Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy nem szivesen venném meg, nem kell nekem mmo, de ha már egy diablo szerü multit beleraktak volna nagyot dobott volna a játékon, hosszabb idöre lekötötte volna az embert
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szerintem maradhattak volna ennel a szintu megvalositasnal, es csinalhattak volna hasonlo megjelenesu akcio jatekot, esetleg sci-fi hack and slasht, kiegeszitot a torchlight-hoz, vagy valami korokre osztott jatekot.
Szerény véleményem szerint.
Potit még egyszer sem használtam.
Þór vígi þessi rúnar
Runic has said that their current time frame is 18-24 months from the release of the Torchlight ARPG. I imagine like most release dates, this is subject to change. But again, I remind everyone that I am not affiliated with Runic, so all I have to go by is that general time frame they've given."
Forrás.
Szóval 1,5-2 év ...
Meglátjuk használ-e, mert én befonom a hajam, mire betölt 😄
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Csak max nem tudsz róla...
Hehe.
Egy átlagos másfél évig készülõ játékban 8-12 ezer bug van. Ebbõl kábé a Gold-ra bentmarad 1-200.
Mondjuk a többségét sose találják meg a játékosok.
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem érné meg enchantolni, mert olyan jóságok esnének, akkor nem enchantolna senki. Pl a setek rakás szarok szerintem.
Ha összegyüjtöd kapsz +15 armor-t, rámegy egy heted mire összeszeded, ellenben enchanttal 10K és 1 perc. Köszi...melyik éri meg jobban...
Þór vígi þessi rúnar
Nem értem, hogy egyesek miért sírnak hogy más hogy játszik.
-A jancsi csinált egy 800.000-es sebzésû tárgyat! Szar az enchant csinálják meg!
Gyász...
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Várható, h esetleg lesz hozzá multi kiegészités, vagy marad a csak single játék?
Þór vígi þessi rúnar
Az más kérdés, hogy ugye ezis átverhetõ: szénnéencsantolod a tárgyat majd utána patch-elsz.
Vagy egyszerre két játékod van és ki-be rakosgatod a save-et.
Þór vígi þessi rúnar
sikerült egy 0dmg-es unique kardot csinálnom 😄 eladtam kb 100ért, de megvenni meg kb 30ezer gold volt xD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
egyebkent valoban mindenki ugy jatszik, ahogy akar. de ha te igy akarsz, akkor tenyleg egyszerubb lenne egy enchant modosito mod, mint az hogy folyamatosan ki-be lepkedsz es menteseket masolgatsz.
Én nem csalok (pénzkód, levelkód, ilyesmik). Viszont kihasználom azokat a hibákat amiket a fejlesztõk véletlenül vagy szándékosan bennehagytak. Az, hogy 20K-s enchantnál nem akarom elbukni az addigi elért értékeket és egy save-load-dal ez kikerülhetõ, nekem megér egy LOAD-ot. (15-20 mp)
Þór vígi þessi rúnar
Az cheat. Ez exploit.
Van különbség.
(Advanced usage of Gamelogic). <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Most mi a trükközés abban, hogy backupolod a mentésedet és ha elcseszi akkor visszamásolod?
Baromi nagy trükközés. Látom neked sem omlott még össze a géped...backup a barátod. 😄
Þór vígi þessi rúnar
A legtöbbet a játék fejlesztõi készítették.
[merlinw.org]