Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
elcsesztem véletlen és ráklikkeltem a retired-re, szal érdekelne hogy van-e valami megoldás, hogy ujra tudjak játszani ezzel a karakterrel..:S
elöre is köszi a válaszokat
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ehhez még nem értek. 😄
Beragata egy láda és két kõ közé, és nem tudok onnan kijönni.
Új karit kell kezdenem mert nem tudok visszamenteni és teleportálni. :S
Vki járt már így vele?
Akkor ez a patch nem érint engem nem tuningolom a cuccaimat.
Next PC upgrade: 2022
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Az enchant rendszer túlkapásait javítja.
1.12b Hotfix Patch
(visszaolvastam, de csak win7-es leírást találtam)
Így jártam vagy több szint múlva ha visszajövök esetleg újratermelõdnek a mobok?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
köszönöm.
AppData egy rejtett mappa.
windows 7 alatt hol találom a mentését?
Hálistennek ilyen téren normálisak az emberek (nem mint a politikában ahol nem az a cél hogy az embereket segtsék.) és szépen egyre több gamehez készül magyarítás és/vagy jön ki magyarul.Tiszteletem a fordítóké!
Next PC upgrade: 2022
Borderlandstõl búcsút veszek, DA-t pihentetem egy kicsit (de nehéz abbahagyni) de ez a Trochlight...tényleg flashjáték feelingem van tõle, de nagyon vicces...megy a pusztítóm két buta nagy haleffal a kezében, és osztja a halált (másodlagos meg egy kurvanagy kéziágyú 😄DD )
Racism is a weapon of mass destruction!
Valószínûleg felváltva játszom majd õket.
[merlinw.org]
www.icewebhu
egyébkén lvl 47 alcemist vok és párszor szétosztotama skill ponokat de hadd ne mondjam elég könnyü a game (normál)szal következö karim tuti nagyobbon visszem,mert igy kicsit unalmas h megse izisztanak a 300 körüli life stollen per hittel elég nehéz levini az életem!
www.icewebhu
Jó dolog lehet még a többségnek, hogy DA magyarul jelent meg, oszt abban 100 óra játékból 40 a sztori. Beszélgetnek a karakterek és a csapattársaid is egymással még a vándorolgatás közben is, van benne politika, szerelem, szex, gyengédség, rasszizmus, ármány és gyötrelem. Kerek darab lett nagyon.
[merlinw.org]
viszont most én sem tudom hogy DA vagy ez😄
Azonban feltétlenül ajánlom DA-t, kötelezõ darab.
[merlinw.org]
Ezt a játékot gyakorlatilag minimális logikával szöveg nélkül is végig lehet játszani.
Képzelem mi lenne veled egy angol nyelvû Baldur's Gate, Oblivion vagy Dragon Age esetén.
[merlinw.org]