Torchlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont ezért adták ki ezt, egy megismerik az emberek nagyjából a játékot, kettõ némi pénzbevételük lesz ami kell majd az MMO-hoz, amúgy a kínai Perfect World elég biztos anyagi hátteret nyújt nekik, a Flagship Studios hitelekbõl ment, arról meg, hogy miért is ment tönkre lehetne beszélni, maradjunk annyiban Hanbitnak jócskán benne volt a keze, az egyetlen sikeres piac a Koreai volt, 900k elõfizetõ volt és nem egy hónapig, Hanbitnak pedig ez kellett ...

Zomil
nekem is ez a bajom vele :S
igy nem szivesen venném meg, nem kell nekem mmo, de ha már egy diablo szerü multit beleraktak volna nagyot dobott volna a játékon, hosszabb idöre lekötötte volna az embert

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az mmo joval komplikaltabb, mint a single player. tobb a hibazasi lehetoseg, nagyobb a fejlesztesi ido, tobb penzbe kerul, a siker pedig egyaltalan nem garantalt. finoman szolva meresz dolog egy uj cegnek egybol belefognia egy ilyenbe. (egyebkent erdekes, hogy a torchlight-ban megtalalhatoak ugyanazok a bug-ok, mint amik a hellgate-ben is voltak).
szerintem maradhattak volna ennel a szintu megvalositasnal, es csinalhattak volna hasonlo megjelenesu akcio jatekot, esetleg sci-fi hack and slasht, kiegeszitot a torchlight-hoz, vagy valami korokre osztott jatekot.
Scareface
A Hellgate viszonylag sikertelen volt pocsék eladásokkal, Mythos pedig ingyenes volt. Torchlight bevételébõl szeretnék valószínûleg finanszírozni a munkálatokat, ami viszont termel nekik pénzt, mivel az alacsony árkategóriában van a játék, és még jó is 😊
Szerény véleményem szerint.

Carlos
Az az igazság, hogy én kezdem unni picit. Bár csináltam egy inba puskát 4000-es sebzéssel. 😊
Potit még egyszer sem használtam.

Þór vígi þessi rúnar

a hellgate es a mythos pont azert csodolt be, mert nem volt eleg penz a fejlesztesre. erre most mit csinalnak? egy lowbudget jatek utan elkezdenek egy mmo-t. raadasul kozben kijon majd a d3, a sacred 3, es uj mmo-k is folyamatosan jelennek meg. nem igazan ertem a koncepciojukat.
Nagyon sokara jon a "multi", sztem ezzel nagy bakot lottek. Ha ebben lett volna multi, reszemrol instabuy lett volna a jatek. Igy ketseges mekkora szavatossagi idovel rendelkezik.
Persze írja nem tartozik a Runic Games csapatába, de ez nagyjából becsült idõ, a lényeg nem a közeljövõben jelenik meg. Hitelességrõl annyit, hogy egy Runic-os megköszönte neki, hogy összeszedte és ezeket beírta, vagyis nem alaptalan, sõt ki lett emelve a topik, valószínûleg nem véletlen.

"5) When will the MMO be released?

Runic has said that their current time frame is 18-24 months from the release of the Torchlight ARPG. I imagine like most release dates, this is subject to change. But again, I remind everyone that I am not affiliated with Runic, so all I have to go by is that general time frame they've given."
Forrás.
Szóval 1,5-2 év ...

MerlinW
Lehet le vagyok maradva, de eddig úgy volt, hogy jövõre jön.

[merlinw.org]

2011 tavaszt szerettél volna mondani nemde?

AtiRadish
Nalam se javult fikarcnyit se.. söt sztem exe kattolasnal meg lassabban is tolt be =.=

Scareface
Semmit nem javult :-D

Scareface
Na megcsinálom én is ezt az újracsomagolást 😊
Meglátjuk használ-e, mert én befonom a hajam, mire betölt 😄

Carlos
hivatalos mod van erre. Erre tessék.

Þór vígi þessi rúnar

ahogy latom a patchben modositottak, hogy a fegyver+pajzs hasznalok ne kapjak meg a dual wield skill bonuszt. remelem visszakapom majd azt a 10 skill pontot...
wantonly
666-szor rá kell kattintani és megnyílik a "Secret Horse" pálya.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehogy valaki elhiggye. 😄
Carlos
Nézni hogy szép. <#idiota>
/semmit/

Þór vígi þessi rúnar

A városban lévõ lóval lehet valamit csinalni?
grebber
Nekem pont kellõ nehéz 2. nehézségi szinten nem fejlesztek semmit mert 1 no pénz kettõ nem értek hozzá.Azokkal küldöm amik leesnek szal így pont elég kihívás van benne.Majd ha lesz hozzá magyarítás még érteni is fogom mi a történet!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Mindegyik rengeteg hibával jön ki. MINDEGYIK!
Csak max nem tudsz róla...
Hehe.
Egy átlagos másfél évig készülõ játékban 8-12 ezer bug van. Ebbõl kábé a Gold-ra bentmarad 1-200.
Mondjuk a többségét sose találják meg a játékosok.

Þór vígi þessi rúnar

Mindenesetre jó látni, hogy a fejlesztõk csinálják a javításokat, sztem 2 max 3 patch és sokkal jobb lesz minden. Egy hete jött ki a játék és ugye egyik játék se hibátlanul jön ki, sõt van ami rengeteg hibával.
MerlinW
Jövõ tavasszal talán.

[merlinw.org]

tul keveset sebeznek a kozelharcos ellenfelek. a stun es a knock back is tul hatasos a szornyek ellen. a tavolsagi harcosok pedig meg sem sebeznek, mert van vagy 5 pancelom, ami visszaveri a loveseket.
Carlos
Ez a baj a játékkal. Nem az enchant van elb***va, hanem a loot rendszer.
Ha nem érné meg enchantolni, mert olyan jóságok esnének, akkor nem enchantolna senki. Pl a setek rakás szarok szerintem.
Ha összegyüjtöd kapsz +15 armor-t, rámegy egy heted mire összeszeded, ellenben enchanttal 10K és 1 perc. Köszi...melyik éri meg jobban...

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Baromi jó ez a játék, de kell egy patch ami szabályozza a dolgokat, és nehezít, ugyanis így very hard fokozaton sem túl nehéz a játék.. Pedig nem enchantoltam szét magam, és nem találtam nagyon ritka tárgyakat sem.
Carlos
Micsoda harc megy bakker az Enchant rendszer miatt a hivatalos fórumon! Vicces...
Nem értem, hogy egyesek miért sírnak hogy más hogy játszik.
-A jancsi csinált egy 800.000-es sebzésû tárgyat! Szar az enchant csinálják meg!
Gyász...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
hm ez jól hangzik 😊 és mikor azt lehet tudni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Külön játékként jön a multi majd!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Sziasztok!
Várható, h esetleg lesz hozzá multi kiegészités, vagy marad a csak single játék?

Carlos
Ezen már énis gondolkodtam, de sose mertem még. Próbálj meg két fehér kardot berakni. Lehet, hogy kipróbálom mingyárt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Meg lesz oldva. Nõni fog a req és folyamatosan drágul majd. Vagy valami ilyesmi.
Az más kérdés, hogy ugye ezis átverhetõ: szénnéencsantolod a tárgyat majd utána patch-elsz.
Vagy egyszerre két játékod van és ki-be rakosgatod a save-et.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Na, jó kis vitát kavartam ezzel az enchant dologgal, pedig nem ez volt a célom.Részemrõl addig nem csinálom amíg életképes a karim nélküle.Más: A transmuternél ha berakok 2 egyforma kardot akkor csinál egy jobbat vagy csak a gemekre mûködik?
AtiRadish
Sztetek ha kijon a kovi patch leszabalyozzak ezt az enchant cuccot? Sztem pl. jo otlet lenne ha volna 1 limit, teszem azt 1 itemet max 5x enchantolhatsz, mert sztem is igy elmegy nagyon a bohoc kategoriaba h. 3000 tulajdonsaga lesz 1 itemnek.

Scareface

Egy jól elkapott pillanat 😊

ToCsEk
én meg nyomom észnélkül 😄
sikerült egy 0dmg-es unique kardot csinálnom 😄 eladtam kb 100ért, de megvenni meg kb 30ezer gold volt xD

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

En se trukkozok save/loaddal, de kár is puffogni érte ha valaki meg igen. Mondjuk az valo igaz, hogy a HC modnak igy nincs sok ertelme.
en ez ellen ugy vedekezem, hogy a mar nem hasznalt targyaimat nem dobom ki, igy ha az uj targyat bebukom az enchanton, akkor visszaterek az elozore.
egyebkent valoban mindenki ugy jatszik, ahogy akar. de ha te igy akarsz, akkor tenyleg egyszerubb lenne egy enchant modosito mod, mint az hogy folyamatosan ki-be lepkedsz es menteseket masolgatsz.
Carlos
Mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik.
Én nem csalok (pénzkód, levelkód, ilyesmik). Viszont kihasználom azokat a hibákat amiket a fejlesztõk véletlenül vagy szándékosan bennehagytak. Az, hogy 20K-s enchantnál nem akarom elbukni az addigi elért értékeket és egy save-load-dal ez kikerülhetõ, nekem megér egy LOAD-ot. (15-20 mp)

Þór vígi þessi rúnar

amugy ezekkel a tulenchantolt targyakkal van meg 1 baj: teljesen elveszik a targygyujtogetes ertelmet. hiaba fog unique vagy barmilyen jo gyurut talalni, semmire nem fog menni vele. hagyomanyos enchanttal viszont meg 50+ szinten is erdekes a lootot figyelni.
mindketto cheat 😊. ugyanazt ered el mindkettovel. amugy a hc karakterek is ezert nem ernek semmit, mert ha meghalnak, akkor visszaraknak egy mentest.
Carlos
Figy...
Az cheat. Ez exploit.
Van különbség.
(Advanced usage of Gamelogic). <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

hat mert pont az elcseszessel lenne ez a feature leszabalyozva. ez akadalyozna meg, hogy ilyen targyak szulessenek (illetve csak baromi nagy makkal lehetnenek ilyenek). ennyi erovel rakj fel modot, ami megszunteti az enchantban a hibazast.
Carlos
Perszehogynem.
Most mi a trükközés abban, hogy backupolod a mentésedet és ha elcseszi akkor visszamásolod?
Baromi nagy trükközés. Látom neked sem omlott még össze a géped...backup a barátod. 😄

Þór vígi þessi rúnar

ezek a tapos dolgok nagyreszt ugy jonnek ossze, hogy a mentessel trukkoznek. ennyi enchantot nem lehet osszehozni nullazas nelkul.
Carlos
Úgyérted a legtöbbet NEM a játék fejlesztõi készítették...

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Már van egy rahedli nem hivatalos kiegészítõ
A legtöbbet a játék fejlesztõi készítették.

[merlinw.org]

Carlos
Nekem nem.

Þór vígi þessi rúnar

Írjátok itt a fórumba hogy milyen brutális tárgyakat lehet csinálni az enchantolással.Nem válik így egy cseppet unalmassá a játék?