Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Van a destroyer Berserker skill fáján egy olyan skill, hogy Offensive spell mastery. Ez mit takar? Mert ahogy olvasom a támadó spellek szintjét növeli. De nem veszem észre, hogy így lenne.
Nem kell kilépni a játékból. 😊
Meg lehetne keresni persze azt az egy file-t amit másolgatni kell, de mivel a roaming/runic games/torchlight mappa összesen nem több mint 1-2 megabyte így felesleges szórakozni, leggyorsabb másolni az egészet.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Enchant elõtt, amikor a varázslónál állsz kilépsz a fõképernyõre, majd Alt+Tab és a c:\users\*fiókneved*\AppData\Roaming\Runic games\Torchlight mappa tartalmát kimásolod egy másik könyvtárba (nálam pl. Torchlight-saves) majd Alt+Tab visszatérsz a játékhoz és bájolsz.
Ha sikerült akkor ismét kilépsz és "mentesz" ha nem akkor a mentett mappatartalmat visszamásolod az eredeti helyre (Torchlight mappa) és onnan folytatod ahol kiléptél (enchant elõtt a varázslónál állsz).
Bármikor tudsz így menteni, de csak ha kilépsz a fõképernyõre, mivel a játék akkor menti el az állást és írja felül a fájlokat a Roaming mappában.
Az enchantnál minél több bájolás van már egy fegyveren/tárgyon annál nagyobb a kudarc esélye.
40% felett már nagyon necces. Minden sikeres enchant után ments!

Arab money
Next PC upgrade: 2022
Késõ..
Legyen a TL2 és akkor azonnal rohanok PC Gurut venni..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Na, ki próbáltam a játékot és töltöttem le hozzá class modokat. Bemásoltam a könyvtárat a docu..blabla.mods mappápa és új karakternél csak az alap 3 kasztot látom.
Van még valami trükk?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lvl 22 hardcore ,hard , alkimista volt.
Következõ karakterem nem indítom hardore-on. <#rinya>#rinya>
Ha valóban JÓ a játék..
[merlinw.org]
kell!
Tavaly keresem, ígéretek: év végén, aztán majd 2011 január 7.
január 15.
majd tavasszal..
Most: valószínûleg decemberre...
Már bocsánat, nem akarok én kötekedni, de mi a frászt kell ennyit ülni egy ILYEN játékon????
Ennyivel nem lehet homlokegyenest új, hogy évekig szenvedjenek a fejlesztéssel...
Árral kapcsolatban is csak tippjük van: mivel az elõzõ is 3 ezer Ft körül volt kapható, ez is 5 alatt lesz... ennyit én is sejtettem.
Az engine nagyjából ugyanaz, a LAN-multi lehetõség meg nem hiszem, hogy megterhelné õket annyira, hogy a zsebünkön megérezzük...
Reméljük a legjobbakat.
XP: c:\Documents and settings\neved\Application Data\runic games\torchlight"
lolSL: ha lusta vagy utánanézni, inkább ne válaszolj😊
[merlinw.org]
A Játék hova menti a karaktereket ?
Sehol sem találom
Másik gépen akarom folytatni a játékot
Láttam hogy a Vanquisernél vannak trapek mint daiblóban az assának. Az érdekelne van-e aki valami hasonló buildet csinált volna? Vagyis nem a critre meg dexteritire gyúrt, hanem magicre és a trapekre? Vagy az itt életképtelen lenne?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
az a legjobb amikor magadnak tapasztalod ki.. az elsõ lépések.
Alchemistnél vagy a sebzõ vonalra állsz rá nagyon erõsen, vagy idézgetsz egyre súlyosabb lényeket.. 😊)
Indítottam egy varázslót, de most én vagyok tanácstalan, milyen képességet érdemes fejleszteni nála (nincs lehetõség a próbálgatásra, az elköltött pont ott marad - csakúgy, mint a Diabloban, Titan Questben misztikusnál volt lehetõség visszavásárlásra)