Torchlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most holnap 18:00-ig csak 3.99€ a steamen. Egész jó kis kedvezmény 😊

Narxis
Ha lenne valamilyen multija még meg is venném.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ollie
jaja, bestbuy!

grebber
Steam-en most csak 7.99Euro!

Next PC upgrade: 2022

cs csõsztök
nem tom ti hogy vagytok vele de én csak mostanában, vagyis egy ideje függtem rá de jó játék lenne amúgy. Én még úgymond nem szarom le. Lehet hogy le vagyok maradva de ez nekem jó 😊
Narxis
Majd az MMO része...

MerlinW
Jó játék, offline játék, 3x végigjátszottam, nem fogom többet elõvenni. Ennyi😊
Egyébként valóban nagyon jó játék, de hát szavatossága kb 100 óra, oszt kuka.

[merlinw.org]

és milyen igazad van😄egyébként már nem igazán játszom inkább segítek játékokban szal ha valakinek valamelyik játékban problémája van elakadt ilyesmi,írjatok és ha tudok segítek😊
na csá
azon gondolkoztam hogy nem egy régi játék ez de már a fórumot kifüggték az emberek.
Örülök hogy segíthettem
ja a linket meg elraktározom 😄
csákesz
Köszi hogy segítettél de azóta ujra kellett raknom a gépet és már sajna a mentés nincs meg. Újat kezdtem. Minden képpen ki akarom függeni ezt a játékot. Azért köszi.
írj ha sikerült😊
Szia triplatokaju!

én tudok neked segíteni😊nincs semmi probléma teljesen egyszerü dolgod van.kapsz egy linket , ez egy programot tartalmaz ezzel vissza tudod csinálni a Retired karid😊( http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=6&t=4763 ) a kép alatt van a progi😊 ha nem tudnád megcsinálni van videó a youtubon ma raktam fel, ezt is belinkelem ( http://www.youtube.com/watch?v=TAHe3iWsaTU ) itt megmutatom hogy hogy kell használni de szerintem nem lesz rá szükséged😊
szasztok
volna egy gondom. Öcsém véletlenül a karimmal ráment a retiredre és azt szeretném megkérdezni hogy játszhatóvá lehet e azt a karit még valaha tenni?
ha van vmi tippetek akkor irjátok már meg plz.
elõre is köszi.
én nem szeretem az ilyen netes vásárlást inkáb megvárom a dobozost 2010.jan. 5 19.99 dollar😊 bõveben http://torchlight.useful.hu/ és annyibol tök jó és azért is veszem emg mert lehet berakni másfajta classokat meg mapoakt megaamit tecsinálsz 3d modellezövel cuccot azt is berakhatod😊tiszta fasza ha ez nem lenne megse veném
Narxis
Ha valami extra kiadás lenne még megérteném.. de így jobb választás az 50%.os kedvezmény.

Am. nekem tök mindegy ki hol veszi meg csak fura. 😊

De rakaszkodok 😊
Amúgy úgy hallottam januárban jelenik meg dobozos verzió...Ha számomra megfizethetõ lesz, könnyen lehet, hogy megveszem.

Igaz.. elírtam... gáz.
De ettõl függetlenül megvettem. 😛

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

ollie
Ez nem felár, mert a felár +50%-ot jelent (annyival drágább), hanem kedvezmény.

Narxis
Nem kell ennyire ragaszkodni a dobozos verzióhoz.

ollie
Akkor ne játssz vele ha nem tetszik valami. Remélem te sem kapsz majd fizetést a munkádért.

Jó játék, de mivel nem kapok dobozos veziót és semmi plusszt amiért megveszem ezért kizárt hogy akár 2$-t is adjak érte.

50% -os felár a játékra.
Itt.
Csak a mai napon.
Szerintem megéri.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

trident
Látod mégis tudsz (de felejts már el a naon-t és és a nagyobb két b). Egyrészt használd a Firefoxot, jelöli, ha helytelenül írsz. Az hogy diszgráfiás vagy sajnálatos, de nyilván te is belátod, hogy nem kell kifogás mögé bújni, tessék próbálkozni, legyél igényes.

Sok sikert, elnézést mindenkitõl az offért.

Nálam jegelõdött a Torchlight, mert annak ellenére, hogy nagyon pofás nem értem miért jó az, ha a karakter 100-as, de a felszerelés/fegyverek fele akkora szintig vannak megcsinálva, szvsz ki lehetett volna azokat a képességet is hagyni, ami növeli a szerzett xp-t.
Nem töröltem, de... 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nice nice😊
grebber

Next PC upgrade: 2022

nem tuom miért kell bántani mert nem irok helyesen sajnos nekem ilyen izém van=( hogy nem tuok helyesen irni van is róla ilyen orvosi papírom=( nem tehetek róla=(am nyelvtanból csak szabályokból feleltetlek helyesírásból nem...( am tegnap lett a destroyerem lvl 32😊 és tegnap is játszotam ki😄kicsit meglepödtem amikor megnyilt az a temetöbe a kripta vagy mi az😄és VERY HARD and NO CHEAt 😄 a vége kicsit nehéz volt😊 987 death xDDDD naon durva game nálam nagyobat aratott mint a diablo😄engem nem zavar hogy nincsbenne multyplayer rész hisz kevés az olyan ember aki mindenhova bemegy minden ládát szétüt😄... nekem igy jó ahogy van😛és az én kis szar gépemen is maxon fut xDDD
MerlinW
Bunkósodunk. Remélhetõleg elmúlik 20 év fölött. Dragon Age topikban röhögtem: többen írták egy hozzászólásba-be a "gamelni" és a "pillanat állj" kifejezéseket. A "játszani" szó túl snassz, a pause jelentésével meg már nincsenek tisztában😊

Sokan nem veszik észre hogy nem velük, hanem rajtuk röhögnek.

Áhh bolond gyermekkor😊

[merlinw.org]

Hunglisholódunk
Narxis
angolosodunk.. 😞 vagy inkább englisheledünk

Kandurex
óóó, ez semmi, a humorosba most a borotválkozásra mondta valamelyik, hogy "shavelni" szóval...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totis
Lassan bash.hu kategória...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Super Saiyan
Enyhén irritáló ez a "multy"...

>:C

Szasztok!

A Strange world map-ra eljutott már valaki?
Ha igen akkor körmölje már le, hogy horgászott ki azokból a cuccokból ami kell a transmute-hoz, mer már órák óta horgászok, rajtam van a Sushi Helm is, de semmi eredménye eddig.

elõre is kössz!
ollie
Nem egy kategória lesz a kettõ. A Torchlight-ból MMO lesz, a Diablo-ból pedig csak sima multi.

Hát sztem jobb ha minnél elõbb mert ha 2 évet várnak véletlenül az már közelít 2011 ez akkor meg a diablo 3 jön azzal meg már nem tudom felveszi e a versenyt. Legkésõbb jövõ év végére már be kéne lõniük.

ollie
Ebben nem is lesz multi, "csak" egy MMO verzió 1-2 év múlva.

Scareface
ismertetõ jegyei 😄

triplet
Milyen jegyeid voltak nyelvtanból?

ok ty már befostam xDDD hogy csak ugy van multy ha megveszem digitálisan mondjuk m1 ha kijön dobozosba😄 és ha lesz single is nem csak multy^^ akkor megveszem😄 XDde azé megnyugodtam😊
Narxis
Csak single van. 😄

jah és singlen kezdtem egy destroyert xD de naonk önnyü xD pedig már lvl 10 vok😛meg még az lenne hogy hardba nyomjam vagy very hardba? vagy ha kitolom akkor választhatok nehézségi fokozatot ujra? elöre is ty mindent😄
Hello!
nektek van multyplayer rész?😄vagy ez csak single playeres game?=(mert néztem hogy még csak digitálisan lehet megvenni 3600ft meg hogy nemsoká jön a dobozos is😄és akkor csak a dobozosba lesz multy vagy abba se?=( mert a diabloba meg a titan questbe is van multy (csak ebbe is raktak) vagy mégse?😄
Narxis
<#nyes>

fergusonpapa
hát nézük...

1.forumban visszaolvasni....
2.google....
Mennyi idö??1-2 óra max de mindig hamrabb mint ahogy forumon visszairnak!

www.icewebhu

Tatyla
köszi,és a tálentet újra tudom osztani ,és van valami oldal ahol specko tálent kiosztásokat találok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

triplet
az mint a diablóba. alt

Tatyla
van valami gomb amit ha megnyomok megjelöli a tárgyakat a földön,vagyis kiírja a nevét?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

koppim
Akit mélyebben is érdekel a játék az nézzen be a
http://torchlight.useful.hu : oldal fórumára, amely

igyekszik összefogni a Torchlight moddereket, játékosokat.