800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
  • Carlos
    Ezen már énis gondolkodtam, de sose mertem még. Próbálj meg két fehér kardot berakni. Lehet, hogy kipróbálom mingyárt.
  • Carlos
    Meg lesz oldva. Nőni fog a req és folyamatosan drágul majd. Vagy valami ilyesmi.
    Az más kérdés, hogy ugye ezis átverhető: szénnéencsantolod a tárgyat majd utána patch-elsz.
    Vagy egyszerre két játékod van és ki-be rakosgatod a save-et.
  • Carlos
    Ezzel egyetértek!
  • farferi
    Na, jó kis vitát kavartam ezzel az enchant dologgal, pedig nem ez volt a célom.Részemről addig nem csinálom amíg életképes a karim nélküle.Más: A transmuternél ha berakok 2 egyforma kardot akkor csinál egy jobbat vagy csak a gemekre működik?
  • AtiRadish
    Sztetek ha kijon a kovi patch leszabalyozzak ezt az enchant cuccot? Sztem pl. jo otlet lenne ha volna 1 limit, teszem azt 1 itemet max 5x enchantolhatsz, mert sztem is igy elmegy nagyon a bohoc kategoriaba h. 3000 tulajdonsaga lesz 1 itemnek.
  • Scareface

Egy jól elkapott pillanat :)
  • ToCsEk
    én meg nyomom észnélkül :D
    sikerült egy 0dmg-es unique kardot csinálnom :D eladtam kb 100ért, de megvenni meg kb 30ezer gold volt xD
  • BladeW
    En se trukkozok save/loaddal, de kár is puffogni érte ha valaki meg igen. Mondjuk az valo igaz, hogy a HC modnak igy nincs sok ertelme.
  • savior
    en ez ellen ugy vedekezem, hogy a mar nem hasznalt targyaimat nem dobom ki, igy ha az uj targyat bebukom az enchanton, akkor visszaterek az elozore.
    egyebkent valoban mindenki ugy jatszik, ahogy akar. de ha te igy akarsz, akkor tenyleg egyszerubb lenne egy enchant modosito mod, mint az hogy folyamatosan ki-be lepkedsz es menteseket masolgatsz.
  • Carlos
    Mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik.
    Én nem csalok (pénzkód, levelkód, ilyesmik). Viszont kihasználom azokat a hibákat amiket a fejlesztők véletlenül vagy szándékosan bennehagytak. Az, hogy 20K-s enchantnál nem akarom elbukni az addigi elért értékeket és egy save-load-dal ez kikerülhető, nekem megér egy LOAD-ot. (15-20 mp)
  • savior
    amugy ezekkel a tulenchantolt targyakkal van meg 1 baj: teljesen elveszik a targygyujtogetes ertelmet. hiaba fog unique vagy barmilyen jo gyurut talalni, semmire nem fog menni vele. hagyomanyos enchanttal viszont meg 50+ szinten is erdekes a lootot figyelni.
  • savior
    mindketto cheat :). ugyanazt ered el mindkettovel. amugy a hc karakterek is ezert nem ernek semmit, mert ha meghalnak, akkor visszaraknak egy mentest.
  • Carlos
    Figy...
    Az cheat. Ez exploit.
    Van különbség.
    (Advanced usage of Gamelogic).
  • savior
    hat mert pont az elcseszessel lenne ez a feature leszabalyozva. ez akadalyozna meg, hogy ilyen targyak szulessenek (illetve csak baromi nagy makkal lehetnenek ilyenek). ennyi erovel rakj fel modot, ami megszunteti az enchantban a hibazast.
  • Carlos
    Perszehogynem.
    Most mi a trükközés abban, hogy backupolod a mentésedet és ha elcseszi akkor visszamásolod?
    Baromi nagy trükközés. Látom neked sem omlott még össze a géped...backup a barátod. :D
  • savior
    ezek a tapos dolgok nagyreszt ugy jonnek ossze, hogy a mentessel trukkoznek. ennyi enchantot nem lehet osszehozni nullazas nelkul.
  • Carlos
    Úgyérted a legtöbbet NEM a játék fejlesztői készítették...
  • MerlinW
    Már van egy rahedli nem hivatalos kiegészítő
    A legtöbbet a játék fejlesztői készítették.
  • Carlos
    Nekem nem.
  • farferi
    Írjátok itt a fórumba hogy milyen brutális tárgyakat lehet csinálni az enchantolással.Nem válik így egy cseppet unalmassá a játék?
  • BladeW
    V) Pets inherit your spell masteries

ez is hasznosnak tunik!
  • bélanéni #299
    Látszik, törődnek a játékkal.
  • Carlos
    Ez kúl, legalább átrakhatom nehezebb fokozatra:

You can now change difficulty level on the fly from the console without being branded a Cheater
  • Varian
    sevendoor: enchantolni bármilyen tárgyat tudsz nem csak zöldszinűt.

Egy topik arról, hogy jelenleg hogy áll a leendő javítás
  • Carlos
    A muki majd lekopik rólad a quest végén.
    Enchanter fickót a faluban találod. Pénzért enchantol. Viszont néha leszedi az összes enchantot. Save/Load/Backup módszerrel érdemes szórakozni.
  • sevendoor
    hogy lehet levakarni azt a mókust akit úgy a 3 szinten a bányába felfogadtam? Már idegesít. Ezt az enchantolást kifejthetné nekem valaki bővebben. Mi kell hozzá egy zöld szinű tárgyon kivül és mi a teendő. köszi. Egyszer találtam a bányába egy ilyen enchant "kutat", de nem mertem odamenni.
  • Carlos
    Egy kis tudomány! (nem én számoltam és csináltam, de irányadónak jó).
    Karakter:

Level 40 Vanquisher (Level 45 when I finished this)
    Map Scroll (Level 20-???) - 1076 to buy from vendor. 5 bought for testing purposes.
    Conditions:
    0 Barter Skill
    10 Treasure Hunter (25% Gold/Magic Find)
    41% Total Gold Find
    42% Total Magic Find
    Identify Spell (Saves money on scrolls)
    No Selling Gems, Sets or Uniques.
    Run #1 - 18569, Run #2 - 17064, Run #3 - 15293, Run #4 - 16598, Run #5 - 21476

Tehát öt kör alatt összeszedett 90K-t.

Az enchane egy kommersz (nem rare, nem unique) gyűrűre (árakkal):
    Enchant 16 - 1500g
    Enchant 29 - 3018g
    Enchant 39 - 3881g
    Enchant 45 - 4446g
    Enchant 61 - 5985g

Ami lett belőle:

Szóval 5 kör alatt ha szerencséd van egy igen tápos gyűrűt lehet összehozni. Mondjuk én egy puskával csinálom ugyanezt, és ott azért már 20K körül mozog egy enchant. Majd minden egyes 20+ -os mapon van egy free enchant shrine amit a save/load technikával használok, amig nem ad egy olyan +100-as sebzést a fegyvernek.
  • Carlos
    Pontosan!!!
    Az egy nagyon hasznos dolog énis csak későn vettem észre. Épp arra gyúrok a fő karimmal. Azzal betápolom a cuccokat és berakom a megosztott ládába, hogy a kövi karinak legyen fincsi cucca.
    Bár már egy Storage Karaktert is kellett indítanom a set-ek miatt. Szokásos Bálint Gazda névre hallgat. :D
  • Varian
    A barter skill segit hogy olcsóbb legyen minden még az enchant is és drágábbban is lehet eladni a cuccokat. Viszont csak 20as szinttől elérhető sajna.
    A random mapok teljesítése sokat segit pénz és poti ügyileg, árusnál lehet vásárolni ilyeneket.
  • BladeW
    Szerintem kezdj el defensre tapolni. Meg nem keso. En ugy nyomtam a harcosomat, h alig raktam erore, csak akkor ha kellet, egyebkent minden defensre ment, lvl25, es ugyanugy 800+ a max damagem.

Meg par pont dex, meg magic, szinten a cuccok miatt.

Egyebkent a spectral vonalon erositettem az elejen, aztan belekostoltam a tobbi skill tree-be is (+critical pl). Normalon sose kell potion, csak neha nyomok el egy-egy mana potit.
  • repvez
    fagyasztos pajzs=frost shield ez nálam is be van izzitva már 4es szinten van més minden csata elött aktiválom.
    A kutyám is támad mindent amit meglát és van is rajta medál és két spell is van neki
  • Carlos
    Ne felejtsetek az állatkának nyakláncot meg gyűrűt és két skill-t adni!
    Csak gondoltam szólok, mert énis LVL 15 körül vettem észre.
    Amúgy tessék szépen lemenni a map dungeon-ökbe (15-30, 20+). Ott nagyon szépen lehet fejlődni és dől a lé. Aztán lehet encsantolni.
  • stevyxix
    Amúgy szerintem is valami baj van ott, én is alig nyomok el potiont, vedd meg a fagyasztó aurát, az nagyon hasznos lassít mindenkit a közeledben így sokkal kevesebbet tudnak támadni és castolni is mivel azt is lassítja, a shadow armor vagy mi az is jó, viszont egyik közelre jó (blockol) a másik pedig távolsági ellen véd (lövedékeket téríti vissza bizonyos eséllyel).
    Amit viszont nagyon erős és érdemes nyomni az a frost shield, fizikai és elementális sebzés ellen is véd, ha megütnek fagyasztja a támadót, knock back resist meg csak hab a tortán, én ha tömegbe megyek vagy boss jön elnyomom és így nem nagyon szoktak sebezni (life steal fegyver alap ügye).
    Amúgy rare fegyót kell tuningolni, 15k-ból már komoly fegyvert lehet kihozni egy alap 1-2 dolgot tudó fegyverből.
  • stevyxix
    Kutyát lehet állítani, fent a csontos bödön alatt van 3 ikon, első mikor offenzív vagyis amint közelbe van valami akkor támad, ez a piros ikonos, második a kék a pajzsos, ez ilyen defenzív, nem rohan le boldog-boldogtalant, ha te harcba kezdesz akkor jön ő is, utolsó a sárga kör, ha azt állítod be akkor csak menekül, egyáltalán nem harcol, lehet ez van beállítva ezért nem harcol neked.
  • fergusonpapa
    na sok olvassás után énis irok :)

A játék tetszik,az Enhantolás kicsit szar sztem kicsit elvisz a játék kedvböl,mert job cucokat összerakok mint ha seteket keresgélném,az meg h néha lenuláza a fegyvert az egyszerüen beautyfull.. :)aztán elküldtem nyugdijba is véeltlena karakterem szerencsére épp azelöt 5perce nyomtam egy modot a gamebe igy csináltam biztonsági mentést,igy nem vesztetem sokat :) normálon végig röhögtem magam mert megse tudtam izisztani,sajna a fö muftinááll megszivtam...a sok tömeg miat a mana sheildem(igy hivom)könnyen lement könnyü célpont voltam 78x haltam :S fele ugy h feléledtem és kise tudtam jöni mert körbe vetek és 1mp halál..kellemes..igy utolag mr tom mitkelet volan tenni de mostmár mindegy :)

Plu nem tom mit rontasz el.

Am remélem minél hamarabb lesz patch mert nem egy bugot tapasztaltam!

JÓ gamet mindnekinek!
  • savior
    waypoint csak az alap palyakon van. az utana kovetkezo shadow vault-ban mar nincs egy sem.
  • MerlinW
    Bal egérgombos támadást is cseréld le egy varázslatra, ami 100+%-os damage-el rendelkezik. Nekem amazonlánnyal 170% DP-s nyilakat lövöldöz. Ez egy 800-1000 DP-s + effekt fegyvernél máris 2000 felül van. Emellett okosan kell használni a többi varázslatot, mindenkire azt lőni ami hat, fire resistant ellenre pl nem kell tűzlabdát lőni. Valamint a petnek is illik adni pl egy 4-5-6-os támadóvarázslatot és egy izmosabb summon varázslatot. Tehát gyúrjál a magic-re.
  • shaba23 #283
    jah, normalon nem volt nekem sem halál. Poti is csak a főbossnál kellett, de ott is csak azért, mert nem volt pénzem annyit enchantolni, hogy értelmes mennyiségű hp-t töltsön vissza az ütés. Tegyél a petednek heal all spell, az majd tolja orrba szájba
  • plu604
    vagy nagyon rosszul csinálsz valamit, vagy halál bugos a játékod. Normalon kb. halál nélkül kéne végigmenni, rettenetesen könnyű.
  • repvez
    normalon nyomom és a heal self megvan de csak 400at tölt vissza 10 mp alatt ami elég lassu igy el kell mellé még a poti is.
    A kutya meg állandoan ugy futkos.csata elött beizzitom a fagyasztos pajzsot ami 20mpig aktiv majd aktiválom a szellem kardot és a roham spellen átronygyolok a csoporton ez kb a felét egyböl kinyirja nekik aztán ha van még kraft akkor visszafelé is ugyan ez