800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
Max level szintről nem tudok semmit.
A #35-be betett képemet jól értelmeztem azókat a kérdőjeles cuccokat én nem tudom használni csak eladni?? -
#39 #37 re tudsz válaszolni? Vannak nehézségi fokozatok?
Arról még nincs infó, hogy hanyadik szintig lehet fejlődni ugye? -
#38 Sajnos mivel angoltudatlan vagyok (jó valamennyit tudok de egy ilyen gamehez oltári kevés) ezért a küldetések számomra nehezek mivel megse találom őket hova kéne menni.
Pár küldit már megcsináltam level 6vagy7-es (nagy hirtelen nem tudom)vagyok jelenleg.
-
#37 Leginkább ami érdekelne, hogy ebben is van 3 féle nehézségi fokozat? (mint anno diablo2nél volt normal, nightmare, hell).
Sokat dobna az újrajátszhatóságán(márcsak a szintenként eltérő itemek miatt is).
Hm ? -
#36 Ó bazmeg, most hogy megláttam ezt a screenshotot alig várom, hogy hazaérjek. Mesélj a játékról, milyen? Még több screenshot is jöhetne ;) -
#35 Kegyetlen olyan sok cuccot lehet felvenni amit nem tudok használni márha jól görcsöltem át magyarra :( Ezzel van tele invertorym.
Ezeket csak eladni lehet. -
#34 ja akkor jó:) -
#33 4PM PST (CET-9) európában éjfélkor amcsiknál meg délután négy.
szóval a steam nem késik -
#32 viszont most veszem észre hogy a számláló ami a hivatalos oldalon van a saját óránkhoz van állítva szóval nem jó. mások oldalon meg már csak 9 óra elvileg a megjelenésig.
Nem értem most már mikor is jelenik meg:( -
foxxi #31 Ezt a hibát én is elkövettem -
#30 hát ja szánalom.
Basszus steamen még 12 óra feloldásig:( Hivatalosan meg délbe már megjelenik:( F@aszér steamen vettem meg:( -
foxxi #29 Én mindigis utáltam az olyan képmutató ökröket akik egy 20 dolláros játékkal pedáloznak hogy 10 órával hamarabb megvan neki... Persze, én is warezolok.. a 60 dolcsis játékoknál ( de ami tetszik azt álltalában meg is veszem ), de könyörgöm... 3500 forint... egy nagyon jó játékért, ami elég igéretes is egyben.
Szánalom... és még nekik a legnagyobb a pof*juk... -
#28 Frankón becsomizták a game-et.A telepítő 346MB a telepített könyvtár 763MB!
-
#27 elvileg már van is kalózt verzió:( -
savior #26 es az mmo milyen lesz, p2p, b2p esetleg f2p? -
foxxi #25 tetszik ez a játék :) Nem is tudtam hogy készülget...
Live steam alapján már be is szereztem :) Már alig birom ki azt az 1 nap 2 óra 38 percet -
ricsa008 #24 ah szuper!!!
köszönöm a gyors választ -
#23 Egyenlőre CSAK single lesz. Multi majd jövőre. -
#22 Ez ami most jön csak single lesz. -
ricsa008 #21 most ez akkor Single is lesz ? nem csak mmo? -
#20 az csak jövőre lesz -
#19 Ha nagyon bejön azért megvenném de csak ha lesz dobozos verza is. -
#18 tegnap órákig néztem live streamen ahogy valaki tolta.
nagy rácsodálkozások lesznek itt holnap:) -
#17 Valahogy az fontosabbnak tünik.. -
#16 Simán meg is vettem volna csak most adtam ki 80 ezret fűtés korszerűsítse :(
-
#15 Remélem jó is lesz mert a sacred 2-öt már csontig játszotam. -
#14 elég szépen is fogy mert már a top10ben van steamen. amúgy holnap lesz demó is -
#13 ~3860ft STEAM-en a game! -
#12 TorchlightInsider’s First Official Review:
http://www.torchlightinsider.com/?p=397
( http://www.torchlightinsider.com/?p=397 )
Overall: 9.5/10
"Overall, the game is simply amazing. If you enjoy Diablo, Diablo 2, Fate, or Mythos, you will love Torchlight."
Ez nagyon ott lesz! Még 16 és fél óra van a megjelenésig. -
#11 Valaki már tolja román fórumon tettek is be képet róla! -
#10 gameplay videók
3 nap :0 -
#9 Videok
A játék egyelőre kizárólag digitális formában lesz elérhető - STEAM és társai -, és 2009. október 27-én lesz letölthető, 20 dollárért. Terveznek dobozos verziót is, ennek a megjelenése jövő év elején várható. -
stevyxix #8 Mond inkább Cel-shadednek ... -
megjelenés okt 27, 20 $-ért. -
-
#5 a vanquisher:
+ pár npc
-
drbob #4 nem tűnik rosszank...mondjuk a grafikát tényleg szokni kell... -
MuldR #3 Jopofa, kar hogy nagyon WOWos szutyok a grafikaja :( -
#2 diablo 3 klón? :D -
#1 a mythos és a fate játékok fejlesztőitől, a single player game még az ősszel megjelenik, MMO jövőre.
- véletlenszerűen generált pályák, questek
- 3 kaszt: destroyer, alchemist, vanquisher, skillekkel, perkekkel, hasonlóan a fallout féle SPECIAL rendszerhez
- kisállat mászkál mellettünk inventoryként, elmegy eladni, stb
- nagy fokú moddolhatóságot ígérnek, játékba beágyazott szerkesztővel