Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
most vagyok lvl15,
kb 6 unique tárgyat dobott eddig, abból 3 az én kasztomnak való, többi a másik kettõnek, de már csak az övet használom mert a többi elavult 😄
az érdekes hogy eddig set-el még nem is találkoztam 😄
horgászás komoly benne 😄
ez a hal nem rossz 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kár hogy biztos voltam benne hogy nem lehet és töröltem a lvl8as alkimistám :S
Lényegtelen, úgyis hardon akarom végigvinni, úgy remélem tovább tart majd a játék.
lenne egy kérdésem: hogyan lehet dolgokat gombhoz rendelni? elkezdtem fejleszteni a pl. dual wieldet, de nem engedi kiválasztani, csak a kezdéskor kapott skill jelenik meg...
köszi
V9ykn8_TZL0
Még egy kérdésem van, pontosabban egy sanda gyanúmat szeretném ha nem erõsítenétek meg... Az elosztott skill pontokat nem lehet resetelni ugye? <#szomoru1>#szomoru1>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Már lvl 15-s volt az Alchemist-m: ahogy tanultam, városba fel, kilép, és mikor legközelebb indítottam, természetesen sehol nem volt a karakter.
Nagyon boldog voltam, pláne, hogy szép set-k is voltak nála. Tetszett.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Halott lényekbõl tudsz idézni impet.
2.Hogyan kell menteni?
Sehogy, automatikusan ment a játék kilépéskor, és ugyanonnan folytathatod.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Két kérdésem lenne kapásból: Egy, a nether imp hogy mûködik? 1-es a skillem de nem idézi meg... "Varázsol" egy ilyen lila kört ahová kattintok de imp sehol.
(Igen tört játékom van, gondoltam kipróbálom. Miért szedném le a demót ha 400 mega a teljes játék?)
koppim: ha kinyitod a karakter képernyõt ott kell lennie az xp csík mellett egy karikában.
Egy hasznos topik a billentyû kiosztás megváltoztatására:
Hivatalos fórum, billentyûzet megváltoztatása
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Eddig a demot játszottam végig és nagyon megtetszett a játék megis fogom venni. Annyit szeretnék kérdezni, hogy tudom megállítani a játékot és forgatni a kamerát? mint sok videóban is látható és mégegy, van e lehetõség képlopásra külsõ program használata nélkül?
Elõre is köszi válaszokat.<#wink>#wink>
V9ykn8_TZL0
Ez egy igen magas röptû gondolat. Talán azért, mert nem azért fizetsz, hogy letölthesd, hanem ezzel támogatod a további (és eddigi) fejlesztéseket. Ha neked nem ér meg 4.000-et, akkor ne vedd meg.
Fishing luckot megmagyarázták.
Unique és epic cuccok esnek ez tény, nekem a közös láda és a saját is tele van velük. :]
Farmolni úgy lehet, hogy veszel térképet az árustól, ami mondjuk 0-30-as szintig van és ott fejlõdsz. Vagy ha végigvitted a fõ sztoriszálat, akkor megnyílik egy 100+ szintes infinity dungeon. Vagy ott a bánya, amit nem tudom, hogy random-e. Meg persze side questek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A fishing luck mire jó? (vagy vmi ilyesmi) Találtam egy gold övet ami ad rá 10%-ot. Halon kívül fogtatok már valamit?
most kezdtem a 17-es szintjét a dungeonnak, eddig van 3 gold és vagy 6 set cuccom...természetesen ebbõl összesen 3at tudok hordani és csak 2 olyan ami tényleg jó... De azért esik rendesen, igaz a MF-em már 17% <#nyes>#nyes>
Hogy lehet farmolni egy-egy bosst? vagy itt nincs ilyen lehetõség? nekem a pályák nem népesülnek be, ha már jártam rajta.
Egyik questhez kellene segítség:
Primal Caverns Quest:
Find a piece of Primal Ember in a place fulled with elemental energy.
Ez hun van?
Respect a készítõknek. <#eljen>#eljen>
Azért látszik, hogy ex-blizzardosok. Így kell játékot csinálni.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
http://www.gamedroid.hu/news/1-friss-hirek/1557-torchlight-diablo-klon-egykori-blizzardosoktol
És sajna olyan is volt már, hogy megvettem kipróbálás elõtt és kábé azóta se nyúltam hozzá.
Þór vígi þessi rúnar
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"