
Szerintem megéri. -
#476 Látod mégis tudsz (de felejts már el a naon-t és és a nagyobb két b). Egyrészt használd a Firefoxot, jelöli, ha helytelenül írsz. Az hogy diszgráfiás vagy sajnálatos, de nyilván te is belátod, hogy nem kell kifogás mögé bújni, tessék próbálkozni, legyél igényes.
Sok sikert, elnézést mindenkitől az offért.
Nálam jegelődött a Torchlight, mert annak ellenére, hogy nagyon pofás nem értem miért jó az, ha a karakter 100-as, de a felszerelés/fegyverek fele akkora szintig vannak megcsinálva, szvsz ki lehetett volna azokat a képességet is hagyni, ami növeli a szerzett xp-t.
Nem töröltem, de... :) -
arni17 #475 nice nice:) -
#474 Diablo III mod -
arni17 #473 nem tuom miért kell bántani mert nem irok helyesen sajnos nekem ilyen izém van=( hogy nem tuok helyesen irni van is róla ilyen orvosi papírom=( nem tehetek róla=(am nyelvtanból csak szabályokból feleltetlek helyesírásból nem...( am tegnap lett a destroyerem lvl 32:) és tegnap is játszotam ki:Dkicsit meglepödtem amikor megnyilt az a temetöbe a kripta vagy mi az:Dés VERY HARD and NO CHEAt :D a vége kicsit nehéz volt:) 987 death xDDDD naon durva game nálam nagyobat aratott mint a diablo:Dengem nem zavar hogy nincsbenne multyplayer rész hisz kevés az olyan ember aki mindenhova bemegy minden ládát szétüt:D... nekem igy jó ahogy van:Pés az én kis szar gépemen is maxon fut xDDD -
#472 Bunkósodunk. Remélhetőleg elmúlik 20 év fölött. Dragon Age topikban röhögtem: többen írták egy hozzászólásba-be a "gamelni" és a "pillanat állj" kifejezéseket. A "játszani" szó túl snassz, a pause jelentésével meg már nincsenek tisztában:)
Sokan nem veszik észre hogy nem velük, hanem rajtuk röhögnek.
Áhh bolond gyermekkor:) -
BladeW #471 Hunglisholódunk -
#470 angolosodunk.. :( vagy inkább englisheledünk -
#469 óóó, ez semmi, a humorosba most a borotválkozásra mondta valamelyik, hogy "shavelni" szóval... -
#468 Lassan bash.hu kategória...:) -
#467 Enyhén irritáló ez a "multy"... -
Chris0204 #466 Szasztok!
A Strange world map-ra eljutott már valaki?
Ha igen akkor körmölje már le, hogy horgászott ki azokból a cuccokból ami kell a transmute-hoz, mer már órák óta horgászok, rajtam van a Sushi Helm is, de semmi eredménye eddig.
előre is kössz! -
#465 Nem egy kategória lesz a kettő. A Torchlight-ból MMO lesz, a Diablo-ból pedig csak sima multi. -
donatus13 #464 Hát sztem jobb ha minnél előbb mert ha 2 évet várnak véletlenül az már közelít 2011 ez akkor meg a diablo 3 jön azzal meg már nem tudom felveszi e a versenyt. Legkésőbb jövő év végére már be kéne lőniük. -
#463 Ebben nem is lesz multi, "csak" egy MMO verzió 1-2 év múlva. -
#462 ismertető jegyei :D -
#461 Milyen jegyeid voltak nyelvtanból? -
arni17 #460 ok ty már befostam xDDD hogy csak ugy van multy ha megveszem digitálisan mondjuk m1 ha kijön dobozosba:D és ha lesz single is nem csak multy^^ akkor megveszem:D XDde azé megnyugodtam:) -
#459 Csak single van. :D -
arni17 #458 jah és singlen kezdtem egy destroyert xD de naonk önnyü xD pedig már lvl 10 vok:Pmeg még az lenne hogy hardba nyomjam vagy very hardba? vagy ha kitolom akkor választhatok nehézségi fokozatot ujra? elöre is ty mindent:D -
arni17 #457 Hello!
nektek van multyplayer rész?:Dvagy ez csak single playeres game?=(mert néztem hogy még csak digitálisan lehet megvenni 3600ft meg hogy nemsoká jön a dobozos is:Dés akkor csak a dobozosba lesz multy vagy abba se?=( mert a diabloba meg a titan questbe is van multy (csak ebbe is raktak) vagy mégse?:D -
#456 -
#455 hát nézük...
1.forumban visszaolvasni....
2.google....
Mennyi idö??1-2 óra max de mindig hamrabb mint ahogy forumon visszairnak! -
#454 köszi,és a tálentet újra tudom osztani ,és van valami oldal ahol specko tálent kiosztásokat találok?
-
#453 az mint a diablóba. alt -
#452 van valami gomb amit ha megnyomok megjelöli a tárgyakat a földön,vagyis kiírja a nevét? -
#451 Akit mélyebben is érdekel a játék az nézzen be a
http://torchlight.useful.hu : oldal fórumára, amely
igyekszik összefogni a Torchlight moddereket, játékosokat.
-
#450 Az lehet a godja, hogy már fent van egy korábbi verzió. Szedd le és utána indítsd a "patch-et". -
#449 nem tudom felrakni a patchet mert valami prioritási hibára hivatkozik,megoldás? -
ntex #448 van valami addon itt is volt linkelveha nem emlékszem rosszul, keresd vissza -
VGQ #447 Üdv..
elcsesztem véletlen és ráklikkeltem a retired-re, szal érdekelne hogy van-e valami megoldás, hogy ujra tudjak játszani ezzel a karakterrel..:S
elöre is köszi a válaszokat -
#446 Elindítod a játékot, betöltöd a karaktered, megnyomod a billentyűzet tetején a Prt Sc gombot aztán kilépsz a játékból, megnyitsz egy Paint-et és Ctrl + v gombokkal beilleszted, elmented, feltöltöd egy képfeltöltő oldalra és belinkeled ide. :D -
Antimex #445 Hát hogy kell képet csinálni és ide berakni? :D
Ehhez még nem értek. :D -
#444 Csinálj már róla képet, közelébe se megyek annak a területnek. :D -
Antimex #443 Csak annyit értem el vele, hogy a kutyám is beszorult mellém. xD -
#442 Újraindítod a játékot, és a pályaszakasz kapujához rak. -
#441 LOL, ez durva. :S