Torchlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Ilyen hal van nekem is meg hasonlók csak mássá alakuló. Meg sok set és uniuge tárgyam is van.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Davidus
berak egy potiont az egyik vendorhoz amitõl újra eloszthatod a skilleket😛

V9ykn8_TZL0

ToCsEk
nekem nagyon bejött a game 😊
most vagyok lvl15,
kb 6 unique tárgyat dobott eddig, abból 3 az én kasztomnak való, többi a másik kettõnek, de már csak az övet használom mert a többi elavult 😄
az érdekes hogy eddig set-el még nem is találkoztam 😄
horgászás komoly benne 😄
ez a hal nem rossz 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

plu604
jaj de jó!
Kár hogy biztos voltam benne hogy nem lehet és töröltem a lvl8as alkimistám :S
Lényegtelen, úgyis hardon akarom végigvinni, úgy remélem tovább tart majd a játék.

hello,
lenne egy kérdésem: hogyan lehet dolgokat gombhoz rendelni? elkezdtem fejleszteni a pl. dual wieldet, de nem engedi kiválasztani, csak a kezdéskor kapott skill jelenik meg...
köszi
AntiHero
mit is csinál?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Davidus
koppim
Nincs mit.

Tudtommal nem lehet.

plu604
köszönöm a segítséget!
Még egy kérdésem van, pontosabban egy sanda gyanúmat szeretném ha nem erõsítenétek meg... Az elosztott skill pontokat nem lehet resetelni ugye? <#szomoru1>

koppim
Már meglett.

Documents and Settings\FelhNév\Application Data\runic games\torchlight\

koppim
Hova ment a game?

érdemes a mentést idõnként backupolni <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Rettenthető
Ezzel kapcsolatban nekem sikerült belefutni egy hibába:

Már lvl 15-s volt az Alchemist-m: ahogy tanultam, városba fel, kilép, és mikor legközelebb indítottam, természetesen sehol nem volt a karakter.
Nagyon boldog voltam, pláne, hogy szép set-k is voltak nála. Tetszett.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

koppim
http://torchlight.useful.hu/ -n már tölthetõ a skillek fordítása:

skill
skilld
skillv

koppim
1.nether imp hogy mûködik?
Halott lényekbõl tudsz idézni impet.

2.Hogyan kell menteni?
Sehogy, automatikusan ment a játék kilépéskor, és ugyanonnan folytathatod.

bélanéni
Ez a játék olyan, hogy az ember eleinte nem veszi komolyan, aztán ha már játszott 4-5 órát, egyre gyorsabban telik fölötte az idõ. Komolyan mondom, nagyon össze van rakva <#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Valaki #115 re legyen szíves.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

plu604
A másikat meg elfelejtettem és most jutott eszembe 😄
Hogyan kell menteni?

plu604
Hali!
Két kérdésem lenne kapásból: Egy, a nether imp hogy mûködik? 1-es a skillem de nem idézi meg... "Varázsol" egy ilyen lila kört ahová kattintok de imp sehol.
(Igen tört játékom van, gondoltam kipróbálom. Miért szedném le a demót ha 400 mega a teljes játék?)

koppim
Megvan, köszi.

sQr: köszi, akkor ez lesz a megoldás 😊

koppim: ha kinyitod a karakter képernyõt ott kell lennie az xp csík mellett egy karikában.

Egy hasznos topik a billentyû kiosztás megváltoztatására:
Hivatalos fórum, billentyûzet megváltoztatása
koppim
Hol lehet megnézni a hõs szintjét?

Az XP csík bal oldalán én nem látom.

sQr
Van az említett pause gombocska, vagy billentyûzeten az enter leütése. Ezután nem forgathatod, magától forog körbe a hõsödön, de nagyon látványos és persze ha épp elugrassz valahová hasznos is. :']

Köszi, azért kérdeztem mert több videóban is megállítják a játékot majd körbeforgatják a kamerát, ezt még nekem nem sikerült sehogysem.
bélanéni
A kamera teljesen fix, de szerintem jobb is, mert mindig minden belátható és így egyszerûbb az irányítás. Diablo1-2-3 ban is így van/lesz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Megállítani az életerõ félgömbtõl balra lévõ || (pause) gombbal lehet, illetve ha Space-t nyomsz, akkor is megáll, mert balról és jobbról is bejön egy-egy panel.

Sziasztok!

Eddig a demot játszottam végig és nagyon megtetszett a játék megis fogom venni. Annyit szeretnék kérdezni, hogy tudom megállítani a játékot és forgatni a kamerát? mint sok videóban is látható és mégegy, van e lehetõség képlopásra külsõ program használata nélkül?
Elõre is köszi válaszokat.<#wink>
Davidus
na tegnap este végigvittem és az egekbõl az asztal alá esett a motivációm hogy játszak vele😛 multi nélkül nekem ez így ennyi volt.

V9ykn8_TZL0

bélanéni
Nem akarok flood-olni, de az elõzõekbõl kifelejtettem: szerintem ez egy nagyon jó kis game, és ennyit bõven megér. <#nyes>

bélanéni
Én szinte mindig leszedem warez-ban, ami tetszik elsõre, mert szeretem kipróbálni mielõtt belefeccölök. Ha nem tetszik, max 1-2 óra után megy a kukába, ha bejön, fizetek érte. Persze a díszdoboz hiányában valóban (nagyjából) azt kapod a warez-al mint az eredetivel, de az elõzõ hsz-ban már kifejtettem, hogy miért érdemes megvenni (annak aki megengedheti egyébként is).

bélanéni
"leszedem warezról, de aztán meg már mindek vegyem meg"

Ez egy igen magas röptû gondolat. Talán azért, mert nem azért fizetsz, hogy letölthesd, hanem ezzel támogatod a további (és eddigi) fejlesztéseket. Ha neked nem ér meg 4.000-et, akkor ne vedd meg.

MerlinW
Gondolom agresszív módban van a pet. Fent tudod állítani 3 fokozatban.

[merlinw.org]

sQr
pet stance: Nálam mûködik. Nem tudom mi lehet a baj, ha túl közel megy az ellenséghez, megtámadja azért.

Fishing luckot megmagyarázták.

Unique és epic cuccok esnek ez tény, nekem a közös láda és a saját is tele van velük. :]

Farmolni úgy lehet, hogy veszel térképet az árustól, ami mondjuk 0-30-as szintig van és ott fejlõdsz. Vagy ha végigvitted a fõ sztoriszálat, akkor megnyílik egy 100+ szintes infinity dungeon. Vagy ott a bánya, amit nem tudom, hogy random-e. Meg persze side questek.

Sheltem
Fishing Luck az olyasmit jelenthet, hogy nagyobb eséllyel fogod ki a combosabb halakat, értsd amitõl erõsebb lénnyé transzformálódik a pet-ed.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

shaba23
a pet stance váltás mûködik valakinek? Bármelyik ikont próbálom aktiválni, a farkasom támad mindent mint az õrült...

A fishing luck mire jó? (vagy vmi ilyesmi) Találtam egy gold övet ami ad rá 10%-ot. Halon kívül fogtatok már valamit?

most kezdtem a 17-es szintjét a dungeonnak, eddig van 3 gold és vagy 6 set cuccom...természetesen ebbõl összesen 3at tudok hordani és csak 2 olyan ami tényleg jó... De azért esik rendesen, igaz a MF-em már 17% <#nyes>

Hogy lehet farmolni egy-egy bosst? vagy itt nincs ilyen lehetõség? nekem a pályák nem népesülnek be, ha már jártam rajta.
Sheltem
Sziasztok!

Egyik questhez kellene segítség:
Primal Caverns Quest:
Find a piece of Primal Ember in a place fulled with elemental energy.

Ez hun van?

wantonly
Istenkirály ez a játék!

Respect a készítõknek. <#eljen>

Azért látszik, hogy ex-blizzardosok. Így kell játékot csinálni.
Aki van olyan perverz hogy nézni is szereti: Katt Rám! <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DJ RX7
köszi a választ!

:3

koppim
Jelenleg csak single player mód van benne.

DJ RX7
üdv!
egy rövid buta kérdés: coop mód van a játékban vagy valamilyen féle multiplayer ?

:3

koppim
A történetrõl itt lehet olvasni, érdemes tanulmányozni az elõbbi oldalon a GYIK -ot is.

http://www.gamedroid.hu/news/1-friss-hirek/1557-torchlight-diablo-klon-egykori-blizzardosoktol

grebber
Amúgy mi a játék története,mert errõl infot nem igen találtam!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
thx

Þór vígi þessi rúnar

koppim
Itt olvashatók infók a játékról:

http://torchlight.useful.hu/

koppim
A kamerát nem lehet benne forgatni?

Super Saiyan
Köszi, de már lentvan a teljes

>:C

Carlos
Plö rengetegszer elõfordult már velem, hogy lewarezoltam, majd megvettem a játékot eredetiben. (Mass Effect, Fallout 3, RollerCoaster Tycoon 3 Gold, etc).
És sajna olyan is volt már, hogy megvettem kipróbálás elõtt és kábé azóta se nyúltam hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Super Saiyan
Nemaz, érted én megvenném, de nemtudom kipróbálni, és addig én 1 forintot nem adok. Leszedem próbaképp warezról, de akkor meg már minek vegyem meg?

>:C