800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
Antimex #440 Találtam egy bugot.
Beragata egy láda és két kő közé, és nem tudok onnan kijönni.
Új karit kell kezdenem mert nem tudok visszamenteni és teleportálni. :S
Vki járt már így vele? -
#439 Na lol pedig azt már olvastam. (Agydaganat rulez most már tényleg el kell mennem orvoshoz mert kibaszott elfelejtek mindent 1 nap után)
Akkor ez a patch nem érint engem nem tuningolom a cuccaimat. -
#438 Megint csak írsz és nem olvasol. #427 -
#437 Az 1.12b patch hotfix az mit javít? -
stevyxix #436 Patchbe javították elvileg. -
Lirion #435 Az alchemist ultra könnyű, az ember lance ha megvan, akkor félisten lesz a karakter. Mondjuk nekem ez így nagyon bejön, agyatlan kikapcsolódásra tökéletes, hogy belebújhatok egy félisten bőrébe és széthentelhetem a fél világot (najó, csak az ember bánya lakóit :)). -
CamelX #434 Jó, de Diabloba is rendesen tolni kellett potikat néhány résznél, itt meg 1 boss se tudd meghatni, alig megy életerőm, pedig alkimistával vagyok, nem harcossal :D -
#433 Ez a játék nem is arról szól, hogy hú de izgalmas, meg hú de leizzadtam :( mész előre és nézed, hogy van-e már annyi pénzed, hogy megérje felmenni enchantolni:) (mondom mindezt úgy, hogy nem néztem meg, mit javítottak az enchantal kapcsolatban) -
CamelX #432 Egész játékot beszoptam azzal h Normalra raktam, így ultrakönnyű, legalábbis alchemisttel már csoda ha felére lemegy HP-m, akkor már jujuj van, de potiont azt alig használok :D ezt pl. nem tudtam de így unalmas, sztem reset hardon, bezzeg Dragon Age-nél kellőképp izzasztó a hard :) -
Lirion #431 Alchemistnél az ember lance skillnél a fegyver dps-e vagy a max sebzés a fontosabb? Melyiket adja hozzá a spellhez? -
zsotesz #430 oks, köszi -
#429 nincs de meg lehet tanulni ilyen spellt és akkor ingyér van, de anélkül is rengeteg tekercset találni , nem szügséges venni sem -
zsotesz #428 identify-zni minden tárgyat külön kell? Nincs olyan emberke aki ezt meg tudja csinálni? Mint anno Diablo2-ben Cain. -
#427 Aki még nem tudná megjelent a javításhoz a kiegészítő.
Az enchant rendszer túlkapásait javítja.
1.12b Hotfix Patch -
#426 doc.set/application data/runic games
A kereső WINDOWS-ban is barátod! -
#425 A "runic games"-re meg nehéz rákeresni a doc&settings-ben ugye?:) -
YakHead #424 Srácok, encsantolnék cuccot, de szeretnék backup-ot csinálni a mentésből, hogy ha valami mégis rosszul sikerülne, akkor ne kelljen tövig rágni a körmöm. XP oprendszernél hol találom a mentést? Ha jelent valamit, akkor a Steamen vettem meg, szóval lehetséges, hogy emiatt nem úgy működne ez a backupolás, mint egyébként. Előre is köszi.
(visszaolvastam, de csak win7-es leírást találtam) -
stevyxix #423 Sejtem hol van, talán zombikat kell ölni, igen visszatérsz erre a pályára akkor teljesítheted. -
#422 Előfordul... -
#421 Egy müldetésben x szörnyet kellett leölnöm. Valószínűleg megtettem, de nem írta jóvá. Többször, alaposan körbenéztem, üres a szint.
Így jártam vagy több szint múlva ha visszajövök esetleg újratermelődnek a mobok? -
#420 Csúnyán azt hittem Borderlands topikban vagyok...:D -
#419 3 karakter van! -
#418 Mind a 4 karakterből van egy, messze van míg mindegyikkel lvl50 leszek:) -
#417 de most is van co-op -
CamelX #416 Borderlands-ot hamar megunod ha elkezdessz közelíteni az 50es szint felé :D én most épp ezért jegeltetem, majd később ha lesz co-op benevezem az izomagyút :D -
Dzsabba #415 ahhha, akkor ezért nem leltem
köszönöm. -
stevyxix #414 C:\Users\(felahsználónév)\AppData\Roaming\runic games\torchlight\save
AppData egy rejtett mappa. -
Dzsabba #413 sziasztok
windows 7 alatt hol találom a mentését? -
#412 "Képzelem mi lenne veled egy angol nyelvű Baldur's Gate, Oblivion vagy Dragon Age esetén."
Hálistennek ilyen téren normálisak az emberek (nem mint a politikában ahol nem az a cél hogy az embereket segtsék.) és szépen egyre több gamehez készül magyarítás és/vagy jön ki magyarul.Tiszteletem a fordítóké! -
#411 nektek aztán vannak problémáitok...én meg szivatom magam hogy Borderlands/DA/Torchlight, és kurvára kéne Allods Onlineozni, ha már van bétakulcsom és holnap kezdődik :DDDD
Borderlandstől búcsút veszek, DA-t pihentetem egy kicsit (de nehéz abbahagyni) de ez a Trochlight...tényleg flashjáték feelingem van tőle, de nagyon vicces...megy a pusztítóm két buta nagy haleffal a kezében, és osztja a halált (másodlagos meg egy kurvanagy kéziágyú :DDD ) -
#410 Jaja, szombaton DA-t toltam így vasárnap jól esett a Torchlight egyszerűsége. Mindkét játékban van mágus kaszt, ez se könnyíti meg a választásom mert kedvenc kasztom a varázsló, minden rpg-ben.
Valószínűleg felváltva játszom majd őket. -
#409 Na igen, DA-t baromi nehéz ott hagyni. Én is három nap alatt beletettem 18 órát, pedig mostanában ritkán játszom játékokkal, akkor is keveset. Aztán aludni is kellene valamikor:) -
CamelX #408 Hajaj, és mekkora áldozatokat hoztam a vinyómon hogy ez a 2 játék legyen fenn :D de nembaj, megérte. Végre 2 olyan játék amivel elleszek igensokáig :) Dragon's Age-nél már csak arra kell ráéreznem hogy hol tudom abbahagyni :D -
#407 egyébknt h fogok sokat sebezni egy adott skillre ha már kivan csontolva,mert szintfejlödésnél az érétkek javitásával picsafüst amenyit rátesz!(most még nicns gondom vele csak kiváncsi vok) -
#406 tudom miért nem tudod megcsinálni a melék küldetést,mert 2 fajta mellék küldetés van,az egyik az öld meg ezt azt,a másik h cucot szerez-visszahoz,és utobbival lesz gondod mert eladtad mint én anno 1x!De mielöt kétségbe esnél..elutasitod a küldetést a quest menüben és dumálsz a csokával és kapsz ujat,oda ahol épp jársz (nálam igy ment)
egyébkén lvl 47 alcemist vok és párszor szétosztotama skill ponokat de hadd ne mondjam elég könnyü a game (normál)szal következö karim tuti nagyobbon visszem,mert igy kicsit unalmas h megse izisztanak a 300 körüli life stollen per hittel elég nehéz levini az életem! -
#405 DA addiktív, hosszú éjszakákra be tud szippantani:) Ha van lelkierő azzal kell játszani. Munka, oskola után, másnaposan agyat mosni pedig Torchlight-al:)
Jó dolog lehet még a többségnek, hogy DA magyarul jelent meg, oszt abban 100 óra játékból 40 a sztori. Beszélgetnek a karakterek és a csapattársaid is egymással még a vándorolgatás közben is, van benne politika, szerelem, szex, gyengédség, rasszizmus, ármány és gyötrelem. Kerek darab lett nagyon. -
#404 igazából én meg sem próbálom megérteni a küldetéseket, mert el sem olvasom. Diabloban is úgy voltam mivel haverokkal játszottunk, hogy ők biztos tudják merre, ezért nem olvastam el őket, pedig az magyar volt.
viszont most én sem tudom hogy DA vagy ez:D -
#403 A két játék külön kategória. DA kemény RPG, D&D szintű szabályrendszerrel, olykor (opcionálisan, de sokszor muszáj) körökre osztott gondolkodós taktikai harccal, szuper történettel 100+ órás játékidővel. Hasonló mint a Baldur's Gate vagy Neverwinter remekművek voltak. Torchlight csak egy flashjáték hozzá képest:)
Azonban feltétlenül ajánlom DA-t, kötelező darab. -
#402 Én abba a csapdába estem, hogy nem tudom melyikkel játszak, Dragon Age vagy ez. :D Ezt ma tettem fel dél körül és 6-kor álltam fel a géptől, fürödni meg enni. :D Nagyon tetszik, szerintem ez a játék tényleg egyszerű, legalábbis a Dragon Age-hez viszonyítva ahol a harcok során nem elég csak nyomogatni a gombot, a questeket is csak fel kell venni és ahogy mész előre, darálod a szörnyeket, egyszer csak quest complete lesz. Én az alkímiás csávóval tolom és kutyát választottam segítőnek. Állati jó megoldás, hogy a kutya/macska el tudja vinni a felesleges cuccokat a kereskedőnek. -
#401 Minden tisztelettel, ha ebben a játékban nem érted meg a küldetéseket, akkor negyon nem vagy jó angolból:) Főleg, hogy a küldetések 99%-ban arról szólnak, hogy öld meg, vagy hozd vissza. Mindezt kemény 3 színtéren. Bánya (robot küldetései), kis teleportkapu (srác küldetései, megnyílik előtte), nagy teleport kapu (főszál, az öreg küldetései)
Ezt a játékot gyakorlatilag minimális logikával szöveg nélkül is végig lehet játszani.
Képzelem mi lenne veled egy angol nyelvű Baldur's Gate, Oblivion vagy Dragon Age esetén.