Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is hasznosnak tunik!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
You can now change difficulty level on the fly from the console without being branded a Cheater
Þór vígi þessi rúnar
Egy topik arról, hogy jelenleg hogy áll a leendõ javítás
Enchanter fickót a faluban találod. Pénzért enchantol. Viszont néha leszedi az összes enchantot. Save/Load/Backup módszerrel érdemes szórakozni.
Þór vígi þessi rúnar
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Karakter:
Level 40 Vanquisher (Level 45 when I finished this)
Map Scroll (Level 20-???) - 1076 to buy from vendor. 5 bought for testing purposes.
Conditions:
0 Barter Skill
10 Treasure Hunter (25% Gold/Magic Find)
41% Total Gold Find
42% Total Magic Find
Identify Spell (Saves money on scrolls)
No Selling Gems, Sets or Uniques.
Run #1 - 18569, Run #2 - 17064, Run #3 - 15293, Run #4 - 16598, Run #5 - 21476
Tehát öt kör alatt összeszedett 90K-t.
Az enchane egy kommersz (nem rare, nem unique) gyûrûre (árakkal):
Enchant 16 - 1500g
Enchant 29 - 3018g
Enchant 39 - 3881g
Enchant 45 - 4446g
Enchant 61 - 5985g
Ami lett belõle:
Szóval 5 kör alatt ha szerencséd van egy igen tápos gyûrût lehet összehozni. Mondjuk én egy puskával csinálom ugyanezt, és ott azért már 20K körül mozog egy enchant. Majd minden egyes 20+ -os mapon van egy free enchant shrine amit a save/load technikával használok, amig nem ad egy olyan +100-as sebzést a fegyvernek.
Þór vígi þessi rúnar
Az egy nagyon hasznos dolog énis csak késõn vettem észre. Épp arra gyúrok a fõ karimmal. Azzal betápolom a cuccokat és berakom a megosztott ládába, hogy a kövi karinak legyen fincsi cucca.
Bár már egy Storage Karaktert is kellett indítanom a set-ek miatt. Szokásos Bálint Gazda névre hallgat. 😄
Þór vígi þessi rúnar
A random mapok teljesítése sokat segit pénz és poti ügyileg, árusnál lehet vásárolni ilyeneket.
Meg par pont dex, meg magic, szinten a cuccok miatt.
Egyebkent a spectral vonalon erositettem az elejen, aztan belekostoltam a tobbi skill tree-be is (+critical pl). Normalon sose kell potion, csak neha nyomok el egy-egy mana potit.
A kutyám is támad mindent amit meglát és van is rajta medál és két spell is van neki
Csak gondoltam szólok, mert énis LVL 15 körül vettem észre.
Amúgy tessék szépen lemenni a map dungeon-ökbe (15-30, 20+). Ott nagyon szépen lehet fejlõdni és dõl a lé. Aztán lehet encsantolni.
Þór vígi þessi rúnar
Amit viszont nagyon erõs és érdemes nyomni az a frost shield, fizikai és elementális sebzés ellen is véd, ha megütnek fagyasztja a támadót, knock back resist meg csak hab a tortán, én ha tömegbe megyek vagy boss jön elnyomom és így nem nagyon szoktak sebezni (life steal fegyver alap ügye).
Amúgy rare fegyót kell tuningolni, 15k-ból már komoly fegyvert lehet kihozni egy alap 1-2 dolgot tudó fegyverbõl.
A játék tetszik,az Enhantolás kicsit szar sztem kicsit elvisz a játék kedvböl,mert job cucokat összerakok mint ha seteket keresgélném,az meg h néha lenuláza a fegyvert az egyszerüen beautyfull.. 😊aztán elküldtem nyugdijba is véeltlena karakterem szerencsére épp azelöt 5perce nyomtam egy modot a gamebe igy csináltam biztonsági mentést,igy nem vesztetem sokat 😊 normálon végig röhögtem magam mert megse tudtam izisztani,sajna a fö muftinááll megszivtam...a sok tömeg miat a mana sheildem(igy hivom)könnyen lement könnyü célpont voltam 78x haltam :S fele ugy h feléledtem és kise tudtam jöni mert körbe vetek és 1mp halál..kellemes..igy utolag mr tom mitkelet volan tenni de mostmár mindegy 😊
Plu nem tom mit rontasz el.
Am remélem minél hamarabb lesz patch mert nem egy bugot tapasztaltam!
JÓ gamet mindnekinek!
www.icewebhu
[merlinw.org]
A kutya meg állandoan ugy futkos.csata elött beizzitom a fagyasztos pajzsot ami 20mpig aktiv majd aktiválom a szellem kardot és a roham spellen átronygyolok a csoporton ez kb a felét egyböl kinyirja nekik aztán ha van még kraft akkor visszafelé is ugyan ez
Milyen nehezsegi fokozaton jatszol?
kétkezes karddal nyomulok mindegyik 300as sebzés körül 2 kövel igy van olyam 800as sebzésem mindenféle extrával együtt.
Enhantolni meg csak a gagyi cuccokat tudom mert az uniq cuccért 20k-t kéne fizetnem egyszeri enthatra.
Lehet hogy egy kicsit gyorsan haladok de igy legalább nem vesztettem el a fonalat hogy most mikor merre menjek mert hiába veszem fel a questet nem jelöli semmi a térképen hogy merre menjek és hogy hol találom meg azt amit kéne.
A karit nem tudom hogy hogyan fejlesszem jobban, hiszen csak a str és defre teszek 3:2 vagy 4:1 arányba. néha ezért is vagyok meglöve mert vannak cuccaim félretéve amihez vagy dext vagy magic kéne hogy tudjam használni.
A spellek közül meg a kétkezi harcra az állandoan aktivakra és a jeges pajzra meg a frontális harcra tettem .

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Þór vígi þessi rúnar
Én a fegyómra eddig olyan 100-150K-t költöttem az enchanternél, szigorúan load-save módszerrel.
Þór vígi þessi rúnar
Potira még sose költöttem, és még 1x sem ittam (steal 150 HP on hit -nek köszönhetõen). Viszont 1x bepróbáltam enchantolni a unique nyakláncomat. 200K lett volna. No, majd ha találok egy enchant álványt akkor rágyúrok valami jó statra. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Ahogy mondták, mindent fel kell venni, korsókat, ládákat törni, stb. pakolni az állatra, aztán hazaküldeni, és így tovább.
A másik, hogy enchant-on kívül szinte semmire sem kell költeni a játékban (ami nem jó, de ez van)
HP-t meg mana-t nem gyõzöm eladni😊 Van a ládában 60-60 mindkettõböl, 20-20 nálam, a többi meg kuka.
[merlinw.org]
Eddig nekem a legtöbb amit egy futam alatt sikerült összeszedni az 4k volt annak a fele simán elmegy a gyogyitalra a amradékbol meg se uj fegyver se fejlesztésre nem futja.
Jelenleg lvl24 vagyok és már eléggé küszködök mivel semmi jo cuccom nincs.400-800 ig sebzek ami már gyengus erre felé
egyik setbõl már van 2 cuccom<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Fegyvert meg vagy esik valami kék, vagy a kovácstól veszel, aztán enchant ezerrel.
Amint lehet beszerezni az identify és teleport spelleket és azon is lehet akkor spórolni😊 (jó nem sokat, de ebben játékban a pénz minden másnál többet ér.)
Még szint és használhatom az örököl unique bow-t, de az enchantolt cuccom már 2 szintel ezelõtt is jobb volt.
nekem meg valami értelmes fegyver kellene.. az a baj hogy ha kapok valami uniquet az vagy pisztoly vagy ward.., értelems kardot sohasem dob..
amúgy most a kövek mixelésével szenvedek 😄, egyik ládám teli van velük, igaz ilyen tök gagyik mind 😄, valahol lehet majd venni esetleg perfectet valahol? vagy majd esik? 😊 csontvázfejbõl nem ártana pár darab 😄
Errõl jut eszembe...3 zöldbõl enchantoltam egy lila nyakláncot. Igaz, hogy a boltban is kapható trash vackot, de akkor is😊
1szint és tudom használni, akkor 3,5k hp-m lesz 😊
<#vigyor1>#vigyor1>
Titan Quest szavatosabb cucc lesz diablo3 ig azt már érzem.Nem tudom érdemes e nyilassal/puskással újra elkezdeni mindenesetre kihagyok most 1-2 napot. lvl 67 nél pihi <#worship>#worship>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
BACK UP YOUR SAVE FILE.
Download Hex Workshop (http://www.hexworkshop.com/)
Go to your save file locations. If you're unsure which character is which since save files are numbered open 0.svt in Hexworkshop and you should see a character name on the right side example: "G.e.n.e.r.i.c" the dots will be inbetween every letter, don't worry about why.
Now press Control+G a window should pop up, make sure 'Hex' is selected and 'Begininng of File' is selected and in the box write
21
and press okay, if your character is retired it should say '01' you need to change it to '00' so highlight it and on the right most side it should say int8 '1' click that and change it to 0.
Go to file, then save and your character should be unretired.