Torchlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
TÉK!

Valszeg énis warezolom sajna...egy próbát megér!
A grafika nagyon tetszik, olyan kis eljátszogatok vele és kiderül, hogy már másnap van feeling...

Þór vígi þessi rúnar

Super Saiyan
Miért nincs demo? Most kénytelen vagyok letölteni illegálisan...

>:C

sQr
Igen, megnyílt az Infinite Dungeon, olyan rendszerben azt hiszem, mint ahogy Te mondtad. Semmi egyéb nincs, sõt, nekem a fõboss nem is dobott semmi jobb lootot. :/
Miért érdemes tovább játszani? Maxolod a skilleket, újakat tanulhatsz, nõ a szinted, nõ a szörnyek szintje, ugyan úgy vannak még küldetések level 100+-ig. Szerintem nem kevés az alap 10 óra játék idõ sem, így pont elég volt, most meg tápolok ha kedvem tartja.

bélanéni
Én is arra lennék kíváncsi, ha valaki végigviszi, miért érdemes tovább játszani, milyen új lehetõségek nyílnak meg? Vagy ugyanazt kell nehezebb fokozaton nyomni, mint anno Diablo-ban? A 8-10 óra tényleg marhára kevésnek tûnik akkor is, ha addig nagyon jó a game (mert szerintem az).

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Mik nyíltak meg amikor befejezted a játékot?
Infinite Dungeon? Ott úgy van, hogy ha növekszik a szinted attól függõen generálja a lények szintjeit is?
Azonkívül még nyílt meg valami ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sQr
8 óra volt a fõ sztoriszál. Nem mindig sima dungeon, 7 féle területet váltogat kb, amibõl felépülhet. 33-mas vagyok most, hogy végeztem a fõszállal. Szóval a 100-as szint még messze van. :] Nagyon addaktív, nagyon szórakoztató, nagyon jól átgondolt, nagyon szép...egyszóval: mestermunka.

wedge31
15 óra alatt végigjátszható ez borzasztó rövid a lv cap 100 is kevésnek tünik ,de maga a játék egész jó lenne csak borzasztó monoton mert mindig ugyan olyan pályákat generál ráadásul külsö terület nincs csak mindig a bánya.

Egyenlöre csak a szavatoságába látok komoly kérdöjeleket érzödik hogy ez csak csali a készülö MMO-hoz de az hangulata nagyon jó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Hmm nem gondoltam volna, tényleg nagyon addikt, jól kitalált hack & slash, kár, hogy nincs idõm tolni. 😄 Bevallom nem hallottam még eddig róla, de nem lep meg hogy ilyen jó, ha ex Blizzosok fejlesztették.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

shaba23
Úgy fogok járni, mint anno a diabloval...felnézek a monitorról, picsába, este van...felnézek megint, a picsába már reggel van...

Azt nem is tudtam, hogy a különbözõ halak az átváltozáson kívül más extrát is adnak a petnek O.0 Viszont az nagyon jó, hogy haza lehet küldeni, hogy adja el a cuccokat😄
Mondjuk a skillek elosztása itt-ott zavaros...úgy kell kiválogatni, hogy az ép aktuális karakterhez mi az ami illik.
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Összefoglalva a játék FRANETIKUS😊

Mióta megvettem azóta játszok vele. Most kicsit szüneteltetem.

Vanquisher (Hódító) csajjal kezdtem. Egy macska kis állattal😊.
lvl 12. tartok most és a 8 szinten (30 "fõ" szint van összesen).

Aki játszott a Diablóval annak nagyon sok minden ismerõs lesz. Nagyon sok dolog ugyan az mint ott. DE! nagyon sok jó újítás is van a játékba.
Ilyen pl. ha különbözõ halakkal etetjük a Pet-ünket. Ilyenkor nem csak átváltozhat bizonyos ideig a Pet-ünk hanem különbözõ extrákat is kapunk (több xp, arany stb..).

Grafika nagyon szép. Igaz sok féle "téma" nincs a játékba de eggyátalán nem volt még(!) zavaró. Hangok is nagyon a helyén vannak. A zene aláfestés is. Diablo 3-ig ez az a játék amivel nagyon-nagyon sokat fogok sztem még játszani.

Negatívumok:
- A véletlenûl generált pályák valahogy sokszor ugyan olyanok. (szóval sok helyszín ugyan úgy néz ki)
- Néha eltünnek a fegyverrõl az extra dolgok (csillogás, tûz, poison effekt.)
- Story kicsit fura. (de lehet azért mert nem értek mindent)

Pozitívumok:
- Hangulat
- Kidolgozás
- Hangok
- minden😄 (kivétel a negatívumok)

4.5/5

U.i: Elég kevés szöveg van benne eddig. Már mint story vonalon. Jó lenne egy magyaritás neki😊

MerlinW
Nagyon komoly a cucc. Mondom én akinek sosem állt közel a szívéhez ez a diablo féle hack&slash-RPG stílus. Tetszettek a képek, elindítottam, oszt 10 óra lett😊 4 és fél óra úgy eltelt mint a huzat. Lvl 13-nál tartok, a marksman kislánnyal.

Grafika aranyos, szép, stílusos hangulatos, ugyanígy a zene is kellemes. A játék pörög, dinamikus, eltalált kiegyensúlyozott effektek, varázslatok, fegyverek.

Íme a bizonyíték, hogy még mindig elég 800MB egy jó játékhoz.

[merlinw.org]

Remélem készül hozzá magyarítás. <#smile>

Sheltem
Ez a játék függõséggyanús. Lvl19ig nyomtam most de ideje aludni 😊 Eddig isteni a cucc.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

AntiHero
Na elsõ Unigue tárgyam meg is találtam😊

Nagyon tetszik a játék. Rengeteg lehetõség van benne.

Mindjárt írok egy kicsi tesztet, csak játszok még😄

bélanéni
Bocs, ott van. Az XP csík bal oldalán <#crazya>

NAGYON jó a game!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nem nincs ott, se az inventoryban. Vagy ott van és nagyon vakon vagyok.

gondolom a karakterlapon
bélanéni
Biztos béna vagyok, de nem látom játék közben, hogy hányas szintû a karakterem. Hol található ez az info? <#zavart2>

AntiHero
Remélem azért majd lesznek külsõ helyszínek más nem majd kiegészítõkbe.

Ilyennek pl örülnék:

AntiHero
Jupííí steamen már rég unlockolták😊 Demó is fent van. Megyek is játszani.

Bár éjfél körül érkezett volna, de valami folytán a Steam rendszerén már elérhetõ a játék és a demója. Természetesen az elõvásárlási ár már megszünt, így egy kicsivel (10%) drágábban lehet hozzájutni a szoftverhez. A szerkesztõt késõbb lehet letölteni, egyelõre csak a játék jelent meg. Jó játékot!

bélanéni
Kipróbáltam, szerintem nagyon kellemes meglepetés.
Adni kell neki 1-2 órát aztán nem lehet letenni.
Számomra nem egy Diablo3, de nagyon jó kis játék.

Sheltem
Ez a játék nagyot fog ütni gyerekek! Nagyon frankó. Veszem meg énis.

kipróbáltam én is, fullon egész jól ment a fostalyiga gépemen (3100+ sempron, 1G ram, radeon 9250 128 bit), aki szereti a hack 'n' slash játékokat mindeképp szerezze be
a "demó" elvileg már kint van <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Jó hozzáállás 😊

Davidus
a demó elvileg 9kor jön

V9ykn8_TZL0

bélanéni
Én konkrétan PayPal-al fizetnék, de még elõtte kipróbálom a game-t, érdemes-e. Ha tetszik, nem sajnálom a fejlesztõktõl ezt az amõgy sem nagy összeget.

Nem sok hiányzik hogy üres óráim elüssem <#hehe>

Steam: 8 óra a zárolás feloldásáig. ( még jó hogy melózom és igy hamar elrepül )

bélanéni
Egyébként nem tudom, ki az az õsbunkó, aki kitalálta, hogy ha egy program X dollárba kerül, akkor az európaiaknak X euróba. Végülis majdnem ugyanaz a kettõ. <#duhos2> Jelen esetben nem X dollárról és X euróról van szó, de forintra átszámolva még mindig drágább nekünk.

szerintem a kártyaszámod alapján tudnak "lokalizálni" igy automatikus az átváltás aszem. Vagyis nekem az volt 😊 Jah és kapják be! a painkiller (ami kib*szottul nem érdekel már kint van steamen:S )

Amugy nyertem kemény 1 eurót a bolton.. szinte megéri a steam 😊

bélanéni
A Steam-en, ha kiválasztod, hogy Hungary-ból való vagy, akkor kapásból Euro-ban számolja az árat, úgy pedig 3900 Ft. Ha nem Magyarországot választom, és a dollárban számolt összeget fizetem, attól még tudok fizetni játszani vele?

No de ez "ha JÓ!", nem minden "csóró" (értsd: olcsóbb "20 dolcsi - 3370Huf, ennyit fizettem érte steamen"), szal simán megérni, annak fõleg aki szereti a stílust, és annak is aki ismerkedik vele. Nagyon baba belépõ ára van. Az egyetlen probléma ami miatt sokan nem veszik majd meg és kalózkodnak hogy a dobozos verzsön jövõre jön és nem mindenkinek van aranyplatinavisa kártyája vásárolni..

No de nézem tovább a videjókat ( jó ez a live stream 😊 )

<#whatever>

bélanéni
Nem gyenge!!
Ez tipikusan olyan játék, ami a semmibõl bukkant elõ, és nagyot fog szólni (várhatóan). <#eljen><#nyes>

Csak megelõzni akartam minden probléma oly édes forrását <#hehe><#vigyor0>

grebber

Next PC upgrade: 2022

bepe79
Nagyon ott van a game, már tolom vele:

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture1date20091027-iK9zH.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture2date20091027-J4njG.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture3date20091027-nIi27.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture4date20091027-KCSAW.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture6date20091027-qZwjY.jpg

10 / 10 !!!

Suzuki Swift GL 1.3

bélanéni
Nekem az a szerencsém, hogy nem sok minden tetszik, de ami tetszik azt meg elég sokáig gyûröm <#zavart1>

bélanéni
Amúgy marha jónak tûnik a játék, de igazán csak 2 órája érdekel. Az eddigi infok alapján gagyinak tûnt és hidegen hagyott, de amiket mostanában olvasok róla, elég megdöbbentõ. Szerintem egy hangulatbomba lesz ez a game.

Gubberx
Ezzel én is sok esetben vagyok így, sajnos a magyar szoftverárak mellett az ember 2x is meggondolja mi az amit megvesz.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bélanéni
Valamirõl biztos lemaradtam, de az miért gond ha valaki a játékról írogat már most? Az oké, hogy hivatalosan még nem jelent meg, de ha a játékról ír, az nem warez-téma szerintem. Ezzel közvetlenül nem "reklámozza" hogy milyen jó dolog is a warez. Én pl. nem egyszer letöltök valamit, aztán ha tetszik megveszem. Számomra a warez egy kipróbálási lehetõség. Ha tetszik ha nem, nem használom sokáig a letöltött változatot.

grebber
"aztán letöltök egy félbéna verziót"

Hivatalos fórumról az info és ott persze írnak minden szart mivel még meg se jelent de már szénné játssza mindenki.
Amiket írtam azokban a játékról volt szó .Ha a Játék neked egyenlõ a warezzal akkor csak sajnálni tudlak.

Warez nálam ez (fórumba köpések terén amiért sokszor új topikot is nyitnak):

"Megjelent xyz.RELOADED töltöm ezerrel"
"Hehe maxal jön már csak 3 perc és telepitem is"
"Felraktam crackeltem és nem indul mi lehet a baja"
"Emulátort észlelt ezért nem indul szar a törés várni kell újra"

Nem tudom ha itt láttál ilyet akkor megértem a Warez sérelmeidet.De mivel ilyet ide nem írtam se én se senki más nem kell itt "warez" szöveget erõltetni.

OFF

Amugy most nézem.. ( még egy vegyész <#vigyor> )

ON

Ne legyél már ekkora zseni hogy tudod hogy én mit csinálok!

Amugy pont kidobálni van pénzem.. milyen logikus.. megveszem, aztán letöltök egy félbéna verziót, verem rá meg okoskodom, majd pár óra mulva letörlöm és játszom az eredetivel.. kreatív...

És attól hogy kevés embert érdekel, azt a kevesek se érdekli a warez.

bélanéni
Engem is érdekel, csak nem írogatok 5 percenként a fórumba. <#crazya>

grebber
Soha nem értettem meg hogy miért zavar az bárkit is hogy a játékról irnak.
Te is ugyanezt fogod csinálni!
A warez meg akkor lenne értelme ha valami atombonyolult modon lehetne elindítani csak és már a 6. oldalon menne a szöveg,meg a mértete is kicsi.
Szal felesleges neki.Meg ahogy láthatod a kommentek számából kevés embert érdekel a game!

Helyes.. aki meg semmiképpen nem bírja ki és mindenképpen ömlengeni akar a warez verzióról csináljon már a játéknak egy warez topicot! Thx!

AntiHero
de amúgy tényleg.

Davidus
te szerintem inkább maradj csendben😛

V9ykn8_TZL0