800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
Heal self v. a Heal all spell meg van? Amiota megvettem 1 potit nem kellett eltolnom. Amugy ha latsz 1 nagyobb mob csoportot ne rohanj be kozejuk, probalj teruletit tolni, vagy pet agressive stance es beront kozejuk.. ha meg is halna ujjaeled 1 ido utan, vagy felgyogyithatod.
Milyen nehezsegi fokozaton jatszol? -
Hát nálam valahogyan semmi nem ugy alakul ahogy kéne. minden szintet pedig ugy 90 %ig kitakaritok, de a cuccokért nem akarnak fizetni a legtöbbszor ilyen 50-70 aranyakat fizetnek a tárgyakért venni meg olyan 4k környékén vannak. 1600 a HP-m értéke lvl24-en és van hogy 2x is fel kell jönnöm a városba HP italért mert elfogy és ebbol a kevés pénzböl jo ha 6 darabot tudok venni a super HP-bol. utközbe meg szinte csak mannát dobálnak meg tekercseket.
kétkezes karddal nyomulok mindegyik 300as sebzés körül 2 kövel igy van olyam 800as sebzésem mindenféle extrával együtt.
Enhantolni meg csak a gagyi cuccokat tudom mert az uniq cuccért 20k-t kéne fizetnem egyszeri enthatra.
Lehet hogy egy kicsit gyorsan haladok de igy legalább nem vesztettem el a fonalat hogy most mikor merre menjek mert hiába veszem fel a questet nem jelöli semmi a térképen hogy merre menjek és hogy hol találom meg azt amit kéne.
A karit nem tudom hogy hogyan fejlesszem jobban, hiszen csak a str és defre teszek 3:2 vagy 4:1 arányba. néha ezért is vagyok meglöve mert vannak cuccaim félretéve amihez vagy dext vagy magic kéne hogy tudjam használni.
A spellek közül meg a kétkezi harcra az állandoan aktivakra és a jeges pajzra meg a frontális harcra tettem . -
5-6szintenkent vannak waypointok, abba is belemehetsz, ugy is szar de legalabb nem 15 szintet szenvedsz csak 5ot -
savior #277 vagy megjobb ha minden szint elejen nyitvahagytok 1 town portalt. -
savior #276 ha meghalnatok a shadow vault-ban, akkor ne valasszatok a visszateres a varosba opciot. ez esetben ujra vegig kell magatokat verekedni az 1-es szinttol. nekem cirka 3 ora volt visszajutni a 15-osre. -
Jaja...és ezt még lehet okositani tovább, ha lesz rá della... -
Varian #274 Skill kalkulátor -
enchantoltam kicsit, ezzel el leszek egy darabig :)
-
Én rengeteget dungeon map-ezek. 20+ -os vagymilyen mapon már esnek epic cuccok és grand potik, azokból kell betápolni majd küldeni a jószágot eladni. Ott nagyon jön a della. -
Teljesen egyetértek.
Én a fegyómra eddig olyan 100-150K-t költöttem az enchanternél, szigorúan load-save módszerrel. -
Nekem 80-100-akat dobálnak a mobok. A ládákból 10-30 esik.
Potira még sose költöttem, és még 1x sem ittam (steal 150 HP on hit -nek köszönhetően). Viszont 1x bepróbáltam enchantolni a unique nyakláncomat. 200K lett volna. No, majd ha találok egy enchant álványt akkor rágyúrok valami jó statra. :D -
Lvl 24-es vagy es a 30-as flooron vagy mar? hat sztem elkapkodtad picit, en lvl36 korul voltam amikor ott jartam kb. Sztem nem csinalgattad a portalos csavo mellekkuldeteseit, 30-35 os szint iszonyat nehez lesz, a gemsellertol vegyel 1-2 dungeon mapet, tapold magad(ha item nem is esne, de koronkent 7-8k goldot ossze lehet szedni az jo lesz enchantra) es utana ess neki az uccso 5 levelnek. -
Lvl20 és 30 között nekem minden küldetés alatt bejött min 20-30k arany.
Ahogy mondták, mindent fel kell venni, korsókat, ládákat törni, stb. pakolni az állatra, aztán hazaküldeni, és így tovább.
A másik, hogy enchant-on kívül szinte semmire sem kell költeni a játékban (ami nem jó, de ez van)
HP-t meg mana-t nem győzöm eladni:) Van a ládában 60-60 mindkettőböl, 20-20 nálam, a többi meg kuka. -
stevyxix #267 Én gyúrni szoktam őket és raktározom, mint egy mókus, de persze sóher vagyok használni, ha már nagyon halálközelbe vagyok akkor használok csak, addig self heal megvan minden karival (igazi spuri skill, mana az visszatöltődik ügye), town portal kérdést megoldottam, találtam egy tekercset amivel ezt lehet csinálni, így egy karival már mindet eladom :). -
nekem lvl30ig összejött simán 80k, de már semennyi sincs belőle :D, potiont nem kell venni, mert úgy dobálják hogy csak na :D fél invetroy foglalt vele :D -
stevyxix #265 Menni kell hentelni és a petet zavarni felfelé ha összejön egy pack. Hardon elég jól dobálja a cuccokat már, komolyabb bossoktól esnek erősebb cuccok, de csak a tényleg jókat rakom el, ami kiemelkedő, nem tartogatok másik karinak, így azért jön pénz, bár nekem nem szokásom enchantozni, de ennyit mondjátok akkor ráállok én is a témára, van jó alapanyagom ami nem unique. -
gyógyitalt kell venned?? valamit nagyon rosszul csinálsz. -
nekem is a pénzel avnnak gondjaim nincs egyensulyban a megszerezhetö pénz és amire el költhetö.Már a 30. szinten vagyok lent de még mindig csak pár 10 aranyat lehet gyujteni és a fegyverekért sem kapok 100-200 nál többet. az enhantnál viszont 20000-ret elkérnek egy jobb cucc fejlesztésére.
Eddig nekem a legtöbb amit egy futam alatt sikerült összeszedni az 4k volt annak a fele simán elmegy a gyogyitalra a amradékbol meg se uj fegyver se fejlesztésre nem futja.
Jelenleg lvl24 vagyok és már eléggé küszködök mivel semmi jo cuccom nincs.400-800 ig sebzek ami már gyengus erre felé -
csak nem a gorgon's?:P -
azon csodálkoztam még, hogy lehet set cuccot is venni :D
egyik setből már van 2 cuccom -
figyelni kell a vendort a városban és le kell csapni a koponyákra. ugyan így a dungeonban császkáló árústól is meg kell venni a cuccot.
Fegyvert meg vagy esik valami kék, vagy a kovácstól veszel, aztán enchant ezerrel.
Amint lehet beszerezni az identify és teleport spelleket és azon is lehet akkor spórolni:) (jó nem sokat, de ebben játékban a pénz minden másnál többet ér.)
Még szint és használhatom az örököl unique bow-t, de az enchantolt cuccom már 2 szintel ezelőtt is jobb volt. -
az igen :D
nekem meg valami értelmes fegyver kellene.. az a baj hogy ha kapok valami uniquet az vagy pisztoly vagy ward.., értelems kardot sohasem dob..
amúgy most a kövek mixelésével szenvedek :D, egyik ládám teli van velük, igaz ilyen tök gagyik mind :D, valahol lehet majd venni esetleg perfectet valahol? vagy majd esik? :) csontvázfejből nem ártana pár darab :D -
nekem valahogy sosem volt szükségem annyi +healre (bár volt egy 600+ hp-s necklace-em:) 3,5-4k körül jutottam el a végére.
Erről jut eszembe...3 zöldből enchantoltam egy lila nyakláncot. Igaz, hogy a boltban is kapható trash vackot, de akkor is:)
-
a sok hp mindig jól jön ám :D
1szint és tudom használni, akkor 3,5k hp-m lesz :) -
Iszonyat + heal..... -
ez most miért jó? -
-
Amúgy egy idő után eléggé repetitív sajnos. 20 dollárt nagyon megér a játék de többet nem.
Titan Quest szavatosabb cucc lesz diablo3 ig azt már érzem.Nem tudom érdemes e nyilassal/puskással újra elkezdeni mindenesetre kihagyok most 1-2 napot. lvl 67 nél pihi -
Kérünk képet :P -
savior #251 ezt a hivatalos forumon talaltam, a veletlen nyugdijbakuldes ellen:
BACK UP YOUR SAVE FILE.
Download Hex Workshop (http://www.hexworkshop.com/)
Go to your save file locations. If you're unsure which character is which since save files are numbered open 0.svt in Hexworkshop and you should see a character name on the right side example: "G.e.n.e.r.i.c" the dots will be inbetween every letter, don't worry about why.
Now press Control+G a window should pop up, make sure 'Hex' is selected and 'Begininng of File' is selected and in the box write
21
and press okay, if your character is retired it should say '01' you need to change it to '00' so highlight it and on the right most side it should say int8 '1' click that and change it to 0.
Go to file, then save and your character should be unretired. -
Az enchant télleg inba. De ma rászántam 1 órát és az összes pénzem így eléggé jó puskát raktam össze. 70-es életlopás 2000-es sebzés. (meg az apróság mellette) -
igen az enchant eléggé el van baszva de gondolom az érkező patchben majd javítják. -
Na 2 napja nekiestem en is a jateknak mert csak pozitiv velemenyekkel voltak rola, mara felhuztam egy lvl 28 as ijaszt, minden tekintetben hibatlan a jatek leszamitva az enchantot... azzal nem vok kibekulve, 2okbol is. Egyreszt mert nem tetszik ez h. megvan ra az esely h. benukeolja a fegyvert (epp most szoptam be h. 1 gold unique fegyomat lenullazta amire koltottem kb 30k-t =.=), masreszt meg ezek a veletlen makkok se tetszenek.., lvl 5 on pl. enchantoltam a kesztyum, elso enchantra adott +2manat, 2. enchantra meg +17 dexterityt amitol kb megnott a sebzesem a masfelszeresere, szal lehet makkolni jo enchantokat de egyaltalan nem tetszik h. a szerencsen mulik. Ezt leszamitva nagyon addiktiv, tetszik a shared stash megoldas is, talaltam mar sok szettet masik kasztnak, szal sztem elkezdem majd masik karival is, akar meg magasabb szinten is. -
Én például már meg is találtam a következő játékomban azt amiből lesz a fő nyilam:
Ez elég szép enchant alapanyag :P -
Az enchant türelemjáték. Én már van amit kb 50szer enchantoltam, van, hogy kisebb mértékű javulást tesz rá van, hogy jelentőset. Nem árt menteni előtte mert néha leszed róla mindent :P -
Hát az enhantnál milyen változásokat és mekkora mértéküt kéne tapasztalni?Mert nekem max egy plussz slotot tett bele a fegyoba és ha utána mégegyszer visszatettem nem változott semmi
hogyan lehet feltornászni jol a sebzését a fegyvernek vagy a armornak? mert már kezdek gyenge lenni a sima elenfeleknél is.
20-as szinten vagyok a barbárral kétfegyveresharccal nyomulok, de csak 90-180-ig sebez a karaktertábla szerint. -
stevyxix #244 Ember Lance az erős, azt érdemes fejleszteni, vagy Pyre se rossz, talán még az Ice Shock, de a fagyasztás miatt inkább csak. -
Annyi a max. -
Egy kicsit imba dolog lett az enchant ebben a játékban. Gyakorlatilag az unique cuccok magasabb szinten szart sem érnek. Mert 2-3 enchant és a sima lila cuccok ugyanott vannak mint a unique. Unique cuccot meg kurva drága enchantolni...ergo lila > all. 60. szint körül ez jön le... -
Lassabban indul, de játék közben a töltési idők megfeleződtek.