6177
-
Hugh Hefner #492 icefrognak gyakorlatilag semmi joga nincs a dota felett, ezért sem szólhatott bele abba, hogy lenyúlják a játékát, és fizetőssé teszik, hiszen (mint az accountod a blizzardnál) a blizzard tulajdona, minden jog őket illeti, a fa, a talaj, a sentinelek designja, a creepek, a hősök amiket felhasználnak modellként, minden. -
#491 blizzardnek semmi köze dotához, főleg nem a honhoz xD
dotát egy fan, icefrog csinálta war3hoz, így őt illet minden jog és nem a blizzt,
elméletielg a hon készítői beszéltek frogal és ő beleegyezett ebbe a játékba.. szóval nincs semmi gond. de ez olvasható is a honlapon. -
petecz #490 magebane csak pubon volt durva, versenyszerű pickre alkalmatlan volt, ezért probáltak rajta változtatni. blizzardnak meg ehez semmi köze.:) -
Hugh Hefner #489 hiányoltam már a pandákat...
amúgy szerintetek blizzard nem fog az orrukra koppintani, hogy egyértelműen benyúltak elemeket tőlük?
maginára meg nerf fér rá, nem buff... -
#488 gecijóó :D
hogy néz már ki xD
pandaaa xD
-
petecz #487
Új panda hős! :) Hamarosan új patch. -
petecz #486 Na mennem kell órára... pá>.> -
petecz #485 Az uj magebane, hát a harmadik skillje teljesen más, valami mana szivó, nem tudtam kiprobálni. Amikor blinkel, akkor a csapat kap + magic armort. Ami nagyon durva, assszem lvl4esen +25 magic armor, aoe. -
#484 ahh ez igen durvaa :D -
petecz #483 Kep1
Kep2
Kep3 -
petecz #482 Csak eltén levan tiltva az irc, szóval majd este tudok nyilatkozni igazából. Meg erről elvileg beszélni se lehetne. Egyébként a behe heart máshogy fog hatni a str agi és int hősre, int hősnek csökkenti a cdjet ami igen brutális. Pl defileren. Valamint lesz két uj item. Durván jók. Nagyon sok dolog javitva lesz. És a courierbe raktak hasznos dolgokat, oda repül hozzád oda adja minden itemet majd vissza repül. Na de psszt erről. :) Ja nemtudom h olvastátok e hogy a replay system hogy lesz. Elvileg ahogy nekem lejött az eddigi gameidet is visszafogod tudni nézni és rohadt jo statisztikákat tudsz lekérni. Itt van róla pár kép: -
#481 és az mit tud? :D -
petecz #480 Nah, ts jó ötlet! Egyébként nemtudom ki volt/van mostanába ircen de S2 az irceseknek hozzáférést tett egy másik test clienthez amin az uj patchek tesztelése folyik. Szóval én már kiprobáltam a ujradolgozott magebanet. :) -
#479 egy újabb csidálatos game, kár hogy rajtam kívül senki sem tudott játszani ... :/
-
#478 -
Hugh Hefner #477 hogy ez a plague rider mekkora imba hős...
20/0 : ) pedig volt magina, pebbles, minden.
amúgy van egy bugja, ha rányomod az ultiját scoutra, és ő közben eltűnik mielőtt odaér, akkor placcsan egyet a helyén, és nem pattan tovább. elég idegesítő. scout meg nem sebződik, egyszer ha eltalálja meghal, de túlélte -
Hugh Hefner #476 elbasztam, bocsi, nem is ment, nem is tudtam figyelni
(amúgy próbáltam leszedni jeraról a pajzsot, de egyrészt nem nagyon volt rajta, mert healelte magát, úgyhogy nem volt mit leszedni, másrészt magebane 1 másodperc alatt szétszedett, pláne ha ráfogtam valakire, legközelebb összeszedettebb lesz és jobb)
(amúgy tudjátok mennyire zavaró, hogy folyamatosan írtok? : ) ) -
#475 nah én tudok vagy 4 ts-t, ki kell majd teszteni őket, mert lehet kibasznak minket :D -
#474 jah az nem xD
asszem tudok free 10slotosat, talán xD de az foskevés asszem :D
vagyis nem ts mert szar, hanem vetri ..
de először egy működőképes füles kell xD
-
#473 nem volt benne semmi rosszmájúság, viszont egy TS tényleg nem ártana. -
#472 most komolyan szerinted jungelnek mi értelme?
nem lesz értelmes játék értelmes pick és tárgyak nélkül, nah meg azt se rossz tudni melyik hero ellen mit és hoy milyen tárgyat kell venni... -
#471 hát ahhoz képest hogy a játék legolcsóbb taktikája, ahhoz képest sajna nem, de ne menjünk ebbe bele, mer éreztem egy kis rosszmájúságot a kommentedben és inkább legyen PEACE! Majd legközelebb szervezni kell egy ts-t vagy valami és nem lesz gond. -
#470 kár, hogy csak 3x-4x sikerült az a kombó -
donatus13 #469 Az volt a baj túl sokat egyedül mentünk... meg elején jungle felesleges volt magebane t kellett volna legyengíteni stb sok hiba volt nem baj majd legközelebb lesz jobb is. -
#468 Áhháá, éreztem hogy az a swiftblade-electrician kombó nem véletlen amit kapok a pofámba, szal ott mindenki magyar volt... Nembaj én 6.ként szórakozta ma legjobban, nekünk még a teamünk is jó volt -
donatus13 #467 Nah cefet szar meccs volt mind a 2 buktuk mindenki állandóan backel meg se próbált senki támadni. Electriciannak nem sikerült 1 szer sem ultival kiiktatni a jereziah pajzsát így már buktuk.Én ott basztam el nagyon essenciára halgattam és egyből junglezni keztem wildsoullal hatalmas hülyeség senki soha ne fogjon neki 5 alatt junglezni. Na majd legközelebb talán jobb lesz én most többet nem játszok magyarral csak úgy ,hogy csak ketten leszünk ez az 5 v 5 sg ben még nem megy:( majd ha már mindenki tud normálisan játszani. -
Soulstorm #466 Bocsi, hogy 2x-re írtam de ezt elfelejtettem beilleszteni!(Csak, hogy bizonyítva, hogy tényleg van ez a 15K key még!)
"All the keys from the latest batch are gone now, however we'll be adding another 15,000 to the site late US time on Monday, September 28th.
Please come back and check the site again then." -
Soulstorm #465 http://www.alienwarearena.com/news/22/heroes-of-newerth-beta-giveaway/
Reg. után. Tehát mivel az amcsiknál még nincs est ezért várni kell. valószinűleg holnap reggel már mehet! -
#464 pont megjöttem :D -
#463 21.20 körül sg party -
donatus13 #462 Én mindig vesszek mert általában én tankolok:D -
#461 már 1 ideje open beta van xD
jó kérdés, fogalmam sincs, szerintem összeadja de passz.. én scutnak csak kis burzit raktam még ( piros kard ) szóval nem tudom,
#456 jah csak az almák sajnálják a pénzt gemre, wardra és dustra, rajtam kívül nagyon ritkán vesz más, ezért nekem elég sokszor kell vennem.
#456 hiába van meg a skill ha faszláma a pick xD
felőlem esténként nyomhatnánk 21.30után, hétvége nekem teljesen kilőve, max vasárnap este jó
most is nyomtam denyával olyan gamet hogy huu..
úgy kezdődik, souct vagyok, ward alap, beírom i go bot, elindulok föl, lerakoma wardot, megyek le erre a faszláma pudge nem lent van denyával mondom kurva anyád, írom neki takarodj már anyádba, nem csinál semmit, lerakom a wardot aztán elmentem fentre, eltellik 20perc, pro pudge 1:6, arachna 0.7 zsír..
pucge kilép, 5v4, 10perc mulva kb 35.10 az álás ,nyomjuk a concedet már vagy 10perce erre nem szavaznak, erre kilép egy viszonylag értelmes player, maradunk denyával meg arachnával, nyomjuk concede erre no, mondom anyád, megy midre, 1v5be legankolták, nem is tudom mit hitt majd ő lehozza xD azután kilép, majd benyomjuk 2en a concedet és íme egy csodálatos játék.
-
Hugh Hefner #460 hol? -
Soulstorm #459 Láttam megint fognak 15.000 beta keyt osztogatni US esti idő szerint. Mindenki türelmetlenül várja, mint én is :) -
Hugh Hefner #458 én most online vagyok mindjárt, nudazz néven -
Hugh Hefner #457 az itteni buriza hogy működik scouton? az alap passive skillje x%, buriza meg y%, de egymástól független, nem?
egyébként azért scoutnak is megvan a maga baja, az elején nagyon könnyű leölni. egyrészt ward, és nem nagyon tud mit csinálni, mert nagyon kevés hpja van, amúgy meg míg gondarnál meg lehetett csinálni azt, hogy bementél stealthbe, és megvártad míg lejár a cd, és egy ütés után visszatudtál menni stealthbe, itt ezt nem tudod bejátszani. az ultijához meg ugye látni kell, ami így viszont kb tényleg csak killstealre jó... -
donatus13 #456 Én nem egyszer hívtalak titeket játszani 5 vs 5 re csak mi magyarok nem jött senki egyszer ott volt snapsz meg még nem tudom ki akkor 5 en voltunk magyarok 25 % eséllyel nyertük a meccset... a psr nem jelent semmit.Akár hányszor hívok innen valakit snapszon és essencian kívül senki nem jön mert ,hogy 1650 + alá nem mennek hát ez a ti bajotok :D én 1190 röl jöttem vissza 1460 ra 2 ára...
Beszéljünk meg egy időpontot hétvégén akár vagy ma is és szedjünk össze egy 5 fős csapatot és álljunk ki bárki ellen simán lehet nyerni Bilboo csapatával is nyertem egy meccset 30 % al a psr nem jelent semmit.
Scout könnyen kiszedhető nagyon gyenge a ricki is és madman is ahogy valaki vesz egy bound eyet oda vesz a láthatatlansága és így könnyű leszedni öket 2-3 ember egy pillanat alatt végez velük onnantól a csapat szét esik nem is szeretem scout van velem mert csak szívatják már mindenki ismeri a gyengéjét.Pestilence meg még jobb ellene mert ultija láthatóvá teszi. -
#455 hát nem tudom,őscoutnak nem kel stun csak crites cucc, aztán invisbe elmegy majd elöjön aztán ha mind a 4csapás cirtes akkor gg :D
madman ultija meg nevettségesen erős, ver mindent... -
Hugh Hefner #454 engem az idegesít, hogy nyerek kettőt, amiért megkűzdök, kapok mondjuk rossz esetben +10-et, vesztek egyet, rossz estben -30
amúgy scout tényleg nevetségesen imba, de le lehet győzni. 22/5-ben álltam, kikaptunk mert beverték a bázist egy pillanatig amíg nem figyeltem, de pl madman szanaszét szed, ugyanazt tudja mint scout, csak stunol is. nekem meg nem volt lehetőségem kirakni a stunt, mert a csupa str-es hero mellett ki kellett raknom egy csomó mindent ahhoz, hogy túléljek. de a végén szétkapja axet meg tinyt is egyszerre. nevetséges -
#453 Ez a PSR rendszer tényleg egy fos. Bemegyünk egyik haverommal 3v3-ba... Mellénk host bent hagy egy 1400as ratingű kokit az 1600+ néven futó játékba... Jó... csávó 5 perc alatt meghalt, ragequit és TERMÉSZETESEN levonta a ratinget vicc ez úgy ahogy van.