Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most tértem vissza 5 év után és rájöttem, hogy imádom ezt a játékot a Doto mellett. Viszont ez az új besorolási rendszer valami iszonat tré és csak fogom a fejem, hogy hogyan lehetnek ilyen agyhalott játékosok, na meg a rengeteg smurf.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Olyan 1évig nem léptem fel az acc-omal. Most gondoltam megnézem mi változott erre nem birok bejelentkezni. Jó akkor kérek jelszó emlékeztetõt (kapott jelszó se jó), akkor fel. nevet is kértem na és most jött a meglepõdés. Új fel. név új jelszó de az email maradd a régi. Megnéztem a ranglistán a régi acc-om és nem találtam. Ez hogy történhetett meg? Az acc-omat megjelenés napján vettem és egyszerûen törlõdött amirõl nem kaptam értesítést se olyat hogy valaki megváltoztatta volna a jelszavamat vagy felhasználónevemet se semmit de kaptam helyette 1 ingyenesen regisztrálható acc-ot. Valaki segítene abban hogy ebben az esetben mi a tehendõ vagy fórum melyik részére tudnék írni mert nem tudom pontosan hova is kéne írnom ez ügyben és a support email címükre már írtam levelet de 1 hete nem kaptam választ!
Régi accom: Nagyapo
Elõre is köszönöm a segítséget.
LINK
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Most más kérdésem lenne:
Csak az aktuális hónap replay-jeit lehet letölteni?Régebbi replay kéne de nem tudom leszedni , nincs benne a listámban.
Van egy kis gondom.
Nem tudom elindítani a hon-t.
K2-fatal error
D3D_Create:CreateDevice()failed
Ezt a hibát dobja fel.Mindig.
Alap gép követelménynek megfelel a pc-m.
2500+amd
radeon hd3650 vga
1,5 gb ddr ram.
Ötlet?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ennyi volt a játék srácok :DD
Akit érdekel itt privát üzenet formájában érdeklõdjön
Ára: 2500ft
Érdeklõdni: veres_mt(kukac)freemail(pont)hu
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
"Elsõ tulajdonosa Inv1sus volt" pontosabb lett volna.<#eljen>#eljen>
A vége azért jópofa. :)
op alert
op coming<#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
nem tudom mit alkottak, mióta van 2,5üs verzió azóta csak 1et toltam
dota2 ftw :)
Megtudná nekem vki mondani, hogy miért lett kb. 100-al kevesebb pontom HoN-ban? Miközben egy hétig nem is játszottam, egyszer csak belépek és 1680 helyett 1590 van!! Történt vmi mostanság amiért lehúzhattak pontot?
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
hát persze 2loss, akkora faszláma voltam :D ment a feed mint állat, lett egy 2:4 meg 1:6 :(
Yep... semmi nem változott. <#idiota>#idiota>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tanulság? Sose hagyj egy chronost farmolni 40percen keresztül, hiába van feeder az enemyben. Ingyen kajálás megtorlást von maga után. Faszfejek kaptak a pofájukraXD
Valaki valami ötlet ?
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United