800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#240 jó kérdés, én is csak olvastam valahol hogy 100 a max szint -
#239 100 szinthez a legnagyobb skill level 25?! Vagy van több is? xD Mert ez elég gyérnek látszik. -
#238 Mondjuk nekem egy másodpercel sem lett gyorsabb, sőt, miután winrarral is átmentem rajta, sokkal lassabban indul a játék :D -
#237 Igen, nekem is sokáig tartott mire felfogtam, hogy csak ennyit akar:D -
ntex #236 Ha íjász vagy akkor egyértelmű hogy íj vagy puska, legfőbb tulajdonság amire tegyél az a Dexterity, , meg talán a Defense-re is tehetsz 1-1 -et.
Ha kezdő vagy ilyen játékokban sztem ne very hardon kezdd, normal ajánlott első körben, ha kitapasztaltad és akarsz másik karit is akkor nyomd magasabb fokozaton ;) -
#235 Én most 2 stukkerrel nyomulok, igyekszem a critet és az attackspeed-et feltolni az egekbe. Felhúztam 10esre a ranged bónuszos skillt nemtom a nevét de +dam és -req-t ad és most a crit-re pakolom a pontokat. a sebző skilleket ráérek növelni, az előző karakternek is fegyverupgradeből növeltem a sebzést, és 1-es skillekkel harcoltam.
Már csak az a kérdés, hogy ranged karakternek kell a dualwield, vagy csak a rogue-nak. -
Akranor #234 A skilleket miként osztogattad szét? :) -
#233 Ja és, nemtom számít-e de very hardon játszok (hardcore nélkül, bár nemtom mi az) -
#232 Ijjász vagyok, nemtom mi a neve, vmi furcsa... :D Milyen fegyóval legyek? Milyen statot osszak hozzá? -
#231 ok, közben rájöttem, hogy igen, csak hülyegyerekeknek tart előadást:) -
#230 ha jól tudom akkor 100 -
#229 mennyi a max level? -
#228 - Go to the programs folder. ("C:\Program Files\Torchlight")
- You need to unzip the "Pak.zip" contents. (Windows will unzip to a folder called "Pak", inside the game folder.)
- Now, you have to enter the "Pak" folder, and "Right-Mouse Click" the "media" FOLDER. Select "SEND TO" and then "Compressed (Zipped) Folder".
-This creates a ZIP FILE called media.zip, which has the folder and the contents of the "media" FOLDER inside the zipped file.
- ReName this "media.zip" to "pak.zip".
- Now select that file with the "Right-Mouse button", and then select "CUT". or (CTRL+X)
- Go back into the "Torchlight" folder and rename the original "Pak.zip" to the name, "OriginalPak.zip".
- Now you can PASTE the copied file into this folder. or (CTRL+V)
- You can delete the uncompressed folder once you have moved the zip file into the location of the original zip file.
ez most csak annyit akar elmagyarázni, hogy csomagoljam ki a pak.zipet aztán csomagoljam újra? -
#227 az se rossz ;) -
#226 kilépsz a főmenübe és a játék automatikusan ment egyet -
#225 a mentést hogy csináljátok enchantolásnál? mert ha csak simán átmásolom, az nem elég, mivel csak töltésnél ment, szóval 2-3 sikeres enchantolásnál kéne mennem egy kört vmelyik teleportal:) -
#224 Mindig van 20-40k arany de minden körben mikor feljövök enchantolok amíg van zseton. -
#223 pénzügyileg te is jól el vagy eresztve:) -
#222 Nekem most így néz ki 55. szinten a kari:
Karakter
Ezzel 15-25k között kritikálozok kb minden 2. ütésre :)
Enchantolni kell szépen mindent sokszor.
Unique tárgyaknál sokkal többet ér a sima lila(tehát nem a Set) itemek sokszor enchantolása. -
#221 -
#220 tegyél bele 2 egyforma nevű gemet és 1 upgradelt verziót kapsz belőle. -
#219 Ez a transmutate figura mit csinál és hogyan? Próbáltam bedobálni gem-eket, halakat, stb de nem történt semmi. -
#218 Ezt a fegyver fejlesztést elmagyarázná valaki hogy hol és hogyan muködik?Lehet olyat csinálni, hogy más tárgyakbol egy kardot vagy páncélt csinálni vagy csak azonos tárgyakat lehet beletenni és abbol kombinál egy ujat? -
#217 a közös láda mellett van egy csaj, az intézte:) -
savior #216 hogy csinaltad? -
#215 na végigjátszottam, aztán egy apró figyelmetlenségből fakadóan visszavonultattam a karaktert :D fel lehet ezt oldani valahogy?:D -
savior #214 amugy 3 nagyon jo destroyer skill, amit szerintem vetek kihagyni: shadow armor (+31% block es fele akkora sebzessel harcol mint mi), frost shield (fagyaszt, 54% sebzest felfog, knock back resist), spectral echo (+sebzes tamadaskor) -
savior #213 ahhoz rengeteget kellene pocsolni. egy csomosszor ujra kellene jatszani a szinteket. amugy a 64 halal szinte csak 3 fajta szornytol szarmazik: varazsolo fa, elemental, sarkany. ezeknek annyira nagy az elementalis sebzese, hogy par mp alatt megolnek ha nem figyelek. -
BladeW #212 Na most ugyanezt hardcore-on! -
savior #211 valoszinuleg akkor lesz felfedezett egy palya, amikor a vegen elhagyjuk a lefele vezeto uton keresztul, de mivel az utolso palyan nincs ilyen, igy csak 34-et ir. -
savior #210 a 35. az utolso.
destroyernel erdemes 1 tamado skillt valasztani, throne vagy enthropic aura, a tobbi pont meg passzivokra es egyeb aurakra. en mindegyik talent farol tanultam ami epp jonak tunt. -
#209 hány szintje van a játéknak? már olvastam 30at, savior képén 34 szint van felfedezve, én viszont a 35. pályán vagyok. -
Akranor #208 Destroyernél milyen skillt (talent) érdemes használni? Melyik pusztításra érdemes rágyúrni? :) lvl 20 vagyok ,de van 10 megtartott pontom.Mostanra már eléggé gyenguska :P szvsz szét kéne normálisan osztani :S -
#207 64 halál:) asszem nem lehetett egyszerű:) -
savior #206 a gamble nekem annyira nem tetszik. inkabb nezegetem az arust es veszek tole rare meg set targyakat + enchant. -
savior #205 sikerult harcossal vegigvinni very hard fokozaton.
kep -
#204 nagyon jó a játék! egyszerű de nagyszerű!
tökéletes diablo klón! -
#203 én fogtam halszemet, ami 300sec-ig +20% XP-t ad. Destroyernek str kell leginkább, én 4et raktam str-re és 1et def-re minden szintlépésnél. A dualweld-et, a weapon és az armor mastery-t szintén maxra húztam (csökkenti a stat req-t mind2).
Ami nekem nem tetszik, az az, hogy a loot annyira nem mérvadó, ha nem esne cucc, csak több pénz, sokkal jobban lehetne érvényesülni, mert a vendortól vehető kék cuccok, + a sokszoros enchantolás jobb eredményt hoz, mint bármilyen loot.
Vki gamblezott már értelmes cuccot? nekem még pénzem sem volt rá:) -
Varian #202 Konkrétan talán az a főszál amikor az ember kristályokat kell megszerezni de nem vagyok bene biztos, én beszoktam járni mindent és felveszek mindent küldit.
A statpontokat aszerint kell elosztani kivel vagy, közelharcossal az str es a def biztos kell majd, skillekről nem tudok nyilatkozni destroyert még nem probáltam. A halászat egy kis minijáték és ha nem csinálod nem származik hátrány, viszont sok előnye van. Amiket kifogsz halakat megtudod etetni a peteddel es átváltozik aszerint milyen hallal etetted, aztán kifoghatsz magadnak is élelmet, sőt én már fogtam ki uniqu tárgyat is, szóval ha sok ideje van az embernek ellehet vele szórakozni. Horgászni bizonyos helyeken tudsz random a pályákon, meg a faluban is lehet asszem itt még nem néztem. -
#201 Lvl 29 vanquisher-el (amazon?) játszom. Jó kis keverék karakter. Karddal berohanhatok a nép közé, távolról lövöldözhetek, vagy akár tűzesőt zúdíthatok a népre. Bivaly karakter, normal fokozaton eddig 0 kihívás van benne. Nem hogy nem haltam meg, de a HP-m sem esett a felére sem még:)
Lehet újrakezdem hard-on. Vagy várok egy pár javítást..
Ja, találtam egy bug-ot. Ha az árustól a spell-t nem az inventory-ba húzod, hanem a megtanultak közé, akkor ingyér van:)