800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
  • stevyxix
    Mire mész avval, ha magyarul írja ki, hogy menj a bányában a 7. szintre? Nem értem a logikád.
  • stevyxix
    Előbb utóbb bele fogsz botlani, még csak soha el sem olvastam a küldetéseket, csak szépen mentem a játékban előre és mikor láttam, hogy teljesítettem a küldetést leadtam, vettem föl az újat, amit szintén még csak el sem olvastam. Meg fog oldódni van amit nagyon előre adnak és jóval később botlasz csak bele.
  • AtiRadish
    Nem ugy volt h. ha retire-s csajszival beszelek 2.jara is, tobbet nem tudom kihozni "nyugdijbol" a karit?
  • triplet
    Nem értem miért kell leszólni a gyereket. én jó vagyok angolból értem is nagyjából, de ebben a játékban én nem értem meg a questeket. És hiába olyan egyszerű mint a szög, akkor sem megy. egyszerűen nem tudom merre. azt írja az egyik quest hogy menjek a bányába a 7. szintre, de olyan nincs:D
    úgy hogy vagy várom a magyarítást(ami nem mindjárt lesz kész sajnos) és addig nem játszok vele, vagy valahonnan egy quest helpert szerezni kellene.
    biztos nincs sehol?
  • fergusonpapa
    vagy a küldetéseket..
  • fergusonpapa
    hja ,egyszerü,felmész a város felsö részére és a láda ahol megoszthatod a cucaidat van ott egy nö azzal beszélsz és rámész retire!ezután viheted nagyobb fokozaton :)
  • grebber
    Ha végigvittük a játékot akkor van rá mod hogy a már megszerezett tulajdonságokkal újra kezdjük az egészet?
  • stevyxix
    Nem, a mikrotranzakciós fizetési modell szinte biztos, ki tudja lehet majd kérnek kis lóvét a játékért is ha már ilyen jól megy sp játék is.

Mellesleg steam is frissített már.
  • donatus13
    Ok köszi:) én annak örülnék ha egyszer vevős lenne mondjuk ilyen 5 és 10 k közötti összeg :)
  • stevyxix
    Alapvetően ingyenes lesz minden valószínűség szerint, egyébként mikrotranzakciós rendszerű lesz, de a játék szabadon leszedhető lesz ha minden igaz, persze ez bőven változhat még addig, de eddig én így tudom.
  • wantonly
  • Carlos
    MMO lesz belőle másfél év múlva.
  • Hunnenkoenig
    Kerestem de nem talaltam az elöbb ezt a topikot, ezert nyitottam ujat a magyaritasnak.

Elkezdtem forditani a jatekot.

A topik itt talalhato:

Torchlight - Magyarítás
  • donatus13
    Hello multi ról lehet tudni valamit ,hogy havidíj lesz vagy egyszer vétel ? bocs hogy nem olvasok vissza olyan sokat de eddig nem találtam itt infot róla :) köszi
  • bajtokarpi
    Köszönöm
  • Carlos
    Dual Wielding mindenképpen kell.
    Én Vanq vagyok lvl 60 körül. Még nem próbáltam a Dest-t.
    A hivatalos fórumon külön topik van a kasztoknak, ott érdemes szétnézni. Megdumálják az elcseszett skilleket is, szóval ott nézz körbe.
  • bajtokarpi

Foglalkozom a játékkal, lvl 27-es vagyok, csupán volt 1-2 küldetés, amit nem találtam, de biztos ez az én szegénységem.
    Részemről téma lezárva, nem rosszmájúskodni jöttem a fórumra, hanem segítséget kérni, és ha nem baj ezt továbbra is megtenném.
    Lenne még 1 kérdésem, ha már ennyire bennevagyunk a témába, destroyer a karim, 2 egykezes fegyverel questelek, továbbiakban, hogy érdemes elosztani a pontokat a talentfán szerinted?
  • Carlos
    Szia!

Amennyiben 3 percnél többet foglalkoztál volna a játékkal neaggyisten utánnaolvastál volna, vagy mégneaggyistenebb itt visszaolvastál volna, akkor tudhatnád, hogy nincs szükség ilyen kiegészítőkre, mert egy falu van és abban kapod a kveszteket és azok is olyan egyszerűek, mint a szög.

Erről ennyit!!!

Üdv.!
  • bajtokarpi
    Szia neked is!!!

A questhelper egy addon, ami útmutatást nyújtott, hogy merre találhatók a küldetések. A másik, normális választ várok, én is normálisan tettem fel a kérdésemet. Tartsd meg magadnak korán reggel a gúnyos vélményedet, én mindösszesen érdeklődtem, és segítséget szerettem volna kérni!

Erről ennyit!!!

Üdv.!
  • Carlos
    miaza kveszthelper?
    Amúgy ha nem birod megcsinálni ezeket a kveszteket, akkor menny vissza wowozni!
  • bajtokarpi
    Üdv.!

Létezik olyanaddon a játékhoz, mint wow-ban a questhelper?
  • Myrddraal
    Másnál is előfrduult az a hiba, hogy egy idő után "elnémul" a játék? Zene szól, de minden más hang megszűnik, néha-néha lehet 1-2 effekt hangot hallani és ennyi. Hangkártya problema lehet vagy vmi bug?
  • Carlos
    Akkor nemsokára jön hozzá az okosítás...
  • koppim
    Fel se lehet tenni ha már előtte fent van a gépen egy régebbi verzió.
  • koppim
    Ez a patch nem csak egy javítás, a komplett játékot is tartalmazza.
  • Carlos
    Ehehehe...
    Nekem kábé 30 mp volt. Igaz lvl 50-en tévedtem arra. Azt se tudtam, hogy az a főboss. Aztán kinyirtam még 3x de nem dobott normális loot-ot.
  • repvez
    Az utolso szint meg szivat engem .29es szinten értem le a 35.ödik re és elég szürün kell feljönnöm potiért vagy ujraélednem és már vagy 2 orai harc után alig marad ereje a föbossnak erre az egyik ujraéledés után ujra beadja az animáciot és kezdhettem elöröl a püfölést, nem kicsit voltam mérges :(
  • stevyxix
    Valve is teszteli, állítólag csak rajtuk múlik a dolog:

"We have to deliver the files to Valve, they have to put them into the beta testing service "
    so it depends on Valve

"We test the Steam patch today "
    so it depends on whether or not it all works, if the demo conflicts wit the full game, as it seemed to initially; if the console now works; if mods work

them if everything passes the tests, Valve still has to put it into production;
    so it depends
  • YakHead
    Az rendben van, mégis sokan panaszkodnak, hogy hiába raknak a magic-re nem nőnek a spellek sebzései. Ezért gondoltam, hogy talán mégis másképp működik a játékban. Én ugyan még csak a demón rágtam végig magam, de a Vanquisher némber valahogy jobban bejön, mint az Alchemyst.
  • savior
    tudtommal a dexterity csak a tavolsagi fegyverek sebzeset noveli. az str az a fizikalis es a magikus sebzest noveli. a magic a magikus sebzest noveli. a defense pedig a fizikai vedelmet es a resisteket noveli.
  • YakHead
    Sokan panaszkodnak, hogy az Alchemyst kasztnál nem lehet a statokkal növelni a spelldmg-et. Lehet hülyeség, de mi lenne, ha magic mellett a dexterity-re raknának még pontokat?
    Mert anno a Diablo2-ben a Sorceres kasztnál például a chain lightning kasztolási sebességét az éppen használatos fegyver attack speedje határozta meg elég fura módon.
    Kár, hogy a statokat nem lehet újraosztani, mert akkor ki lehetne próbálni.
  • Carlos
    Ahogy olvasom többeknél szénnéfagy a patch installja után a játék kernel hibával. Óvatosan!
  • Carlos
    köszi...
  • plu604
    mert annyira azért nem jó játék.
    Savior, köszi.
  • YakHead
    3800+ Ft....miér kell warez?
  • savior
    csak 2 orat lehet vele jatszani, mert utana aktivaciot ker
  • plu604
    bocs a warezos kérdésért, de van olyan aki tört játékra rakta fel? Patch felrakása után indul, lehet vele rendesen játszani?
  • Varian
    A v1.11 az hiba fórumon irta fejlesztő elfelejtette átirni.
    Amugy vagy én vagyok vak, vagy steamen még mindig nincs update gratulálok nekik...
  • savior
    furcsa, hogy ilyeneket nem javiottak: nem jelzi ki, hogy a shadow armor meddig aktiv. spectral echo 10mp cooldown, mikozben 30mp-ig van a karakteren. a 0-as gombra rakott varazslatot egerrel nem tudom aktivalni. a dual wield mar nem mukodik pajzsal, de azert skill ujrakiosztas nincs. arrol mar nem is beszelve, hogy az uj verziot net nelkul nem lehet aktivalni.
  • savior
    nekem erre a karaktervalaszto kepernyon azt irja hogy v1.11