800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#520 Vista/Win 7:
C:\Users\Narxis\AppData\Roaming\runic games\torchlight -
#519 Helló. Hol tárolja a játék a karakter mentéseket? -
evegtc #518 Hello Mindenki! Indult egy új Diablo 2 magyar Battle.NET szerver. 1.12-es patch + Retro 2.50 MODal! +7 új skill, átalakított pályák, új eddig még nem látott itemek, sokkal intelligensebb ellenfelek, és még rengeteg újítás várja a Diablo funokat a DIATRO magyar Battle.NET szerveren. Belépés terméseztesen teljesen ingyenes! :) Részleteket olvashatsz a weboldalunkon: www.DIATRO.uw.hu -
#517 Beszorult a karakterem. mi a teendő? -
#516 Hát olyan az oldal, mintha egy 14 éves írná a szöveget. -
Noodlee #515 Nem tud valaki adni egy működő linket az enchant fixhez?
Elég gáz ez a %-os esély az elb@cásra. -
#514 Bazz, mintha vmi kurva fontos oldal lenne.:D -
#513 LOL -
MrTwister #512 Ja cím ha valaki nem tudná: honlap -
MrTwister #511 Jól feltörték a törökök a Torchlight magyar honlapját. Gáz. -
#510 Jaja ennyiért is simán megéri, tegnap meg is vettem. :) -
stevyxix #509 Most is 8€, ez se sok érte. -
PunkZoli #508 na meg a kövek is érdekelnének -
PunkZoli #507 most meg 2000 forint, simán megéri még így is -
#506 Bazz kár, hogy lemaradtam, mind1 várok a következő akcióig. -
PunkZoli #505 jó, lehet én vagyok figyelmetlen, de jónéhány dologra nem találtam választ ott, ezért keresek további oldalakat
pl acsívmentek közül mit jelent:
-Retire a character (delete?)
-Defeat Alric
-Max fame szint 99??
Na meg nem találtam leírást a karakterfejlesztésről , mire érdemes osztani, csak a fórumokon, ott meg nincs sok kedvem se írni ,se végig nyálazni mindent.
Jó lenne olyan írás, ha destroyer 2 kezes közelharcit akarok akkor pontosann mennyit hova :) -
#504 http://torchlight.useful.hu/ -
PunkZoli #503 van ehhez valami jó kis fansite? vagy ahol leírják a karakterek fejlesztését? -
DarkBlade #502 Tudtommal még nincs honosítás a játékhoz semmilyen formában. -
PunkZoli #501 steames verzióba lehet magyarítást tenni? -
solikka11 #500 Most holnap 18:00-ig csak 3.99€ a steamen. Egész jó kis kedvezmény :) -
#499 Ha lenne valamilyen multija még meg is venném. -
#498 jaja, bestbuy! -
#497 Steam-en most csak 7.99Euro! -
triplatokaju #496 cs csősztök
nem tom ti hogy vagytok vele de én csak mostanában, vagyis egy ideje függtem rá de jó játék lenne amúgy. Én még úgymond nem szarom le. Lehet hogy le vagyok maradva de ez nekem jó :) -
#495 Majd az MMO része... -
#494 Jó játék, offline játék, 3x végigjátszottam, nem fogom többet elővenni. Ennyi:)
Egyébként valóban nagyon jó játék, de hát szavatossága kb 100 óra, oszt kuka. -
Balinhun #493 és milyen igazad van:Degyébként már nem igazán játszom inkább segítek játékokban szal ha valakinek valamelyik játékban problémája van elakadt ilyesmi,írjatok és ha tudok segítek:) -
triplatokaju #492 na csá
azon gondolkoztam hogy nem egy régi játék ez de már a fórumot kifüggték az emberek.
-
Balinhun #491 Örülök hogy segíthettem -
triplatokaju #490 ja a linket meg elraktározom :D -
triplatokaju #489 csákesz
Köszi hogy segítettél de azóta ujra kellett raknom a gépet és már sajna a mentés nincs meg. Újat kezdtem. Minden képpen ki akarom függeni ezt a játékot. Azért köszi. -
Balinhun #488 írj ha sikerült:) -
Balinhun #487 Szia triplatokaju!
én tudok neked segíteni:)nincs semmi probléma teljesen egyszerü dolgod van.kapsz egy linket , ez egy programot tartalmaz ezzel vissza tudod csinálni a Retired karid:)( http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=6&t=4763 ) a kép alatt van a progi:) ha nem tudnád megcsinálni van videó a youtubon ma raktam fel, ezt is belinkelem ( http://www.youtube.com/watch?v=TAHe3iWsaTU ) itt megmutatom hogy hogy kell használni de szerintem nem lesz rá szükséged:) -
triplatokaju #486 szasztok
volna egy gondom. Öcsém véletlenül a karimmal ráment a retiredre és azt szeretném megkérdezni hogy játszhatóvá lehet e azt a karit még valaha tenni?
ha van vmi tippetek akkor irjátok már meg plz.
előre is köszi. -
arni17 #485 én nem szeretem az ilyen netes vásárlást inkáb megvárom a dobozost 2010.jan. 5 19.99 dollar:) bőveben http://torchlight.useful.hu/ és annyibol tök jó és azért is veszem emg mert lehet berakni másfajta classokat meg mapoakt megaamit tecsinálsz 3d modellezövel cuccot azt is berakhatod:)tiszta fasza ha ez nem lenne megse veném -
#484 Ha valami extra kiadás lenne még megérteném.. de így jobb választás az 50%.os kedvezmény.
Am. nekem tök mindegy ki hol veszi meg csak fura. :) -
solikka11 #483 De rakaszkodok :)
Amúgy úgy hallottam januárban jelenik meg dobozos verzió...Ha számomra megfizethető lesz, könnyen lehet, hogy megveszem. -
DarkBlade #482 Igaz.. elírtam... gáz.
De ettől függetlenül megvettem. :P -
#481 Ez nem felár, mert a felár +50%-ot jelent (annyival drágább), hanem kedvezmény.